Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim prolaktin yuksek çıkarsa o zaman dogum kontrol hapı vericekmis normal çıkarsada yarin hemen tedaviye baslayalim dedi. Benim kuzenimin eşinede çok zor olur senin çocuğun dediler ama yasina geldi bebesi suan. Darisi basima

İnsallah zamanında olur Şu an bende takıntı kafasindayim 9 ay çok uzun anacım ama kısa olsa da sıkıntı zamanında dogmalari lazim dayanicaz artık

Amin inşallah
İnsallah zamanında olur Şu an bende takıntı kafasindayim 9 ay çok uzun anacım ama kısa olsa da sıkıntı zamanında dogmalari lazim dayanicaz artık
Yok yok hızlı geçiyor bakma dokuz ay olduğuna. Aman hepsi zamanında gelsin inşallah, totonu kaşı

Bilmiyordum canısı.yüzsüz insan kadar çirkefide yok.huzurunu bozmalarına izin verme enişteyi de kendi yanına çek.eninde sonunda seni anlıcaktır

Tuzu azalt balım.. Tansionu yükseltir tuz..
Mutlaka al evede..

Bilin bakalım kime pco teşhisi koyuldu reglimin 4. Gunu ve 18mm yumurtam var saka gibi.
Haydaaa.. Kızzz aşkoş iyi tarafından bakalım.. Cok yumurtan olcak
Artk illa biri tutar bence

O kadar rahatki.. Bizim bile o yazarken totomuzdan terler akıo

Sen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşş

Bilmiyordum canısı.yüzsüz insan kadar çirkefide yok.huzurunu bozmalarına izin verme enişteyi de kendi yanına çek.eninde sonunda seni anlıcaktır
Valla ben öyle şeytani şeler yapamam bulutum.. Netim ben... Anlasn öyle gelsn.. Anlayana kdar uğraşamam onunla
Pes ettm yoruldm

Noooo az kaldiiii
Aha doğurmamşşşş iki gözümün çiçeğeeee

Hebimiz sağlıkla çok yaşayalım

Konuyla çok alakalı bir şey soracağım şimdi sağa. Pompa olarak ne kullandın, ne kullanıyorsun? Memnun musun?
Valla bebeğem philips avent vardı hiç bir haltıma yaramadı, kuzenim emerikeden geliodu dediki kendi pompamı grtireym hiç lazm olmadı sıfır. Getirdi saolsun mikemmel
Türkiyede varmıdır bilmiorm ama markası "evenflo" yazıo üstünde

Evet canım yani bilmem iyi oldu en azından takip ederim 3 aydan sonra gerekirse ilaç kullanırız tek bebişe bir şey olmasın da

Hayırlısı olsun balım umarım çabuk anlar buzlar çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…