- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.101
Üfffff çocuk yaparken kocayla kavga etmek sakat iş. B.ka sarıyor çok. Ben ettim siz etmeyin. Ben de kendi keyfimden etmedim de işte siz yine de etmeyinKocamla kavga ettim sinirden de gecikmis olabilir
Ins katil olmamÜfffff çocuk yaparken kocayla kavga etmek sakat iş. B.ka sarıyor çok. Ben ettim siz etmeyin. Ben de kendi keyfimden etmedim de işte siz yine de etmeyin
Tövbe de len Allah korusun ama sopalık bunlar. Ona katılıyorumIns katil olmam
Doviyim bariTövbe de len Allah korusun ama sopalık bunlar. Ona katılıyorum
Kulağını çekDoviyim bari
Olmaaaaa olmamışsn olmamaya devam et.... Bebe olsun37dk sonra regl gunum
İnşallah dayloş.. Umarm yoluna girecekYoo kapris gibi görünmüyor. Kendi üstüne cok gitme sadece o yeter. Tabii ki bunalman, yorulman, kendin adina iyi seylerin olmasini istemen normal ve bu kimseyi ilgilendirmez. Bizim derdimiz sen kendini üzme, sakin ol, psikolojini iyi tut, olumlu düşün vs. Yani sen iyi oldukca biz de iyiyiz. Bu gunler gececek canım. Sagliginiz yerinde olsun, gerisi kendiliğinden gelecek. Kendini mutlu edecek uğraşlar edin, tek başına o bile mutluluk hormonu salgilayacagi için metabolizmani hızlandıracak. Ister istemez cok kisir bir donguye giriyor dogumdan sonra hayat, e bir de oncesi var. Yeni ve farkli bir seyler sana iyi gelecek canim. Yoluna girecek her şey
Yok neoş sağdan soldan duymuormYia niye haksız olasın? Sen acaba farkında olmadan kendine emzirme ve kilo konusunda baskı kuruyor olabilir misin? Çünkü insan ister istemez etkileniyor. Lohusalık baştan sona insanı değiştiren bir hal. Neleri neleri hallettin kalan kiloyu da verirsin. Kendine biraz zaman ver. Ben hastalıklarla ve ameliyatlarla 13 kilo verdim. Senin sağlığın yerinde olsun yeter ki kendi isteğinle onu da yaparsın, eski bakımlarına da dönersin. Bir de sağdan soldan duyuyorsan ve moralin öyle de bozuluyorsa kimseye bakma, kendinle kıyaslama. Sonuçta herkesin doğum sonrası kilo verme hızı, toparlanması şusu busu farklı
Heh nereye gidion gııı beyazzzzİyi geceler
Leenn oleemm..Kocamla kavga ettim sinirden de gecikmis olabilir
Bilmiom en fazla hastaneye doğuma giderim heraldeOlmaaaaa olmamışsn olmamaya devam et.... Bebe olsun
Allah'ım aminnnn
İnşallah dayloş.. Umarm yoluna girecek
Yok neoş sağdan soldan duymuorm
Duysamda takmam ben çevredekileri.. Lohusalık yaşamadm herkes dio moral vs iyisin die acaba beynim geçmi idrak etti doğumu
İşe başladıkran snra böyle oldum.. Alışmışım bakımlı gitmeye.. Yaa aslınsa bakım cok göreceli.. Yine elime yüzüme vs bakıorumda.. Böyle her sabah dolabı açıp hiç bir kıyafete girmemek sinir edio..
Gidip alırsam büyük şeyler kilo veremiecem biliorm.. Hani o azmim kırılacak.. Bide herifte yok ya.. Belkide artk tek olmaktanda kiloya sarıo olabilirim
Heh nereye gidion gııı beyazzzz
Leenn oleemm..
Seni en son bıraktığımda kokulu mum eşliğinde sevişmekten yorulmuştunuz
Ne ara kavga ediosunuz
Anlik ruh hali degisimlerimiz çok hızlıOlmaaaaa olmamışsn olmamaya devam et.... Bebe olsun
Allah'ım aminnnn
Duysamda takmam ben çevredekileri.. Lohusalık yaşamadm herkes dio moral vs iyisin die acaba beynim geçmi idrak etti doğumu
İşe başladıkran snra böyle oldum.. Alışmışım bakımlı gitmeye.. Yaa aslınsa bakım cok göreceli.. Yine elime yüzüme vs bakıorumda.. Böyle her sabah dolabı açıp hiç bir kıyafete girmemek sinir edio..
Gidip alırsam büyük şeyler kilo veremiecem biliorm.. Hani o azmim kırılacak.. Bide herifte yok ya.. Belkide artk tek olmaktanda kiloya sarıo olabilirim
Heh nereye gidion gııı beyazzzz
Leenn oleemm..
Seni en son bıraktığımda kokulu mum eşliğinde sevişmekten yorulmuştunuz
Ne ara kavga ediosunuz
Evett horul horul hemdeUyuyacağınıza emin misin
Belki senin lohusalık da sıradışıdır? Başka şeylerden değil buradan vurmuş olabilirOlmaaaaa olmamışsn olmamaya devam et.... Bebe olsun
Allah'ım aminnnn
Allah affetsin. Ne diyeyimEvett horul horul hemdegünaydın bu arada
Cok hızlısınız aşkoşAnlik ruh hali degisimlerimiz çok hızlı
Bizde lohusayı herif yaşamştı baya aksiyonluydu doğum sonrasıBelki senin lohusalık da sıradışıdır? Başka şeylerden değil buradan vurmuş olabilirMidem için son gittiğim gastrocu doçent "Midene saracağına kocana sar. Midenden ne istiyorsun, sürekli kurcalıyorsun?" demişti. Aklıma o geldi bak. Sen de kocana sarmayı başka şekilde mi denesen ahsjjd Yabancı bir arkadaşın çok hızlı kilo vermesine şaşırıp "Sen ne yaptın da böyle bir anda eridin?" demiştik. Tek kelimeyle cevap vermişti: SEKS
Allah affetsin. Ne diyeyim
Hatırlıomsn bama laf ediodn yıka ütüle artk dieBilmiom en fazla hastaneye doğuma giderim heralde
Bebenin kıyafetlerini yıkamam lazım artık yapmam lazım çok ağırlastım
Daha eve gelmedi bende aramadim nerdesin diyeCok hızlısınız aşkoş
Barıştınızmı bari
Bizde lohusayı herif yaşamştı baya aksiyonluydu doğum sonrası
Acaba sıra bana ancamı geldi?
Kızzz o nasıl bir sex hayatıki zayıflatmş
Yememiş içmemiş yataktan kalkmamş sanırım
Ben sexse gelene kdar herifi affedem önce.. Temmuzdan beri tripliyim
Rekora gidiorm
Hatırlıomsn bama laf ediodn yıka ütüle artk die
Benlemi yarışıosn
Bi bilsem...vi dertleri var ama anlamadım canımı sıkıyorBu kocalara ne oluyor
Onların derdi de dert olsaDaha eve gelmedi bende aramadim nerdesin diye
Bi bilsem...vi dertleri var ama anlamadım canımı sıkıyor
Bugün hepsi de aynı sanırımOnların derdi de dert olsaNeyse ben benimkine kızgınım seni de gaza getirmim
Eve geldi hic yanima gelmeden gidip yatti. Suan o kadar kırgınım ki anlatamamOnların derdi de dert olsaNeyse ben benimkine kızgınım seni de gaza getirmim
Hepimiz boşayalım ama sana adliyede iş çıkarBu kocalara ne oluyor
Bir haftalik konuBugün hepsi de aynı sanırım
Al işte benimki de öyleydi iki gün yaptığımı yemedi,totosunu dönüp yattı. Şimdi kendi sirnasiyorEve geldi hic yanima gelmeden gidip yatti. Suan o kadar kırgınım ki anlatamam
Canımın içi ben asliye hukuktayim bana iş çıkmazHepimiz boşayalım ama sana adliyede iş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?