- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.561
Iyi olcaz inşallah sen nasılsın daylosKizcelerim nasilsiniz canimlarimmm
Neden iyi degilsin yavru, bsy mi kacirdimmm yoksaIyi olcaz inşallah sen nasılsın daylos
Senin regl daha olmadi dimi?? Tekrar mi test yapsan canim acaba ya..Kizlar arada bir kasik agrim oluyor, boyle regl sancisi gibi degil ama sanki iceriden kaslarimi geriyorlar
Hic umudum yok daylos ya olsa cikardi o zaman diye düşünüyorum ☹Senin regl daha olmadi dimi?? Tekrar mi test yapsan canim acaba ya..
Iste regl olmamak canimi sıkıyorNeden iyi degilsin yavru, bsy mi kacirdimmm yoksa
Benimi özledinnnnnKizcelerim nasilsiniz canimlarimmm
Test yap demekten korkuorm aşkoşKizlar arada bir kasik agrim oluyor, boyle regl sancisi gibi degil ama sanki iceriden kaslarimi geriyorlar
Sen de haklsiin ama ne bileyim gec dollenme filan mi diye düşünüyorum iste umut etmek...Hic umudum yok daylos ya olsa cikardi o zaman diye düşünüyorum ☹
Anladim kuzum, bazen gecikiyordu senin dimiIste regl olmamak canimi sıkıyor
Hahaha dun yok muydum ben ya, vardım sanki kafamı karistirmaBenimi özledinnnnn
Dün gelmedn yamacıma
Test yap demekten korkuorm aşkoş
Benimi özledinnnnn
Dün gelmedn yamacıma
Test yap demekten korkuorm aşkoş
Onceki gecikmeler yuzunden yapmıyorum ya sinirim bozuluyor sonra☹Sen de haklsiin ama ne bileyim gec dollenme filan mi diye düşünüyorum iste umut etmek...
Anladim kuzum, bazen gecikiyordu senin dimi
Hahaha dun yok muydum ben ya, vardım sanki kafamı karistirma
Yoktun kafamı bozma benmSen de haklsiin ama ne bileyim gec dollenme filan mi diye düşünüyorum iste umut etmek...
Anladim kuzum, bazen gecikiyordu senin dimi
Hahaha dun yok muydum ben ya, vardım sanki kafamı karistirma
İşte bende o sebebten yap diemiormOnceki gecikmeler yuzunden yapmıyorum ya sinirim bozuluyor sonra☹
Ya boyle gecikip hamile olmamak beni cok yoruyor. Halbuki gebeliğin en buyuk belirtisi☹Yoktun kafamı bozma benm
İşte bende o sebebten yap diemiorm
Eskidendi o aşkoş... Ben bu regl gecikmeleri yüzünden teste koyduğum parayla ohoYa boyle gecikip hamile olmamak beni cok yoruyor. Halbuki gebeliğin en buyuk belirtisi☹
Bugun yine yapasim var ama bilmiyorum ya of☹Eskidendi o aşkoş... Ben bu regl gecikmeleri yüzünden teste koyduğum parayla oho
Kafaya bakTestim yine negatifrahmimi sokup onunla konusasim var niye boyle yapıyorsun diye
Bakayım hemen. Bu cuma gelen saklama kaplarına bakmaya bu akşam gittim. Benden bir cacık olmaz. Kalmamış tabii ki. A101'e gittim ta geçen gelen bebek ürünlerinden bir yedoğan hastane çıkış takımı kalmış 5'li onu aldım. Güzelmiş yalnız beğendim. Zaten çok kısa süreli giyiliyor onlar. Bayağı uyguna gelmiş oldu
Bimin hastane cıkısını al farkı göreceksm :)Bakayım hemen. Bu cuma gelen saklama kaplarına bakmaya bu akşam gittim. Benden bir cacık olmaz. Kalmamış tabii ki. A101'e gittim ta geçen gelen bebek ürünlerinden bir yedoğan hastane çıkış takımı kalmış 5'li onu aldım. Güzelmiş yalnız beğendim. Zaten çok kısa süreli giyiliyor onlar. Bayağı uyguna gelmiş oldu
Denk gelirse ondan da alırım. 3 takım yazıyordu doktorun verdiği kağıttaBimin hastane cıkısını al farkı göreceksm :)
Hem sen nerdeydn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?