- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.681
o zaman akşam uyumayacanAkşam uyudum. Uykumu aldım bitti. Sabaha kadar otururum artık
Daha özgün bir şeyler arıyorum ya. Bu "oğlunu kimseyle paylaşamayan ana" temasını yeterince yansıtmıyor
Ne sağa ne sola yatabiliorum yaaaaaoturdum bende bekliom
beyazım bulutum bu sözler çok tanıdıkAl benden de o kadar oturdum bekliyorum
hadi ordan... çıtırsın senBizimki al bak gördün mü benide kuruttuna döndü biraz
Teşekkür ederim kuzum o senin güzelliğinGünaydın güzel öğretmenim
Haydi bre bismillahGünaydın her nerede uyuyor ve uyutuluyorsanızBenim sabah maratonu başlasın oğlana kahvaltı hazırlayıp okula göndercem bakalım hayırlısı
Citirliga bakmiyo o beyfendi hemen bana da ilaç bakmaya başlamış sen düzel de bı önce dedim kesin düzeldi günde bende bakarım çaresineo zaman akşam uyumayacan
beyazım bulutum bu sözler çok tanıdık
birde son haftayı görün
benm kaplumbağa gibi ellerim ayaklarım havada kalmıştı dönememiştim
herif çevirmişti
hadi ordan... çıtırsın sen
kurumazsın
olive_bluto acil gelmen lazm
millet kurumuş
yaaa koptummmmmmmmmmmmTeşekkür ederim kuzum o senin güzelliğin
Haydi bre bismillah
Citirliga bakmiyo o beyfendi hemen bana da ilaç bakmaya başlamış sen düzel de bı önce dedim kesin düzeldi günde bende bakarım çaresine
Sorma sinirden catliyorum benyaaa koptummmmmmmmmmmm
ney ney ney neyyyyyyyyyyyyyyyyySorma sinirden catliyorum benkustu bide naparsan yap dedim banane bak annen rüyasında evlendirmeye başlamış yakındır yeni biri dedim bişi diyemedi araya onuda sokusturdum kadınlardan korkulur valla
Pztsi KV ye gittik yemeğe sözde yemekte rüyasını anlatiyo dün akşama kadar bişi dememistim dün banada ilaç bakmaya başlayınca tepem attı söyledim valla... Neymiş oğluna düğün yapıyormuş bida kız çok zenginmis oğlu işi birakiyormus falanney ney ney neyyyyyyyyyyyyyyyyy
sen rüyayı anlattığında ne yaptın ?Pztsi KV ye gittik yemeğe sözde yemekte rüyasını anlatiyo dün akşama kadar bişi dememistim dün banada ilaç bakmaya başlayınca tepem attı söyledim valla... Neymiş oğluna düğün yapıyormuş bida kız çok zenginmis oğlu işi birakiyormus falan
Ooo bak annen sana zengin kız bulmuş iyi nafaka alırım dedimsen rüyayı anlattığında ne yaptın ?
sadecemiOoo bak annen sana zengin kız bulmuş iyi nafaka alırım dedimKV de rüya o ne allah korusun dedi hemen sonra bişi demedim yemekten sonra da kalkalım dedim hemen anlamıştır kesin de anlamamazliga vurdu bende umursamamazliga vurdum sırf beni uyuz etmek için söyledi biliyorum o yüzden takmamaya çalışıyorum zaten herifsiz gitmiyorum artık herifinde pek gidesi gelmiyo arada telde arayıp söylenince bı gidioz
O zaman tadı kalmiyo bak dün çok güzel oldusadecemi
bn masayı kafasına geçirirdim kendisininde oğlununda
valla ben öyle yapsam yada o bana böyle bişi dese ben komple ayağını keserm eve giremezO zaman tadı kalmiyo bak dün çok güzel olduhem öyle yapsam daha çok arayı bozmaya çalışacak biliyorum böyle daha iyi oluyo
Daha ben o kdr olamadım ama dediğim gibi yapsamda şuan arayı bozmak için herşeyi yapiovalla ben öyle yapsam yada o bana böyle bişi dese ben komple ayağını keserm eve giremez
hoş başka şeyler yaptı ayağını kestm gelemiyor
kayınbabam ağaçtan düşmüş kırıkları var.. çok severim kayınbabamı dün geçmiş olsuna gittik
normalde kızı götürmem ama kayınbabam için götrdüm..
herkese güldü kaynanam o kdar gereksiz güldürmeye çalıştıki kaşlarını çattıiçimden dedim oh oh..
bizi görmediği için böyle yapıo dedi.. hayır dedm herkesi görmüo ama bitek sana.. bence kan çekmior.. zeki olacak bu kız kimin ne olduğunu bilior dedm
sonra hep benle knuşmaya çalıştı knuşmadm cvp vermedm
en son anneme dioki bal0ncuk neye sinirli.. annem dedi sinirli değil sana cvp vermio sor gelinine nie sana sinirli
eskiden bizimkiler alttan alıodu şimdi herkesten darbe yiyo.. oturuo köşede
ne zaman geleyim bidaha torun görmeye dedi.. dedm hiç bir zaman evde yokum işe başladımhaftasonlarıda işim var
Daha ben o kdr olamadım ama dediğim gibi yapsamda şuan arayı bozmak için herşeyi yapio
Uyanırlar mi ki öyle yapıncaheriflerimiz uyanık olsunlar
bi çakacam zaten benmkine
bide yer çakacak
valla benmki uyandı.. isterse uyanmasn kendi bilirUyanırlar mi ki öyle yapınca
Benim şuan tehdit edebileceğim bişi yok zaten benimle olmak istiyorsa anasıni susturmasi lazım istemiosa da kendi bilirvalla benmki uyandı.. isterse uyanmasn kendi bilir
ben evrakları bile hazırlamştm boşanmak için
valla göremez kızını NET...!
kız benm için bir tehdit değilki...Benim şuan tehdit edebileceğim bişi yok zaten benimle olmak istiyorsa anasıni susturmasi lazım istemiosa da kendi bilir
Onun için bı tehdit ama yavrusunu görememekkız benm için bir tehdit değilki...
yok değil onun için asıl tehdit boşanmak.. cnnkü anasının evinde bu hayat yok... sadece anasıOnun için bı tehdit ama yavrusunu görememek
Huhuuu iyiymiş o zamanyok değil onun için asıl tehdit boşanmak.. cnnkü anasının evinde bu hayat yok... sadece anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?