Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim Dr diğer takviyeyi beğenmedi baya bı sürü takviye verdiydi ondan dedimdiistememek lazım demekki olması için

İnşallah girer pasaaaa hadi bakalım kazasız belasız

Kimya hiç çıkmaz nefret ederim kimyadan çünkü
Bilmiyom valla neyi yanlış yapioz şuan o kdr çok artti ki alkolluyduk korunuoduk sözleri etrafımda psikolojim bozulmaya başladı
Acaba kpss için miydi ya o kadar emindim ki kimyacı olduğundan? Peki lisede misin? Onu da mı mabadımdan uydurdum acaba
Ben günde üç tura çıkardım uyku işini. Maraton gibi ahshsh
Benim yerime de izle olar mi ne müge ne Esra hiç bişi izleyemiom artikin
Ben hepinizin yerine izliyorum
Bak oraya çıkan vakalar da ilginç. 23 yaşında 3 farklı kadından 5 çocuğu olan mı dersin aynı kadından 4 çocuğu olan mı... Hepsi de aklı beş karış havada tipler. Çocukları diğer eşe bırakıp internetten buldukları birine kaçıp birkaç çocuk da oradan yapıyorlar. Bizim kaynaklar mı bozuk
Amuda kalkarsın o zaman girer. Zekalıyım ama amele olmak istiyorum önerisi gibi oldu bu da ama cidden bunu yapan var ajsjdj

Kiz ben koltuktan kalkamyom da birak amudu shdhshhdhshdhd. Araştırdım şimdi, yuruyus, çökme ve iliski öneriliyor

Lise lise onda sorun yok sorma ya intihar etcem artık dün İZBAN a bı çift bindi kucaklarında bebekle döndüm bı baktım daha çok ufaklar görsen lise öğrencisi dersin yuh dedim yaa

Aynen öyle çalışan hatun istiyorlarsa böyle bundan böyle
Helal olsun zaten bir süre çalışmanın keyfini çıkar özlem gider sonra mecbur çıkarsın ya da izne ayrılırsın
öyle yarım yarım uykular da insanı çok yoruyor ya her yerin ağrımıyor mu ya da baş ağrısı?

Şükürrrr❤❤ zamaninda saglikla gelir inşallah

Kiz ben koltuktan kalkamyom da birak amudu shdhshhdhshdhd. Araştırdım şimdi, yuruyus, çökme ve iliski öneriliyor
İlişki demeye dilim varmadı. Bal0ncuk bizi topa tutar
Lise lise onda sorun yok sorma ya intihar etcem artık dün İZBAN a bı çift bindi kucaklarında bebekle döndüm bı baktım daha çok ufaklar görsen lise öğrencisi dersin yuh dedim yaa
Avrupa'ya bağladık iyice. Çocuk yaşta ana baba olanlar iyice yaygınlaşmış ya çok üzücü

Bide nöbet var lütfen onuda ekleyelim

Aminnn ama zor beee

Niyeki hiç kimya lafı da geçmedi

Hey yavrum hey keçiboynuzu bu ben aldiydim da kullanmiom kullanam bari ise yariyorsa
Varsa hem yedir hem ye bacım benim adam umudu kestğinden kaynaklıyine pekmeze sarılıo ama işe yaramıştı geçen sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…