- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.301
Gideyim mi diyordum ajahhs Tüplü dalış sonrası tahlil günümü beklerken olmuştu bu muhabbetAhahha hatta bunu konuşmuştuk daha önceo kadar acil hamileyim ki gece acile gittim test için demişti biri sen miydin neal o gece acil hamile olan
Söyledi ama söylemek var söylemek var.. Karşındaki arsızsa tepki koyarak sçylemek lazm bulutumKatre_g sağol canısı bir şey yok çok şükür iyiyiz
kendisini düzeltmesi lazım o zamangidip açık açık söyleyecek, anne habersiz gelme laf sokmadan sessizce otur yuvamı bozma, gibi gibi inşallah akıllanır da daha fazla hayatınıza sokmaz sen uzak durma yinede soğukluk artmasın yakın zamanda gelirse yumuşak dille konuş zıt gitmesin
Cnm bu söylediğin ve nicesini senelerdie yapıorm.. Hatta benm ailem devreye girip ailesidir yapma diyip beni bastırıp kendi yolundada yürüdüm.. Ama tmm bunuda yap söz düzelecek dediği herşey cok daha poka sardı..Ee söylemedin mi mesela hiç bu rahatsızlığını? Bana laf sokuyor ben de tutamam kendimi bir şey demeden duramam, tutsam da ben mutsuz oluyorum. Sen görüş ama ben minimum irtibatta olayım diye? Bu aileyle ilgili zorluklar da en kötüsü sanırım. Gerçekten atsan atılmıyor, sen mutsuz oluyorsun ama karşındaki de çıkmaza giriyor. Muhtemelen bunu konuşmuş olsan bile ailesine neden onları çok davet edemediğini ağırlayamadığını açıklayamıyor diye düşünüyorum. Yani ailesi haksız olsa bile ailesine bunu açıklamak zorlayıcı olabilir. Onlar da muhtemelen böyle bir konuşma geçse aralarında kendilerinin ne kadar haklı olduğunu açıklamaya çalışırlar. O da kalplerini kırmamaya çalışırken aradaki dengeyi kuramıyor olabilir.
Cnm ben kendi ailem gibi davranmalarını beklemiorm.. Bekliememde... Beklememde..Dibine kadar haklısın. Sorun şu ki biz karşı tarafın da kendi ailelerimiz gibi davranmalarını bekliyoruz ama maalesef öyle olmuyor. Ben de çat kapı gelinsin şu bu olsundan hoşlanmam. En sevdiğim arkadaşım bile öyle gelmesin yani belki müsait değilim? Ama o ince düşünce herkeste yok. Bir de seninkinin ailesi zaten fazla geleneksel takılıyor. Onlara kalsa koloni gibi yaşayacaksınız sanırım. Bir tanıdığımın kayınvalidesi bebekli eve kendi misafirlerini toplayıp geliyordu. Yiyip içip sıçıp bulaşıklarını bırakıp gidiyorlardı. Düşün sen evde bebeğinlesin, zaten yeterince zor. Bir de kayınvaliden o evi arkadaşlarıyla toplanma yerine çeviriyor. Delirirsin. Aileyle ilgili her kararı o almak istiyor falan. Ulan İngiltere kraliçesi misin nesin de evin iç işine kadar müdahil oluyorsun? Ne yapabilirsin ki böyle tipe? Kafa öyle oturmuş. Onun doğrusı bu. Bence eşin için büyük bir açmaz. Bu bahaettiğim tanıdığımın kocası bir de eşinin uyum sağlamasını bekliyordu bu duruma. Senin eşin sana hak veriyor. Sadece anasına yapacak bir şeyi yok. Eli kolu bağlı gibi onun da. Bence oğlu diyorsa bile kadın anlattığın gibi bir tipse laf dinlemiyordur. Kaostan besleniyor gibi
Beni de bu gaz ve alerjiler bitiriyor yaa hüff
Kffff ne zaman kıracaz artık bu nazarı...Negatif çıktı kizlar maalesef
İlgi alaka konusunda dememiştim aslında. Anlayışlılık ve saygı konusunda kendi ailelerimiz gibi olsunlar istiyoruz demek istedim çünkü onlar evimin içine karışmazCnm ben kendi ailem gibi davranmalarını beklemiorm.. Bekliememde... Beklememde..
Mümkün değil... Ve bende sorın ailesi değil...
Sorun bizzat annesi ve evde olan 45 yaşndaki kör cahil abisi... Delirtiylrlar beni... Dünya kendi etraflarmsa dönüo..
Kayıbabamı bile dışlamışlar...
Ben kayınbabamla ckk iyi anlaşıorm onu bile baltalamaya çalışıor kayınbabam huzurlu kalsn die adamı aramaz oldum..
Ben her açıdan dedim neoşum inan saygı konusunda bile beklemedim..İlgi alaka konusunda dememiştim aslında. Anlayışlılık ve saygı konusunda kendi ailelerimiz gibi olsunlar istiyoruz demek istedim çünkü onlar evimin içine karışmaz
Bunlar normal insanlar olsalar biri kendi babasına diğeri kocasına yaşatmaz bunları
Çok yoruyorlar insanı. Hiç bulaşmasalar ve herkes kendi hayatına baksa daha mutlu olacaklar. Neyi niye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum ama senin kocanla aranın bozulması onların işine gelecek. Niye sevindiresin onları? Bir de böyle düşün. Bayram ederler beBen her açıdan dedim neoşum inan saygı konusunda bile beklemedim..
Ama kırmızo çizgide aşılmamalı..
Ben sustum ya kavgayı sevmem
Farkındaysanz herşeyi dalgaya alırım gülerim geçerm eğlenirim.. Ama sinirlendim mi......
Artık kestim bağı.. Yeminim var.. Ölse mezarına gidip bir fatiha okumayacam
Aha şuraya yazıorm fakir doyuracam
Hiç öyle düşünmüormÇok yoruyorlar insanı. Hiç bulaşmasalar ve herkes kendi hayatına baksa daha mutlu olacaklar. Neyi niye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum ama senin kocanla aranın bozulması onların işine gelecek. Niye sevindiresin onları? Bir de böyle düşün. Bayram ederler be
Ben bu şekilde ders alacaklarını düşünmüyorum. Oğlumuza bunları yaşattı diye sana daha da düşman olup bilenirler. Hepten koparmaya çalışırlar gibi geliyor. Oğlunun/kardeşinin üzülmesini istemeyecek insanlar olsalar zaten bunları da yaşatmazlar ailesine. Bir de eşin sadece seni değil kızını da görememiş oluyor böyle. Kıza da yazık olmuyor mu ne bileyim yaHiç öyle düşünmüorm
Oğulları önlerinde acı çekecek.. Yaşasınlar bunu.. Zerre umrum değil...
Eşim geçem haftasonu gelmedi
Bu haftasonuda gelme diorm.. Bir sonraki hafta gelecek ona iş yığacam göndermiecem anası gile kudursunlar
Ha bnun yanında bende trip atıorm asla barışmıacam (en azndan şuan)
Biraz burunları sürtmesi lazm
Affetikçe tepeye çıkıolar cnkü..
Biraz ciddeyi anlasn..
Özir dilio günlerdir ama mesele artk özür dilemeside değil...
Valla böle saftiriko babayla büyüyeceğine onsuz büyüsünBen bu şekilde ders alacaklarını düşünmüyorum. Oğlumuza bunları yaşattı diye sana daha da düşman olup bilenirler. Hepten koparmaya çalışırlar gibi geliyor. Oğlunun/kardeşinin üzülmesini istemeyecek insanlar olsalar zaten bunları da yaşatmazlar ailesine. Bir de eşin sadece seni değil kızını da görememiş oluyor böyle. Kıza da yazık olmuyor mu ne bileyim ya
Yaşanmışlıklar birikiyor ve sabir kalmayabiliyor, esinin de cok uzerine gitme, neticede maalesef ki ailesi, geldiğinde adam akilli konus, beni muhattap etme ama sen istiyorsan gorus ben net bir sekilde gorusmeyecegim de. Ancak torunlarini gormek isteyebilirler tabii ona bsy diyemiyorum, eşin gosterebilir. Bebeginiz yeni dogdu, bu kadar mesafe olmasın babasiyla, sonucta kotu bir insan ya da kotu bir baba degil. Bağları bu kadar zayif olmasin. Bu konuya dikkat et cnm.Hyr yakn değil... Hele eşim şehir dşndayken hiç değil ama eşim burdayken yüz buluolar..
En basiti benm evime habersiz gelmek isteği gibi girip ckmak istio.. Misafir var yk, yada özel bişeyleri var yk umrunda değil.. Ama ben müsade etmiorm.. Etmeince çıldırıo.. Eşimde ama annem dio.. Ee banane.. Benm annem 2 kat üstümde oturuo ama bu zamana kdar aşağı habersiz inmemiştir düşünebiliormsn.. Bu en basit bir olay..
Mesela beni aramaz sormaz ama en ufak bişeyde eşim onları musallat eder.. Neden yapıosn istemiorm diorm ee ailem dio.. 9 ay yatakta kaldm 1 kere aramadı.. Doğuma benden habersiz yine çağırdı gibi gibi
Zaten ben doğumdan beri kendimi iyice geri çektm muhattap olmuorm.. Baktm 3 ay geçmiş soğumuşm..
Bu anlattklarm en basitleri
Kesinlikle aşkoş.. Bıktım...
Cnm onum ailesine değil benm aileme yaknız hani taşınmama gerek yk..
Ama enişten aile yüzünden değil, kendi beceriksizliğinden bu duruma geldi
Neoş ben silsin istemiorm öyle bişi istemem..
Git görüş gezdir çıkar et.. Ama beni muhattap etme... Ben mutsuzum anlaşamıorm yan yana gelince illa laf sokuo ben illa cvp verecem dayanamam
Verdm mi yerle bir ediorm
Vermezsem içime atıorm hasta oluorm
Aksine katrecim işe başlamak bana iyi geldi
Evde daha cok bunalıodm
Ben hareketli biriym
Zaten lanet bir 9 ay geçirdm
Bide şimdi değil temmuzdan beri gıcığım ona
Yok ya döngum anormal degil ama uzun beklemesi zor
Nebiliyim ya insanin bi basidami donmez hxhshshs muhtesem yuzyilda gebeler bayiliyodu hep ben oyle saniyodum
Hafshsys inşallah dogru hissediyoruzdur ya kocama dicem simdi gelirken alsin test yapiyim bari
Haklisin balus istemedigim insanlarla bende bir araya gelince com huzursuz oluyorum ☹
Üzgünüm ancak umutsuz değilim, daha da zamanin var belki bu ay cikar belki birkac aya ama illa ki olacak, sen olumlu dusunmeye ve denemeye devam et kuzumNegatif çıktı kizlar maalesef
Yok ya golge bile yoktu bembeyazdiİdrar seyreldiği için olabilir mi acaba :/
Oyle yavru ya bidahaki aya artik napalimAhahha hatta bunu konuşmuştuk daha önceo kadar acil hamileyim ki gece acile gittim test için demişti biri sen miydin neal o gece acil hamile olan
Ben çok inanmıştım bu sefer
Olsun kuzu bir sonraki aya artık, dobarlan bıragma gendini
Icelim be balusSöyledi ama söylemek var söylemek var.. Karşındaki arsızsa tepki koyarak sçylemek lazm bulutum
Cnm bu söylediğin ve nicesini senelerdie yapıorm.. Hatta benm ailem devreye girip ailesidir yapma diyip beni bastırıp kendi yolundada yürüdüm.. Ama tmm bunuda yap söz düzelecek dediği herşey cok daha poka sardı..
Cnm ben kendi ailem gibi davranmalarını beklemiorm.. Bekliememde... Beklememde..
Sorun bizzat annesi ve evde olan 45 yaşndaki kör cahil abisi... Delirtiylrlar beni... Dünya kendi etraflarmsa dönüo..
Ben kayınbabamla ckk iyi anlaşıorm onu bile baltalamaya çalışıor kayınbabam huzurlu kalsn die adamı aramaz oldum..
Kffff ne zaman kıracaz artık bu nazarı...
Gel içelim kanka ya
İnşallah daylosYaşanmışlıklar birikiyor ve sabir kalmayabiliyor, esinin de cok uzerine gitme, neticede maalesef ki ailesi, geldiğinde adam akilli konus, beni muhattap etme ama sen istiyorsan gorus ben net bir sekilde gorusmeyecegim de. Ancak torunlarini gormek isteyebilirler tabii ona bsy diyemiyorum, eşin gosterebilir. Bebeginiz yeni dogdu, bu kadar mesafe olmasın babasiyla, sonucta kotu bir insan ya da kotu bir baba degil. Bağları bu kadar zayif olmasin. Bu konuya dikkat et cnm.
Üzgünüm ancak umutsuz değilim, daha da zamanin var belki bu ay cikar belki birkac aya ama illa ki olacak, sen olumlu dusunmeye ve denemeye devam et kuzum
Napalım o zaman sağlığınız yerinde olsun da denemeye devam. Hsg sonrası 4-6 ay kadar önemli. Büyükşehir çalışıyorYok ya golge bile yoktu bembeyazdi
Regl gelince bi kontrole gidicem bakalim kistmi var ne var ona gore yolumuzu çizeriz yineNapalım o zaman sağlığınız yerinde olsun da denemeye devam. Hsg sonrası 4-6 ay kadar önemli. Büyükşehir çalışıyor
Ay o zaman da çok gülmüştüm bu yazdığına şimdi de ahahaha bu işin başında hemen olacak sanıp aşşırı aşşırı heyecanlıydık yaaaa. Hey gidi günlerGideyim mi diyordum ajahhs Tüplü dalış sonrası tahlil günümü beklerken olmuştu bu muhabbetÖncesinde de çok acil hamile olduğum için geceleri nöbetçi eczane gezip test alıyordum
Söyledi ama söylemek var söylemek var.. Karşındaki arsızsa tepki koyarak sçylemek lazm bulutum
Cnm bu söylediğin ve nicesini senelerdie yapıorm.. Hatta benm ailem devreye girip ailesidir yapma diyip beni bastırıp kendi yolundada yürüdüm.. Ama tmm bunuda yap söz düzelecek dediği herşey cok daha poka sardı..
Cnm ben kendi ailem gibi davranmalarını beklemiorm.. Bekliememde... Beklememde..
Kffff ne zaman kıracaz artık bu nazarı...
Gel içelim kanka ya
Baluşum sizin aranız bayağı bozuk öyleyse. Ben bu kadar detay bilmiyordum. En iyi kararı sen verirsin kuzucum sadece fevri tavırla karar verme. Derinlemesine düşün, miniş bebeğini de düşün. Sen ne kadar böyle babasız büyüsün daha iyi desen de ileride çok farklı yönlerden etkilenebilir bebeğin bu durumdan. Kesinlikle ayrılma demiyorum. Bazı durumlarda ayrılmamak daha kötü sonuçlanır hatta ama ayrılsan bile bunu fevrilikle kızını saklayarak falan yapma bence. Şimdi sinirli ve çok kırgınsın. O yüzden bazı detayları göz ardı ediyor olabilirsin. Kendi tatlı canını da sıkma üzme olur mu, zaman içinde bir karar verirsiniz. Bunlar çok zor zamanlar tabi, en iyi yaşayan bilirHiç öyle düşünmüorm
Oğulları önlerinde acı çekecek.. Yaşasınlar bunu.. Zerre umrum değil...
Eşim geçem haftasonu gelmedi
Bu haftasonuda gelme diorm.. Bir sonraki hafta gelecek ona iş yığacam göndermiecem anası gile kudursunlar
Ha bnun yanında bende trip atıorm asla barışmıacam (en azndan şuan)
Biraz burunları sürtmesi lazm
Affetikçe tepeye çıkıolar cnkü..
Biraz ciddeyi anlasn..
Özir dilio günlerdir ama mesele artk özür dilemeside değil...
Ne kisti, kist nereden çıktı? Yok kist mist. Gitti dedin ya, demedin miRegl gelince bi kontrole gidicem bakalim kistmi var ne var ona gore yolumuzu çizeriz yine
Ben bayağı saf umutlar taşıyormuşum ya yazıkAy o zaman da çok gülmüştüm bu yazdığına şimdi de ahahaha bu işin başında hemen olacak sanıp aşşırı aşşırı heyecanlıydık yaaaa. Hey gidi günler
Oofff inş bir şey yoktur yaaaRegl gelince bi kontrole gidicem bakalim kistmi var ne var ona gore yolumuzu çizeriz yine
Oh şifa olsun takviyeler. Ben buralarda okumuştum o jelleri kullananları ama kendim hiç kullanmadım. Donumuza kadar her şeyi bu yolda bırakmaya ant içmiş gibiyiz zaten. Zararı yoksa onu da dene ne olacakKızlar bu arada küçük bir şey danışıcam ya. Eşim şu gıda takviyesine başladı sperm sayı, hız ve kalitesini falan artırmak için. Ben de preseed, prefertil isimlerinde gebelik kolaylaştırıcı jeller var ya onlardan satın alayım bu dönemde kullanayım dedim. Eşimin spermleri sayıca az, olması gerekenden yavaş ve çok hızlı ölüyordu çünkü. O jeller için spermin hızında sorun yaşayanlar kullanabilir demişler, bir de aynı zamanda spermin rahim içinde kalitesini korumasına destek oluyormuş. Ben de hazır takviyeyle eşimin sayı ve hızını artırıyoruz, bu jelle de desteklim dedim. Sonuçta 600ü gıda takviyesine veren bir 250 yi daha jele verir di miher zaman kullandığım bu saçma mantığımı kullanarak jel satın aldım
İşin özeti bu jelden kullananınız var mı? Olumlu yorum yapan çok olmuş ama sizin aranızda deneyimi ya da fikri olan var mı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?