Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadi kapışalım
Ben aşırı evhamdan terapiye başlamıştım

Ay benim isim hafızam hiç yok

Gazlıyız
Ooo bunu yapma kendine...
Ben doğum yaklaştıkça doğumda kan kaybından öleceğimi düşündüm kaç kez
Bu kafa iyi değil bak manyak olursun yapma

Benim tansiyonum da hep düşüktü. 10a 6 olduğu oldu. Ben de tansiyonum düşe düşe düşe kalbim duracak diye korkuyordum. Ama normalim buymuş. Senin de normalin budur. 12 8 normalde senin de 13 8
Ha bu arada evde düşük olan tansiyonum hastanede hep 13 9 çıktı senin gibi. Doktora evde düşük dedim.
Hastane tansiyonudur dedi çünkü hep stres evham acaba ne aksilik çıkacak diye hittim.

Tavsiyem evdeyken de ölç ve kaydet. Doktora bir tablo ile git :)

Yaa maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Evet şimdi tansiyon aleti bakıyorum bende alıp evde ölçüm yapacağım. Farkındayım sonunda deli manyak bir şey olacağım
İnşallah benimde hastane tansiyonudur bende öyle olmasını umut ediyorum

Benim kadar tatlı mı olsun

Ay yuh ya insanlara bak
Çok geçmiş olsun kuzu
O kadar uzun zamandır bana yazmıyorsun ki üzerime alınmamışım yeni gördüm evet senin kadar tatlı ama olmadı maaalesef günü ağlayarak kapattık yine yarın tatlı oluversin hayırlı geceler

O kadar uzun zamandır bana yazmıyorsun ki üzerime alınmamışım yeni gördüm evet senin kadar tatlı ama olmadı maaalesef günü ağlayarak kapattık yine yarın tatlı oluversin hayırlı geceler
Hahahahah bende diyorum tatlı bulmadı herhalde beni o yüzden yazmadı. Adımda “cukulatam” tatlı sanar belki demiştim…
Ben girince muhabbetler hep kaçmış oluyo alıntılara cevap verebiliyorum sadece
Günü neden ağlayarak kapatıyoruuz , kapatmayalım güleliiiimm.

Bu aralar şu intagramdq dolanan düzenleme, temizlik, buzdolabı düzeni, deterjanları doldur boşalt videoları dolanıyoya onlardan heveslenip mutfak dolaplarımı düzelttim. Pertim çıktı arkdaşalar. Ölüğyorum

Kaybettim ben. O kadar değilim henüz

Annlikte olurum ama. Nefes alışverişini sayıyorum resmen
Oo yooo daha da mı sıyıracağım yani
Ben onlardan heveslenip çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu alıyorum. Onu yapınca da kendimi iş yapmış sayıyorum. Tavsiye ederim. Bal0ncuk da memnun kaldı ahfhjd

Doğurmadim ama her an dogurabilirim
Haber ver ben de geleceğim hunimle. "Durun, bu doğum yapılamaz!!! Ben Fahri Purofösörüm Gebelik takibini ben yaptım, doğum takibini de yerinde yapmam lazım" diyeceğim
Ben de bekletcem ki, dur oglum, dur pasam, dur tektanem, dur gözüm bobreeem dalaaaam dur, neal gelcek daha dicem ajsjshds
KUTLU OLSUN BAYRAMIMIZ

Kiz reglimin 4. Gununde cikan 18lik yumurtayi nasil dolleyem ben

Ben de bekletcem ki, dur oglum, dur pasam, dur tektanem, dur gözüm bobreeem dalaaaam dur, neal gelcek daha dicem ajsjshds
Şimdi sorumluluk hissettim. Taam taam çok da beklemesin ben yetişirim. Çakarlı aracımla gelirim naani naani diye öttüre öttüre "Kaçılın deli doula geliyooooğr" Mahallenin Muhtarları'nda mahallenin delisi geliyordu ya elinde direksiyonuyla, öyle havalı bir giriş yapacağım hastaneye

Ve o esnada, beklediginiz bu muydu bakışları uzerimdedir ahdhshdhshddhhs

Kapışalım ben de ağır anksiyeteliyim

Ya ahahahha o videoları izlemek ara sıea güzel oluo
Doğumdan sonra neoşla dayloşta izlesin diecem neoş değilde dayloştan yaygara yicem.. Doğum gidior şimdi benm yüzümden doğurmasn kız
Ay cukom saka bir yana ben temizlik seviorum ya... Ellerine sağlık
Yeni bişey keşfettim şu lavabolardaki çeşmeleri mutfaktaki felan parlatıor efsane bişey

çamaşır makinasının düğmesinin tozunu almayan bizden değildir

KUTLU OLSUN BAYRAMIMIZ
Ay doğur artık ben doğuracam senin yerine

Kiz reglimin 4. Gununde cikan 18lik yumurtayi nasil dolleyem ben
Len aşkoi bundan snrası için didik

Ağlasın kuzum, ciğerleri açılsın, sonra ne dicekse desin, canımı sıkmasın jehdjehdd
Hı hı tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…