Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahha hatta bunu konuşmuştuk daha önce o kadar acil hamileyim ki gece acile gittim test için demişti biri sen miydin neal o gece acil hamile olan
Gideyim mi diyordum ajahhs Tüplü dalış sonrası tahlil günümü beklerken olmuştu bu muhabbet Öncesinde de çok acil hamile olduğum için geceleri nöbetçi eczane gezip test alıyordum

Söyledi ama söylemek var söylemek var.. Karşındaki arsızsa tepki koyarak sçylemek lazm bulutum
Cnm bu söylediğin ve nicesini senelerdie yapıorm.. Hatta benm ailem devreye girip ailesidir yapma diyip beni bastırıp kendi yolundada yürüdüm.. Ama tmm bunuda yap söz düzelecek dediği herşey cok daha poka sardı..

Cnm ben kendi ailem gibi davranmalarını beklemiorm.. Bekliememde... Beklememde..
Mümkün değil... Ve bende sorın ailesi değil...
Sorun bizzat annesi ve evde olan 45 yaşndaki kör cahil abisi... Delirtiylrlar beni... Dünya kendi etraflarmsa dönüo..
Kayıbabamı bile dışlamışlar...
Ben kayınbabamla ckk iyi anlaşıorm onu bile baltalamaya çalışıor kayınbabam huzurlu kalsn die adamı aramaz oldum..

Negatif çıktı kizlar maalesef
Kffff ne zaman kıracaz artık bu nazarı...
Gel içelim kanka ya

İlgi alaka konusunda dememiştim aslında. Anlayışlılık ve saygı konusunda kendi ailelerimiz gibi olsunlar istiyoruz demek istedim çünkü onlar evimin içine karışmaz

Bunlar normal insanlar olsalar biri kendi babasına diğeri kocasına yaşatmaz bunları

Ben her açıdan dedim neoşum inan saygı konusunda bile beklemedim..
Ama kırmızo çizgide aşılmamalı..
Ben sustum ya kavgayı sevmem
Farkındaysanz herşeyi dalgaya alırım gülerim geçerm eğlenirim.. Ama sinirlendim mi......
Artık kestim bağı.. Yeminim var.. Ölse mezarına gidip bir fatiha okumayacam
Aha şuraya yazıorm fakir doyuracam

Çok yoruyorlar insanı. Hiç bulaşmasalar ve herkes kendi hayatına baksa daha mutlu olacaklar. Neyi niye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum ama senin kocanla aranın bozulması onların işine gelecek. Niye sevindiresin onları? Bir de böyle düşün. Bayram ederler be

Hiç öyle düşünmüorm
Oğulları önlerinde acı çekecek.. Yaşasınlar bunu.. Zerre umrum değil...
Eşim geçem haftasonu gelmedi
Bu haftasonuda gelme diorm.. Bir sonraki hafta gelecek ona iş yığacam göndermiecem anası gile kudursunlar
Ha bnun yanında bende trip atıorm asla barışmıacam (en azndan şuan)
Biraz burunları sürtmesi lazm
Affetikçe tepeye çıkıolar cnkü..
Biraz ciddeyi anlasn..
Özir dilio günlerdir ama mesele artk özür dilemeside değil...

Ben bu şekilde ders alacaklarını düşünmüyorum. Oğlumuza bunları yaşattı diye sana daha da düşman olup bilenirler. Hepten koparmaya çalışırlar gibi geliyor. Oğlunun/kardeşinin üzülmesini istemeyecek insanlar olsalar zaten bunları da yaşatmazlar ailesine. Bir de eşin sadece seni değil kızını da görememiş oluyor böyle. Kıza da yazık olmuyor mu ne bileyim ya

Valla böle saftiriko babayla büyüyeceğine onsuz büyüsün

Karşı taraf laf anlamıyorsa ki anlayacak algıları ypl bence burda tek iş enişteye düşüyo ortalığı bu duruma getirmemesi lazım baluşu da kızını da ortada böle ikilemde bırakmaması lazım resti çekmesi gerekio kimse ailesizlikten yok olmamış kim huzur veriyorsa onun yanı valla eniştenin kendıne gelmesi lazım en kısa zamanda

Yaşanmışlıklar birikiyor ve sabir kalmayabiliyor, esinin de cok uzerine gitme, neticede maalesef ki ailesi, geldiğinde adam akilli konus, beni muhattap etme ama sen istiyorsan gorus ben net bir sekilde gorusmeyecegim de. Ancak torunlarini gormek isteyebilirler tabii ona bsy diyemiyorum, eşin gosterebilir. Bebeginiz yeni dogdu, bu kadar mesafe olmasın babasiyla, sonucta kotu bir insan ya da kotu bir baba degil. Bağları bu kadar zayif olmasin. Bu konuya dikkat et cnm.
Negatif çıktı kizlar maalesef
Üzgünüm ancak umutsuz değilim, daha da zamanin var belki bu ay cikar belki birkac aya ama illa ki olacak, sen olumlu dusunmeye ve denemeye devam et kuzum

İdrar seyreldiği için olabilir mi acaba :/
Yok ya golge bile yoktu bembeyazdi
Oyle yavru ya bidahaki aya artik napalim
Icelim be balus
İnşallah daylos

Gideyim mi diyordum ajahhs Tüplü dalış sonrası tahlil günümü beklerken olmuştu bu muhabbet Öncesinde de çok acil hamile olduğum için geceleri nöbetçi eczane gezip test alıyordum
Ay o zaman da çok gülmüştüm bu yazdığına şimdi de ahahaha bu işin başında hemen olacak sanıp aşşırı aşşırı heyecanlıydık yaaaa. Hey gidi günler

Baluşum sizin aranız bayağı bozuk öyleyse. Ben bu kadar detay bilmiyordum. En iyi kararı sen verirsin kuzucum sadece fevri tavırla karar verme. Derinlemesine düşün, miniş bebeğini de düşün. Sen ne kadar böyle babasız büyüsün daha iyi desen de ileride çok farklı yönlerden etkilenebilir bebeğin bu durumdan. Kesinlikle ayrılma demiyorum. Bazı durumlarda ayrılmamak daha kötü sonuçlanır hatta ama ayrılsan bile bunu fevrilikle kızını saklayarak falan yapma bence. Şimdi sinirli ve çok kırgınsın. O yüzden bazı detayları göz ardı ediyor olabilirsin. Kendi tatlı canını da sıkma üzme olur mu, zaman içinde bir karar verirsiniz. Bunlar çok zor zamanlar tabi, en iyi yaşayan bilir

Regl gelince bi kontrole gidicem bakalim kistmi var ne var ona gore yolumuzu çizeriz yine
Ne kisti, kist nereden çıktı? Yok kist mist. Gitti dedin ya, demedin mi
Ay o zaman da çok gülmüştüm bu yazdığına şimdi de ahahaha bu işin başında hemen olacak sanıp aşşırı aşşırı heyecanlıydık yaaaa. Hey gidi günler
Ben bayağı saf umutlar taşıyormuşum ya yazık İlişkiden 5-6 gün sonra kesin hamile olduğıma inanıyordum. Yumurta kesin çatlamış, şartlar olgunlaşmış, spermle yumurta buluşmuş. O kadar emindim ki o kadar olur

Regl gelince bi kontrole gidicem bakalim kistmi var ne var ona gore yolumuzu çizeriz yine
Oofff inş bir şey yoktur yaaa

Kızlar bu arada küçük bir şey danışıcam ya. Eşim şu gıda takviyesine başladı sperm sayı, hız ve kalitesini falan artırmak için. Ben de preseed, prefertil isimlerinde gebelik kolaylaştırıcı jeller var ya onlardan satın alayım bu dönemde kullanayım dedim. Eşimin spermleri sayıca az, olması gerekenden yavaş ve çok hızlı ölüyordu çünkü. O jeller için spermin hızında sorun yaşayanlar kullanabilir demişler, bir de aynı zamanda spermin rahim içinde kalitesini korumasına destek oluyormuş. Ben de hazır takviyeyle eşimin sayı ve hızını artırıyoruz, bu jelle de desteklim dedim. Sonuçta 600ü gıda takviyesine veren bir 250 yi daha jele verir di mi her zaman kullandığım bu saçma mantığımı kullanarak jel satın aldım
İşin özeti bu jelden kullananınız var mı? Olumlu yorum yapan çok olmuş ama sizin aranızda deneyimi ya da fikri olan var mı merak ettim?

Oh şifa olsun takviyeler. Ben buralarda okumuştum o jelleri kullananları ama kendim hiç kullanmadım. Donumuza kadar her şeyi bu yolda bırakmaya ant içmiş gibiyiz zaten. Zararı yoksa onu da dene ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…