- 3 Mayıs 2011
- 13.837
- 49.141
- 798
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.881
Hahah buradan tanışıyorduk da kılık değiştirdiğim ve çok uzun zaman olduğu için o hatırlamıyor olabilir beni
Öyle geçen bir şey değil kızım bu. Ciddili kafadan kontağım ben. Sağa diyom ki yemek yiyemeyerek 42 kiloya düştüğümde böyle kusa kusa eriyerek öleceğime inanıyordum. İlaçlarla yemek yemeye başladım ben. Şaka ya da abartı değil yani. Kafa doktoruna gidemedim bu ay. Gidem de bir cila atsın paslanmayayım. Ara ara ayarlarım bozuluyor böyle
GazlıyızKızlar burada biraz evham kelimesi gördüm de damladim hemen
Ben doktordan 4 saat önce çıktım her şey yolunda dedi. İlk gittiğimde heyecandan olcemedi tansiyonu ebe, çıkarken ölçtü 13-8 çıktı. Geçen sefer de aynı çıkmış bana dedi ki 1 hafta takip et. Ne güzel hep iyi yorumlarla çıkmıştım doktorun yanından geri dönüp soramadım da1 ay sonra çağırdı daha da 7. Haftamdayim
Ben o zamana kadar bu evhamla kaç kere preeklampsi falan olurum kurtulurum sonra tekrar olurum bilmiyorum deli olacağım araştırıyorum hep çok kötü şeyler stresle daha da yükseliyor kısır dongudeyim
Pembe Unal canım nasılsın şimdi bebiş nasıl
Len gaza getir die çağırmadkTam adamını çağırdınız he
Ben de özledim
Yaa maşallah sağlıkla büyüsün inşallahGazlıyız
Ooo bunu yapma kendine...
Ben doğum yaklaştıkça doğumda kan kaybından öleceğimi düşündüm kaç kez
Bu kafa iyi değil bak manyak olursun yapma
Benim tansiyonum da hep düşüktü. 10a 6 olduğu oldu. Ben de tansiyonum düşe düşe düşe kalbim duracak diye korkuyordum. Ama normalim buymuş. Senin de normalin budur. 12 8 normalde senin de 13 8
Ha bu arada evde düşük olan tansiyonum hastanede hep 13 9 çıktı senin gibi. Doktora evde düşük dedim.
Hastane tansiyonudur dedi çünkü hep stres evham acaba ne aksilik çıkacak diye hittim.
Tavsiyem evdeyken de ölç ve kaydet. Doktora bir tablo ile git :)
Kapışalım ben de ağır anksiyeteliyimHadi kapışalım
Ben aşırı evhamdan terapiye başlamıştım
Ay benim isim hafızam hiç yok
Kaybettim ben. O kadar değilim henüzKapışalım ben de ağır anksiyeteliyim
Öyledir öyledir görürsün bak:)Yaa maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Evet şimdi tansiyon aleti bakıyorum bende alıp evde ölçüm yapacağım. Farkındayım sonunda deli manyak bir şey olacağım
İnşallah benimde hastane tansiyonudur bende öyle olmasını umut ediyorum
O kadar uzun zamandır bana yazmıyorsun ki üzerime alınmamışım yeni gördümBenim kadar tatlı mı olsun
Ay yuh ya insanlara bak
Çok geçmiş olsun kuzu
Hahahahah bende diyorum tatlı bulmadı herhalde beni o yüzden yazmadı. Adımda “cukulatam” tatlı sanar belki demiştim…O kadar uzun zamandır bana yazmıyorsun ki üzerime alınmamışım yeni gördümevet senin kadar tatlı ama olmadı maaalesef günü ağlayarak kapattık yine yarın tatlı oluversin hayırlı geceler
Oo yooo daha da mı sıyıracağım yaniKaybettim ben. O kadar değilim henüz
Annlikte olurum ama. Nefes alışverişini sayıyorum resmen
Ben onlardan heveslenip çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu alıyorum. Onu yapınca da kendimi iş yapmış sayıyorum. Tavsiye ederim.Bu aralar şu intagramdq dolanan düzenleme, temizlik, buzdolabı düzeni, deterjanları doldur boşalt videoları dolanıyoya onlardan heveslenip mutfak dolaplarımı düzelttim. Pertim çıktı arkdaşalar. Ölüğyorum
Doğurmadim ama her an dogurabilirimTuzu azalt balım.. Tansionu yükseltir tuz..
Mutlaka al evede..
Haydaaa.. Kızzz aşkoş iyi tarafından bakalım.. Cok yumurtan olcak
Artk illa biri tutar bence
O kadar rahatki.. Bizim bile o yazarken totomuzdan terler akıo
Sen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşş
Valla ben öyle şeytani şeler yapamam bulutum.. Netim ben... Anlasn öyle gelsn.. Anlayana kdar uğraşamam onunla
Pes ettm yoruldm
Aha doğurmamşşşş iki gözümün çiçeğeeee
Ben de bekletcem ki, dur oglum, dur pasam, dur tektanem, dur gözüm bobreeem dalaaaam dur, neal gelcek daha dicem ajsjshdsHaber ver ben de geleceğim hunimle. "Durun, bu doğum yapılamaz!!! Ben Fahri PurofösörümGebelik takibini ben yaptım, doğum takibini de yerinde yapmam lazım" diyeceğim
KUTLU OLSUN BAYRAMIMIZ
Kiz reglimin 4. Gununde cikan 18lik yumurtayi nasil dolleyem benTuzu azalt balım.. Tansionu yükseltir tuz..
Mutlaka al evede..
Haydaaa.. Kızzz aşkoş iyi tarafından bakalım.. Cok yumurtan olcak
Artk illa biri tutar bence
O kadar rahatki.. Bizim bile o yazarken totomuzdan terler akıo
Sen benden cok yaşayacan ben yazacaktm kkz neoşş
Valla ben öyle şeytani şeler yapamam bulutum.. Netim ben... Anlasn öyle gelsn.. Anlayana kdar uğraşamam onunla
Pes ettm yoruldm
Aha doğurmamşşşş iki gözümün çiçeğeeee
Şimdi sorumluluk hissettim. Taam taam çok da beklemesin ben yetişirim. Çakarlı aracımla gelirim naani naani diye öttüre öttüreDoğurmadim ama her an dogurabilirim
Ben de bekletcem ki, dur oglum, dur pasam, dur tektanem, dur gözüm bobreeem dalaaaam dur, neal gelcek daha dicem ajsjshds
Ve o esnada, beklediginiz bu muydu bakışları uzerimdedir ahdhshdhshddhhsŞimdi sorumluluk hissettim. Taam taam çok da beklemesin ben yetişirim. Çakarlı aracımla gelirim naani naani diye öttüre öttüre"Kaçılın deli doula geliyooooğr" Mahallenin Muhtarları'nda mahallenin delisi geliyordu ya elinde direksiyonuyla, öyle havalı bir giriş yapacağım hastaneye
Oğlun doğduğunda ağlamayacak bak gör "Anne, sen iyi misin?" diyecek ahshsjjsVe o esnada, beklediginiz bu muydu bakışları uzerimdedir ahdhshdhshddhhs
Ağlasın kuzum, ciğerleri açılsın, sonra ne dicekse desin, canımı sıkmasın jehdjehddOğlun doğduğunda ağlamayacak bak gör "Anne, sen iyi misin?" diyecek ahshsjjs
Kuralları olan bir anne. Aklın varsa ağlarsın çocuğum yoksa vay halineAğlasın kuzum, ciğerleri açılsın, sonra ne dicekse desin, canımı sıkmasın jehdjehdd
Kapışalım ben de ağır anksiyeteliyim
Ya ahahahha o videoları izlemek ara sıea güzel oluoBu aralar şu intagramdq dolanan düzenleme, temizlik, buzdolabı düzeni, deterjanları doldur boşalt videoları dolanıyoya onlardan heveslenip mutfak dolaplarımı düzelttim. Pertim çıktı arkdaşalar. Ölüğyorum
Oo yooo daha da mı sıyıracağım yani
Ben onlardan heveslenip çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu alıyorum. Onu yapınca da kendimi iş yapmış sayıyorum. Tavsiye ederim.Bal0ncuk da memnun kaldı ahfhjd
Ay doğur artık ben doğuracam senin yerineDoğurmadim ama her an dogurabilirim
Ben de bekletcem ki, dur oglum, dur pasam, dur tektanem, dur gözüm bobreeem dalaaaam dur, neal gelcek daha dicem ajsjshds
KUTLU OLSUN BAYRAMIMIZ
Len aşkoi bundan snrası için didikKiz reglimin 4. Gununde cikan 18lik yumurtayi nasil dolleyem ben
Hı hı tamamAğlasın kuzum, ciğerleri açılsın, sonra ne dicekse desin, canımı sıkmasın jehdjehdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?