Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarım
Dün bahsettiğim kocamın sorunu sahiplenmesi kısmında yanılmışım. Sanırım sizin yaşadıklarınızı yaşamaya başladım. Doktora gitmekte ayak diretiyor. Sperm testini vermekte de zaten uzun süre beklemişti. Artık pes ediyorum. Bazen olmayınca olmuyor demekki Mümkün mertebe aklımdan çıkarmak için forumu kullanmamaya çalışacağım. Gebelik bekleyen herkese kolaylıklar diliyorum Hepinizin gönlünden geçen olsun umarım en kısa zamanda. Annelere de ayrı kolaylıklar Desteğiniz için çok teşekkürler. Foruma geldiğimde bu konularda çok cahildim ne öğrendiysem burda sizlerden öğrendim

katrem erkekler bi süre kabullenmekte zorluk çekerler
lütfen sen moralini bozma...
biz burda eşiyle savaş verirken kendi hormonları zıplayanlarada şahit olduk
kaş yapayım derken göz çıkarma misali... lütfen sabırlı ol inan düzelecektir
ve umarım hiç birşeye gerek kalmadan mucizen seninle olur

Burada canlı canlı konunun içinde kalmak sana iyi gelmeyecekse girme ama bu konuda en umutsuz vakalardan biri benim eşimdi. Teste gidiyordu ama durumu kabullenmiyordu. Doğal yoldan olacağını iddia ediyordu ama ilişki konusunda da çok mesafe koydu aramıza. Ben de kendimi afedersin şey gibi hissetmeye başladığım için gururum çok kırılmıştı ve çocuk yapmaktan öyle vazgeçmiştim ağlaya ağlaya. Sonra doktorların konuşması onda bazı kapıları araladı işte bir şeyler vesile oluyor. İnşallah eşinin de gözünün açılmasını, durumu kabullenmesini sağlayacak şey her neyse bir an önce olur

sen oğlan anasısın oğlanlar için çorap ve pijama vardı zaten kız belki kalmıştır
hemde temiz hava alırsın bi çık bak uzak değilse

sen oğlan anasısın oğlanlar için çorap ve pijama vardı zaten kız belki kalmıştır
hemde temiz hava alırsın bi çık bak uzak değilse
Yakında da çok üşeniyom. Bakalım bir çıkar turlarım enerjim gelince. Bulursak ne ala. Zaten erkek çocuğa bir şey yok. İncir yaprağı bağlayın diyorlar herhalde

Yakında da çok üşeniyom. Bakalım bir çıkar turlarım enerjim gelince. Bulursak ne ala. Zaten erkek çocuğa bir şey yok. İncir yaprağı bağlayın diyorlar herhalde
bak arkadaşım şimdi yanımda dioki çıtçıtlıda varmış ama a101in ürünleri pek iyi değil oda memnun kalmamış
çoraplar güzel bitek
çorap al çorap
kaydırmaz taban havlu çoraplar var büyüyünce giyer

Sağolun canlarım. N Neal buraya yazmadım ama bahsettiğin mesafe konusunu daha önce ben de yaşamıştım. O konuda da büyük savaş verdim. Artık aklım almamaya başladı bu tavırlarını. Diyorum ki aşılama vs zeynep kamilde başlıcam işlemlere. Benim bir sürü testim var onları yaptırdım yaptırmaya da devam edicem. Senin için de spermiyogram testiyle ürologdan rapor almayı yazmışlar. Bir de kan verilcek diye not düşmüşler belki kan vermen gerekecek diyorum. Onu aldıktan sonra da evraklar tamamlanınca eşinizle gelin muayeneye diye not düşmüşler. Tedaviden önce 2 kez hastaneye gitmen lazım tedavi başlayınca da tabi gerekecek dedim. Bana sen git benim yerime rapor al diyor. Verdikleri kağıtta kan verme vs gibi birkaç şey yazıyor erkek için. Kan isterlerse napıcam diyorum. Spermiyogram verdim ya yetmiyor mu diyor. İnanılır gibi değil. Ben çalışıyorum farkında mısın gidemem öyle hastaneye diye bağırdı bir de bana üstüne. Ee ben de çalışıyorum ben her şey için izin alıyorum mecburen sağlık bu ki izin almasında bir sıkıntı da yok kimse neden izin alıyorsun demez kendi uyduruyor bunu. Yani inanılır gibi değil kendi sağlık sorunları var ve kendileri ayak diretiyor 1 yıl zaten bekledim test vermesi için 1 yıl da bunu anlaması için mi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…