- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.941
İyi yapmışsın.baya bereketli bir gün olmuş sizeDış mihraklar mı saldırdı buraya ne oldu ya kaç saattir giremiyorum. Gittim yeni Bim'ler gezdim geldim. Havlu bulamadım ya pembe pembe puantiyeli hepsi
24 bitiyor yarın inşallah. Gaz mı bebek mi gaz mı bebek mi derken meğer ben bayağıdır bebeği hissediyormuşum. Son bri haftadır da mesanemi keşfetti. Oraya çalışıyor, altıma yapacak gibi oluyorum bir anda
Önce bir Rossmann'a şans vereyim. Olmazsa bunda da seni dinleyeyim. Sen demesen benim aklıma cidden Bim asla gelmezdi bebek eşyası için. Bilmiyordum da öyle şeyler geldiğini
Amin inşallah hepimizinkiler sağlıkla güzel günlerde kullansınlar. Alt üst ikili pijama takımının erkek için olanı yoktu ya ondan alamadım. Kendime ben de o dediğin pofidik pijamadan aldım. Yıkamadan deneyemem, inşallah alt bedeni olur
Eferin gız sağa. Benim de ayıplı şeyler çekmecem hep Penti dolu. İndirimde buldukça almak lazım ama artık indirimler de pahalı beeeğ. Güle güle eskit, üstünde paralansınlar
Amin inşallah hepsi sağlıkl giysinOrganik kotonların 6 aylıklarından da buldum. Ondan da yapıştırdım bugün. İyi ki söyledin. İnşallah aklıma gelir ütülerken. İçten ütüleyeyim o zaman bir şey olmaz herhalde. Bayağı dar geldi ya bilemedim A101'inki öyle değildi sanki. Yıkansın da bakacağım. Olmadı don lastiği alır değiştiririm bel lastiğini. Zaten 2-3 kez ya giyiyorlar ya giymiyorlar.
BayıldımBunlar da ikinci turda düşürdüklerim
Yenidoğan iki tane 5'li aldım şimdilik. Bir tane 10'lu takımı babaannesi alacak. Bir ara kuzenlerimin verdiklerini çıkarıp bakmam lazım orada kaç tane takım var diye. Resmen şuursuz bir alışveriş anlayışım var. Şu an neyden kaç tane daha lazım bilmiyorum. Bir de bu uzun kollu beyaz zıbınlardan aldık ya böyle içe giydirmelik bir de patikli alt da almak lazım galiba çünkü iki kat giyecekler kışın alt üstİyi yapmışsın.baya bereketli bir gün olmuş sizeaynen içten ütüleyince olmaz belki hiç aklıma gelmedi benim.dediğin gibi az giyiyorlar zaten olmadı değiştirirsin pratik hatun bizim yenidoğan 9 takım falan var sanırım fazla alsam giyemez dedim büyüdükçe alırız artık
Yok ya daha bir sürü eksiği var da küvete kovaya hiç bulaşasım gelmedi. Evde resmen bunları koyacak yer yok. Çok da büyük hepsi. Katlananlar iyi diyorlar ama bakalımBayıldımkitabı bile alınmış alıncak bir şey kalmamıştır
Kızzzz aşkoşşşşş
Ben yıkadmDış mihraklar mı saldırdı buraya ne oldu ya kaç saattir giremiyorum. Gittim yeni Bim'ler gezdim geldim. Havlu bulamadım ya pembe pembe puantiyeli hepsi
24 bitiyor yarın inşallah. "Gaz mı bebek mi gaz mı bebek mi" derken meğer ben bayağıdır bebeği hissediyormuşum. Son bir haftadır da mesanemi keşfetti. Oraya çalışıyor, altıma yapacak gibi oluyorum bir anda
Önce bir Rossmann'a şans vereyim. Olmazsa bunda da seni dinleyeyim. Sen demesen benim aklıma cidden Bim asla gelmezdi bebek eşyası için. Bilmiyordum da öyle şeyler geldiğini
Amin inşallah hepimizinkiler sağlıkla güzel günlerde kullansınlar. Alt üst ikili pijama takımının erkek için olanı yoktu ya ondan alamadım. Kendime ben de o dediğin pofidik pijamadan aldım. Yıkamadan deneyemem, inşallah alt bedeni olur
Eferin gız sağa. Benim de ayıplı şeyler çekmecem hep Penti dolu. İndirimde buldukça almak lazım ama artık indirimler de pahalı beeeğ. Güle güle eskit, üstünde paralansınlar
Amin inşallah hepsi sağlıkl giysinOrganik kotonların 6 aylıklarından da buldum. Ondan da yapıştırdım bugün. İyi ki söyledin. İnşallah aklıma gelir ütülerken. İçten ütüleyeyim o zaman bir şey olmaz herhalde. Bayağı dar geldi ya bilemedim A101'inki öyle değildi sanki. Yıkansın da bakacağım. Olmadı don lastiği alır değiştiririm bel lastiğini. Zaten 2-3 kez ya giyiyorlar ya giymiyorlar.
BayıldımmmBunlar da ikinci turda düşürdüklerim
O ne hız gız? Ne ara yıkadınBen yıkadm
Cok şeker... İnşallah aynı sürümdür neoşşş
Haa ben zeka kartlarından almadım daha. Bunu boş zamanlarında kendi okur. Kartlarla babasıyla oynasın. Ben de yatarım işte ahahshjsBayıldımmm
Ben kitaplardan almadm cnkü zeka kartlarını alırken ilk 100 sözcük ilk 100 meyve vs vs bi sürü kartı var
Bunun içeriğine baktm hemen hemen aynı braktm bende :)
Ben liste yapmştm ne aldm die :)Yenidoğan iki tane 5'li aldım şimdilik. Bir tane 10'lu takımı babaannesi alacak. Bir ara kuzenlerimin verdiklerini çıkarıp bakmam lazım orada kaç tane takım var diye. Resmen şuursuz bir alışveriş anlayışım var. Şu an neyden kaç tane daha lazım bilmiyorum. Bir de bu uzun kollu beyaz zıbınlardan aldık ya böyle içe giydirmelik bir de patikli alt da almak lazım galiba çünkü iki kat giyecekler kışın alt üst
Yok ya daha bir sürü eksiği var da küvete kovaya hiç bulaşasım gelmedi. Evde resmen bunları koyacak yer yok. Çok da büyük hepsi. Katlananlar iyi diyorlar ama bakalım
9da gitmiştik kız bime biz hemen şurasıO ne hız gız? Ne ara yıkadın
Haa ben zeka kartlarından almadım daha. Bunu boş zamanlarında kendi okur. Kartlarla babasıyla oynasın. Ben de yatarım işte ahahshjs
Oo baya yariyi gecmissin sen, zaman ne cabuk geçiyor yaDış mihraklar mı saldırdı buraya ne oldu ya kaç saattir giremiyorum. Gittim yeni Bim'ler gezdim geldim. Havlu bulamadım ya pembe pembe puantiyeli hepsi
24 bitiyor yarın inşallah. "Gaz mı bebek mi gaz mı bebek mi" derken meğer ben bayağıdır bebeği hissediyormuşum. Son bir haftadır da mesanemi keşfetti. Oraya çalışıyor, altıma yapacak gibi oluyorum bir anda
Kızzzz aşkoşşşşş
Cok sexsiii len
Ben yıkadm
Cok şeker... İnşallah aynı sürümdür neoşşş
Bayıldımmm
Bem kitaplardan almadm cnkü zeka kartlarını alırken ilk 100 sözcük ilk 100 meyve vs vs bi sürü kartı var
Bunun içeriğine baktm hemen hemen aynı braktm bende :)
Aşkoş nie bilmiorm ama dün dr olayından snra içimde bir his oluştu sanki yakında sen gebe kalacan gibiOo baya yariyi gecmissin sen, zaman ne cabuk geçiyor yabuyumuste anasina neler yapiyor
Ayy indirim gorunce aliyim dedim bu bile pahali ama Ilk fiyatından iyidirbir fiyatina iki alinca ucuz geldi psikolojime gshshs
bencede gshshs yeni baslangiclar icin aldim
Bencede kalicamAşkoş nie bilmiorm ama dün dr olayından snra içimde bir his oluştu sanki yakında sen gebe kalacan gibi
Yaptığım tek liste neye ne kadar ödedim listesi. Onda da bedenler yazmıyor. Hepsi yıkansın da çıkarıp stok sayımı yapam bakam neyden ne kadar varBen liste yapmştm ne aldm die :)
Ben hiç abartmadm alışverişi doğmadan önce.. Herşeyden 2şer felan almştm
İyiki öyle yapmşm hemen büyüyolar
Bide 40ından snra çıtçıtlı ile braıktm bide sıcak memleket yıkadıklarm hemen kuruodu
Ama sizinki kış bebesi olacak baya lazm olur
Ama şimdi sezon sonunda e bebekte deli indirim vardı elbiseler 20 tl olurmu? Şaka gibiydi işte orda abarttım
Yaza deli gibi 1 yaş eşyaları var
Şimdide kış bitince bi snraki kışa indirimleri takip edecem
Vay be güneş falan... Buralar soğuk ya :/9da gitmiştik kız bime biz hemen şurası
Dışarı deli güneş yarm saate kurudu
Bana da biraz hızlı geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama bazen de çok yavaş gibiOo baya yariyi gecmissin sen, zaman ne cabuk geçiyor yabuyumuste anasina neler yapiyor
Ayy indirim gorunce aliyim dedim bu bile pahali ama Ilk fiyatından iyidirbir fiyatina iki alinca ucuz geldi psikolojime gshshs
bencede gshshs yeni baslangiclar icin aldim
Aminn inşallah neosummYaptığım tek liste neye ne kadar ödedim listesi. Onda da bedenler yazmıyor. Hepsi yıkansın da çıkarıp stok sayımı yapam bakam neyden ne kadar var
Vay be güneş falan... Buralar soğuk ya :/
Bana da biraz hızlı geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama bazen de çok yavaş gibi
Yok yav mevcut şartlarda maalesef bu fiyatlar iyi kalıyor. İyi yapmışsın alarak. Tez vakitte hamile kal da "Ah o memeliklere vereceğim parayla karnımdaki zibidiye şunu şunu alırdım" diye hesaplar yap
Bu hali için mi dedi onuAlakasiz bir sey sorucam ya gsgshs teyzem dun dediki şalini cok kotu baglamissin alnin guzel durmuyor, öylemi sizce
Evet yapistirma alnina dedi ama ben ucgen sevmiyorumBu hali için mi dedi onu
Yaaaa inşallah aşkoşşşşşBencede kalicambugune kadar pko icin bir sey yapilmamisti belki bu dr vesile olur balusum, inşallah
Hahahaha parayo yazıon n3 aldğını nie yazmıonYaptığım tek liste neye ne kadar ödedim listesi. Onda da bedenler yazmıyor. Hepsi yıkansın da çıkarıp stok sayımı yapam bakam neyden ne kadar var
Vay be güneş falan... Buralar soğuk ya :/
Bana da biraz hızlı geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama bazen de çok yavaş gibi
Yok yav mevcut şartlarda maalesef bu fiyatlar iyi kalıyor. İyi yapmışsın alarak. Tez vakitte hamile kal da "Ah o memeliklere vereceğim parayla karnımdaki zibidiye şunu şunu alırdım" diye hesaplar yap
İyi de ikisi bambaşka bağlama şekilleri. Bunun bir standardı yok ki. O öyle sever, sen böyle seversin. Mottomuz "Herkesin hayatına kimse karışamaz"Evet yapistirma alnina dedi ama ben ucgen sevmiyorum
Aldığımız yeri bile yazıyom ama ayları yok ahshjsjs Kafam hep başka şeylere çalışıyorHahahaha parayo yazıon n3 aldğını nie yazmıon
Ben yazmştm mesela ip asklı badi şu adet karşısında ayları
Yarm kol badi şu adet karşısına ayları
Snra her birinin etiketlerini tek tek kesmiştiö
Allah seniAldığımız yeri bile yazıyom ama ayları yok ahshjsjs Kafam hep başka şeylere çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?