Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etkilenmemek elde değil. Takip ettiği gebelerle, gebe olmayan hastalarına farklı saat aralıklarında randevu veren bir doktor hakkında bir şeyler okumuştum. Çok ince düşünceli bir davranış ama bir yandan da hayatın gerçekleri var. Hastanede doktoru beklerlen karşılaşmasak dışarıda yine karşılaşıyoruz. Doktorlar bana "Doğal yoldan hamile kalman zor görünüyor. Kalsan da muhtemelen düşükle sonuçlanır" dediklerinde bunu sindirmeye çalışırken çok yakın çevremde 5-6 hamilelik haberini art arda aldım. Hayat böyle işte. Tüp bebek merkezine gittiğimde de 20'li yaşlarının başında olup oraya gelenlerin ne kadar çok olduğunu görünce inanamamıştım mesela. Bu da hayatın başka bir gerçeği

Calisirken igne icin gelen hastalarin çoğu tup bebek tedavisi görüyordu, her seferinde Allahım inşallah basima gelmez diye dua ediyordum cunku cok zor, neyden cok korkarsan basina gelirmis iste.

Calisirken igne icin gelen hastalarin çoğu tup bebek tedavisi görüyordu, her seferinde Allahım inşallah basima gelmez diye dua ediyordum cunku cok zor, neyden cok korkarsan basina gelirmis iste.
Ben de senelerce bizim tüpçünün önünden geçerek okula ve işe gittim geldim. Her gördüğümde "Buraya kim geliyor ki" diye geçirirdim içimden. Sonra ben gittim

Eki Görüntüle 2941803

N Neal bime gittin mi bebe ürünleri geldi yine zıbın falan da vardı Bal0ncuk un bahsettiği pamuklu ürünler erken kalkan yol alır kalmayabilir
Yaaa bulutummmm cok cicilerrrrrrr
Güzel günler kullansn cnm benm

Oda bimin ürünü hahahah gerçekten parıl parıl parlatıyor sık su dök sil vallahi bende kim görse gidip alıyor
Mavi bir sprey kutusu var adı AKS BİRİL

Neoş cok güzel şeyler almşsn cnm.. İyi günlerde kullansn
Ağız mendili ve beyaz zıbınlar dofinin..
Bende almıştım daha önce ve aşırı memnunum umarm aynı üretimdir sende memnun kalırsın.. Bugn 2 tane uzun kollu daha zıbın aldm dofini die..
O üstünde desen olan çıtçıtlında cok iyi.. Patikler çoraplar on numara gerçekten cok kaliteli.. Birtek yenidoğan hakkında bişi diemiecem ben hiç almadm çünkü.. Ama şuan gözüne dar gelsede emin ol sığacak içine :)

Bunlarda benim Bim ganimetlerim
Kendime pijama takımı aldm dofinin die
İyiki almışım... Yumuşackk ve aşırı rahat
Minnoşa 2li alt ve 2li üst aldm ama farklı bir marka ilk defa deniecem bakalm.. Dokusu güzel ama dofi kdar kaliteli çıkmayacak.. Siyah olan altın rengi soluk gibi

Eklentiler

• IMG_20211029_095706.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 33
Yaa çok güzeller güle güle giysin inşallah pamuk oğlan alerjin varsa iyi yapmışsın.o dediğin koton yelekten bizde aldık kaliteli.ama bu yenidoğanın aynısından kv almıştı ütülerken o kenarlardaki zikzaklar ütüye yapıştı parçalandı sende dikkat et gerçi benim gibi en yüksek dereceyi açmazsın sana dar geliyordur tam yenidoğan şeyleri tosun paşa olmazsa sığar bizim de her şey pembe artık bebenin kakası pembiş olcak diye korkuyorum
oyy teşekkür ederiz teyzesi sizde güle güle kullanın inşallah çok güzeller artık biberonlarımız da aynı o bereden görmedim ben o da çok tatlıymış görsem alırdım sende pijamanı güle güle giy kalitesi güzel gerçekten evde olmasa alırdım bende

Dış mihraklar mı saldırdı buraya ne oldu ya kaç saattir giremiyorum. Gittim yeni Bim'ler gezdim geldim. Havlu bulamadım ya pembe pembe puantiyeli hepsi
Burda artik iki duygusal tavuk var gsgsgsg kac haftalik oldun kiz hissediyosundur artik
24 bitiyor yarın inşallah. "Gaz mı bebek mi gaz mı bebek mi " derken meğer ben bayağıdır bebeği hissediyormuşum. Son bir haftadır da mesanemi keşfetti. Oraya çalışıyor, altıma yapacak gibi oluyorum bir anda
Oda bimin ürünü hahahah gerçekten parıl parıl parlatıyor sık su dök sil vallahi bende kim görse gidip alıyor
Mavi bir sprey kutusu var adı AKS BİRİL
Önce bir Rossmann'a şans vereyim. Olmazsa bunda da seni dinleyeyim. Sen demesen benim aklıma cidden Bim asla gelmezdi bebek eşyası için. Bilmiyordum da öyle şeyler geldiğini
Amin inşallah hepimizinkiler sağlıkla güzel günlerde kullansınlar. Alt üst ikili pijama takımının erkek için olanı yoktu ya ondan alamadım. Kendime ben de o dediğin pofidik pijamadan aldım. Yıkamadan deneyemem, inşallah alt bedeni olur
Eferin gız sağa. Benim de ayıplı şeyler çekmecem hep Penti dolu. İndirimde buldukça almak lazım ama artık indirimler de pahalı beeeğ. Güle güle eskit, üstünde paralansınlar
Amin inşallah hepsi sağlıkl giysin Organik kotonların 6 aylıklarından da buldum. Ondan da yapıştırdım bugün. İyi ki söyledin. İnşallah aklıma gelir ütülerken. İçten ütüleyeyim o zaman bir şey olmaz herhalde. Bayağı dar geldi ya bilemedim A101'inki öyle değildi sanki. Yıkansın da bakacağım. Olmadı don lastiği alır değiştiririm bel lastiğini. Zaten 2-3 kez ya giyiyorlar ya giymiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…