- 19 Kasım 2019
- 53.623
- 136.147
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.801
SizGülme ya terelellinin de terellelisi oldum. Her b.ku kafaya taka taka iyice sıyıracağım. Yetmiyor, öocuğa da bu kaygılar geçecek diye ayrıca korkuyorum bir de
Ay tanışalım N NealSizPembe Unal ile tanışıormusunuz.. Hayr tanşmıorsanz rica edecem gelsin sirkelesin seni
O sonunda muradına erdide
Biz seni destek ol doğuma kdar rahatlasn die çağırdık kızzzzzz
ayy bulutum gelmişgünaydınlar çikolata gibi tatlı bir gün olsun❤
SizPembe Unal ile tanışıormusunuz.. Hayr tanşmıorsanz rica edecem gelsin sirkelesin seni
O sonunda muradına erdide
Hahah buradan tanışıyorduk da kılık değiştirdiğim ve çok uzun zaman olduğu için o hatırlamıyor olabilir beniBiz seni destek ol doğuma kdar rahatlasn die çağırdık kızzzzzz
Ahahahha neler dio
Özledikteeeee
Neden nedenSelam kizlar. Moralim çok bozuk, arabamizi çizmişler bıçakla ☹☹
Evet baya bicakla yapmışlar baya derin☹☹kimseyle bir sorunumuz sıkıntımız yok yani anlamıyorum ne istemisler arabadan. Bizim otopark yok maalesef karşımizda cami var onun kamerasindan bakacağız bakalim gorebilecekmiyiz☹ gözümüzden sakiniyoruz ya gerçekten şerefsizlik buNeden nedenGeçmiş olsun
Bizimki binanın otoparkında duruyor. Bir yere de çarpmadığımız sürtmediğimiz halde ara ara bir yerlerinde sürtünme boya çiziği izleri görüyoruz ama biz her türden yaratıkla aynı şehirde yaşadığımız için büyük ihtimalle yanından yöresinden geçerken ya da park ederken yapıyorlar. Sizinki kasti mi yapılmış?
Allah bin belalarını vere...Selam kizlar. Moralim çok bozuk, arabamizi çizmişler bıçakla ☹☹
bizi pıçaklamazsın demiHahah buradan tanışıyorduk da kılık değiştirdiğim ve çok uzun zaman olduğu için o hatırlamıyor olabilir beni
Öyle geçen bir şey değil kızım bu. Ciddili kafadan kontağım ben. Sağa diyom ki yemek yiyemeyerek 42 kiloya düştüğümde böyle kusa kusa eriyerek öleceğime inanıyordum. İlaçlarla yemek yemeye başladım ben. Şaka ya da abartı değil yani. Kafa doktoruna gidemedim bu ay. Gidem de bir cila atsın paslanmayayım. Ara ara ayarlarım bozuluyor böyle
Sagol balusum ☹☹Allah bin belalarını vere...
nasıl bir ruh halidirki bunu yapmışlar...
geçmiş olsun
bizi pıçaklamazsın demi
Cukom ama senin enerjin sanki azalmış gibi?
Kuzum bol bol sıcak su tüketiomusn?
günaydınlar çikolata gibi tatlı bir gün olsun❤
Selam kizlar. Moralim çok bozuk, arabamizi çizmişler bıçakla ☹☹
Püüü kötü olmuş o ya. İnşallah görüntülerde çıkar. Aslında bir husumet olmadan da yapabiliyorlar. Manyak her yerde manyak. Seneler seneler önce mahallemizde Sırık lakaplı bir abi vardı. Adı çıkmıştı. Sokağı aşağı yukarı turlarken elinde anahtarla arabaların dibinden yürüyüp hepsini dizi dizi boydan boya çiziyormuş diye. Gerçekten o mu yapıyordu bilmiyoruz ama arabalar çizik içinde kalıyordu gerçekten. İçip etti bir şeye kafası bozuldu da geldi sizin arabadan mı çıkardı can sıkıntısını kim bilir :/Evet baya bicakla yapmışlar baya derin☹☹kimseyle bir sorunumuz sıkıntımız yok yani anlamıyorum ne istemisler arabadan. Bizim otopark yok maalesef karşımizda cami var onun kamerasindan bakacağız bakalim gorebilecekmiyiz☹ gözümüzden sakiniyoruz ya gerçekten şerefsizlik bu
Pıçaktan korkarım. O senin uzmanlık alanın. Ben silah olarak çenemi kullanıyorumbizi pıçaklamazsın demi
Emeeee emeeeee olmeezzzzkeeeeeeAh baluşum bazen böyle oluyorum, ümidimi kaybediyorum falan.. sonra hemen toparlanıyorum ama
Ahahahhahaha valla silahtan beterPüüü kötü olmuş o ya. İnşallah görüntülerde çıkar. Aslında bir husumet olmadan da yapabiliyorlar. Manyak her yerde manyak. Seneler seneler önce mahallemizde Sırık lakaplı bir abi vardı. Adı çıkmıştı. Sokağı aşağı yukarı turlarken elinde anahtarla arabaların dibinden yürüyüp hepsini dizi dizi boydan boya çiziyormuş diye. Gerçekten o mu yapıyordu bilmiyoruz ama arabalar çizik içinde kalıyordu gerçekten. İçip etti bir şeye kafası bozuldu da geldi sizin arabadan mı çıkardı can sıkıntısını kim bilir :/
Pıçaktan korkarım. O senin uzmanlık alanın. Ben silah olarak çenemi kullanıyorum
Teşekkür ederim bal0ncuğumayy bulutum gelmiş
haftada 39 yazıyor
maşallah
kız sen zaten az giriosun bebe doğunca nasıl anlayacaz
Merak ederizTeşekkür ederim bal0ncuğumBen uyumaktan giremiyorum bir tur daha uyudum yeni kalktım bak sonra iş güç derken dalıp gidiyorum bazen okuyorum çıkıyorum bebe olunca da her fırsatta uyumayı düşünüyorum ama doğurunca yazıcam buraya geleneği bozmayıp totosunu atıcam teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?