Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bilem senin tarzın değel öyle yerler
Gitme annem sen

Yaaaa nasıldııııı
Nasil da uyduruyon hee, pamuk saglikla ilgili bsy, kendi kiyafetlerimde de olabildiğince elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, ama pamuk giyiyosan ipekyoldan giyin diye bsy yok, varsa da ben duymadım

Şey gibi bu yüksek not alınıyorsa öğrenci
almıştır, düşük notsa hoca vermiştir Kötü
şeyler hep babadan ahshjd

He ya geçen benim de aklıma nereden geldiyse Dia geldi. Pek de gitmezdim aslında

Kutuyu oyuncak sepeti yaparım. Çok oyuncak da almayı düşünmüyorum çünkü daha önce de dediim gibi yanımda yöremde büyüyen çocuklar oyuncaktan çok kap kacakla, kumandayla, kabloyla falan oynuyordu. Sepete tencere neyin koyarız artık ahhsjd
Ne alaka kiz, bimde de %100 pamuk aliyorum, gayet de güzel bime polyester mi geliyor hep hehrhehddh
Polyester demişken Bim'den kendime aldığım picama takımı polyester. Tüylü müylü ama polyester olduğu için astıma şaapmaz diye düşündüm. Yapmaz di mi? Astımcı üstümde yünlü, tüylü bir şey gördü mü azarı basıyor. Her aldığımı adama götürüp onaylatasım geliyor "Bu olur mu ağam?" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…