Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende evi toplasam yemek yapamıorum bulutum valla bir gün yemek bir gün evi toplamaya çalısıyorum işte ne kadar oluyorsa
Ama ben bu hamur işlerini pek beceremıorum ya nedense
Oluyordur canısı zaten bende bir gün yemek yapsam iki gün yeniyor üçüncü güne de yettirirdim de eşim yemiyor hamur işlerinde suyun ya da sütün sıcaklığı önemli bende sonradan çözdüm.sıcak olmayan ılık olması lazımmış bir de tam 1saat beklemesi lazım. o zaman kabarıyor doğumdan sonra vakit bulup da sık sık yapabilecek miyim bilmiyorum çocuklu hayat çok zor değildir inşallah
Ay teşekkür ederiz teyzesi bende almayı düşünüyordum ama kararsızdım alayım.baya uygun şeyler var.pijama patik havlu da alayım diyorum 8e alarm kurayım uyanırım inşallah
evet esra ya ve entrikalara devam Esra sadakatsiz camdaki kız nerde abuk subuk şeyler var onu izliyorum sen pek bakmıyorsun sanırım
Bu lenaya hediye geldi
Ben bile 14tane masal bilmiorm
güle güle oynasın dinlesin kuzucuk

Ayyy dayloşşş doğru söylüosn
Hiç o açıdsn düşümedm
Cok haklısın özellikle çizgi filmlerde felanda oluo ama bu aklıma gelmemişti

Diğer saydklarına baktm senin için dokusunu beğenmedm hoşuma gitmedi ama sende bir bak kuzum

Bacım çocuğa göre değişir bence benim oğlan hep çok zordu bebekliği ben yemek bile yiyemezdim durmazdı ondan biz 7 sene düşünmedik ama hepsi bir değil tabi akıllı uysal olur yer içerse oh mis

Bacım çocuğa göre değişir bence benim oğlan hep çok zordu bebekliği ben yemek bile yiyemezdim durmazdı ondan biz 7 sene düşünmedik ama hepsi bir değil tabi akıllı uysal olur yer içerse oh mis
İnşallah uysal olur amin amin senin kızda abisine çekmez umarım kolik falan mıydı

İnşallah uysal olur amin amin senin kızda abisine çekmez umarım kolik falan mıydı
Amin amin inşallah bulutum
Benim oğlanın reflüsü vardı ileri seviyede sürekli çesmeden tazyikli su akar gibi kusardı 3 yaşına kadar yaşadık bunu yorgan çarsaf halı koltuk üst baş sen düşün o halde çok yanlız kaldım oğlanı mı yıkayım üstümü mü çıkaryım bir yandan ağlıo çocuk çok perişn oldğum zamanlar oldu çok zordu Rabbim hiç birinize yaşatmasın

Of of of baya kötüymüş oturur ağlardım herhalde iyiki atlatmışsın o zamanları geçmiş gitmiş inşallah tekrar yaşamazsın hiçbirimiz yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…