Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hastanede 1 tane kullandm ben
Ama evde 1 tane daha kullandm
Sonrası çıtçıt badi.. Ama yazdı
Bence kışın baya gerekecek

Sinirim cok bozuldu

Gagshsgsgs ifsalandim
Fıstık gibisin leeenn

Valla hastanede 1 tane kullandm ben
Ama evde 1 tane daha kullandm
Sonrası çıtçıt badi.. Ama yazdı
Bence kışın baya gerekecek
Bize üst üste gerekecek gibi. Zıbınlar ancak iç kat olacak yani. Bim'i iyi dedin ya güzel şeyler geliyormuş. İnşallah bu sefer erken gidebilirim

Hemsirecik Reyiz rahmini sökme, yerinde lazım. Sen içeri doğru konuş onunla. Bir dökülsün bakalım derdi neymiş

MNbeyaz nasıl oldu yakışıklı?

N Neal neoşşi koş kız koş cuma günü bime bebek ürünleri gelio kaçırma :)
Cok güzel şeyler var bencee
Daha iyi teyzesi çok şükür ateşi kontrol altına aldık sonra ondan bana öksürük geçtisonra babamıza hep beraber hastayık

Aaa niyeymisss bizim ruhumuz genc bikere o yeter
Her ne kadar bazen ruhum 90 hissetsede çoğunlukla 15
Daha iyi teyzesi çok şükür ateşi kontrol altına aldık sonra ondan bana öksürük geçtisonra babamıza hep beraber hastayık
Çok geçmiş olsun canım..
Bu aralar çok grip kişi duyuyorum ağırda geçiriyorlar... İnşallah sen ve ailen hafif ve hemen atlatirsiniz

Git bir zahmetttt
Bizde bugn fenalardaydık aşı yüzünden

Git bir zahmetttt

Bizde bugn fenalardaydık aşı yüzünden
Geçmiş olsun canlar eşimde soğuk aldı ıhlamur nane limon mandalina taylod ne bulursam verdim umarım hemen geçer..kombiyi açtık artık vatana millete hayırlı olsun faturalar cep yakmaz umarım gerçi sizin bebe çocuk var çoktan yakmışsınızdır

Saol bulutum sizede cok geçmiş olsn
Hatayda halılar açılmadı
Kombiler yanmadı
Hala yarım kollayız :)

Her ne kadar bazen ruhum 90 hissetsede çoğunlukla 15

Çok geçmiş olsun canım..
Bu aralar çok grip kişi duyuyorum ağırda geçiriyorlar... İnşallah sen ve ailen hafif ve hemen atlatirsiniz
Sağol parem evet salgın varmış özellikle okullarda çok fazla Rabbim hepimize sağlıklı güzel günler nasip eylesin
En kısa zamanda da o güzel yüzün gülsün artık bacım herşey ypluna girsin ve istediğin gibi olsun

Size de geçmiş olsum bacım ya tam geçti diyosun ama geçmemiş Rabbim hepimize şifa versin
Kombiyi açalı baya oldu bizim bacım napalım sağlık olsun da bu sene faturalar uçacak diyolar Allah ödeme kolaylığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…