- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.741
Bizim Dr diğer takviyeyi beğenmedi baya bı sürü takviye verdiydi ondan dedimdiİşte tam o sürüncemedeyim ben nealcimhayır olsun diyelim napalım, beklicez şimdilik
Alkol bütün gebeliklerin anasıdır
İşte tüpe de gitsek önden takviye alma kısmını tamamlamış oluruz. O arada da şansa bala tutar belki
Benim eski iş yerimde bir arkadaş vardı. Bayağı da korkuyordu gebelikten. Kocası da ondan biraz yaşça büyüktü adam artık çok istiyordu çocuk sahibi olmayı. Kız korunmayı bıraktığı an patlattı bombayı
Diğer bir arkadaşım da tek bir ilişki ile çat diye hamile kaldı
Söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar
Dicez galiba kaçış yokEn güzelini yapıyorsun işte sonra uykular haram oldu demeyesin
sen benim programı konuştuğum tek kişiydin oldu mu bu şimdiBenim yerime de izle olar mine müge ne Esra hiç bişi izleyemiom artikin
Bı pazar var onda da çamaşır ev temizliği bitiyo yaDicez galiba kaçış yok
sen benim programı konuştuğum tek kişiydin oldu mu bu şimdihaftasonu özetlere bakarsın artık
TühBı pazar var onda da çamaşır ev temizliği bitiyo ya
Ediyo ya çok şükür etmediginde bende yapmiom bı jafta çamaşır bulamiyo giyecek yoksaTühhem ev hem iş Allah yardımcın olsun eniştede yardım etsin her şeyi kendin yapma bir tatil günün var
İnşallah girer pasaaaa hadi bakalım kazasız belasızSelam kizceler. Kontrolden geldim az once. Her seycikler yolunda cok sukurkanala girmemis henüz, kafa solda duruyor. 2 hafta sonra hala girmemiş olursa sezaryen icin gun verecek. Umarim girer zottiri yuzunu kapamisti yine koluyla bacağyla
Amin canım inşallahİnşallah girer pasaaaa hadi bakalım kazasız belasız
İyi kriz çıkmıyor evdeEdiyo ya çok şükür etmediginde bende yapmiom bı jafta çamaşır bulamiyo giyecek yoksa
Aynen öyle çalışan hatun istiyorlarsa böyle bundan böyleİyi kriz çıkmıyor evdeben bir iki kere geç yıkadım da eşim esti gürledi ama sen en iyisini yapıyorsun ikinizde çalışıyorsunuz yok öyle yatmak
Acaba kpss için miydi ya o kadar emindim ki kimyacı olduğundan? Peki lisede misin? Onu da mı mabadımdan uydurdum acabaKimya hiç çıkmaz nefret ederim kimyadan çünkü
Bilmiyom valla neyi yanlış yapioz şuan o kdr çok artti ki alkolluyduk korunuoduk sözleri etrafımda psikolojim bozulmaya başladı
Ben günde üç tura çıkardım uyku işini. Maraton gibi ahshsh3 ay sonra güzel haberlerinizi alırız inşallahcesarete ihtiyacın yok güçlü kadınsın sen üstesinden gelirsin biz aynı evden çıkmıyoruz her gün aynı geçiyor son zamanların ağırlığı var o da olsun o kadar diyoruz :) sorumluluklar gelmeden bolca yatıyım diyorum tembel moddayım :)
Ben hepinizin yerine izliyorumBenim yerime de izle olar mine müge ne Esra hiç bişi izleyemiom artikin
Amuda kalkarsın o zaman girer. Zekalıyım ama amele olmak istiyorum önerisi gibi oldu bu da ama cidden bunu yapan var ajsjdjSelam kizceler. Kontrolden geldim az once. Her seycikler yolunda cok sukurkanala girmemis henüz, kafa solda duruyor. 2 hafta sonra hala girmemiş olursa sezaryen icin gun verecek. Umarim girer zottiri yuzunu kapamisti yine koluyla bacağyla
Kiz ben koltuktan kalkamyom da birak amudu shdhshhdhshdhd. Araştırdım şimdi, yuruyus, çökme ve iliski öneriliyorAcaba kpss için miydi ya o kadar emindim ki kimyacı olduğundan? Peki lisede misin? Onu da mı mabadımdan uydurdum acaba
Ben günde üç tura çıkardım uyku işini. Maraton gibi ahshsh
Ben hepinizin yerine izliyorum
Bak oraya çıkan vakalar da ilginç. 23 yaşında 3 farklı kadından 5 çocuğu olan mı dersin aynı kadından 4 çocuğu olan mı... Hepsi de aklı beş karış havada tipler. Çocukları diğer eşe bırakıp internetten buldukları birine kaçıp birkaç çocuk da oradan yapıyorlar. Bizim kaynaklar mı bozuk
Amuda kalkarsın o zaman girer. Zekalıyım ama amele olmak istiyorum önerisi gibi oldu bu da ama cidden bunu yapan var ajsjdj
Lise lise onda sorun yokAcaba kpss için miydi ya o kadar emindim ki kimyacı olduğundan? Peki lisede misin? Onu da mı mabadımdan uydurdum acaba
Bak oraya çıkan vakalar da ilginç. 23 yaşında 3 farklı kadından 5 çocuğu olan mı dersin aynı kadından 4 çocuğu olan mı... Hepsi de aklı beş karış havada tipler. Çocukları diğer eşe bırakıp internetten buldukları birine kaçıp birkaç çocuk da oradan yapıyorlar. Bizim kaynaklar mı bozuk
Amuda kalkarsın o zaman girer. Zekalıyım ama amele olmak istiyorum önerisi gibi oldu bu da ama cidden bunu yapan var ajsjdj
Helal olsunAynen öyle çalışan hatun istiyorlarsa böyle bundan böyle
öyle yarım yarım uykular da insanı çok yoruyor ya her yerin ağrımıyor muAcaba kpss için miydi ya o kadar emindim ki kimyacı olduğundan? Peki lisede misin? Onu da mı mabadımdan uydurdum acaba
Şükürrrr❤❤ zamaninda saglikla gelir inşallahSelam kizceler. Kontrolden geldim az once. Her seycikler yolunda cok sukurkanala girmemis henüz, kafa solda duruyor. 2 hafta sonra hala girmemiş olursa sezaryen icin gun verecek. Umarim girer zottiri yuzunu kapamisti yine koluyla bacağyla
Hayırlısı kusumHelal olsunzaten bir süre çalışmanın keyfini çıkar özlem gider sonra mecbur çıkarsın ya da izne ayrılırsın
öyle yarım yarım uykular da insanı çok yoruyor ya her yerin ağrımıyor muya da baş ağrısı?
İlişki demeye dilim varmadı.Kiz ben koltuktan kalkamyom da birak amudu shdhshhdhshdhd. Araştırdım şimdi, yuruyus, çökme ve iliski öneriliyor
Avrupa'ya bağladık iyice. Çocuk yaşta ana baba olanlar iyice yaygınlaşmış ya çok üzücüLise lise onda sorun yoksorma ya intihar etcem artık dün İZBAN a bı çift bindi kucaklarında bebekle döndüm bı baktım daha çok ufaklar görsen lise öğrencisi dersin yuh dedim yaa
Amin canimmm insallahŞükürrrr❤❤ zamaninda saglikla gelir inşallah
Dohturlar diyoreee, balus topa tutsa noluuurrrmis beeeeeİlişki demeye dilim varmadı.Bal0ncuk bizi topa tutar
Avrupa'ya bağladık iyice. Çocuk yaşta ana baba olanlar iyice yaygınlaşmış ya çok üzücü
Sersemliyorum. Mandıra filozofuna bağladım yaöyle yarım yarım uykular da insanı çok yoruyor ya her yerin ağrımıyor muya da baş ağrısı?
Varsa hem yedir hem ye bacım benim adam umudu kestğinden kaynaklıBide nöbet var lütfen onuda ekleyelim
Aminnn ama zor beee
Niyeki hiç kimya lafı da geçmedi
Hey yavrum hey keçiboynuzu bu ben aldiydim da kullanmiom kullanam bari ise yariyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?