- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.581
Sinirim cok bozulduKafaya bak
Gagshsgsgs ifsalandim
Valla hastanede 1 tane kullandm benDenk gelirse ondan da alırım. 3 takım yazıyordu doktorun verdiği kağıtta
Kahvaltıdan sonra uyudum yine. 4'te uyandım. Çıktık yürüdük, sonra market, sonra yemek. Şimdi de Gönül Dağı izleyeceğim. Bütün günü yedim
Fıstık gibisin leeennSinirim cok bozuldu
Gagshsgsgs ifsalandim
Sagol balusumValla hastanede 1 tane kullandm ben
Ama evde 1 tane daha kullandm
Sonrası çıtçıt badi.. Ama yazdı
Bence kışın baya gerekecek
Fıstık gibisin leeenn
Bize üst üste gerekecek gibi. Zıbınlar ancak iç kat olacak yani. Bim'i iyi dedin ya güzel şeyler geliyormuş. İnşallah bu sefer erken gidebilirimValla hastanede 1 tane kullandm ben
Ama evde 1 tane daha kullandm
Sonrası çıtçıt badi.. Ama yazdı
Bence kışın baya gerekecek
SöylemirBize üst üste gerekecek gibi. Zıbınlar ancak iç kat olacak yani. Bim'i iyi dedin ya güzel şeyler geliyormuş. İnşallah bu sefer erken gidebilirim
Hemsirecik Reyiz rahmini sökme, yerinde lazım. Sen içeri doğru konuş onunla. Bir dökülsün bakalım derdi neymiş
Sen misin kiSinirim cok bozuldu
Gagshsgsgs ifsalandim
Benim parisimSen misin ki
Allah'ım maşallah ne kadarda genç duruyorsun 18 gibi maşallah sana
Aaa niyeymisss bizim ruhumuz genc bikere o yeterkendimi yaşlı hissettim
Her ne kadar bazen ruhum 90 hissetsede çoğunlukla 15Aaa niyeymisss bizim ruhumuz genc bikere o yeter
Daha iyi teyzesi çok şükür ateşi kontrol altına aldık sonra ondan bana öksürük geçtisonra babamıza hep beraber hastayık
Git bir zahmettttBize üst üste gerekecek gibi. Zıbınlar ancak iç kat olacak yani. Bim'i iyi dedin ya güzel şeyler geliyormuş. İnşallah bu sefer erken gidebilirim
Hemsirecik Reyiz rahmini sökme, yerinde lazım. Sen içeri doğru konuş onunla. Bir dökülsün bakalım derdi neymiş
Bizde bugn fenalardaydık aşı yüzündenDaha iyi teyzesi çok şükür ateşi kontrol altına aldık sonra ondan bana öksürük geçtisonra babamıza hep beraber hastayık
Daha iyi teyzesi çok şükür ateşi kontrol altına aldık sonra ondan bana öksürük geçtisonra babamıza hep beraber hastayık
Geçmiş olsun canlarGit bir zahmetttt
Bizde bugn fenalardaydık aşı yüzünden
Vardim laaa, sen iyi minnnYoktun kafamı bozma benm
İşte bende o sebebten yap diemiorm
Onceki gecikmeler yuzunden yapmıyorum ya sinirim bozuluyor sonra☹
Ona bizden selam söyle, iyi davraniyoz diye canimizi sıkmasın, hepimiz cullandik mi yeminle neye uğradığını sasirir te o kaaaa sulerim benTestim yine negatifrahmimi sokup onunla konusasim var niye boyle yapıyorsun diye
Saol bulutum sizede cok geçmiş olsnGeçmiş olsun canlareşimde soğuk aldı ıhlamur nane limon mandalina taylod ne bulursam verdim umarım hemen geçer..kombiyi açtık artık vatana millete hayırlı olsun faturalar cep yakmaz umarım gerçi sizin bebe çocuk var çoktan yakmışsınızdır
Valla hatırlamıorm yeminle.. Bende nerd3 bu dayloş diodmVardim laaa, sen iyi minnn
Sağol parem evet salgın varmış özellikle okullarda çok fazla Rabbim hepimize sağlıklı güzel günler nasip eylesinHer ne kadar bazen ruhum 90 hissetsede çoğunlukla 15
Çok geçmiş olsun canım..
Bu aralar çok grip kişi duyuyorumağırda geçiriyorlar... İnşallah sen ve ailen hafif ve hemen atlatirsiniz
Lena yeni aşı oldu ya bacım ben mi kaçırdımGit bir zahmetttt
Bizde bugn fenalardaydık aşı yüzünden
Size de geçmiş olsum bacım ya tam geçti diyosun ama geçmemiş Rabbim hepimize şifa versinGeçmiş olsun canlareşimde soğuk aldı ıhlamur nane limon mandalina taylod ne bulursam verdim umarım hemen geçer..kombiyi açtık artık vatana millete hayırlı olsun faturalar cep yakmaz umarım gerçi sizin bebe çocuk var çoktan yakmışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?