Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende evi toplasam yemek yapamıorum bulutum valla bir gün yemek bir gün evi toplamaya çalısıyorum işte ne kadar oluyorsa
Ama ben bu hamur işlerini pek beceremıorum ya nedense

Sağlıkla kavuşun inşallah

Kuzum benmki emmedi.. Ben sağıp veriorm sütümü ama yinede uyanıor.. Ama eşim şehir dşnda çalışmasa cok yardımı dokunurdu, haftasınu geldiğnde lena ona emanet. Herşeyiyle ilgileni
Ben inek görevi görüorm sadece sağıp veriorm
Bu arada benm bildiğim bazı özel hastanelerde o raporu cıkarıo zeynep kamille o kdar upraşmazsn :)

Evet takviyelerin kesinlikle işe yaradığını düşünüorm.. Sonuçta dna hasarı olmaması için spermlerin güçlü olnası lazm tüp bebekte bile.. Kaliteli sperm ve yumurta.. Kaliteli embriyo demek
Katre_g senide etiketliyim :)

Ben seni niye kimyacı biliyordum
Nurzfr kaynanası üzerinde deney yapıo

Bulutummm yarn a101e git... A101 ürünleri berbat amaaaa çorap gelmiş külotlu cok güzel gittim aldm ben bugnden açılmş burda.. Hem likralı..
Diğer şeylerinede baktm yine güzel değil
Sadece çorap aldm bi sürüüüü

Benm en yakn arkadaşm birgn bizde oturuolardı ben ikna ettm bebe yapmalarına o zaman ben yeni evliyim cock düşünmüorm bu gece başlıalm die gülüştüler o gece tek ilişkiyke gebe kaldı..
Biz yanlş bişi yapmıorus ama hayat bize ters

ha bir de esra erol izliyorum hala entrikalar entrikalar
Ahahahhaha esra erol devam mı

Maşallahhhhh
Gözün aydın dayloşşşş

İlişki demeye dilim varmadı. Bal0ncuk bizi topa tutar

Avrupa'ya bağladık iyice. Çocuk yaşta ana baba olanlar iyice yaygınlaşmış ya çok üzücü
Amin canimmm insallah

Dohturlar diyoreee, balus topa tutsa noluuurrrmis beeeee
Neoş ve dayloşşşş banane sizinnnnnnn orabızdan buranızdan sevişin bananeeee
Ben cesaret edemiore.. Siz ateşlisin yavrucağzım

Evet KV üzerinden deneyler yapcam bilemedim kuşum valla psikolonjim pozuldu iyice
Bu lenaya hediye geldi
Ben bile 14tane masal bilmiorm
Hayırlı olsun sen bilme kuzucuk öğrensin

Sağlıkla kavuşun inşallah
Amin cnm cok sag ol insallah
Sag ol canimmm

Ahshahsh ates bizim gobek adimiz ajdhsbd
Bu lenaya hediye geldi
Ben bile 14tane masal bilmiorm
Kuzum senden ricam once kendin dinle, sonra lenaya dinlet. Iceriginden emin ol. Her masal cocuklara uygun degil, hadi uydurulsun diyelim seçilen kelimeler verilen mesajlar çok hatali olabiliyor. Mutlaka once senden geçsin cnm

Bırak o yokmuş gibi düşün. Ölmesini bekleyerek plan yapma
Yok kız ondan değilde soğudum gibi iyice çocuk fikrinden bı oluyo çok istiyorum çok umut doluyorum bı oluyo olmaz olmayacak naparsan yap zaten olmuyo psikolojisine giriyorum bugünde o günlerden biri

Yok kız ondan değilde soğudum gibi iyice çocuk fikrinden bı oluyo çok istiyorum çok umut doluyorum bı oluyo olmaz olmayacak naparsan yap zaten olmuyo psikolojisine giriyorum bugünde o günlerden biri
Kızıyorum böyle umutsuzluğa kapılıp her an bırakacak gibi olduğunda. En zor kısmını geride bıraktın zaten. Mis gibi dondurulmuş embriyoların var. Tekrar tekrar o yumurta büyütme kısmını çekmen gerekmeyecek. Dondurulmuş transfer hazırlığın yapılacak bitti gitti. Neden olmasın? Sana "Olmayacak" ya da "Olması zor" mu dediler? Yoo

Dış etkenlerden etkilendin haklı olarak ama bırak gitsin onları. Dış kapının mandalları. Kocanı da sen salarsan onlar atmaca gibi daha çok kapar fırsat bu fırsat deyip. İnadına zamklı gibi yapış, kudursunlar. Mis gibi anne olacaksın

Öğretmen arkadasi anlatınca kocam hem şarap hem votka almış

Eklentiler

• IMG_20211013_193823.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…