- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.861
Benim prolaktin yuksek çıkarsa o zaman dogum kontrol hapı vericekmis normal çıkarsada yarin hemen tedaviye baslayalim dedi. Benim kuzenimin eşinede çok zor olur senin çocuğun dediler ama yasina geldi bebesi suan. Darisi basima"Buzluğa sperm at" derken ciddi değildik halbuki
Kuzenimde de pco vardı. İnsülin direnci ve tsh da takip ettiler onda. Bir süre doğum kontrol hapıyla tedavi gördü. Sonra olmazsa aşılama ya da tüp gerekebilir demişlerdi ama gayet de doğal yoldan hamile kaldı. Senin de kendiliğinden şakkadanak oluverir inşallah. Hala hsg etkisi var. Günleri kaçırmadan değerlendirebilin yeter ki
İnsallah zamanında olurBenimki tüple oldu. Kalp atışını duyana kadar başıma gelenlerden ve yazdığım senaryolardan kitap çıkarmayı düşünüyorum
24. haftadayım. İnşallah bekleyip tam haftalarını doldurursa daha zaman var
Amin inşallahBenim prolaktin yuksek çıkarsa o zaman dogum kontrol hapı vericekmis normal çıkarsada yarin hemen tedaviye baslayalim dedi. Benim kuzenimin eşinede çok zor olur senin çocuğun dediler ama yasina geldi bebesi suan. Darisi basima
Yok yok hızlı geçiyor bakma dokuz ay olduğuna. Aman hepsi zamanında gelsin inşallah, totonu kaşıİnsallah zamanında olurŞu an bende takıntı kafasindayim 9 ay çok uzun anacım ama kısa olsa da sıkıntı zamanında dogmalari lazim dayanicaz artık
Kaşıdım kaşıdım o zaman ne yapıyoruz sakın oluyoruz olabildigimiz kadarAmin inşallah
Yok yok hızlı geçiyor bakma dokuz ay olduğuna. Aman hepsi zamanında gelsin inşallah, totonu kaşı
Bilmiyordum canısı.yüzsüz insan kadar çirkefide yok.huzurunu bozmalarına izin verme enişteyi de kendi yanına çek.eninde sonunda seni anlıcaktırBalımmmm
Güzel arkadaşm
Datlummm
Söleeee söleee derdn ne
Kız herşey yolundaymş kendine nie dert arıosnz
Hayr senin ve nealin bebeleri kolik olursa hiç şaşırmıacam.. İçinizdekileri düşünün bari
Problemi 3 senedir yok saydığım için bu duruma geldim bulutum
Yüz buldularmı tmm ortalık sakinleşti saldırabiliriz moduna giriolar
Yüzsüzler çnki
Deriiiin derin nefes alıp veriyoruz. SakinizKaşıdım kaşıdım o zaman ne yapıyoruz sakın oluyoruz olabildigimiz kadar
Tuzu azalt balım.. Tansionu yükseltir tuz..Evet canım Allah korusun inşallah sorun olmaz tansiyon aleti alicam şimdi eve. Umarım heyecandan olmuştur diyorum ama içimde de kuşku olmadı değil bundan sonra her gün kontrol ederim artık daha çok erken 7. Haftadayim bu kadar erken olması zaten var olduğunu gösteriyor sanırım bakalim artık hayırlısı sağ salim zamanında dogururum inşallah
Haydaaa.. Kızzz aşkoş iyi tarafından bakalım.. Cok yumurtan olcakBilin bakalım kime pco teşhisi koyuldureglimin 4. Gunu ve 18mm yumurtam var saka gibi.
O kadar rahatki.. Bizim bile o yazarken totomuzdan terler akıoBen türümün tek örneğiyim
Hamile olduğuna ikna olabildiysen o da bir şeySelam selam hoş geldin. Tansiyonunu çok ölçme bu sefer de stresten oynuyor "Ay yükseldi mi acaba" derken. Her gün aynı saatte bir kez ölç bırak. Not al bir yere de tarihle beraber liste yap. Bir hafta kontrol etsen anlarsın zaten. Endişelendiğin için yükselmiş olabilir. Rahat ol, bak ben ne kadar rahatım di mi Bal0ncuk ahahhshs
Ciddili mi la ondan mı kist kist diyorlarmış vay canına
Sen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşşdayler dayler Doğurdun mu len?
Valla ben öyle şeytani şeler yapamam bulutum.. Netim ben... Anlasn öyle gelsn.. Anlayana kdar uğraşamam onunlaBilmiyordum canısı.yüzsüz insan kadar çirkefide yok.huzurunu bozmalarına izin verme enişteyi de kendi yanına çek.eninde sonunda seni anlıcaktır
Aha doğurmamşşşş iki gözümün çiçeğeeeeNooooaz kaldiiii
Haber ver ben de geleceğim hunimle. "Durun, bu doğum yapılamaz!!! Ben Fahri PurofösörümNooooaz kaldiiii
Hebimiz sağlıkla çok yaşayalımSen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşş
Aha doğurmamşşşş iki gözümün çiçeğeeee
Valla bebeğem philips avent vardı hiç bir haltıma yaramadı, kuzenim emerikeden geliodu dediki kendi pompamı grtireym hiç lazm olmadı sıfır. Getirdi saolsun mikemmelHebimiz sağlıkla çok yaşayalım
Konuyla çok alakalı bir şey soracağım şimdi sağa. Pompa olarak ne kullandın, ne kullanıyorsun? Memnun musun?
Evet canım yani bilmem iyi oldu en azından takip ederim 3 aydan sonra gerekirse ilaç kullanırız tek bebişe bir şey olmasın daTuzu azalt balım.. Tansionu yükseltir tuz..
Mutlaka al evede..
Haydaaa.. Kızzz aşkoş iyi tarafından bakalım.. Cok yumurtan olcak
Artk illa biri tutar bence
O kadar rahatki.. Bizim bile o yazarken totomuzdan terler akıo
Sen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşş
Valla ben öyle şeytani şeler yapamam bulutum.. Netim ben... Anlasn öyle gelsn.. Anlayana kdar uğraşamam onunla
Pes ettm yoruldm
Bakam buna da. Tenkyut
Hayırlısı olsun balım umarım çabuk anlar buzlar çözülürTuzu azalt balım.. Tansionu yükseltir tuz..
Mutlaka al evede..
Haydaaa.. Kızzz aşkoş iyi tarafından bakalım.. Cok yumurtan olcak
Artk illa biri tutar bence
O kadar rahatki.. Bizim bile o yazarken totomuzdan terler akıo
Sen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşş
Valla ben öyle şeytani şeler yapamam bulutum.. Netim ben... Anlasn öyle gelsn.. Anlayana kdar uğraşamam onunla
Pes ettm yoruldm
Olmayacak Allah'ın izniyle balımEvet canım yani bilmem iyi oldu en azından takip ederim 3 aydan sonra gerekirse ilaç kullanırız tek bebişe bir şey olmasın da
Riceee bibiğimmBakam buna da. Tenkyut
İnşallah bulutummmHayırlısı olsun balım umarım çabuk anlar buzlar çözülür
Sen varya mükemmel bir insansınOlmayacak Allah'ın izniyle balım
Riceee bibiğimm
İnşallah bulutummm
Aminnn hepimize inşallah balımSen varya mükemmel bir insansınAllah'ım sana her şeyin en güzelini yaşatsın kuzucum
Tam adamını çağırdınız heBiz seni destek ol doğuma kdar rahatlasn die çağırdık kızzzzzz
Ahahahha neler dio
Özledikteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?