Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yürümeyi sevmiyorum diye söylediğin kalmış aklımda benim de valla. Her ne ise bos ver. Kafana takiyorsun anlıyorum, haklisin insan o formda gormek istemiyor kendini, bunalima giriyorsun haliyle, ama sıkma canını çünkü Kasım geldi zaten. Artik spora baslayabileceksin ve zaten ise de başladım, hareketin baska olacak. Cogunu vermissin zaten. Ufak bir diyet (belki aralikli diyet) biraz detox (emzirmeyi engellemeyecek sekilde ve uzman destegiyle), biraz da sporla missssler gibi olursun. Bir de boooolca su. Bebe de hareketlencek iyice yaza kipir kıpır takilirsiniz kuzuyla

En az 3 lt su içiorm zaten dayloş
Süt için..
Emziren anneler daha aktif kilo verior-muş
Emzirmediğin için bilmiorm
Sağıorm ama emzirmek gibi sık ve hormonal olmuyor.. Bebeğin emmesi sağmaktan 5 kat daha etkiliymiş öyle diyor doktorlar.. Bebeğin salyası bile kanalları uyarıomuş..
Neyse dışarıdan bakıldığında belki kapris gibi görünsede yaşayan bilir..
Hani o 9 ay yaşadpm psikploji salaşlık bakımsızlık..
Doğurduktan snra yaşadğm mastitler emme problemi felan.. İnsan istio yani
Yenilenmek bakımlanmak.. Bilmiorm belkşde haksızımdır

Yoo kapris gibi görünmüyor. Kendi üstüne cok gitme sadece o yeter. Tabii ki bunalman, yorulman, kendin adina iyi seylerin olmasini istemen normal ve bu kimseyi ilgilendirmez. Bizim derdimiz sen kendini üzme, sakin ol, psikolojini iyi tut, olumlu düşün vs. Yani sen iyi oldukca biz de iyiyiz. Bu gunler gececek canım. Sagliginiz yerinde olsun, gerisi kendiliğinden gelecek. Kendini mutlu edecek uğraşlar edin, tek başına o bile mutluluk hormonu salgilayacagi için metabolizmani hızlandıracak. Ister istemez cok kisir bir donguye giriyor dogumdan sonra hayat, e bir de oncesi var. Yeni ve farkli bir seyler sana iyi gelecek canim. Yoluna girecek her şey

Yia niye haksız olasın? Sen acaba farkında olmadan kendine emzirme ve kilo konusunda baskı kuruyor olabilir misin? Çünkü insan ister istemez etkileniyor. Lohusalık baştan sona insanı değiştiren bir hal. Neleri neleri hallettin kalan kiloyu da verirsin. Kendine biraz zaman ver. Ben hastalıklarla ve ameliyatlarla 13 kilo verdim. Senin sağlığın yerinde olsun yeter ki kendi isteğinle onu da yaparsın, eski bakımlarına da dönersin. Bir de sağdan soldan duyuyorsan ve moralin öyle de bozuluyorsa kimseye bakma, kendinle kıyaslama. Sonuçta herkesin doğum sonrası kilo verme hızı, toparlanması şusu busu farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…