- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.481
yok affetmiecem... daha lazımAdamlarda napsın ama yazıkkk tık yok bu stres onlara fazla sen haftaya affet enişteyibenimki gün ve tarih bile aldı benden
biraz daha zamanı varAffetmek erdemdir affetmek büyüklüktür affetmek bir olgudur aen nir düşün bacımBal0ncuk
Deneyeceğim pek sanmıyorum da artık sinirlerim lacka olduİşte o öyle kartopu gibi büyüye büyüye iyice içinden çıkılmaz bir hale geliyor maalesef. Üstelik sen yıprandığınla kalıyorsun. Karşındaki üzerinde etkisi sıfır. Çok sinir bozucu ama böyle. O yüzden çok zor da olsa sen sakin kalmaya çalış. Diğer türlü haklıyken haksız konumuna düşüyorsun bir de. Bir kat da onun öfkesi ekleniyor. Zaten mesele haklılık haksızlık da değil de oraya geliyor bir şekilde
Sağol canımBaşınız saolsn parem
Sende peygamber sabrı var der susarım
Cezalı...
Sağol canım benim.. her daim kendisi haklıdır hala bozuguz ve bu benim canımı çok sıkıyor. Durup durup gözlerim doluyorBaşınız sağolsun parecim mekanı cennet olsunEnişte anlaşılan özür dilemeyi sevmeyen biri.git biraz çimdikle saçını yol kendine gelsin.kalp kırılıyor ama gelip gönül alınmıyor çok sinir bozucu
Kırmızı mi büyük bir değişiklikGunaydinnnn. Bilin bakalim kim saçını kirmiziya boyadi
Evet maalesef cok cabuk akiyor 2 3 ayda bir rotus yapmayi düşünüyorum cunku cok atesli olduKırmızı mi büyük bir değişikliküniversite Dr denedim çok aktı bakamadım
Benim gibi üşengeçlere gelmiyorEvet maalesef cok cabuk akiyor 2 3 ayda bir rotus yapmayi düşünüyorum cunku cok atesli oldu
Sagolasin askos. Bende tesettürlü olmasam cesaret edemezdim herhaldeBenim gibi üşengeçlere gelmiyorgüle güle kullan fıstık
Saçını kırmızıya boyatan hemşire reyize hamilelik şoku. Nasıl boyatacaksın anaaamGunaydinnnn. Bilin bakalim kim saçını kirmiziya boyadi
Yeterki olsun portakal gibi gezmeye raziyimmmSaçını kırmızıya boyatan hemşire reyize hamilelik şoku. Nasıl boyatacaksın anaaam
Bunları hep hatırlatacağım sana. "Kızlar dipler kahve gerisi kırmızı, saçma sapan oldu bu saç. Kökünden mi kestireyim, ne yapayım?" diye geleceksinYeterki olsun portakal gibi gezmeye raziyimmm
Yaa 3. Aydan sonra boya yapılıyor diye biliyom benBunları hep hatırlatacağım sana. "Kızlar dipler kahve gerisi kırmızı, saçma sapan oldu bu saç. Kökünden mi kestireyim, ne yapayım?" diye geleceksin
Yapan ilk üç ayda da yapıyor da yazık günah kimyasalı basıyorsun kafa derisine. Bize bile zararlı, o bebeklere kim bilir ne yapıyor :/ Kolonya yüzünden ellerim kuruyor diye el kremi kullanırken bile üzülüyorum ben bilemedim. Bunun yanında protez tırnak yaptıran da var, saçını platin yapan daYaa 3. Aydan sonra boya yapılıyor diye biliyom ben
3 aydan sonra sıkıntı olmuyor ama bi hamile kalayim bakiyim dr ne derse o olurYapan ilk üç ayda da yapıyor da yazık günah kimyasalı basıyorsun kafa derisine. Bize bile zararlı, o bebeklere kim bilir ne yapıyor :/ Kolonya yüzünden ellerim kuruyor diye el kremi kullanırken bile üzülüyorum ben bilemedim. Bunun yanında protez tırnak yaptıran da var, saçını platin yapan da
Bence pamuksu boyadıGunaydinnnn. Bilin bakalim kim saçını kirmiziya boyadi
cnmmmmmmmmmm Rabbim sanada nasip etsinArtık benim kafa gidikMNbeyaz Bal0ncuk Saron ve sanırım DusunceBulutu kızdı bebiş
Ve hatırlayamadığım diğer güzel annelerin kız çocukları günü kutlu olsun... Umarım dünya, kız evlatlarınız ve tabiki erkek evlatlarıniz içinde yaşanacak hale gelir...
Hazırız, bekliyoruz3 aydan sonra sıkıntı olmuyor ama bi hamile kalayim bakiyim dr ne derse o olur
Ajagshshd niye oyle diyon ya oysa minik bir ates parcasi olmustumBence pamuksu boyadı
umarım öyle olmuştur
ama değilmiş
cnmmmmmmmmmm Rabbim sanada nasip etsin
dilimde duamdasın
Belkide hamileyimdir gsgsgsgs kasiklarim cok hassas ya hamilemiyimki gdgsgsHazırız, bekliyoruz️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?