- 19 Kasım 2019
- 53.619
- 136.127
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.961
Bencede ya bana yakışmıyor suratım küçük zaten dahada küçülüyorYaaaa inşallah aşkoşşşşş
Bu arada teyze kıskanmş seni
Üçgen cok yaşlı işi bee
Hahahaha parayo yazıon n3 aldğını nie yazmıon
Ben yazmştm mesela ip asklı badi şu adet karşısında ayları
Yarm kol badi şu adet karşısına ayları
Snra her birinin etiketlerini tek tek kesmiştiö
O kadar haklisinkiİyi de ikisi bambaşka bağlama şekilleri. Bunun bir standardı yok ki. O öyle sever, sen böyle seversin. Mottomuz "Herkesin hayatına kimse karışamaz"
Şimdi anneannem beveğin boynu hep sola dönük dedi. İçime evhamı saldı. Netten baktım. Eğik boyun varmış bebeklerde cidden. Ameliyat falan diyorBenim annemden de geçmiş orası kesin ama kendi çabalarımı da yadsıyamam. Bu konuda epey çaba harcamışım. Şimdi tersine çevirmeye çalışıyorum
Evet kuzu bunu okumustum bir kitapta, altini da cizdigim önemli mevzulardan biridayler dayler
Doç. Dr. Özgür Bolat, Instagram: "Çocuklara neden zekisin denilmemeli? #aile #cocuk #annebabaokulu. Mueller, C. M., & Dweck, C. S. (1998). Praise for intelligence can undermine children's motivation and performance. Journal of personality and soci
26K likes, 177 comments - dr.ozgurbolat, October 28, 2021: "Çocuklara neden zekisin denilmemeli? #aile #cocuk #annebabaokulu. Mueller, C. M., & Dweck, C. S. (1998). Praise for intelligence can undermine children's motivation and performance. Journal of personality and social psychology, 75(1)...www.instagram.com
Haklisin, uzun suredir bekliyorsun, duygularını serbest bırak, sıkma kendini, en uygun zamanda seninle olacak o bebeYa ilk defa bugun psikolojik olarak cok etkilendigimi farkettim. Ben orada beklerken iceride baska birisi bebegini izliyordu usgde, kalp atisini falan dinlettiler. Kadın çıkıncada bebesinin fotosuna bakiyordu cok minnos bir andi. Oyle gorunce icim burkuldu istemeden, nebiliyim oyke işte
Gel yevrum sen gelllSuan duygusal bir tavugum
Ahshshhd çünkü renkler cinsiyetlidir bilmyosan oooorenAttım bile kızıııııaaaaağm. Bu alemde bir ben bir Speedy Gonzales
Bim burjuvazisi, veliaht, prens oğlumun dolabı zorunlu mavilendi resmen ya. Ara renk getirmiyorlar doğru düzgün
Kiz N Neal bu balus en son benim bimle a101le isim bitti daha da bebek alisverisi yapmam dememis miydiYaaa bulutummmm cok cicilerrrrrrr
Güzel günler kullansn cnm benm
Oda bimin ürünü hahahahgerçekten parıl parıl parlatıyor sık su dök sil vallahi bende kim görse gidip alıyor
Mavi bir sprey kutusu var adı AKS BİRİL
Neoş cok güzel şeyler almşsn cnm.. İyi günlerde kullansn
Ağız mendili ve beyaz zıbınlar dofinin..
Bende almıştım daha önce ve aşırı memnunum umarm aynı üretimdir sende memnun kalırsın.. Bugn 2 tane uzun kollu daha zıbın aldm dofini die..
O üstünde desen olan çıtçıtlında cok iyi.. Patikler çoraplar on numara gerçekten cok kaliteli.. Birtek yenidoğan hakkında bişi diemiecem ben hiç almadm çünkü.. Ama şuan gözüne dar gelsede emin ol sığacak içine :)
Bunlarda benim Bim ganimetlerim
Kendime pijama takımı aldm dofinin die
İyiki almışım... Yumuşackk ve aşırı rahat
Minnoşa 2li alt ve 2li üst aldm ama farklı bir marka ilk defa deniecem bakalm.. Dokusu güzel ama dofi kdar kaliteli çıkmayacak.. Siyah olan altın rengi soluk gibi
Cokzeller yaaaaaBunlar da ikinci turda düşürdüklerim
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun fıstığım
Nasılsın bibiğimHepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun fıstığım
Annemler araba ile 10 dakika uzaklıkta biz ise bir saattir yoldayızNasılsın bibiğim
E ben sana onu da dediiiim, ama iste kim daha muhalefet gorun ey ahaliBüyük beden gelmiş dayloş valla kataloğa bak
Nie yürümedinizAnnemler araba ile 10 dakika uzaklıkta biz ise bir saattir yoldayızdüşün nasılım
Sen nasılsın
Ben bebek eşyası almadm cocuk eşyası aldmE ben sana onu da dediiiim, ama iste kim daha muhalefet gorun ey ahali
Yurusek daha iyimisNie yürümediniz
Ben bebek eşyası almadm cocuk eşyası aldm
Yaaaa shdsjdjdjdjjdbfnfnfnfn bsy demiyomNie yürümediniz
Ben bebek eşyası almadm cocuk eşyası aldm
Aboo yokmuştur öyle bir şey ya. Tövbeler olsun ilk defa duydumŞimdi anneannem bebeğin boynu hep sola dönük dedi. İçime evhamı saldı. Netten baktım. Eğik boyun varmış bebeklerde cidden. Ameliyat falan diyor
Yarın doktora götürücem
Al sana evhamın kralı
Seviyeyi gereksiz yükseltmeye gerek yok şimdi. Çocuğa tabii ki "Ne kadar da zekisin, aynı anana çekmişsin" diyeceksinEvet kuzu bunu okumustum bir kitapta, altini da cizdigim önemli mevzulardan biri
Yavaş yavaş öğreniyoruz aplaAhshshhd çünkü renkler cinsiyetlidir bilmyosan ooooren
"Büyük lokma ye, Bim'le A101'le işim bitti deme" demişler ama kime demişler işte teeey
O sepetle kutuyu aldık da neye kullanacağız bilmiyorum. "Kesin lazım olur, bundanımız yok" diye aldık. Şuursuz bir alışverişCokzeller yaaaaasu sepetten ben de alcam kaldiysa ins hdhdhshd, gidecektik de kociskolettam uyuyakaldi
Sana da sürpriz mi olduBüyük beden gelmiş dayloş valla kataloğa bak
Ahdjajdhjs offf hangisine gulsem bilemedimAboo yokmuştur öyle bir şey ya. Tövbeler olsun ilk defa duydum
Seviyeyi gereksiz yükseltmeye gerek yok şimdi. Çocuğa tabii ki "Ne kadar da zekisin, aynı anana çekmişsin" diyeceksin
Yavaş yavaş öğreniyoruz apla
"Büyük lokma ye, Bim'le A101'le işim bitti deme" demişler ama kime demişler işte teeey
O sepetle kutuyu aldık da neye kullanacağız bilmiyorum. "Kesin lazım olur, bundanımız yok" diye aldık. Şuursuz bir alışveriş
Sana da sürpriz mi oldu
Benle uğraşmayın bak pıçakımı getiririmAboo yokmuştur öyle bir şey ya. Tövbeler olsun ilk defa duydum
Seviyeyi gereksiz yükseltmeye gerek yok şimdi. Çocuğa tabii ki "Ne kadar da zekisin, aynı anana çekmişsin" diyeceksin
Yavaş yavaş öğreniyoruz apla
O sepetle kutuyu aldık da neye kullanacağız bilmiyorum. "Kesin lazım olur, bundanımız yok" diye aldık. Şuursuz bir alışveriş
Sana da sürpriz mi oldu
Nerdesn senNoldu bebikimmm
Gııı sen %100 pambıklı değil die bi sürü şeyi değiştirecem diodun ne işin var bu tarz yerlerdeAhdjajdhjs offf hangisine gulsem bilemedimannesinin oglusuuuuu derim iyi bsy yapinca, kotu bsy yapinca dememe gerek yok ne dicemi anlamışsındır artikin
Ahhdshhd bi de bim ve a101 yani, kolay kolay bitmezbi ara dia vardi, ben onu da cok seviyodum.
Sepet, oyuncak olur ne bilim kirli sepeti oluuur, cok işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?