- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.981
Ne alaka kiz, bimde de %100 pamuk aliyorum, gayet de güzelGııı sen %100 pambıklı değil die bi sürü şeyi değiştirecem diodun ne işin var bu tarz yerlerde
Cumhuriyet balosundaydim kuzum anca geldim eve napiosun nasilsinBenle uğraşmayın bak pıçakımı getiririm
Nerdesn sen
Ne bilem senin tarzın değel öyle yerlerNe alaka kiz, bimde de %100 pamuk aliyorum, gayet de güzelbime polyester mi geliyor hep hehrhehddh
Yaaaa nasıldıııııCumhuriyet balosundaydim kuzum anca geldim eve napiosun nasilsin
YorucuuuuuNe bilem senin tarzın değel öyle yerler
Gitme annem sen
Yaaaa nasıldııııı
Bari bu tatlı yorgunluk olsunYorucuuuuu
Yok kuzum ya zorunlu olan hiç bişi keyif vermio zaten masraf olacak diye düzgün bişi de yapmamış bu sene patron hiç güzel diildi müzik sistemi vsBari bu tatlı yorgunluk olsun
Böyle bir zamanda bile kısıolar diosunYok kuzum ya zorunlu olan hiç bişi keyif vermio zaten masraf olacak diye düzgün bişi de yapmamış bu sene patron hiç güzel diildi müzik sistemi vs
Aynen öyle madem hiç yapma dün sabahtan yapsaydın dimi hiç hoş şeyler olmadı yani bildiğin çocuklar göbek atsın diye yapılmış bı geceydi sözde cumhuriyet balosuyduBöyle bir zamanda bile kısıolar diosun
Aynen öyle madem hiç yapma dün sabahtan yapsaydın dimi hiç hoş şeyler olmadı yani bildiğin çocuklar göbek atsın diye yapılmış bı geceydi sözde cumhuriyet balosuydu
Nasil da uyduruyon hee, pamuk saglikla ilgili bsy, kendi kiyafetlerimde de olabildiğince elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, ama pamuk giyiyosan ipekyoldan giyin diye bsy yok, varsa da ben duymadımNe bilem senin tarzın değel öyle yerler
Gitme annem sen
Yaaaa nasıldııııı
Bk şimdiii bak şimdiiiiNasil da uyduruyon hee, pamuk saglikla ilgili bsy, kendi kiyafetlerimde de olabildiğince elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, ama pamuk giyiyosan ipekyoldan giyin diye bsy yok, varsa da ben duymadım
Bende regl olmak istiomRegliyim kafam ve duygularim bı milyon
Olmasın mı dahaBk şimdiii bak şimdiiii
Lafı çevirmikkkk yökkk
Bende regl olmak istiom
Şey gibi bu yüksek not alınıyorsa öğrenciAhdjajdhjs offf hangisine gulsem bilemedimannesinin oglusuuuuu derim iyi bsy yapinca, kotu bsy yapinca dememe gerek yok ne dicemi anlamışsındır artikin
Ahhdshhd bi de bim ve a101 yani, kolay kolay bitmezbi ara dia vardi, ben onu da cok seviyodum.
Sepet, oyuncak olur ne bilim kirli sepeti oluuur, cok işe yarar
Polyester demişken Bim'den kendime aldığım picama takımı polyester. Tüylü müylü ama polyester olduğu için astıma şaapmaz diye düşündüm. Yapmaz di mi? Astımcı üstümde yünlü, tüylü bir şey gördü mü azarı basıyor. Her aldığımı adama götürüp onaylatasım geliyor "Bu olur mu ağam?" diyeNe alaka kiz, bimde de %100 pamuk aliyorum, gayet de güzelbime polyester mi geliyor hep hehrhehddh
Numrnı bi arkdştn aldmTanışalımda sen kimsin (da birleşik)napiosun yavrukuss
Sabahın 9 unda ders var akşam beşe kdrNumrnı bi arkdştn aldm
Nabalım sen nabün ya yüzünü gören cennetlik. Yormuşlar seni yine törenlerde. Cumartesi pazara da bir şey koymamışlardır inşallah?
Yeterin ama yaaaaSabahın 9 unda ders var akşam beşe kdrpazar tatil çok şükür azıcık cennetlik olun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?