- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.521
Bende öle sanıodum gece bir baktım yanıyor çocukgece gözleimden uyku akıodu ama nasıl görsen açamıorum
ama baş ağrısından uyuyamıorumda
açtm oynadım diomuşum
ovvvvvvvvv iyileştiniz sanıodum beyazım
oyyy geçmiş olsun beyazımBende öle sanıodum gece bir baktım yanıyor çocukbabası dr a götürdü şimdi ateş olmasaydı iyi ydi
Uykusuzlukta baş ağrısı yapıyor yakın gelecekteki bensingece gözleimden uyku akıodu ama nasıl görsen açamıorum
ama baş ağrısından uyuyamıorumda
açtm oynadım diomuşum
ovvvvvvvvv iyileştiniz sanıodum beyazım
geçmiş olsun beyazım hemen toparlanır inşallahBende öle sanıodum gece bir baktım yanıyor çocukbabası dr a götürdü şimdi ateş olmasaydı iyi ydi
Sağol canooyyy geçmiş olsun beyazım
İnşallah bulutum sağolsaısnUykusuzlukta baş ağrısı yapıyor yakın gelecekteki bensinöğlene kadar yatıyım en iyisi
geçmiş olsun beyazım hemen toparlanır inşallah
Efendim canım
Çok geçmiş olsun tatlımBende öle sanıodum gece bir baktım yanıyor çocukbabası dr a götürdü şimdi ateş olmasaydı iyi ydi
yani tamam seni kendi haline bıraktıkta...Efendim canım
Çok geçmiş olsun tatlımbir an evvel iyileşsin kuzun
Hicbirseyden tat almıyorum. Hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum... Sanırım depresyondayımyani tamam seni kendi haline bıraktıkta...
neşeni özledik
yetmezmi
biletini alayım buraya uçHicbirseyden tat almıyorum. Hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum... Sanırım depresyondayımçıkabilirsem eskisinden de bomba olurum
Bomba halinle bekliyoruz seni bol bol çikolata ye çabuk neşelenHicbirseyden tat almıyorum. Hicbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum... Sanırım depresyondayımçıkabilirsem eskisinden de bomba olurum
Valla yarın eşim yok tek başımabiletini alayım buraya uç
ben seni kendine getiririm
İnan çikolata çok seven biri olarak onu bile istemiyorumBomba halinle bekliyoruz seni bol bol çikolata ye çabuk neşelenO enişte de canını sıkmasın döv bir güzel
İstemesen de ye mutluluk hormonu salgılaman lazım ye toparlanValla yarın eşim yok tek başıma
İnan çikolata çok seven biri olarak onu bile istemiyorum
Ben gelemValla yarın eşim yok tek başıma
İnan çikolata çok seven biri olarak onu bile istemiyorum
Kesinlikle katılıyorum aslında üzgün de değilim ama mutlu da değilim böyle nasıl desem hissizlestim...İstemesen de ye mutluluk hormonu salgılaman lazım ye toparlanÜzme kendini hiçbir şey senden değerli değil
Gelen fıstık gel ama Minnoş nasıl gelecekBen gelem
Hepimize oluyordur öyle arada.hep hormonlardan…yarına toparlarsın inşallah.benimde modum düşcek gibi kafamı meşgul ediyorum şimdi kalkıp toz alıcamKesinlikle katılıyorum aslında üzgün de değilim ama mutlu da değilim böyle nasıl desem hissizlestim...
Gelen fıstık gel ama Minnoş nasıl gelecek
Modun düşmesin güzel anne az kaldı ya ondandır belki zaman geçmek bilmiyordurHepimize oluyordur öyle arada.hep hormonlardan…yarına toparlarsın inşallah.benimde modum düşcek gibi kafamı meşgul ediyorum şimdi kalkıp toz alıcam
Sağol parem aminEfendim canım
Çok geçmiş olsun tatlımbir an evvel iyileşsin kuzun
Kıyamam sana hadi toparlanKesinlikle katılıyorum aslında üzgün de değilim ama mutlu da değilim böyle nasıl desem hissizlestim...
Gelen fıstık gel ama Minnoş nasıl gelecek
Yine şurup vermiş bronşit başlangıcı demiş arada yükselio işte ateş düşürücü veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?