Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülme ya terelellinin de terellelisi oldum. Her b.ku kafaya taka taka iyice sıyıracağım. Yetmiyor, öocuğa da bu kaygılar geçecek diye ayrıca korkuyorum bir de
Siz Pembe Unal ile tanışıormusunuz.. Hayr tanşmıorsanz rica edecem gelsin sirkelesin seni
O sonunda muradına erdide

Siz Pembe Unal ile tanışıormusunuz.. Hayr tanşmıorsanz rica edecem gelsin sirkelesin seni
O sonunda muradına erdide

Ay tanışalım N Neal
Selam evhamlı ben. A dan z ye her şeyi kafama takabilme yeteneğine sahibim

Biz seni destek ol doğuma kdar rahatlasn die çağırdık kızzzzzz
Ahahahha neler dio
Özledikteeeee
Hahah buradan tanışıyorduk da kılık değiştirdiğim ve çok uzun zaman olduğu için o hatırlamıyor olabilir beni

Öyle geçen bir şey değil kızım bu. Ciddili kafadan kontağım ben. Sağa diyom ki yemek yiyemeyerek 42 kiloya düştüğümde böyle kusa kusa eriyerek öleceğime inanıyordum. İlaçlarla yemek yemeye başladım ben. Şaka ya da abartı değil yani. Kafa doktoruna gidemedim bu ay. Gidem de bir cila atsın paslanmayayım. Ara ara ayarlarım bozuluyor böyle

Selam kizlar. Moralim çok bozuk, arabamizi çizmişler bıçakla ☹☹
Neden neden Geçmiş olsun
Bizimki binanın otoparkında duruyor. Bir yere de çarpmadığımız sürtmediğimiz halde ara ara bir yerlerinde sürtünme boya çiziği izleri görüyoruz ama biz her türden yaratıkla aynı şehirde yaşadığımız için büyük ihtimalle yanından yöresinden geçerken ya da park ederken yapıyorlar. Sizinki kasti mi yapılmış?

Evet baya bicakla yapmışlar baya derin☹☹kimseyle bir sorunumuz sıkıntımız yok yani anlamıyorum ne istemisler arabadan. Bizim otopark yok maalesef karşımizda cami var onun kamerasindan bakacağız bakalim gorebilecekmiyiz☹ gözümüzden sakiniyoruz ya gerçekten şerefsizlik bu

Selam kizlar. Moralim çok bozuk, arabamizi çizmişler bıçakla ☹☹
Allah bin belalarını vere...
nasıl bir ruh halidirki bunu yapmışlar...
geçmiş olsun

bizi pıçaklamazsın demi

Püüü kötü olmuş o ya. İnşallah görüntülerde çıkar. Aslında bir husumet olmadan da yapabiliyorlar. Manyak her yerde manyak. Seneler seneler önce mahallemizde Sırık lakaplı bir abi vardı. Adı çıkmıştı. Sokağı aşağı yukarı turlarken elinde anahtarla arabaların dibinden yürüyüp hepsini dizi dizi boydan boya çiziyormuş diye. Gerçekten o mu yapıyordu bilmiyoruz ama arabalar çizik içinde kalıyordu gerçekten. İçip etti bir şeye kafası bozuldu da geldi sizin arabadan mı çıkardı can sıkıntısını kim bilir :/

bizi pıçaklamazsın demi
Pıçaktan korkarım. O senin uzmanlık alanın. Ben silah olarak çenemi kullanıyorum

Ahahahhahaha valla silahtan beter
Korkarım senden

ayy bulutum gelmiş
haftada 39 yazıyor
maşallah
kız sen zaten az giriosun bebe doğunca nasıl anlayacaz
Teşekkür ederim bal0ncuğum Ben uyumaktan giremiyorum bir tur daha uyudum yeni kalktım bak sonra iş güç derken dalıp gidiyorum bazen okuyorum çıkıyorum bebe olunca da her fırsatta uyumayı düşünüyorum ama doğurunca yazıcam buraya geleneği bozmayıp totosunu atıcam teyzesi

Merak ederiz atmalısın bencede
Doğuran doğurdum yazsn bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…