Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar da ikinci turda düşürdüklerim

Eklentiler

• 544A730B-20A4-4640-9BDB-E19D67C3F892.webp
    31 KB · Görüntüleme: 26
  • EAB6B377-A153-4438-806A-EDD15C4C46E8.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 2A0E4AFA-0552-43A8-81A2-BDC4FD882A5A.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 9B9A73B7-3C43-4D11-8EB0-337E81BE0F90.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 33
  • B6C48ADE-C393-43F1-8A7E-199F9981936E.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 32
  • FEEF8884-4AA5-4C22-B120-5D06BA10AAD0.webp
    40 KB · Görüntüleme: 22
İyi yapmışsın.baya bereketli bir gün olmuş size aynen içten ütüleyince olmaz belki hiç aklıma gelmedi benim.dediğin gibi az giyiyorlar zaten olmadı değiştirirsin pratik hatun bizim yenidoğan 9 takım falan var sanırım fazla alsam giyemez dedim büyüdükçe alırız artık

Yenidoğan iki tane 5'li aldım şimdilik. Bir tane 10'lu takımı babaannesi alacak. Bir ara kuzenlerimin verdiklerini çıkarıp bakmam lazım orada kaç tane takım var diye. Resmen şuursuz bir alışveriş anlayışım var. Şu an neyden kaç tane daha lazım bilmiyorum. Bir de bu uzun kollu beyaz zıbınlardan aldık ya böyle içe giydirmelik bir de patikli alt da almak lazım galiba çünkü iki kat giyecekler kışın alt üst
Bayıldım kitabı bile alınmış alıncak bir şey kalmamıştır
Yok ya daha bir sürü eksiği var da küvete kovaya hiç bulaşasım gelmedi. Evde resmen bunları koyacak yer yok. Çok da büyük hepsi. Katlananlar iyi diyorlar ama bakalım

Kızzzz aşkoşşşşş
Cok sexsiii len
Ben yıkadm
Cok şeker... İnşallah aynı sürümdür neoşşş

Bunlar da ikinci turda düşürdüklerim
Bayıldımmm
Bem kitaplardan almadm cnkü zeka kartlarını alırken ilk 100 sözcük ilk 100 meyve vs vs bi sürü kartı var
Bunun içeriğine baktm hemen hemen aynı braktm bende :)

Ben yıkadm
Cok şeker... İnşallah aynı sürümdür neoşşş
O ne hız gız? Ne ara yıkadın
Bayıldımmm
Ben kitaplardan almadm cnkü zeka kartlarını alırken ilk 100 sözcük ilk 100 meyve vs vs bi sürü kartı var
Bunun içeriğine baktm hemen hemen aynı braktm bende :)
Haa ben zeka kartlarından almadım daha. Bunu boş zamanlarında kendi okur. Kartlarla babasıyla oynasın. Ben de yatarım işte ahahshjs

Ben liste yapmştm ne aldm die :)
Ben hiç abartmadm alışverişi doğmadan önce.. Herşeyden 2şer felan almştm
İyiki öyle yapmşm hemen büyüyolar
Bide 40ından snra çıtçıtlı ile braıktm bide sıcak memleket yıkadıklarm hemen kuruodu
Ama sizinki kış bebesi olacak baya lazm olur
Ama şimdi sezon sonunda e bebekte deli indirim vardı elbiseler 20 tl olurmu? Şaka gibiydi işte orda abarttım
Yaza deli gibi 1 yaş eşyaları var
Şimdide kış bitince bi snraki kışa indirimleri takip edecem

O ne hız gız? Ne ara yıkadın

Haa ben zeka kartlarından almadım daha. Bunu boş zamanlarında kendi okur. Kartlarla babasıyla oynasın. Ben de yatarım işte ahahshjs
9da gitmiştik kız bime biz hemen şurası
Dışarı deli güneş yarm saate kurudu

Oo baya yariyi gecmissin sen, zaman ne cabuk geçiyor ya buyumuste anasina neler yapiyor
Ayy indirim gorunce aliyim dedim bu bile pahali ama Ilk fiyatından iyidir bir fiyatina iki alinca ucuz geldi psikolojime gshshs
bencede gshshs yeni baslangiclar icin aldim

Aşkoş nie bilmiorm ama dün dr olayından snra içimde bir his oluştu sanki yakında sen gebe kalacan gibi

Yaptığım tek liste neye ne kadar ödedim listesi. Onda da bedenler yazmıyor. Hepsi yıkansın da çıkarıp stok sayımı yapam bakam neyden ne kadar var
9da gitmiştik kız bime biz hemen şurası
Dışarı deli güneş yarm saate kurudu
Vay be güneş falan... Buralar soğuk ya :/
Bana da biraz hızlı geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama bazen de çok yavaş gibi

Yok yav mevcut şartlarda maalesef bu fiyatlar iyi kalıyor. İyi yapmışsın alarak. Tez vakitte hamile kal da "Ah o memeliklere vereceğim parayla karnımdaki zibidiye şunu şunu alırdım" diye hesaplar yap

Aminn inşallah neosumm

Bencede kalicam bugune kadar pko icin bir sey yapilmamisti belki bu dr vesile olur balusum, inşallah
Yaaaa inşallah aşkoşşşşş
Bu arada teyze kıskanmş seni
Üçgen cok yaşlı işi bee

Hahahaha parayo yazıon n3 aldğını nie yazmıon
Ben yazmştm mesela ip asklı badi şu adet karşısında ayları
Yarm kol badi şu adet karşısına ayları
Snra her birinin etiketlerini tek tek kesmiştiö

Aldığımız yeri bile yazıyom ama ayları yok ahshjsjs Kafam hep başka şeylere çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…