Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli değil ki daha hiç konuşmadık oralarını. Yaklaştı da o kadar yaklaşmadı henüz Zamanını beklesin

Ya demesene adama öyle. Sonra soğudum diyon te allam

Oh sefan olsun parem her günün böyle güzel geçsin

Bende diyorum suratsız kim Bal0ncuk aşk olsun

Hepinize toplu cvp
Tmm lenanın babası diyim..
Hala tripliym kızlar sürünsün

Hepinize toplu cvp
Tmm lenanın babası diyim..
Hala tripliym kızlar sürünsün
Öyle de deme enişteye. tek suçu öyle anaya bacıya sahip olmak napsın atsa atamıyor gelince güzelce süslen güzel bir yemek ya da tatlı hazırla. tatlı tatlı konuşun yeterince sürünmüştür…

Kızlar burada biraz evham kelimesi gördüm de damladim hemen
Ben doktordan 4 saat önce çıktım her şey yolunda dedi. İlk gittiğimde heyecandan olcemedi tansiyonu ebe, çıkarken ölçtü 13-8 çıktı. Geçen sefer de aynı çıkmış bana dedi ki 1 hafta takip et. Ne güzel hep iyi yorumlarla çıkmıştım doktorun yanından geri dönüp soramadım da 1 ay sonra çağırdı daha da 7. Haftamdayim
Ben o zamana kadar bu evhamla kaç kere preeklampsi falan olurum kurtulurum sonra tekrar olurum bilmiyorum deli olacağım araştırıyorum hep çok kötü şeyler stresle daha da yükseliyor kısır dongudeyim
Pembe Unal canım nasılsın şimdi bebiş nasıl

Benmi süslenecem bide?
Oldu cnm başka?
Yk bulutum yk... Tek suçu o değil
Suçu.. Bile bile savunmak

Cnmmm doktor herşeyyolunda demiş işte maşallah...
Tansiyon biraz ortalarda cıkmış.. Yoruomusun kendini sen?
Hryrcandan da öyle çıkabilir

Bu yaşandığında cok geç olmasnda

Bence hastane tansiyonum var hangi doktorun kapısına gidersem gideyim kalbim yerinden fırlayacak sanırım. Eee bu zaten ayrı heyecan. Olecem galiba kuzucum nasıl geçecek bu 9 ay

Sen haklısın ama sert konuşunca daha çok zıtlaşır ondan dedim..inşallah geç olmaz yakında akıllanır bir süre bu problemi yok saysan uzun süredir huzurunu bozan yok diye biliyorum ? Gelip gidiyorlar mı

O kadar karmaşık duygular içindeyim ki bütün emojileri kullanabilirim
N Neal selam canım
Balımmmm
Güzel arkadaşm
Datlummm
Söleeee söleee derdn ne
Kız herşey yolundaymş kendine nie dert arıosnz
Hayr senin ve nealin bebeleri kolik olursa hiç şaşırmıacam.. İçinizdekileri düşünün bari

Sen haklısın ama sert konuşunca daha çok zıtlaşır ondan dedim..inşallah geç olmaz yakında akıllanır bir süre bu problemi yok saysan uzun süredir huzurunu bozan yok diye biliyorum ? Gelip gidiyorlar mı
Problemi 3 senedir yok saydığım için bu duruma geldim bulutum
Yüz buldularmı tmm ortalık sakinleşti saldırabiliriz moduna giriolar
Yüzsüzler çnki

Dertler derya olmuş bacım benim bir sandalım bile yok
Şaka bir yana iyiyim ya ama takip edicem tansiyonu ebemin sözünü dinleyeyim

Şaka bir yana ama tansion gebelikte ciddeb takip edilmesi gereken bir durum balım.. Mutlaka takip etmelisin
Evet canım Allah korusun inşallah sorun olmaz tansiyon aleti alicam şimdi eve. Umarım heyecandan olmuştur diyorum ama içimde de kuşku olmadı değil bundan sonra her gün kontrol ederim artık daha çok erken 7. Haftadayim bu kadar erken olması zaten var olduğunu gösteriyor sanırım bakalim artık hayırlısı sağ salim zamanında dogururum inşallah

N Neal al bacım senden bitane daha
Ben türümün tek örneğiyim
O kadar karmaşık duygular içindeyim ki bütün emojileri kullanabilirim
N Neal selam canım
Hamile olduğuna ikna olabildiysen o da bir şey Selam selam hoş geldin. Tansiyonunu çok ölçme bu sefer de stresten oynuyor "Ay yükseldi mi acaba" derken. Her gün aynı saatte bir kez ölç bırak. Not al bir yere de tarihle beraber liste yap. Bir hafta kontrol etsen anlarsın zaten. Endişelendiğin için yükselmiş olabilir. Rahat ol, bak ben ne kadar rahatım di mi Bal0ncuk ahahhshs
Bilin bakalım kime pco teşhisi koyuldu reglimin 4. Gunu ve 18mm yumurtam var saka gibi.
Ciddili mi la ondan mı kist kist diyorlarmış vay canına

Maalesef 6 ay yumurta takibi olmazsa aşılama dedi

Kalp atışını rahmimin içinden duyana kadar emin olamamistim kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik sağlıksız gebelik hepsini kurdu beynim sağolsun senin ne kadarlık yakın mi doğum

Maalesef 6 ay yumurta takibi olmazsa aşılama dedi
"Buzluğa sperm at" derken ciddi değildik halbuki

Kuzenimde de pco vardı. İnsülin direnci ve tsh da takip ettiler onda. Bir süre doğum kontrol hapıyla tedavi gördü. Sonra olmazsa aşılama ya da tüp gerekebilir demişlerdi ama gayet de doğal yoldan hamile kaldı. Senin de kendiliğinden şakkadanak oluverir inşallah. Hala hsg etkisi var. Günleri kaçırmadan değerlendirebilin yeter ki

Kalp atışını rahmimin içinden duyana kadar emin olamamistim kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik sağlıksız gebelik hepsini kurdu beynim sağolsun senin ne kadarlık yakın mi doğum
Benimki tüple oldu. Kalp atışını duyana kadar başıma gelenlerden ve yazdığım senaryolardan kitap çıkarmayı düşünüyorum

24. haftadayım. İnşallah bekleyip tam haftalarını doldurursa daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…