- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.781
Oluyordur canısıBende evi toplasam yemek yapamıorum bulutum valla bir gün yemek bir gün evi toplamaya çalısıyorum işte ne kadar oluyorsa
Ama ben bu hamur işlerini pek beceremıorum ya nedense
Ay teşekkür ederiz teyzesiKuzum benmki emmedi.. Ben sağıp veriorm sütümü ama yinede uyanıor.. Ama eşim şehir dşnda çalışmasa cok yardımı dokunurdu, haftasınu geldiğnde lena ona emanet. Herşeyiyle ilgileni
Ben inek görevi görüorm sadece sağıp veriorm
Bu arada benm bildiğim bazı özel hastanelerde o raporu cıkarıo zeynep kamille o kdar upraşmazsn :)
Evet takviyelerin kesinlikle işe yaradığını düşünüorm.. Sonuçta dna hasarı olmaması için spermlerin güçlü olnası lazm tüp bebekte bile.. Kaliteli sperm ve yumurta.. Kaliteli embriyo demek
@Katre_g senide etiketliyim :)
Nurzfr kaynanası üzerinde deney yapıo
Bulutummm yarn a101e git... A101 ürünleri berbat amaaaa çorap gelmiş külotlu cok güzel gittim aldm ben bugnden açılmş burda.. Hem likralı..
Diğer şeylerinede baktm yine güzel değil
Sadece çorap aldm bi sürüüüü
Benm en yakn arkadaşm birgn bizde oturuolardı ben ikna ettm bebe yapmalarına o zaman ben yeni evliyim cock düşünmüorm bu gece başlıalm die gülüştüler o gece tek ilişkiyke gebe kaldı..
Biz yanlş bişi yapmıorus ama hayat bize ters
Ahahahhaha esra erol devam mı
Maşallahhhhh
Gözün aydın dayloşşşş
Neoş ve dayloşşşş banane sizinnnnnnn orabızdan buranızdan sevişin bananeeee
Ben cesaret edemiore.. Siz ateşlisin yavrucağzım
güle güle oynasın dinlesin kuzucukBu lenaya hediye geldi
Ben bile 14tane masal bilmiorm
Len olum bozacaksınız ayarlarınızı. Anaam alkole düştüler karılı kocalıÖğretmen arkadasi anlatınca kocamhem şarap hem votka almış
Valla düştükLen olum bozacaksınız ayarlarınızı. Anaam alkole düştüler karılı kocalı
Ayyy dayloşşş doğru söylüosnAmin cnm cok sag ol insallah
Sag ol canimmm
Ahshahsh ates bizim gobek adimiz ajdhsbd
Kuzum senden ricam once kendin dinle, sonra lenaya dinlet. Iceriginden emin ol. Her masal cocuklara uygun degil, hadi uydurulsun diyelim seçilen kelimeler verilen mesajlar çok hatali olabiliyor. Mutlaka once senden geçsin cnm
Diğer saydklarına baktm senin için dokusunu beğenmedm hoşuma gitmedi ama sende bir bak kuzumOluyordur canısızaten bende bir gün yemek yapsam iki gün yeniyor üçüncü güne de yettirirdim de eşim yemiyor hamur işlerinde suyun ya da sütün sıcaklığı önemli bende sonradan çözdüm.sıcak olmayan ılık olması lazımmış bir de tam 1saat beklemesi lazım. o zaman kabarıyor doğumdan sonra vakit bulup da sık sık yapabilecek miyim bilmiyorum çocuklu hayat çok zor değildir inşallah
Ay teşekkür ederiz teyzesibende almayı düşünüyordum ama kararsızdım alayım.baya uygun şeyler var.pijama patik havlu da alayım diyorum 8e alarm kurayım uyanırım inşallah
evet esra ya ve entrikalara devamEsra sadakatsiz camdaki kız nerde abuk subuk şeyler var onu izliyorum sen pek bakmıyorsun sanırım
güle güle oynasın dinlesin kuzucuk
Bugunler icin varızAyyy dayloşşş doğru söylüosn
Hiç o açıdsn düşümedm
Cok haklısın özellikle çizgi filmlerde felanda oluo ama bu aklıma gelmemişti
Diğer saydklarına baktm senin için dokusunu beğenmedm hoşuma gitmedi ama sende bir bak kuzum
YapmayınÖğretmen arkadasi anlatınca kocamhem şarap hem votka almış
Bacım çocuğa göre değişir bence benim oğlan hep çok zordu bebekliği ben yemek bile yiyemezdim durmazdı ondan biz 7 sene düşünmedikOluyordur canısızaten bende bir gün yemek yapsam iki gün yeniyor üçüncü güne de yettirirdim de eşim yemiyor hamur işlerinde suyun ya da sütün sıcaklığı önemli bende sonradan çözdüm.sıcak olmayan ılık olması lazımmış bir de tam 1saat beklemesi lazım. o zaman kabarıyor doğumdan sonra vakit bulup da sık sık yapabilecek miyim bilmiyorum çocuklu hayat çok zor değildir inşallah
Ay teşekkür ederiz teyzesibende almayı düşünüyordum ama kararsızdım alayım.baya uygun şeyler var.pijama patik havlu da alayım diyorum 8e alarm kurayım uyanırım inşallah
evet esra ya ve entrikalara devamEsra sadakatsiz camdaki kız nerde abuk subuk şeyler var onu izliyorum sen pek bakmıyorsun sanırım
güle güle oynasın dinlesin kuzucuk
İnşallah uysal olur amin aminBacım çocuğa göre değişir bence benim oğlan hep çok zordu bebekliği ben yemek bile yiyemezdim durmazdı ondan biz 7 sene düşünmedikama hepsi bir değil tabi akıllı uysal olur yer içerse oh mis
Tutsun tutsun da bebeler olsun inşallahYaptık valla tutarsa
Amin amin inşallah bulutumİnşallah uysal olur amin aminsenin kızda abisine çekmez umarım kolik falan mıydı
Gafa be melyonTutsun tutsun da bebeler olsun inşallahayık kafayla olmuyor bazen bölesi daha iyi
Hala buradasın. Çok da işe yaramamış gibi. Gidin mesainizi bitirin öyle gel ahshshGafa be melyon
Bitti mesai yeter daaaHala buradasın. Çok da işe yaramamış gibi. Gidin mesainizi bitirin öyle gel ahshsh
Uyumadı mi Lena hanimcimVeeee bal0ncuğun sonunda pili biter..
Uykusuzluktan oturur ağlar
Ayyy dayanamıorm uykusuzluğa
Iyusasa uyuma saatlerimz çakışıo işe başladm ya nurumUyumadı mi Lena hanimcim
Doğru kuzum yaa kıyamam valla Allah sabırlar ve kolaylıklar versinIyusasa uyuma saatlerimz çakışıo işe başladm ya nurum
Pilim bitio
Of of of baya kötüymüşAmin amin inşallah bulutum
Benim oğlanın reflüsü vardı ileri seviyede sürekli çesmeden tazyikli su akar gibi kusardı 3 yaşına kadar yaşadık bunu yorgan çarsaf halı koltuk üst baş sen düşün o halde çok yanlız kaldım oğlanı mı yıkayım üstümü mü çıkaryım bir yandan ağlıo çocuk çok perişn oldğum zamanlar oldu çok zorduRabbim hiç birinize yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?