Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede ya bana yakışmıyor suratım küçük zaten dahada küçülüyor
İyi de ikisi bambaşka bağlama şekilleri. Bunun bir standardı yok ki. O öyle sever, sen böyle seversin. Mottomuz "Herkesin hayatına kimse karışamaz"
O kadar haklisinki

Benim annemden de geçmiş orası kesin ama kendi çabalarımı da yadsıyamam. Bu konuda epey çaba harcamışım. Şimdi tersine çevirmeye çalışıyorum
Şimdi anneannem beveğin boynu hep sola dönük dedi. İçime evhamı saldı. Netten baktım. Eğik boyun varmış bebeklerde cidden. Ameliyat falan diyor
Yarın doktora götürücem

Al sana evhamın kralı

Evet kuzu bunu okumustum bir kitapta, altini da cizdigim önemli mevzulardan biri
Haklisin, uzun suredir bekliyorsun, duygularını serbest bırak, sıkma kendini, en uygun zamanda seninle olacak o bebe
Suan duygusal bir tavugum
Gel yevrum sen gelll
Attım bile kızıııııaaaaağm. Bu alemde bir ben bir Speedy Gonzales

Bim burjuvazisi, veliaht, prens oğlumun dolabı zorunlu mavilendi resmen ya. Ara renk getirmiyorlar doğru düzgün
Ahshshhd çünkü renkler cinsiyetlidir bilmyosan ooooren

Kiz N Neal bu balus en son benim bimle a101le isim bitti daha da bebek alisverisi yapmam dememis miydi
Bunlar da ikinci turda düşürdüklerim
Cokzeller yaaaaa su sepetten ben de alcam kaldiysa ins hdhdhshd, gidecektik de kociskolettam uyuyakaldi

Şimdi anneannem bebeğin boynu hep sola dönük dedi. İçime evhamı saldı. Netten baktım. Eğik boyun varmış bebeklerde cidden. Ameliyat falan diyor
Yarın doktora götürücem

Al sana evhamın kralı
Aboo yokmuştur öyle bir şey ya. Tövbeler olsun ilk defa duydum
Evet kuzu bunu okumustum bir kitapta, altini da cizdigim önemli mevzulardan biri
Seviyeyi gereksiz yükseltmeye gerek yok şimdi. Çocuğa tabii ki "Ne kadar da zekisin, aynı anana çekmişsin" diyeceksin
Ahshshhd çünkü renkler cinsiyetlidir bilmyosan ooooren
Yavaş yavaş öğreniyoruz apla
Kiz N Neal bu balus en son benim bimle a101le isim bitti daha da bebek alisverisi yapmam dememis miydi
"Büyük lokma ye, Bim'le A101'le işim bitti deme" demişler ama kime demişler işte teeey
Cokzeller yaaaaa su sepetten ben de alcam kaldiysa ins hdhdhshd, gidecektik de kociskolettam uyuyakaldi
O sepetle kutuyu aldık da neye kullanacağız bilmiyorum. "Kesin lazım olur, bundanımız yok" diye aldık. Şuursuz bir alışveriş
Büyük beden gelmiş dayloş valla kataloğa bak
Sana da sürpriz mi oldu

Ahdjajdhjs offf hangisine gulsem bilemedim annesinin oglusuuuuu derim iyi bsy yapinca, kotu bsy yapinca dememe gerek yok ne dicemi anlamışsındır artikin
Ahhdshhd bi de bim ve a101 yani, kolay kolay bitmez bi ara dia vardi, ben onu da cok seviyodum.
Sepet, oyuncak olur ne bilim kirli sepeti oluuur, cok işe yarar

Benle uğraşmayın bak pıçakımı getiririm
Nerdesn sen

Gııı sen %100 pambıklı değil die bi sürü şeyi değiştirecem diodun ne işin var bu tarz yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…