- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.901
tatlısın zaten çukulatamHahahahah bende diyorum tatlı bulmadı herhalde beni o yüzden yazmadı. Adımda “cukulatam” tatlı sanar belki demiştim…
Ben girince muhabbetler hep kaçmış oluyo alıntılara cevap verebiliyorum sadece
Günü neden ağlayarak kapatıyoruuz , kapatmayalım güleliiiimm.
o videolara özenip bende çekmecelere buzdolabına düzenleyeciler aldım baya derlendi toplandı.eline sağlık değmiştir yorulmanaBu aralar şu intagramdq dolanan düzenleme, temizlik, buzdolabı düzeni, deterjanları doldur boşalt videoları dolanıyoya onlardan heveslenip mutfak dolaplarımı düzelttim. Pertim çıktı arkdaşalar. Ölüğyorum
Bizim çamaşır makinesinin düğmesi değil de kapağı tozlanıyor silmeyi hiç sevmiyorumOo yooo daha da mı sıyıracağım yani
Ben onlardan heveslenip çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu alıyorum. Onu yapınca da kendimi iş yapmış sayıyorum. Tavsiye ederim.Bal0ncuk da memnun kaldı ahfhjd
Günaydın ballı bal0ncuğumGünaydın
Çok korkuyorum lütfen öyle olsunÖyledir öyledir görürsün bak:)
GünaydınnnnGünaydın
Ben bunu dollemek istemistim
Ya ahahahha o videoları izlemek ara sıea güzel oluo
Doğumdan sonra neoşla dayloşta izlesin diecem neoş değilde dayloştan yaygara yicem.. Doğum gidior şimdi benm yüzümden doğurmasn kız
Ay cukom saka bir yana ben temizlik seviorum ya... Ellerine sağlık
Yeni bişey keşfettim şu lavabolardaki çeşmeleri mutfaktaki felan parlatıor efsane bişey
çamaşır makinasının düğmesinin tozunu almayan bizden değildir
Ay doğur artık ben doğuracam senin yerine
Len aşkoi bundan snrası için didik
Hı hı tamam
Omron al en iyisi oÇok korkuyorum lütfen öyle olsunbütün ezaneler de kapalı resmi tatil alamadım tansiyon aletini. İnternetten versem 3-4 güne anca gelir çok sabırsızım
Günaydınnnn
Evet hep onu duydum onu alicam teşekkür ederimOmron al en iyisi o
Hangi ürün o? Bizim musluklar ve tuvaletteki kireç gitmiyor ya. Çok sık silmediğim için kalıp gibi olmuşlar çimento sıvanmış gibi kireç yapışık ayrılmıyor
Doğumdan sonra neoşla dayloşta izlesin diecem neoş değilde dayloştan yaygara yicem.. Doğum gidior şimdi benm yüzümden doğurmasn kız
Yeni bişey keşfettim şu lavabolardaki çeşmeleri mutfaktaki felan parlatıor efsane bişey
O da tozlanıyor ama o zor iş olduğu için daha nadir siliyorum onu. Düğme kolayBizim çamaşır makinesinin düğmesi değil de kapağı tozlanıyor silmeyi hiç sevmiyorum
Medikalcilere bak onlar açıktır herhalde bugünÇok korkuyorum lütfen öyle olsunbütün ezaneler de kapalı resmi tatil alamadım tansiyon aletini. İnternetten versem 3-4 güne anca gelir çok sabırsızım
Günaydınnnn
Benim 31 civarı çıktığında "Bu sınır sayılır. Git deneyin olmazsa gelirsin" demişti doktor. Umudunu kaybetme reyizBen bunu dollemek istemistimprolaktinim 33 cikmis bu ay bizim is yatar
Omron al en iyisi o
İnanamazsınız alarm kurup gittik bu sefer görev tamam. 12 tane ağız mendili, müslin, zıbın, bu attığın pijama takımının iki bedenini aldık ama tırnak makasının olduğu seti görmedm ben yaEki Görüntüle 2941803
N Neal bime gittin mi bebe ürünleri geldi yine zıbın falan da vardıBal0ncuk un bahsettiği pamuklu ürünler erken kalkan yol alır kalmayabilir
Dostinex verdi, bidahaki aya tedavi başlayacağız bakalim.bide proxyfemin verdi simdiden yumurtaliklarin gelissin dedi. Bende acaba direk asilamami yaptirsam diyorum cok arada kaldimHangi ürün o? Bizim musluklar ve tuvaletteki kireç gitmiyor ya. Çok sık silmediğim için kalıp gibi olmuşlar çimento sıvanmış gibi kireç yapışık ayrılmıyor
O da tozlanıyor ama o zor iş olduğu için daha nadir siliyorum onu. Düğme kolay
Medikalcilere bak onlar açıktır herhalde bugün
Benim 31 civarı çıktığında "Bu sınır sayılır. Git deneyin olmazsa gelirsin" demişti doktor. Umudunu kaybetme reyiz
Balkiz94 Bunu al evet. En iyisi bu
İnanamazsınız alarm kurup gittik bu sefer görev tamam. 12 tane ağız mendili, müslin, zıbın, bu attığın pijama takımının iki bedenini aldık ama tırnak makasının olduğu seti görmedm ben ya
Erken vermiş. Benim 50'lere gelene kadar vermemişlerdi. E madem hazır düşecek gelecek ay git yaptır. Hsg de taze çekilmişDostinex verdi, bidahaki aya tedavi başlayacağız bakalim.bide proxyfemin verdi simdiden yumurtaliklarin gelissin dedi. Bende acaba direk asilamami yaptirsam diyorum cok arada kaldim
Ahshsjhd bebek de he he dediKuralları olan bir anne. Aklın varsa ağlarsın çocuğum yoksa vay haline
Aglamasi lazim dogdugu gibi ama, benlik bsy degil, oksijen ve ciğer gelisimi açısından
Ay doğur artık ben doğuracam senin yerine
Len aşkoi bundan snrası için didik
Hı hı tamam
33 yüksek degil, kafaya takılacak bir deger hic değil, hap kullanırken de kalabilirsin, 13 yıldır prolaktinoma yaşıyorum kuzu ben, ilac prolaktin hipofiz adenomu hepsi soyadim gibi olduBen bunu dollemek istemistimprolaktinim 33 cikmis bu ay bizim is yatar
Evet zor olduğu için bende nadir siliyorumHangi ürün o? Bizim musluklar ve tuvaletteki kireç gitmiyor ya. Çok sık silmediğim için kalıp gibi olmuşlar çimento sıvanmış gibi kireç yapışık ayrılmıyor
O da tozlanıyor ama o zor iş olduğu için daha nadir siliyorum onu. Düğme kolay
Medikalcilere bak onlar açıktır herhalde bugün
Benim 31 civarı çıktığında "Bu sınır sayılır. Git deneyin olmazsa gelirsin" demişti doktor. Umudunu kaybetme reyiz
Balkiz94 Bunu al evet. En iyisi bu
İnanamazsınız alarm kurup gittik bu sefer görev tamam. 12 tane ağız mendili, müslin, zıbın, bu attığın pijama takımının iki bedenini aldık ama tırnak makasının olduğu seti görmedm ben ya
Ya yumurta var diye verdi çünkü o hormon uretirse bosuna ilac icersin dedi. Suan asilama düşünüyorum gidince konusucam bakalım hemde esim tekrar test vericek. Bosa zamanım gitmesin artıkErken vermiş. Benim 50'lere gelene kadar vermemişlerdi. E madem hazır düşecek gelecek ay git yaptır. Hsg de taze çekilmiş
Yok ya daylos onu kafama takmadim ama regl doneminde olusan yumurtama üzülüyorum ben normal zamanda olmuyor simdi olasi gelmisAhshsjhd bebek de he he dediaglamazsa sıkıntı ya, aglamasini bekliyor doktorlar da, oksijen vs açısından o ilk doğum anında
Aglamasi lazim dogdugu gibi ama, benlik bsy degil, oksijen ve ciğer gelisimi açısındanniye be alla alaaa sanki dogurdum doguruyom dogurcam deyip daraltmisim seni
33 yüksek degil, kafaya takılacak bir deger hic değil, hap kullanırken de kalabilirsin, 13 yıldır prolaktinoma yaşıyorum kuzu ben, ilac prolaktin hipofiz adenomu hepsi soyadim gibi olduyani su topikte 50 kisi hormon testi versin her ay, yarimizdan çoğumuzun prolaktin o aylik yuksek çıkar. Ben 33 gorsem ooo cok iyi diyom misal
Ağlar annesi ağlar sen hiiiiiç merak etme. Ay dün bir video gördüm, sana atacağıdım. Du bulursam atayımAhshsjhd bebek de he he dediaglamazsa sıkıntı ya, aglamasini bekliyor doktorlar da, oksijen vs açısından o ilk doğum anında
Yün yelek çok geldi. Babannesi de örecekmiş. Benim alerjim var, o yüzden evde bulundurmam bile yasak. Muhtemelen hiçbirini giydirmeyeceğim diye almadım. Organik koton yelek gelmişti geçen sefer Bim'e. Ondan almıştım. Yenidoğan takımının pantolonu ve şapkası aşırı dar göründü gözüme ama geçmiş olsun artık. Olduğu kadar. Bir de beyaz zıbınlardan almıştım kısa ve uzun kollu ama onları çekmedimEvet zor olduğu için bende nadir siliyorumay iyi çok sevindim almana.güle güle giysin minnoş oğlun çok güzel oğlan yeleği de vardı ondan da alsaydın.aldıklarını atsan görürdük ben bakım seti için gitmiştim normalde 90tl 50ye gelmiş.en üste koymuşlar 2 mavi 2 pembe getirmişler yanlış görmediysem.hemen alındı sağlık olsun yine gelir paşana
Ayy neossAğlar annesi ağlar sen hiiiiiç merak etme. Ay dün bir video gördüm, sana atacağıdım. Du bulursam atayım
Yün yelek çok geldi. Babannesi de örecekmiş. Benim alerjim var, o yüzden evde bulundurmam bile yasak. Muhtemelen hiçbirini giydirmeyeceğim diye almadım. Organik koton yelek gelmişti geçen sefer Bim'e. Ondan almıştım. Yenidoğan takımının pantolonu ve şapkası aşırı dar göründü gözüme ama geçmiş olsun artık. Olduğu kadar. Bir de beyaz zıbınlardan almıştım kısa ve uzun kollu ama onları çekmedim
Ya biliyor musun her şeyin bir sebebi ve zamanı var. O yüzden geçen zamanım çöp diye düşünme. Bir sürü şey öğreniyor insan olgunlaşıyor. Bence bebek için daha hazır hale getiriyor bizi bu yaşadıklarımız. Hem yol haritanızı daha net çizebileceksiniz bu sayede. Olumlu tarafından bak. Eeeen kısa zamanda hayırlısıyla emeklerinin meyvesini toplayacaksın inşallah. Karar sizin tabii. Ben de olsam tedaviye girişirdim artıkYa yumurta var diye verdi çünkü o hormon uretirse bosuna ilac icersin dedi. Suan asilama düşünüyorum gidince konusucam bakalım hemde esim tekrar test vericek. Bosa zamanım gitmesin artık
Yok ya daylos onu kafama takmadim ama regl doneminde olusan yumurtama üzülüyorum ben normal zamanda olmuyor simdi olasi gelmisbide bu zamana kadar kac kere dr a gittim hicbiri pko demedi yani 2 senem cop oldu bosu bosuna
Oyle dusunme kuzum, her iste bir hayır vardir, insallah en guzel zamanda en hazır oldugunuz donemde gelecek o minnos popo, sonra burdan gazini, sutunu, pokunu konusacagizYa yumurta var diye verdi çünkü o hormon uretirse bosuna ilac icersin dedi. Suan asilama düşünüyorum gidince konusucam bakalım hemde esim tekrar test vericek. Bosa zamanım gitmesin artık
Yok ya daylos onu kafama takmadim ama regl doneminde olusan yumurtama üzülüyorum ben normal zamanda olmuyor simdi olasi gelmisbide bu zamana kadar kac kere dr a gittim hicbiri pko demedi yani 2 senem cop oldu bosu bosuna
At bakenAğlar annesi ağlar sen hiiiiiç merak etme. Ay dün bir video gördüm, sana atacağıdım. Du bulursam atayım
Yün yelek çok geldi. Babannesi de örecekmiş. Benim alerjim var, o yüzden evde bulundurmam bile yasak. Muhtemelen hiçbirini giydirmeyeceğim diye almadım. Organik koton yelek gelmişti geçen sefer Bim'e. Ondan almıştım. Yenidoğan takımının pantolonu ve şapkası aşırı dar göründü gözüme ama geçmiş olsun artık. Olduğu kadar. Bir de beyaz zıbınlardan almıştım kısa ve uzun kollu ama onları çekmedim
Ya biliyor musun her şeyin bir sebebi ve zamanı var. O yüzden geçen zamanım çöp diye düşünme. Bir sürü şey öğreniyor insan olgunlaşıyor. Bence bebek için daha hazır hale getiriyor bizi bu yaşadıklarımız. Hem yol haritanızı daha net çizebileceksiniz bu sayede. Olumlu tarafından bak. Eeeen kısa zamanda hayırlısıyla emeklerinin meyvesini toplayacaksın inşallah. Karar sizin tabii. Ben de olsam tedaviye girişirdim artık
Ya ilk defa bugun psikolojik olarak cok etkilendigimi farkettim. Ben orada beklerken iceride baska birisi bebegini izliyordu usgde, kalp atisini falan dinlettiler. Kadın çıkıncada bebesinin fotosuna bakiyordu cok minnos bir andi. Oyle gorunce icim burkuldu istemeden, nebiliyim oyke işteOyle dusunme kuzum, her iste bir hayır vardir, insallah en guzel zamanda en hazır oldugunuz donemde gelecek o minnos popo, sonra burdan gazini, sutunu, pokunu konusacagiz
At baken
Yaa yerim cok tatlı seyler almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?