- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.921
Attım bile kızıııııaaaaağm. Bu alemde bir ben bir Speedy GonzalesAt baken
Yaa yerim cok tatlı seyler almışsın
Turuncu alin ya cokgzellAttım bile kızıııııaaaaağm. Bu alemde bir ben bir Speedy Gonzales
Bim burjuvazisi, veliaht, prens oğlumun dolabı zorunlu mavilendi resmen ya. Ara renk getirmiyorlar doğru düzgün
Etkilenmemek elde değil. Takip ettiği gebelerle, gebe olmayan hastalarına farklı saat aralıklarında randevu veren bir doktor hakkında bir şeyler okumuştum. Çok ince düşünceli bir davranış ama bir yandan da hayatın gerçekleri var. Hastanede doktoru beklerlen karşılaşmasak dışarıda yine karşılaşıyoruz. Doktorlar bana "Doğal yoldan hamile kalman zor görünüyor. Kalsan da muhtemelen düşükle sonuçlanır" dediklerinde bunu sindirmeye çalışırken çok yakın çevremde 5-6 hamilelik haberini art arda aldım. Hayat böyle işte. Tüp bebek merkezine gittiğimde de 20'li yaşlarının başında olup oraya gelenlerin ne kadar çok olduğunu görünce inanamamıştım mesela. Bu da hayatın başka bir gerçeğiYa ilk defa bugun psikolojik olarak cok etkilendigimi farkettim. Ben orada beklerken iceride baska birisi bebegini izliyordu usgde, kalp atisini falan dinlettiler. Kadın çıkıncada bebesinin fotosuna bakiyordu cok minnos bir andi. Oyle gorunce icim burkuldu istemeden, nebiliyim oyke işte
Calisirken igne icin gelen hastalarin çoğu tup bebek tedavisi görüyordu, her seferinde Allahım inşallah basima gelmez diye dua ediyordum cunku cok zor, neyden cok korkarsan basina gelirmis iste.Etkilenmemek elde değil. Takip ettiği gebelerle, gebe olmayan hastalarına farklı saat aralıklarında randevu veren bir doktor hakkında bir şeyler okumuştum. Çok ince düşünceli bir davranış ama bir yandan da hayatın gerçekleri var. Hastanede doktoru beklerlen karşılaşmasak dışarıda yine karşılaşıyoruz. Doktorlar bana "Doğal yoldan hamile kalman zor görünüyor. Kalsan da muhtemelen düşükle sonuçlanır" dediklerinde bunu sindirmeye çalışırken çok yakın çevremde 5-6 hamilelik haberini art arda aldım. Hayat böyle işte. Tüp bebek merkezine gittiğimde de 20'li yaşlarının başında olup oraya gelenlerin ne kadar çok olduğunu görünce inanamamıştım mesela. Bu da hayatın başka bir gerçeği
Ben de senelerce bizim tüpçünün önünden geçerek okula ve işe gittim geldim. Her gördüğümde "Buraya kim geliyor ki" diye geçirirdim içimden. Sonra ben gittimCalisirken igne icin gelen hastalarin çoğu tup bebek tedavisi görüyordu, her seferinde Allahım inşallah basima gelmez diye dua ediyordum cunku cok zor, neyden cok korkarsan basina gelirmis iste.
Kazanan sen oldun neoss artik beben kucaginda gecersin oralardanBen de senelerce bizim tüpçünün önünden geçerek okula ve işe gittim geldim. Her gördüğümde "Buraya kim geliyor ki" diye geçirirdim içimden. Sonra ben gittim
İnşallah öyledir kuzum ya inan hala gerçek gibi gelmiyor. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Ay ezan da okunuyor bi duygulandım şu anKazanan sen oldun neoss artik beben kucaginda gecersin oralardandarisida basima
Burda artik iki duygusal tavuk var gsgsgsgİnşallah öyledir kuzum ya inan hala gerçek gibi gelmiyor. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Ay ezan da okunuyor bi duygulandım şu an
Bir buçuk yıl her hafta psikoloğa gittim.Hadi kapışalım
Ben aşırı evhamdan terapiye başlamıştım
Yaaa bulutummmm cok cicilerrrrrrrEki Görüntüle 2941803
N Neal bime gittin mi bebe ürünleri geldi yine zıbın falan da vardıBal0ncuk un bahsettiği pamuklu ürünler erken kalkan yol alır kalmayabilir
Oda bimin ürünü hahahahHangi ürün o? Bizim musluklar ve tuvaletteki kireç gitmiyor ya. Çok sık silmediğim için kalıp gibi olmuşlar çimento sıvanmış gibi kireç yapışık ayrılmıyor
O da tozlanıyor ama o zor iş olduğu için daha nadir siliyorum onu. Düğme kolay
Medikalcilere bak onlar açıktır herhalde bugün
Benim 31 civarı çıktığında "Bu sınır sayılır. Git deneyin olmazsa gelirsin" demişti doktor. Umudunu kaybetme reyiz
@Balkiz94 Bunu al evet. En iyisi bu
İnanamazsınız alarm kurup gittik bu sefer görev tamam. 12 tane ağız mendili, müslin, zıbın, bu attığın pijama takımının iki bedenini aldık ama tırnak makasının olduğu seti görmedm ben ya
Neoş cok güzel şeyler almşsn cnm.. İyi günlerde kullansnAğlar annesi ağlar sen hiiiiiç merak etme. Ay dün bir video gördüm, sana atacağıdım. Du bulursam atayım
Yün yelek çok geldi. Babannesi de örecekmiş. Benim alerjim var, o yüzden evde bulundurmam bile yasak. Muhtemelen hiçbirini giydirmeyeceğim diye almadım. Organik koton yelek gelmişti geçen sefer Bim'e. Ondan almıştım. Yenidoğan takımının pantolonu ve şapkası aşırı dar göründü gözüme ama geçmiş olsun artık. Olduğu kadar. Bir de beyaz zıbınlardan almıştım kısa ve uzun kollu ama onları çekmedim
Nebiliyim ya kalbim çıt etti
Hangi renk aldnNebiliyim ya kalbim çıt ettineyse pentide indirim varmis sutyen aldim keyfim yerine geldi simdi yağmur yağıyor tütsü yakicam kahvemi içip disariya bakicam
Yaa çok güzellerAğlar annesi ağlar sen hiiiiiç merak etme. Ay dün bir video gördüm, sana atacağıdım. Du bulursam atayım
Yün yelek çok geldi. Babannesi de örecekmiş. Benim alerjim var, o yüzden evde bulundurmam bile yasak. Muhtemelen hiçbirini giydirmeyeceğim diye almadım. Organik koton yelek gelmişti geçen sefer Bim'e. Ondan almıştım. Yenidoğan takımının pantolonu ve şapkası aşırı dar göründü gözüme ama geçmiş olsun artık. Olduğu kadar. Bir de beyaz zıbınlardan almıştım kısa ve uzun kollu ama onları çekmedim
oyy teşekkür ederiz teyzesi sizde güle güle kullanın inşallah çok güzellerYaaa bulutummmm cok cicilerrrrrrr
Güzel günler kullansn cnm benm
Oda bimin ürünü hahahahgerçekten parıl parıl parlatıyor sık su dök sil vallahi bende kim görse gidip alıyor
Mavi bir sprey kutusu var adı AKS BİRİL
Neoş cok güzel şeyler almşsn cnm.. İyi günlerde kullansn
Ağız mendili ve beyaz zıbınlar dofinin..
Bende almıştım daha önce ve aşırı memnunum umarm aynı üretimdir sende memnun kalırsın.. Bugn 2 tane uzun kollu daha zıbın aldm dofini die..
O üstünde desen olan çıtçıtlında cok iyi.. Patikler çoraplar on numara gerçekten cok kaliteli.. Birtek yenidoğan hakkında bişi diemiecem ben hiç almadm çünkü.. Ama şuan gözüne dar gelsede emin ol sığacak içine :)
Bunlarda benim Bim ganimetlerim
Kendime pijama takımı aldm dofinin die
İyiki almışım... Yumuşackk ve aşırı rahat
Minnoşa 2li alt ve 2li üst aldm ama farklı bir marka ilk defa deniecem bakalm.. Dokusu güzel ama dofi kdar kaliteli çıkmayacak.. Siyah olan altın rengi soluk gibi
Mesaj tekrarıBir buçuk yıl her hafta psikoloğa gittim.
En sonunda bir psikiyatri uzmanı annenden geçmiş genlerle aktarılmış deyince Allah kahretmesin deyip bıraktım.
O dopru ama benim genetik değilBir buçuk yıl her hafta psikoloğa gittim.
En sonunda bir psikiyatri uzmanı annenden geçmiş genlerle aktarılmış deyince Allah kahretmesin deyip bıraktım.
24 bitiyor yarın inşallah. "Gaz mı bebek mi gaz mı bebek miBurda artik iki duygusal tavuk var gsgsgsgkac haftalik oldun kiz hissediyosundur artik
Önce bir Rossmann'a şans vereyim. Olmazsa bunda da seni dinleyeyim. Sen demesen benim aklıma cidden Bim asla gelmezdi bebek eşyası için. Bilmiyordum da öyle şeyler geldiğiniOda bimin ürünü hahahahgerçekten parıl parıl parlatıyor sık su dök sil vallahi bende kim görse gidip alıyor
Mavi bir sprey kutusu var adı AKS BİRİL
Amin inşallah hepimizinkiler sağlıkla güzel günlerde kullansınlar. Alt üst ikili pijama takımının erkek için olanı yoktu ya ondan alamadım. Kendime ben de o dediğin pofidik pijamadan aldım. Yıkamadan deneyemem, inşallah alt bedeni olurNeoş cok güzel şeyler almşsn cnm.. İyi günlerde kullansn
Ağız mendili ve beyaz zıbınlar dofinin..
Bende almıştım daha önce ve aşırı memnunum umarm aynı üretimdir sende memnun kalırsın.. Bugn 2 tane uzun kollu daha zıbın aldm dofini die..
O üstünde desen olan çıtçıtlında cok iyi.. Patikler çoraplar on numara gerçekten cok kaliteli.. Birtek yenidoğan hakkında bişi diemiecem ben hiç almadm çünkü.. Ama şuan gözüne dar gelsede emin ol sığacak içine :)
Bunlarda benim Bim ganimetlerim
Kendime pijama takımı aldm dofinin die
İyiki almışım... Yumuşackk ve aşırı rahat
Minnoşa 2li alt ve 2li üst aldm ama farklı bir marka ilk defa deniecem bakalm.. Dokusu güzel ama dofi kdar kaliteli çıkmayacak.. Siyah olan altın rengi soluk gibi
Eferin gız sağa. Benim de ayıplı şeyler çekmecem hep Penti dolu. İndirimde buldukça almak lazım ama artık indirimler de pahalı beeeğ. Güle güle eskit, üstünde paralansınlar
Amin inşallah hepsi sağlıkl giysinYaa çok güzellergüle güle giysin inşallah pamuk oğlan alerjin varsa iyi yapmışsın.o dediğin koton yelekten bizde aldık kaliteli.ama bu yenidoğanın aynısından kv almıştı ütülerken o kenarlardaki zikzaklar ütüye yapıştı parçalandı sende dikkat et gerçi benim gibi en yüksek dereceyi açmazsın sana dar geliyordur tam yenidoğan şeyleri tosun paşa olmazsa sığar bizim de her şey pembe artık bebenin kakası pembiş olcak diye korkuyorum
Benim annemden de geçmiş orası kesin ama kendi çabalarımı da yadsıyamam. Bu konuda epey çaba harcamışım. Şimdi tersine çevirmeye çalışıyorumO dopru ama benim genetik değil
Kendi halt yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?