- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.701
amaç ne eve girmemekmiHuhuuu iyiymiş o zamanbizimki düğün eder öyle bı durumda anasının evindeyken eve girmiomus
Cok cok iyi hep bunlari not aldim harikasin canimsu ajdhhshdheBakın ne güzel hızlı öğreniyorsunuz ahjsjsjd
Sakin ol Coni. Zamanla heşteg neyin de hallolacak. Hamile kalınca o beceriler kendiliğinden yükleniyor
#ilkgözağrım
#iyikisen
#senişimdidenözledimkızım/oğlum
#herşeyseninlegüzel
Repertuvarı genişlettim de geldimdayler dayler nasıl buldun?
Kendi planım başka ama
#yaptımoldu
Alnıma da "BEN YAPTIM" yazayım diyorum tükenmezle. Tüpçüye biraz ayıp olabilir ama önünden geçerken tükürükle silerim
Kendini resmini bastirmaya ne dersinAkşam uyudum. Uykumu aldım bitti. Sabaha kadar otururum artık
Daha özgün bir şeyler arıyorum ya. Bu "oğlunu kimseyle paylaşamayan ana" temasını yeterince yansıtmıyor
giniydin çiçeeğeemmGunaydins beybilerrr
Herkesciklere günaydınvalla benmki uyandı.. isterse uyanmasn kendi bilir
ben evrakları bile hazırlamştm boşanmak için
valla göremez kızını NET...!
cnm katre... malesef erkekler bizim kadar derin düşünemiyorlar.. daha düz bakıyorlar.. benm eşimde öyleydi.. ama anlatınca anlıyorlar... erkekler birzda gurur yapıyor çok üzülüyorlar.. malesefte bizim gibi dışa değilde içe atıyorlar... nasıl bizim yumurtalar stresten etkileniyorsa onlarında spermleri etkileniyorHerkesciklere günaydın
Hhahah kız yazık günah kızını gösterirsin arada herife
Kuzucum doktor verir vermez sipariş etmiştim yumurtlama dönemime yetişsin diye. Kör şeytan gibi kargoda kaybolacağı tuttu vitaminlerin ahahaha. Geçtiğimiz döneme hiiiç yetişemedi haliyle. Çok etkisi olmazdı hoş yetişse de ama umut dünyası4-5 gün önce geldi kullanıyoruz şimdi günde 2 tane. Çocuk gibi peşinden koşuyorum içiyor mu içmiyor mu diye Bir elimde keçiboynuzu pekmezi bir elimde vitamin takipteyim
Benimkine sizin yorumlarınızdan bahsettim dün biraz. O biraz değerlerin infertileteye sebep olduğunun tam farkında değildi. Yani şöyle düşünüyordu tamam değerler düşük ama sadece zorlaştırır, bu vitaminleri alınca olucak diyordu kafasında. İlerde farklı tedavilere ihtiyaç duyabilicemizi falan tam idrak edememişti, ben de canını sıkmim diye çok oturup bunlardan konuşmadım. Dün işte biraz konuştum ilk defa detaylıca. Deneyimliler böyle böyle diyor, bize yakın değerleri olan ve tüp bebekle sonuç alan insanlar var diye. Zaten benim bunu dememle bayağı yüzü düştü kocamın. Üzüldüm de öyle olmasınaBu sefer tüp bebekle kesin sonuç alınıyor mu falan diye sormaya başladı. Onlardan bahsettim biraz. Benim kadar araştırmadığı için idrak edememişti henüz durumu pek. Bir yerde bunlardan bahsetmem gerekiyordu
Ben de adeti bekliyorum işte. Adet olunca amh testini de yaptırıp, spermiyogramla birlikte infertelite doktoruna göstericem. Diğer tüm değerlerime bakıp bunlarda sorun yok demişti. Bu 2 testi yaptır bir daha görüşüp konuşalım demişti doktor.
Ay baluşum evet hatırlıorum sabah 5 de günaydın diyorduno zaman akşam uyumayacan
beyazım bulutum bu sözler çok tanıdık
birde son haftayı görün
benm kaplumbağa gibi ellerim ayaklarım havada kalmıştı dönememiştim
herif çevirmişti
hadi ordan... çıtırsın sen
kurumazsın
@olive_bluto acil gelmen lazm
millet kurumuş
diren beyazAy baluşum evet hatırlıorum sabah 5 de günaydın diyordun
Şimdi sıra bize geldi benim kız hem sağda hem solda aktif oturunca rahatlıo bende oturarak uyudum
Adam da teselli veriyo az kaldı dayan diye
Az kaldı dayannnAy baluşum evet hatırlıorum sabah 5 de günaydın diyordun
Şimdi sıra bize geldi benim kız hem sağda hem solda aktif oturunca rahatlıo bende oturarak uyudum
Adam da teselli veriyo az kaldı dayan diye
matematikKurtarın beniiiii
Kesinlikle doğru diyorsun. İşte bu zaman kadar tiye alıp moralini bozmadan devam etmeye çalıştım ama bu sefer de konunun ne kadar ciddi boyutlara varabileceğini anlamadığını fark ettim. O yüzden bu can sıkıcı bilgilendirmeyi yapmam gerekiyordu sanırım. Belki bir tedaviye gerek kalmayacak belki de çok zor bir tedavi süreci gerekecek bilemiyoruz ki. Mesela biz yakın zamanda arabamızı sattık yenileme amacıyla ama ben şimdi düşünüyorum acaba yeni bir araba kredisine girsek mi yoksa bu para bize tedavi için gerekir mi? Ya da hadi yeni bir araba kredisine girdik aldık diyelim pahalı bir tedavi gerekirse kısa vadede karşılayabilir miyiz? Aaaah aaaahhh kadın olmak cidden zor anacım. Aklımızda kırk tilkicnm katre... malesef erkekler bizim kadar derin düşünemiyorlar.. daha düz bakıyorlar.. benm eşimde öyleydi.. ama anlatınca anlıyorlar... erkekler birzda gurur yapıyor çok üzülüyorlar.. malesefte bizim gibi dışa değilde içe atıyorlar... nasıl bizim yumurtalar stresten etkileniyorsa onlarında spermleri etkileniyor
bu durumda senin olayları biraz şakaya alıp ona moral vermen lazm
Seni Allah kurtarsın diyelim NurcumKurtarın beniiiii
kesinlikle ciddi bir konuşma şart zaten.. onsuz asla anlamıyorlar.. ben bundan sonraki süreci dedim cnm çok şakaya almadan ama cokta sıkmadanKesinlikle doğru diyorsun. İşte bu zaman kadar tiye alıp moralini bozmadan devam etmeye çalıştım ama bu sefer de konunun ne kadar ciddi boyutlara varabileceğini anlamadığını fark ettim. O yüzden bu can sıkıcı bilgilendirmeyi yapmam gerekiyordu sanırım. Belki bir tedaviye gerek kalmayacak belki de çok zor bir tedavi süreci gerekecek bilemiyoruz ki. Mesela biz yakın zamanda arabamızı sattık yenileme amacıyla ama ben şimdi düşünüyorum acaba yeni bir araba kredisine girsek mi yoksa bu para bize tedavi için gerekir mi? Ya da hadi yeni bir araba kredisine girdik aldık diyelim pahalı bir tedavi gerekirse kısa vadede karşılayabilir miyiz? Aaaah aaaahhh kadın olmak cidden zor anacım. Aklımızda kırk tilki
Seni Allah kurtarsın diyelim Nurcum
Daha yolumuz hiç belli değil işte. Bir doktora tüm sonuçlarla göründükten sonra ne diyecek onun yorumunu da duymak istiyorum. Biz yaklaşık 13 aydır bekliyoruz. Ben bu süreyi maksimum 16 aya kadar uzatırım diye düşünyorum vitamin desteğini denemek için. O da en maksimumu yanii. Ondan sonra aşılama mı tüp mü kısmını biraz daha deşmem gerekiyor kendi içimdeskesinlikle ciddi bir konuşma şart zaten.. onsuz asla anlamıyorlar.. ben bundan sonraki süreci dedim cnm çok şakaya almadan ama cokta sıkmadan
biz araba alacaktık kredi çekecektik arada tüp içinde çektik
yani insan kendini zorlayınca önünden çıkıyor
eğer ikinizde çalışıyorsanız hesap yapın altından kalkarsanız azcıkta kendinizi sıkarsanız olur
ama önce yolu çizmek lazm
mesela tüpte kesin kararlımısınız... kararlıysanız bile merkezi seçmeniz lazmki fiyatı bileceksiniz :)
insan bir müddet sonra eehh yetti artık diyor tabi.. bende 2 senenin sonunda öyle oldumDaha yolumuz hiç belli değil işte. Bir doktora tüm sonuçlarla göründükten sonra ne diyecek onun yorumunu da duymak istiyorum. Biz yaklaşık 13 aydır bekliyoruz. Ben bu süreyi maksimum 16 aya kadar uzatırım diye düşünyorum vitamin desteğini denemek için. O da en maksimumu yanii. Ondan sonra aşılama mı tüp mü kısmını biraz daha deşmem gerekiyor kendi içimdeSizin dediklerinizi hep düşünüyorum çünkü. Aşılama yaptırsam tutmasa onca parayı boşa mı harcamış olurum? onun yerine direkt tüp mü düşünsem? gibi gibisinden bir sürü soru var kafamda. Beni bol düşünmeli bir süreç bekliyor Bal0ncuk 'um. Bakalım zaman ne gösterir
Bir avuç kişi bir hamile kalamadık ki şu 2020 hamileliği hedefleyen gruptan çıkıp hep beraber level atlayalımYıl olacak 2022 artık
Sen nasılsın? Keyfin sağlığın yerinde mi?
Ay evet onu da duydum. Heyet raporu falan isteniyor. Hatta Zeynep Kamil'e gitmiştim ben ilk. Orda sadece seni muayene etmek için bile 5658484146 tane test istiyorlar ölüm gibi bir şey. İşte ben de bunları düşünüyorum tüpe ihtiyaç duyarsak bir kısmını devletin karşılaması için birkaç aşılama şartı koyuyor devlet. Direkt aşılamadan tüpe geçersem o desteği alamam. Heyet raporunu almak da çile gibi devlet hastanesindeki o yorucu sürece katlanabilir miyim diye düşünüyorum. Yaşayıp görücez mecburinsan bir müddet sonra eehh yetti artık diyor tabi.. bende 2 senenin sonunda öyle oldum
ama cok yıprandım özel klinikteki ürologlara bile gittik
şimdi pişmanım hesapladım tüp bebek kadar para koymuşum
ama tabi şans işi.. mesela olive gebe kaldı bizden daha kötü değerle... mucizelerde olmuyor değil :)
ayy 2022 olsada gönüller bir kuzum benim..
ben işe başladım hem iş hem ev hem bebek uykusuzluk zor oluyor
umarım sizinde uykusuz kaldığınız günleri en yakın zamanda görürüz cnım benm..
şöyle bişeyde var bazı merkezler rapor kabul ediliyor böylece fiyat düşüyor... rapor içinde 2 yada 3 aşılama şartı aranıyor
onu araştırabilirsin
şu sıralarcukulatam o işin peşindeydi :)
Gözlerim kapanıyor, direnemiyorum ya. Yatağa gidince uyku muyku kalmıyor zaten. Sadece tv karşısında uyuyabiliyorumo zaman akşam uyumayacan
Herkesciklere günaydın
Hhahah kız yazık günah kızını gösterirsin arada herife
Kuzucum doktor verir vermez sipariş etmiştim yumurtlama dönemime yetişsin diye. Kör şeytan gibi kargoda kaybolacağı tuttu vitaminlerin ahahaha. Geçtiğimiz döneme hiiiç yetişemedi haliyle. Çok etkisi olmazdı hoş yetişse de ama umut dünyası4-5 gün önce geldi kullanıyoruz şimdi günde 2 tane. Çocuk gibi peşinden koşuyorum içiyor mu içmiyor mu diye Bir elimde keçiboynuzu pekmezi bir elimde vitamin takipteyim
Benimkine sizin yorumlarınızdan bahsettim dün biraz. O biraz değerlerin infertileteye sebep olduğunun tam farkında değildi. Yani şöyle düşünüyordu tamam değerler düşük ama sadece zorlaştırır, bu vitaminleri alınca olucak diyordu kafasında. İlerde farklı tedavilere ihtiyaç duyabilicemizi falan tam idrak edememişti, ben de canını sıkmim diye çok oturup bunlardan konuşmadım. Dün işte biraz konuştum ilk defa detaylıca. Deneyimliler böyle böyle diyor, bize yakın değerleri olan ve tüp bebekle sonuç alan insanlar var diye. Zaten benim bunu dememle bayağı yüzü düştü kocamın. Üzüldüm de öyle olmasınaBu sefer tüp bebekle kesin sonuç alınıyor mu falan diye sormaya başladı. Onlardan bahsettim biraz. Benim kadar araştırmadığı için idrak edememişti henüz durumu pek. Bir yerde bunlardan bahsetmem gerekiyordu
Ben de adeti bekliyorum işte. Adet olunca amh testini de yaptırıp, spermiyogramla birlikte infertelite doktoruna göstericem. Diğer tüm değerlerime bakıp bunlarda sorun yok demişti. Bu 2 testi yaptır bir daha görüşüp konuşalım demişti doktor.
Benimki ben söylediğimde ikna olmamıştı, kabul etmiyordu. "Sana kim doğal yoldan çocuğumuz olmayacağını söyledi" falan diye celalleniyordu bir de. Ne tartışmalar ne tartışmalar... Ben artık çocuk yapmaktan vazgeçmiştim ciddi bir tartışmadan sonra. Ürolog ona tek tek her şeyi anlatıp "Merak etmeyin, kısır değilsiniz. Tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Daha fazla beklemenize gerek yok" gibi bir konuşma yapınca bunda ampuller yandı. Çok zor günlerdi gerçekten. Sizinkiler kolay kabullendiyse ne mutlucnm katre... malesef erkekler bizim kadar derin düşünemiyorlar.. daha düz bakıyorlar.. benm eşimde öyleydi.. ama anlatınca anlıyorlar... erkekler birzda gurur yapıyor çok üzülüyorlar.. malesefte bizim gibi dışa değilde içe atıyorlar... nasıl bizim yumurtalar stresten etkileniyorsa onlarında spermleri etkileniyor
bu durumda senin olayları biraz şakaya alıp ona moral vermen lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?