- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.781
Doktora sordunmu neoş
Sormadım. Hamilelikte burun kanaması oluyormuş diye her yerde okumuştum zaten. Bir de benim alerji için kullandığım spreyler burnumun içine etti. Önceden de ara ara kanardı. Hamilelikte ilk defa oldu, sadece normalden biraz daha fazla oldu. Şimdilik bir sıkıntı yokAaa iyi misin? Neden kanadı acaba
Bence sindirme güçlüğü yaşadıkları için böyle yapıyorlar. Senin için çok daha yıpratıcı oluyor tabii bu ama biraz zaman ver. Düzelir inşallah. "Bana bebek için yanaşıyorsun" demesi bile bundan. Şeylerine acayip anlam yüklenerek büyütüldükleri için yetişkinlikte de ikna olmuş bir şekilde bunu devam ettiriyorlar. Sonra azıcık bir zeval geldi mi dünyaları yıkılıyor işte. Yüzleşip çözmek yerine kaçmayı tercih ediyorlarKuzu gerçekten intihar ederiz bak. Ya bizimki evde hiçbir işe karışmaz etmez. Ben evden çalışıyorum diye sanıyor ki evde sadece oturuyorum bütün gün. İşe gidip gelmek ve kendi öz bakımını yapmak dışında hiçbir şey yapmıyor inan. Bir de üstüne durup dururken surat asıyor. Ve beni bu gergin ortam aşırı huzursuz ediyor. Bir ömür böyle geçecek mi bilemiyorum altan
Sefan olsun kuzuuuum. Valla gelgit değil artık sürekli oluyor gibi yaaa. Battaniyeleri vermeyi bir süredir düşünüp kıyamıyordum. Artık icraata geçtim siz düşünün artık gerisini
İnşallah birdaha tekrarlamaz neoşSormadım. Hamilelikte burun kanaması oluyormuş diye her yerde okumuştum zaten. Bir de benim alerji için kullandığım spreyler burnumun içine etti. Önceden de ara ara kanardı. Hamilelikte ilk defa oldu, sadece normalden biraz daha fazla oldu. Şimdilik bir sıkıntı yok
Bence sindirme güçlüğü yaşadıkları için böyle yapıyorlar. Senin için çok daha yıpratıcı oluyor tabii bu ama biraz zaman ver. Düzelir inşallah. "Bana bebek için yanaşıyorsun" demesi bile bundan. Şeylerine acayip anlam yüklenerek büyütüldükleri için yetişkinlikte de ikna olmuş bir şekilde bunu devam ettiriyorlar. Sonra azıcık bir zeval geldi mi dünyaları yıkılıyor işte. Yüzleşip çözmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar
Amin inşallah ya kanama fobim var resmen tırlatıyorum görünce ama çok şükür çok uzun sürmedi. Ben salak gibi suyla yıkadım ondan biraz da fazla oldu galibaİnşallah birdaha tekrarlamaz neoş
Ben doğuma girmeden 15 dakika önce doğuma giriyorum diye haber vermedim mi?İlk zamanlar giremesem de, düzene girince gelirim
Koparıp atsak o şeyleri çözüm olur mu acabaSormadım. Hamilelikte burun kanaması oluyormuş diye her yerde okumuştum zaten. Bir de benim alerji için kullandığım spreyler burnumun içine etti. Önceden de ara ara kanardı. Hamilelikte ilk defa oldu, sadece normalden biraz daha fazla oldu. Şimdilik bir sıkıntı yok
Bence sindirme güçlüğü yaşadıkları için böyle yapıyorlar. Senin için çok daha yıpratıcı oluyor tabii bu ama biraz zaman ver. Düzelir inşallah. "Bana bebek için yanaşıyorsun" demesi bile bundan. Şeylerine acayip anlam yüklenerek büyütüldükleri için yetişkinlikte de ikna olmuş bir şekilde bunu devam ettiriyorlar. Sonra azıcık bir zeval geldi mi dünyaları yıkılıyor işte. Yüzleşip çözmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar
Ee kolay birçözümü var mı peki?Doğumdan sonra ilk kontrole gittim.
Smear aldı, ayy biraz acıdı be.
O kadar sağ taraftaki kistimden çektim, sağ yumurtalığım alındı, bugün doktor demesin mi sol yumurtalığında kist var.
Aldıralı daha üç ay oldu, fırsat bu fırsat deyip tekrar çıkmış.
Geçen sefer yıllarca durdu durdu sonra büyüyünce doğumda aldılar.Bilmiyorum bu kez nolcak.Ee kolay birçözümü var mı peki?
Geçmiş olsun, herkeste bir hastalık illeti var galiba şu an
Ben de bu yüzden çıldırıp çıldırıp gidip kafa doktoruna ağlıyordum işte. Bütün zorluğu sıkıntıyı yaşayan biziz, yaşayacak olan da biziz. Yani ne doğum sancısı çekiyorlar, ne hamilelik var, ne muayeneleri tetkikleri bizimki gibi zorlu ama prenseslik yapan yine onlar. Çok zoruma gidiyordu da geç de olsa yuvarlağa yakınsıyor jetonları. Toplum da böyle böyle değişse de bunların çocukları da bunlar gibi olmasa bariKoparıp atsak o şeyleri çözüm olur mu acaba
Dediklerinde çok haklısın kesinlikle katılıyorum ama sabır taşım çatladı çatlayacak. Kimse benim derdimi kaprisimi çekmiyor. Bunu düşündükçe de ayrı sinir oluyorum.
Geçmiş olsun bu arada canım. Alerji ilaçları sıkıntılı evet, ben de bazen kullanıyorum. Çok sık kullandı mı hele bayağı zararlı diye okumuştum bazıları için.
Geçmiş olsun. Peki kontrol altında mı olsun dedi? Benim kistleri belirli sıklıkta ultrasonla kontrol edip büyümeye başlayınca almışlardı mesela ya da seninki ilaçla tedavi edilebilen bir tür mü bilmiyorum belki tedavi verirDoğumdan sonra ilk kontrole gittim.
O kadar sağ taraftaki kistimden çektim, sağ yumurtalığım alındı, bugün doktor demesin mi sol yumurtalığında kist var.
Kafa doktoru işine yaradı mı peki? Benim de ihtiyacım var galiba. Kimseye anlatılabilen konular da değil. İşte kendi kendime yaptıklarını dediklerini not ediyorum. Geçmişte naptığını hatırlamak, gelişme gösterdiyse ya da kötüye gittiyse onu görmek istiyorum artık. Çünkü artık kötüye gitmesine tahammülüm kalmadı, gidiyorsa da bileyimBen de bu yüzden çıldırıp çıldırıp gidip kafa doktoruna ağlıyordum işte. Bütün zorluğu sıkıntıyı yaşayan biziz, yaşayacak olan da biziz. Yani ne doğum sancısı çekiyorlar, ne hamilelik var, ne muayeneleri tetkikleri bizimki gibi zorlu ama prenseslik yapan yine onlar. Çok zoruma gidiyordu da geç de olsa yuvarlağa yakınsıyor jetonları. Toplum da böyle böyle değişse de bunların çocukları da bunlar gibi olmasa bari
Maalesef benim alerji astım ilaçlarını uzun süreli kullandığım dönemler çok oldu ve evet kalıcı yan etkileri de oluyor. Burnumda sebep olduğu şeyden dolayı artık alerji spreylerini veremiyor doktor :/
Belki daha basit bir şeydir bu seferki, dur bakalım doktor bir yorumlasınGeçen sefer yıllarca durdu durdu sonra büyüyünce doğumda aldılar.Bilmiyorum bu kez nolcak.
Yaradı tabii ama ben uzun zamandır gidiyordum zaten. O yüzden anlatma kısmı benim için çok sıkıntı olmadı. Adam her şeyimizi biliyor vallahi yapacak bir şey yok. Biz bir ara beraber de gittik hatta. O süreçte yatak odası da sorun olmaya başladığı için yine beraber gitmeyi teklif ettim. Tabii ki kabul etmedi. Sonra gelsin sinir krizleri, ağlama nöbetleri, uzun uğraşlar, mücadeleler. Tüplü dalış bize ayrı bir terapi süreci gibi oldu ama ya çok ilginç bir şekildeKafa doktoru işine yaradı mı peki? Benim de ihtiyacım var galiba. Kimseye anlatılabilen konular da değil. İşte kendi kendime yaptıklarını dediklerini not ediyorum. Geçmişte naptığını hatırlamak, gelişme gösterdiyse ya da kötüye gittiyse onu görmek istiyorum artık. Çünkü artık kötüye gitmesine tahammülüm kalmadı, gidiyorsa da bileyim
E ama oyle, bebekten bebege değişiyor, bazilari uyumuyor, bazıları uyuyor trilyor cesit bebe yapmislar ahdhhshdUyuyolar diorm nie illa laf sölüon
İyi uyumasn gör gününü
Msjın başını okurken direk aaaa dedm..
Baştan kaybetmişsin yavrum sen..
Direk olumsuz bakıp hormonlarını direk olmayaya itiosun
Ben sana dimedim mi geçen gün
Hazırlıklo ol bir süre daha devam edecek die.. Şimdi söyle bana sakalım mı eksik?
Havlu atmanı kabul etmioruz arkadaşşşşşşşşş!!!!!!!!
Ahahahh ya da isim bitti burayla gibi mi dusunuyorlar acaba, oyle yapan da cok bence.Beni boşver kuzu benim içim öldü
Bal0ncuk um sen nasılsın asıl ufaklık nasıl, keyfin yerinde mi?
@MNbeyaz hadi seninki yola gelmiş, sağlıkla doğur canım.
dayler dayler bakıyorum zaten doğumdan sonra sırra kadem basan çok kadıncağızlar yetişemiyor doğum sonrası ritme belli ki
Kuzu bende de olmustu gebelik ortalarinda 1-2 kere, bir de dedigin gibi alerjik muhabbetler bizim agzimiza burnumuza etti. Devamı gelirse danış doktora.Dün gece burnum kanadı bayağı ya ödüm patladı. Sabah da biraz devam etti. Deprasyonlara girdim herhal. Saatlerce uyumuşum ben de inanamadım
Ahahhsshhs onunde eğiliyorum sultanim ajsjsjdjBen doğuma girmeden 15 dakika önce doğuma giriyorum diye haber vermedim mi?
Çıkınca eve gelince yazmadım mı?
Kaynanamlarla lohusa halimle kavga edip gelip buraya dedikodu yapmadım mı?
Düzene girmesi en az iki ay beklersen.
Regl ile atılabilendir dedi ama öteki için de öyle demişlerdi. İnanmıyorum artık.Geçmiş olsun. Peki kontrol altında mı olsun dedi? Benim kistleri belirli sıklıkta ultrasonla kontrol edip büyümeye başlayınca almışlardı mesela ya da seninki ilaçla tedavi edilebilen bir tür mü bilmiyorum belki tedavi verir
Neoş iyimisin?Amin inşallah ya kanama fobim var resmen tırlatıyorum görünce ama çok şükür çok uzun sürmedi. Ben salak gibi suyla yıkadım ondan biraz da fazla oldu galiba
Ayyy yinemiiiiDoğumdan sonra ilk kontrole gittim.
Du bakalım belki bu sefer öyledir. Gelecek ay mı gideceksin tekrar?Regl ile atılabilendir dedi ama öteki için de öyle demişlerdi. İnanmıyorum artık.
İyyim iyyim çoşkürNeoş iyimisin?
Smear testinin sonucu çıkınca gidicem işte bi hafta sonra. Bi dahaki aya çağırır artık heralde.Du bakalım belki bu sefer öyledir. Gelecek ay mı gideceksin tekrar?
İyyim iyyim çoşkür
Çoşkür bacımDu bakalım belki bu sefer öyledir. Gelecek ay mı gideceksin tekrar?
İyyim iyyim çoşkür
Gülme ya terelellinin de terellelisi oldum. Her b.ku kafaya taka taka iyice sıyıracağım. Yetmiyor, öocuğa da bu kaygılar geçecek diye ayrıca korkuyorum bir deÇoşkür bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?