- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.821
Aa ben. Günde 2-3 kez uyuyorumTeşekkür ederim bal0ncuğumBen uyumaktan giremiyorum bir tur daha uyudum yeni kalktım bak sonra iş güç derken dalıp gidiyorum bazen okuyorum çıkıyorum bebe olunca da her fırsatta uyumayı düşünüyorum ama doğurunca yazıcam buraya geleneği bozmayıp totosunu atıcam teyzesi
Yazmazsam bil ki bana bir şey olmuştrMerak ederizatmalısın bencede
Doğuran doğurdum yazsn bari
"Doğurdum" parola gibi olmuş ahshndndMerak ederizatmalısın bencede
Doğuran doğurdum yazsn bari
Ayy töbe..Yazmazsam bil ki bana bir şey olmuştrsağ salim girer çıkarız inşallah Gerçi şimdilik geleceğe benzemiyor 40 dolunca suni verecekler sanırım
Sen yazmsan pıçaklaram"Doğurdum" parola gibi olmuş ahshndnd
Geçmiş olsun canım aklıma sebep olarak sadece eşinin asker olması geliyorEvet baya bicakla yapmışlar baya derin☹☹kimseyle bir sorunumuz sıkıntımız yok yani anlamıyorum ne istemisler arabadan. Bizim otopark yok maalesef karşımizda cami var onun kamerasindan bakacağız bakalim gorebilecekmiyiz☹ gözümüzden sakiniyoruz ya gerçekten şerefsizlik bu
En güzelini yapıyorsun fırsat bulamıcaz yakındaAa ben. Günde 2-3 kez uyuyorum
Allah korusunAyy töbe..
Allah korusun
Sen yazmsan pıçaklaram
Anlamaz ben ansktremidir set üstü ocakmıdır nedir
Ben "Delirdim" yazarım oradan anlarsınızSen yazmsan pıçaklaram
Anlamaz ben ansktremidir set üstü ocakmıdır nedir
Parişimmm nasılsın
Hayr kurtuldum yazacaksnBen "Delirdim" yazarım oradan anlarsınız
Ben de rüya rüya üstüne ohoo. Her uykumdan 3 sezonluk gerilim dizisi çıkar, o biçimEn güzelini yapıyorsun fırsat bulamıcaz yakındaBen eşimi yolcu edince uykum kaçıyor biraz takılıyorum sonra tekrar bastırıyor gerisi rüyalar alemi
Yaklaşıyor diye biraz korkmaya başladımHayr kurtuldum yazacaksn
Olumlama yap güzel olcak her şeyBen "Delirdim" yazarım oradan anlarsınız
ne güzel canın sıkılmıyordur en azındanBen de rüya rüya üstüne ohoo. Her uykumdan 3 sezonluk gerilim dizisi çıkar, o biçim
Bugün izinliyim. Diğer arkadaşlar gitti. Bir tanesi acayip beni kıskanmis niye izinliyim diyeParişimmm nasılsın
Sezeryansa hiç korkma ya neoşYaklaşıyor diye biraz korkmaya başladım
LilililluuuuşşşşşBugün izinliyim. Diğer arkadaşlar gitti. Bir tanesi acayip beni kıskanmis niye izinliyim diyeşu an acayip keyifliyim sevmediğim erkek iş arkadaşımın kudurdugunu düşünmek beni çok mutlu etti ayrıca mutluluğun güzel kahvaltı ile bir ilgisi olmalı yani kısaca on numara beş yıldız
Sen nasılsın fıstığım
Belli değil ki daha hiç konuşmadık oralarını. Yaklaştı da o kadar yaklaşmadı henüzSezeryansa hiç korkma ya neoş
Ben müzik açtırdım dinledik sohbet ettk
Olmuş bitmiş baktn koynumda
Gereksiz abartıolar
Ya demesene adama öyle. Sonra soğudum diyon te allamİyiyim sanırım.. Bugn suratsız geliyor
Sagolasin cikomBenim kadar tatlı mı olsun
Ay yuh ya insanlara bak
Çok geçmiş olsun kuzu
Ya bilerek yapilmis cunku duvar tarafindaki yeri yapmışlar. Goruntulerdr cikarsa allah ona yardim etsin cunku cok cirkinlesicemPüüü kötü olmuş o ya. İnşallah görüntülerde çıkar. Aslında bir husumet olmadan da yapabiliyorlar. Manyak her yerde manyak. Seneler seneler önce mahallemizde Sırık lakaplı bir abi vardı. Adı çıkmıştı. Sokağı aşağı yukarı turlarken elinde anahtarla arabaların dibinden yürüyüp hepsini dizi dizi boydan boya çiziyormuş diye. Gerçekten o mu yapıyordu bilmiyoruz ama arabalar çizik içinde kalıyordu gerçekten. İçip etti bir şeye kafası bozuldu da geldi sizin arabadan mı çıkardı can sıkıntısını kim bilir :/
Pıçaktan korkarım. O senin uzmanlık alanın. Ben silah olarak çenemi kullanıyorum
Sagolasin parisim. Eşimde basta oyle düşündü acaba arabayi isaretledilermi diye. Yıldım artik korkmaktan. Ama bu kadarda bariz isaretleme yapilmaz herhaldeGeçmiş olsun canım aklıma sebep olarak sadece eşinin asker olması geliyor
Tekrar geçmiş olsun canım
Oh sefan olsun parem her günün böyle güzel geçsinBugün izinliyim. Diğer arkadaşlar gitti. Bir tanesi acayip beni kıskanmis niye izinliyim diyeşu an acayip keyifliyim sevmediğim erkek iş arkadaşımın kudurdugunu düşünmek beni çok mutlu etti ayrıca mutluluğun güzel kahvaltı ile bir ilgisi olmalı yani kısaca on numara beş yıldız
Sen nasılsın fıstığım
Bende diyorum suratsız kimBelli değil ki daha hiç konuşmadık oralarını. Yaklaştı da o kadar yaklaşmadı henüzZamanını beklesin
Ya demesene adama öyle. Sonra soğudum diyon te allam
He ya bir de istemeden aldımSezeryansa hiç korkma ya neoş
Ben müzik açtırdım dinledik sohbet ettk
Olmuş bitmiş baktn koynumda
Gereksiz abartıolar
Lilililluuuuşşşşş
Çekin zılgıtları çekinn
Pare izin almışşş
Sefan olsınnnnn
İyiyim sanırım.. Bugn suratsız geliyor
İşaretleme olarak değil de ceza vermek mi desem ne desem bilemedim zarar vermek için. Göz korkutma bir nevi..Sagolasin cikom
Ya bilerek yapilmis cunku duvar tarafindaki yeri yapmışlar. Goruntulerdr cikarsa allah ona yardim etsin cunku cok cirkinlesicem
Sagolasin parisim. Eşimde basta oyle düşündü acaba arabayi isaretledilermi diye. Yıldım artik korkmaktan. Ama bu kadarda bariz isaretleme yapilmaz herhalde
Amin amin canım hepimizin güzel geçsin... Sanada çok az kaldı
AminHe ya bir de istemeden aldım
Müdürcüğümün aklına nasıl geldiyse
Gelsin gelsin barışın artikin sanki hatasını anlamıştır gibi geliyor bana
İşaretleme olarak değil de ceza vermek mi desem ne desem bilemedim zarar vermek için. Göz korkutma bir nevi..çok haklısın korkmakta.. Allah yardımcınız olsun
Amin amin canım hepimizin güzel geçsin... Sanada çok az kaldıheyecan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?