Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bacım bize çoktan aydı ama neyse
4te yattım ben.sen erkencisin baya hamur mayalamak için alarm kurmuştum 11 de kalktım hala uykum var gerçi
Benim eşim derin uyuyor dönüp durduğumu bile hissetmiyor ki ay uy yaparak yuvarlanıyorum bir ara uykuda baya sallandım deprem oluyor sandım bebeymiş uyancağı saatleri bile öğretti şimdiden

Hamarat hatunun hali başka bacım eline sağlık bende evi kırkladım ama her yerim tutuldu

Benimki kabulleniyor ya direkt problemi. Sadece çok geniş bilgisi olmadığı için ilerde nelere ihtiyaç duyulabileceğini tam anlayamıyordu. Konuşunca daha oturdu kafasında şükür. O açıdan şanslıyım sanırım. Kabul etmeme eğiliminde olmalarını da çok muhtemel görüyorum zaten. Şükür o dönemlerin geçmiş nealcim. Onun stresi bir başka oluyor insan vazgeçiyor cidden. Mesela ben de eşime bu test için yaptır diyip duruyordum tedbiren, bir türlü yaptırmıyordu. Ben de en son vazgeçtim hiiiç ağzıma almadım. Baktı ki 1 yıl geçti kendisi geçen ay yaptırıcam ben diye tutturdu.
Valla takviyelere de 3 ay ile 6 ay arası etki ediyor diyorlar doğru diyorsun ama internette okuyorum. Takviyeyi kullandım 2. Pakete başlamadan hamile kaldım diyenler de çok. Ben de tam anlayamadım ordaki sistemi ama ben de biraz tahammülsüzleşmeye başladım sanırım. Kimse kusura bakmasın da bir 6 ayda takviye işe yarasın diye beklemek istemiyorum yani direkt tüpe geçmesem bile en azından takviyeden daha etkili olucanı düşünndüğüm aşılamayı deneyebilirim gibime geliyor. Kafam bayağı karışık anlıcan. Hamile kalmaya çalışmak zaten stresli evet ama bir sorunun varlığını bilip ona rağmen kalmaya çalışmak daha da stresliymiş. Şimdi sizi daha iyi anlıyorum o yüzden. Az önce regl de oldum zaten. Yarın sabah artık testlerimi yaptırıp, ilk fırsatta doktora tekrar gidicem. Bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum. Daha önce direkt infertelite doktoruna gitmemiştim. Bu adamın uzmanlığı infertelite, özellikle seçtim. O kadar da sıkıldım ki içimden keşke siz tüp bebek yapın dese de kurtulsak bu belirsizlikten diye de geçmiyor değil süreç bir yandan korkutuyor ama bir yandan belirsizliğin de artık olmamasını istiyorum.

Yaa o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimki tam da dediğin gibi oldu işte. İki özel bir devlet doktoru "Tamam tüpe geçin" deyince "Tamam bari bir ön görüşme yapalım" dedik. O niyetle gittiğimiz merkeze karar vermiş bir şekilde çıktık oradan. Bazen de kötü sandığımız şeyler iyi bir şeylere de vesile olabiliyor. Kararı bana bıraksalar sürüncemede kalırdı gibi geliyor ya da öncesinde "Biraz da şunu biraz da bunu deneyelim" deseler iyice birbirimize girip komple bırakabilirdik. Çok yıprandık çünkü o süreçte. Sizin de önünüze güzel güzel kapılar açılır inşallah. En kısa zamanda en hayırlı yoldan mutlu haberi alırsınız Eşinin tavrı senin işini çok kolaylaştıracaktır hangi yolu denerseniz deneyin

Bide nöbet var lütfen onuda ekleyelim
Aminnn ama zor beee
Ben seni niye kimyacı biliyordum
Niyeki hiç kimya lafı da geçmedi
Aslında onun beklediği şey farklıda hunnap keçi boynuzu alıyımmı diyo doğuma kadar ancak toparlarmış kriz geçirdim resmen
Hey yavrum hey keçiboynuzu bu ben aldiydim da kullanmiom kullanam bari ise yariyorsa

Ya bugün öğretmen arkadaşın birinin hamile olduğunu öğrendim ve cidden bende problem olduğunun kanısına vardım yanlış yapiom bence 2 senelik evliler korunuolarmis sadece bı gece çok alkollü imisler ve korunmamislar sonuç şuan 7 haftalık hamiş alkole de başladım ama daha çok içmem lazım demekki

Bize tüpte de takviye verdiler 3 ay kullandık ondan sonra yumurta toplama sperm toplama oldu o takviye kısmını zaten tüpçü veriyo olursa belki o ara olur diğer türlü siz kullanıp gitseniz de aynı yere donebilirsiniz

Hamarat hatunun hali başka bacım eline sağlık bende evi kırkladım ama her yerim tutuldu
Çok tatlısın ama mutfak dışında bir hamaratlığım yok asıl senin eline sağlık karnın burnunda her yeri çekip çeviriyorsun maşallah ben anca yiyip yuvarlanıyorum ağzım boş durmuyor sende koşturmacadan aç kalma bolcana ye enerji olsun fındık kız büyüsün

Niyeki hiç kimya lafı da geçmedi
Ben bilmem. Özel ders zamanları kimya diyordun sanki ya :/
Bunu söylediğin güruha bir daha bir bak istersen ahshhsjs Biz korunmayı beceremedik demek ki. Keşke bize de anlatsalardı nasıl bir korunma şekliyse bu

Ben bilmem. Özel ders zamanları kimya diyordun sanki ya :/

Bunu söylediğin güruha bir daha bir bak istersen ahshhsjs Biz korunmayı beceremedik demek ki. Keşke bize de anlatsalardı nasıl bir korunma şekliyse bu
Kimya hiç çıkmaz nefret ederim kimyadan çünkü
Bilmiyom valla neyi yanlış yapioz şuan o kdr çok artti ki alkolluyduk korunuoduk sözleri etrafımda psikolojim bozulmaya başladı

Çocuk düşünmeyenlerin daha mı çabuk oluyor anlamadm Siz tüplü bebe konusunu kapattınız mı iş kadını oldun sormaya fırsat olmadı

Çocuk düşünmeyenlerin daha mı çabuk oluyor anlamadm Siz tüplü bebe konusunu kapattınız mı iş kadını oldun sormaya fırsat olmadı
Yok kuzum cesaretim gelmiyo hemde maddi yönden biraz toparlanalim dedik ocaktan sonra herhangi bi ay bida bakcaz.. sen naptın azıcık kaldı

İşte tam o sürüncemedeyim ben nealcim hayır olsun diyelim napalım, beklicez şimdilik
Alkol bütün gebeliklerin anasıdır
İşte tüpe de gitsek önden takviye alma kısmını tamamlamış oluruz. O arada da şansa bala tutar belki
Kimya hiç çıkmaz nefret ederim kimyadan çünkü
Bilmiyom valla neyi yanlış yapioz şuan o kdr çok artti ki alkolluyduk korunuoduk sözleri etrafımda psikolojim bozulmaya başladı
Benim eski iş yerimde bir arkadaş vardı. Bayağı da korkuyordu gebelikten. Kocası da ondan biraz yaşça büyüktü adam artık çok istiyordu çocuk sahibi olmayı. Kız korunmayı bıraktığı an patlattı bombayı
Diğer bir arkadaşım da tek bir ilişki ile çat diye hamile kaldı

Söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar

Yok kuzum cesaretim gelmiyo hemde maddi yönden biraz toparlanalim dedik ocaktan sonra herhangi bi ay bida bakcaz.. sen naptın azıcık kaldı
3 ay sonra güzel haberlerinizi alırız inşallah cesarete ihtiyacın yok güçlü kadınsın sen üstesinden gelirsin biz aynı evden çıkmıyoruz her gün aynı geçiyor son zamanların ağırlığı var o da olsun o kadar diyoruz :) sorumluluklar gelmeden bolca yatıyım diyorum tembel moddayım :)

En güzelini yapıyorsun işte sonra uykular haram oldu demeyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…