- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.541
Kiz bu simdiki çocukların hepsi bronşit ya valla olmayan yok☹☹Yine şurup vermiş bronşit başlangıcı demiş arada yükselio işte ateş düşürücü veriyorumateşli olunca zor oluyor
Geçmiş olsn beyazmYine şurup vermiş bronşit başlangıcı demiş arada yükselio işte ateş düşürücü veriyorumateşli olunca zor oluyor
Sana kaderininnnnn bir oyunumu bu?Gizlar hala regl olmadim6.gun 66666
Okul kırılıyo aynen bir hafta arayla bizde hasta olduk hemen geçer inşallahKiz bu simdiki çocukların hepsi bronşit ya valla olmayan yok☹☹
Hofff bikmiskeGeçmiş olsn beyazm
Sana kaderininnnnn bir oyunumu bu?
İnşallah canim gecmis olsunOkul kırılıyo aynen bir hafta arayla bizde hasta olduk hemen geçer inşallah
Aaa ben misim ahahzjdndAbla neren ileri yaş ileri gebelik 18lik çıtır annesiniyi olmanıza çok sevindim ikinci prenses geliyor ben aynı abla rahim filmi çektirdim sorun yokmuş eşimde sperm testi verdi deniyoruz bakalım olmadı yılbaşında tüp Bebek doktoru bakacaz
Sağol canım testi negatif ama hala koku yok tat yok
Diyorum T Tamam kimdi bizim blackmis ya
Ateşi düşürdük canım koku alma yok tat alma yok boğaz ağrısı devam baş ağrısı durdu halsizlik devam covid testi negatif çıktı. Bugün aile hekiminden randevu alacaktı ama onlarda grevdeymis eczaneden ilaç aldıkumarım şifa olur
Yaşıyorum ammaaaa nasıl? Ülen bir yemek yapayım dedim 4,5 saat mutfaktan çıkamadım
Kendine de bize de bunu neden yaptıııngAdımı tahmini ne zaman eskisi gibi yapabilirim ahshsh
Küsüs senle...Adımı tahmini ne zaman eskisi gibi yapabilirim ahshsh
Neoşşş olacak öyle şeylerYaşıyorum ammaaaa nasıl? Ülen bir yemek yapayım dedim 4,5 saat mutfaktan çıkamadımBir başkası olsa 2 saatte yapar çıkar. Tam bir ağır vasıtayım. Benim yerim koltuk ya. Totomu kaldırmadan ben keyif yapayım yemek kendiliğinden pişsin. Daha yeni koydum totomu, takılam böyle biraz
Kendine de bize de bunu neden yaptıııng
Ya benim de, Allah razı olsun, annem yapıyordu yemeğimi. Daha yeni yeni yapmaya başladım ama ayakta durunca dizden aşağı kısımda bacağımın ön kısmı ağrımaya başlıyor. Canıma okudu bugün o ağrı. Mutfakta zaten hep çok yavaştım da iyice zorlaşmış onu fark ettimNeoşşş olacak öyle şeyler
Şimdiden böyle strese bağlama
İlerde daha ckk ağırlaşacan
Cok şükür yemek yapabiliosm
Ben annemin koluna girerek wc gidiodm
Hem haftan ilerliypr hemde bu zamana kdarki hareketsizlik kuzumYa benim de, Allah razı olsun, annem yapıyordu yemeğimi. Daha yeni yeni yapmaya başladım ama ayakta durunca dizden aşağı kısımda bacağımın ön kısmı ağrımaya başlıyor. Canıma okudu bugün o ağrı. Mutfakta zaten hep çok yavaştım da iyice zorlaşmış onu fark ettim
Hayırlısı. Bebek iyi olsun daHem haftan ilerliypr hemde bu zamana kdarki hareketsizlik kuzum
Hepsi geçecek
Biz seni tanimiyozAdımı tahmini ne zaman eskisi gibi yapabilirim ahshsh
Bilmem ki zaman bazen çabuk geçiyor gibi stres oluyorum bazen hemen olsun bitsin diyorum ne bileyim bende ne dediğimi bilmiyorum ki :)Modun düşmesin güzel anne az kaldı ya ondandır belki zaman geçmek bilmiyordur
İyidir iyi senin gibi anası varHayırlısı. Bebek iyi olsun da
Doktora ne zaman gidecen aşkoş?Reglim 7 gun gecikti!777777
Pazartesiİyidir iyi senin gibi anası var
Doktora ne zaman gidecen aşkoş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?