Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeterin ama yaaaa
Eccük dinleneydin. Pazar acısını booool bol çıkar. Allah razı olsun karşim ama sen arada bir uğramaya çalış yine de
Sorma kuzum ya o kdr yoğunum ki anlatamam ise başladığıma pişman oldum bu sene çocuklara yapılan denemeleri bile biz hazirlioz sürekli evde çalış işte çalış şuan Mayıs ayindaki yorgunluk var üstümde
Olmadm, davul gibiyim
Kıyamam kuzum ya birgebenin regl masajini yapsan mi

Yuh ama ya böyle bedava bulup materyali de dersi de nöbeti de her şeyi kitliyorlar ayar oluyorum. Çalışmayı bu yüzden hiç özlemedim

Gebelik var mı acaba

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 34
Bk şimdiii bak şimdiiii
Lafı çevirmikkkk yökkk

Bende regl olmak istiom
Kız neoş sen bu balusun lafi purofeşyonellikle çevirdiğini şeyettin mi yoksa bi bana mı oyle geliyor bahdhsbdhshdhd

Ya iste alerjiye astıma (pazarci gibi oldum bebelere, dedelere), en iyi gelen pamuklu, bambulu diye biliyorum, bir de polyester petrol turevi olup epey kimyasal içerince sağlık açısından da olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Tanii dedigim gibi, olabildiğince. Tamamen kacamiyosun, illa bir yerlerde oluyor neticede.
Bi de yeni bi kumas türü ogrendim ikeadan carsaf bakiyoduk, lyocell diye bir kumas (ins dogru yazmisimdir ) onu da şöyle kesfettik, birkac yıl önce ordan carsaf almıştık 2 tane, biri daha iyi daha yumusak bir dokusu var saten gibi ama degil, yenilerini alirken orda tekrar dikkatimizi cekince baktık %40 lyocell diyor. Kalani pamuk. Fiyati da dgerlerine gore yuksek. Arastirinca iyi bir kumaş olduğunu anladik, hava alan vs diye. Tabii internetten okuduğumuz kadariynan neyse ben bunu niye anlattim ajshahshsh astım alerji olunca birçok urune dikkat ediyosun mecbiiiiir, zor is vesselam

En azından kölelik yapmiosun maaş ve sigorta yaptıracaklar diye
Üff evet ya resmen kölelik o çalışmak değil
Gebelik var mı acaba
Kaset testte çok silik gördüm gibi ama diğerinde göremedim
Kız neoş sen bu balusun lafi purofeşyonellikle çevirdiğini şeyettin mi yoksa bi bana mı oyle geliyor bahdhsbdhshdhd
Olsun bana da yeni konu olmuş oldu. İşime gelmese belki şaapardım ahshsj Hadi iyisin Bal0ncuk yırttın
Polyesterden kaçmıyorum artık çünkü pamuklularla kışın ısınabilmem çok mümkünsüz. Daha kışa girmeden bile üşüyorum. Astımı alerjiyi tetiklememesi önceliğim oldu şu ara
Duymadım hiç. Her gün yeni bir bilgi

Hahshshd Bal0ncuk uyudu, kiyamissss
Ben cok usuyen biri değilim, accuk kacabiliyom bizde eşimde akdeniz anemisi tasiyiciligi var o sebeple o daha cok usur benden. Bana da daral gelir. Ya sen zaten anlarsin tikanirsin oyle bsy olsa.
Ben de gecen haftalarda ogrendim valla cok da bi urunde yok, napcam o bilgiyi bilmem ahshshshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…