- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.761
Bende evi toplasam yemek yapamıorum bulutum valla bir gün yemek bir gün evi toplamaya çalısıyorum işte ne kadar oluyorsaÇok tatlısınama mutfak dışında bir hamaratlığım yok asıl senin eline sağlık karnın burnunda her yeri çekip çeviriyorsun maşallah ben anca yiyip yuvarlanıyorum ağzım boş durmuyor sende koşturmacadan aç kalma bolcana ye enerji olsun fındık kız büyüsün
Sağlıkla kavuşun inşallahSelam kizceler. Kontrolden geldim az once. Her seycikler yolunda cok sukurkanala girmemis henüz, kafa solda duruyor. 2 hafta sonra hala girmemiş olursa sezaryen icin gun verecek. Umarim girer zottiri yuzunu kapamisti yine koluyla bacağyla
Kuzum benmki emmedi.. Ben sağıp veriorm sütümü ama yinede uyanıor.. Ama eşim şehir dşnda çalışmasa cok yardımı dokunurdu, haftasınu geldiğnde lena ona emanet. Herşeyiyle ilgileniAy evet onu da duydum. Heyet raporu falan isteniyor. Hatta Zeynep Kamil'e gitmiştim ben ilk. Orda sadece seni muayene etmek için bile 5658484146 tane test istiyorlar ölüm gibi bir şey. İşte ben de bunları düşünüyorum tüpe ihtiyaç duyarsak bir kısmını devletin karşılaması için birkaç aşılama şartı koyuyor devlet. Direkt aşılamadan tüpe geçersem o desteği alamam. Heyet raporunu almak da çile gibi devlet hastanesindeki o yorucu sürece katlanabilir miyim diye düşünüyorum. Yaşayıp görücez mecbur
Ayy zaman ne kadar çabuk geçmiş yaaa hangi ara işe başladınSenin için zor oluyordur kuzum yaaaa, tam delirmelik dönemdesin Lena kaç aylık oldu?
Bu arada geçen instagramda anne baba ve bebeğin bir gece uykusunun videosunu gördüm. Gece boyunca baba bir kez bile uyanmazken, anne bütün gece hem uyurken hem de uyanıp bebeği emziriyordu. Bebek böyle saatte bir meme istiyor, saatte bir mıkırdanıyordu. Anne de duruma o kadar hakim ki göğsünü açık bırakıp uyumaya çalışıyordu bebek emerken sürekli. O videodan sonra nasıl uykusuz kaldığını daha iyi anlayabiliyorum
Evet takviyelerin kesinlikle işe yaradığını düşünüorm.. Sonuçta dna hasarı olmaması için spermlerin güçlü olnası lazm tüp bebekte bile.. Kaliteli sperm ve yumurta.. Kaliteli embriyo demekBenimki ben söylediğimde ikna olmamıştı, kabul etmiyordu. "Sana kim doğal yoldan çocuğumuz olmayacağını söyledi" falan diye celalleniyordu bir de. Ne tartışmalar ne tartışmalar... Ben artık çocuk yapmaktan vazgeçmiştim ciddi bir tartışmadan sonra. Ürolog ona tek tek her şeyi anlatıp "Merak etmeyin, kısır değilsiniz. Tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Daha fazla beklemenize gerek yok" gibi bir konuşma yapınca bunda ampuller yandı. Çok zor günlerdi gerçekten. Sizinkiler kolay kabullendiyse ne mutlu
Bu arada takviyelerin etki etmesi için en az 2-3 ay diyorlar. Eşime iki aylık ilaç tedavisi verildi takviyelerle beraber ama bizim şansımıza ters tepti maalesef. İlk aydan sonuç alan da var tabii. Neye göre nasıl oluyor, tesadüf mü çözemedim oraları. Tüp bebek merkezinde ilk görüşmemizde doktor "Sperme iyi gelen bir ilaç yok" demişti mesela. Kafalar karışıyor epey. Tam teslimiyete girdim ben o süreçte
Zeynep Kamil'e ben de gittim ama heyet raporunu, aşılama süreçlerini falan kaldırabilecek durumda değildim. Zaten ilk denemede sonuç alacağımızın da bir garantisi yoktu. Doktorlarımız da "Daha fazla beklemenize gerek yok" deyince biraz da zorunlu hızlandırılmış bir sürece girdik. Yoksa benim de karar vermem çok zor olurdu
Ben seni niye kimyacı biliyordum
Bulutummm yarn a101e git... A101 ürünleri berbat amaaaa çorap gelmiş külotlu cok güzel gittim aldm ben bugnden açılmş burda.. Hem likralı..4te yattım ben.sen erkencisin bayahamur mayalamak için alarm kurmuştum 11 de kalktım hala uykum var gerçi
Benim eşim derin uyuyor dönüp durduğumu bile hissetmiyor kiay uy yaparak yuvarlanıyorum bir ara uykuda baya sallandım deprem oluyor sandım bebeymiş uyancağı saatleri bile öğretti şimdiden
Benm en yakn arkadaşm birgn bizde oturuolardı ben ikna ettm bebe yapmalarına o zaman ben yeni evliyim cock düşünmüorm bu gece başlıalm die gülüştüler o gece tek ilişkiyke gebe kaldı..Ya bugün öğretmen arkadaşın birinin hamile olduğunu öğrendim ve cidden bende problem olduğunun kanısına vardım yanlış yapiom bence2 senelik evliler korunuolarmis sadece bı gece çok alkollü imisler ve korunmamislar sonuç şuan 7 haftalık hamiş alkole de başladım ama daha çok içmem lazım demekki
Ahahahhaha esra erol devam mıha bir de esra erol izliyorum halaentrikalar entrikalar
MaşallahhhhhSelam kizceler. Kontrolden geldim az once. Her seycikler yolunda cok sukurkanala girmemis henüz, kafa solda duruyor. 2 hafta sonra hala girmemiş olursa sezaryen icin gun verecek. Umarim girer zottiri yuzunu kapamisti yine koluyla bacağyla
İlişki demeye dilim varmadı.Bal0ncuk bizi topa tutar
Avrupa'ya bağladık iyice. Çocuk yaşta ana baba olanlar iyice yaygınlaşmış ya çok üzücü
Neoş ve dayloşşşş banane sizinnnnnnn orabızdan buranızdan sevişin bananeeeeAmin canimmm insallah
Dohturlar diyoreee, balus topa tutsa noluuurrrmis beeeee
Evet KV üzerinden deneyler yapcamKuzum benmki emmedi.. Ben sağıp veriorm sütümü ama yinede uyanıor.. Ama eşim şehir dşnda çalışmasa cok yardımı dokunurdu, haftasınu geldiğnde lena ona emanet. Herşeyiyle ilgileni
Ben inek görevi görüorm sadece sağıp veriorm
Bu arada benm bildiğim bazı özel hastanelerde o raporu cıkarıo zeynep kamille o kdar upraşmazsn :)
Evet takviyelerin kesinlikle işe yaradığını düşünüorm.. Sonuçta dna hasarı olmaması için spermlerin güçlü olnası lazm tüp bebekte bile.. Kaliteli sperm ve yumurta.. Kaliteli embriyo demek
Katre_g senide etiketliyim :)
Nurzfr kaynanası üzerinde deney yapıo
Bulutummm yarn a101e git... A101 ürünleri berbat amaaaa çorap gelmiş külotlu cok güzel gittim aldm ben bugnden açılmş burda.. Hem likralı..
Diğer şeylerinede baktm yine güzel değil
Sadece çorap aldm bi sürüüüü
Benm en yakn arkadaşm birgn bizde oturuolardı ben ikna ettm bebe yapmalarına o zaman ben yeni evliyim cock düşünmüorm bu gece başlıalm die gülüştüler o gece tek ilişkiyke gebe kaldı..
Biz yanlş bişi yapmıorus ama hayat bize ters
Ahahahhaha esra erol devam mı
Maşallahhhhh
Gözün aydın dayloşşşş
Neoş ve dayloşşşş banane sizinnnnnnn orabızdan buranızdan sevişin bananeeee
Ben cesaret edemiore.. Siz ateşlisin yavrucağzım
Hayırlı olsunBu lenaya hediye geldi
Ben bile 14tane masal bilmiorm
Bozma psikolojini.. Ayrıca heriften kaçıonEvet KV üzerinden deneyler yapcambilemedim kuşum valla psikolonjim pozuldu iyice
Hayırlı olsunsen bilme kuzucuk öğrensin
Sanki bunca zamandır oldu daBozma psikolojini.. Ayrıca heriften kaçıon
Nasıl bebe olacak havaylamı
Kör kurşunun ne zaman vuracağını bilemezsnSanki bunca zamandır oldu dakacmiodum ne değişti hiç bise
Sanırım ortada kurşun yok bırak koru moru hiç yokKör kurşunun ne zaman vuracağını bilemezsn
Yaaa delisinSanırım ortada kurşun yok bırak koru moru hiç yok
Gülerek dinlesin prensesBu lenaya hediye geldi
İnşallah beyazımGülerek dinlesin prenses
Demesene öyle şeyler ya sen komple saldın bıraktın ha. Bak o kaynanaya inat iki tane yapılır bir de değilSanırım ortada kurşun yok bırak koru moru hiç yok
O ölsün beş tane yapcam onu babaanne yapmicamDemesene öyle şeyler ya sen komple saldın bıraktın ha. Bak o kaynanaya inat iki tane yapılır bir de değil
Bırak o yokmuş gibi düşün. Ölmesini bekleyerek plan yapmaO ölsün beş tane yapcam onu babaanne yapmicam
Amin cnm cok sag ol insallahSağlıkla kavuşun inşallah
Sag ol canimmmKuzum benmki emmedi.. Ben sağıp veriorm sütümü ama yinede uyanıor.. Ama eşim şehir dşnda çalışmasa cok yardımı dokunurdu, haftasınu geldiğnde lena ona emanet. Herşeyiyle ilgileni
Ben inek görevi görüorm sadece sağıp veriorm
Bu arada benm bildiğim bazı özel hastanelerde o raporu cıkarıo zeynep kamille o kdar upraşmazsn :)
Evet takviyelerin kesinlikle işe yaradığını düşünüorm.. Sonuçta dna hasarı olmaması için spermlerin güçlü olnası lazm tüp bebekte bile.. Kaliteli sperm ve yumurta.. Kaliteli embriyo demek
Katre_g senide etiketliyim :)
Nurzfr kaynanası üzerinde deney yapıo
Bulutummm yarn a101e git... A101 ürünleri berbat amaaaa çorap gelmiş külotlu cok güzel gittim aldm ben bugnden açılmş burda.. Hem likralı..
Diğer şeylerinede baktm yine güzel değil
Sadece çorap aldm bi sürüüüü
Benm en yakn arkadaşm birgn bizde oturuolardı ben ikna ettm bebe yapmalarına o zaman ben yeni evliyim cock düşünmüorm bu gece başlıalm die gülüştüler o gece tek ilişkiyke gebe kaldı..
Biz yanlş bişi yapmıorus ama hayat bize ters
Ahahahhaha esra erol devam mı
Maşallahhhhh
Gözün aydın dayloşşşş
Neoş ve dayloşşşş banane sizinnnnnnn orabızdan buranızdan sevişin bananeeee
Ben cesaret edemiore.. Siz ateşlisin yavrucağzım
Kuzum senden ricam once kendin dinle, sonra lenaya dinlet. Iceriginden emin ol. Her masal cocuklara uygun degil, hadi uydurulsun diyelim seçilen kelimeler verilen mesajlar çok hatali olabiliyor. Mutlaka once senden geçsin cnmBu lenaya hediye geldi
Yok kız ondan değilde soğudum gibi iyice çocuk fikrinden bı oluyo çok istiyorum çok umut doluyorum bı oluyo olmaz olmayacak naparsan yap zaten olmuyo psikolojisine giriyorum bugünde o günlerden biriBırak o yokmuş gibi düşün. Ölmesini bekleyerek plan yapma
Kızıyorum böyle umutsuzluğa kapılıp her an bırakacak gibi olduğunda. En zor kısmını geride bıraktın zaten. Mis gibi dondurulmuş embriyoların var. Tekrar tekrar o yumurta büyütme kısmını çekmen gerekmeyecek. Dondurulmuş transfer hazırlığın yapılacak bitti gitti. Neden olmasın? Sana "Olmayacak" ya da "Olması zor" mu dediler? YooYok kız ondan değilde soğudum gibi iyice çocuk fikrinden bı oluyo çok istiyorum çok umut doluyorum bı oluyo olmaz olmayacak naparsan yap zaten olmuyo psikolojisine giriyorum bugünde o günlerden biri
Öğretmen arkadasi anlatınca kocamKızıyorum böyle umutsuzluğa kapılıp her an bırakacak gibi olduğunda. En zor kısmını geride bıraktın zaten. Mis gibi dondurulmuş embriyoların var. Tekrar tekrar o yumurta büyütme kısmını çekmen gerekmeyecek. Dondurulmuş transfer hazırlığın yapılacak bitti gitti. Neden olmasın? Sana "Olmayacak" ya da "Olması zor" mu dediler? Yoo
Dış etkenlerden etkilendin haklı olarak ama bırak gitsin onları. Dış kapının mandalları. Kocanı da sen salarsan onlar atmaca gibi daha çok kapar fırsat bu fırsat deyip. İnadına zamklı gibi yapış, kudursunlar. Mis gibi anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?