- 19 Kasım 2019
- 53.619
- 136.124
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.001
Olmadm, davul gibiyimOlmasın mı daha
Sorma kuzum ya o kdr yoğunum ki anlatamam ise başladığıma pişman oldum bu sene çocuklara yapılan denemeleri bile biz hazirlioz sürekli evde çalış işte çalış şuan Mayıs ayindaki yorgunluk var üstümdeYeterin ama yaaaa
Eccük dinleneydin. Pazar acısını booool bol çıkar. Allah razı olsun karşim ama sen arada bir uğramaya çalış yine de
Kıyamam kuzum ya birgebenin regl masajini yapsan miOlmadm, davul gibiyim
Yuh ama ya böyle bedava bulup materyali de dersi de nöbeti de her şeyi kitliyorlar ayar oluyorum. Çalışmayı bu yüzden hiç özlemedimSorma kuzum ya o kdr yoğunum ki anlatamam ise başladığıma pişman oldum bu sene çocuklara yapılan denemeleri bile biz hazirlioz sürekli evde çalış işte çalış şuan Mayıs ayindaki yorgunluk var üstümde
Kıyamam kuzum ya birgebenin regl masajini yapsan mi
Bende hiç ozlememisim en güzeli ev hanimligiYuh ama ya böyle bedava bulup materyali de dersi de nöbeti de her şeyi kitliyorlar ayar oluyorum. Çalışmayı bu yüzden hiç özlemedim
Onun da sigortasıylan mayışı yok işte ama olsun kendi evinde kafan raadBende hiç ozlememisim en güzeli ev hanimligi
En azından kölelik yapmiosun maaş ve sigorta yaptıracaklar diyeOnun da sigortasıylan mayışı yok işte ama olsun kendi evinde kafan raad
Yaklaştırıp bir bakar misinz size zahmetBen birşey göremedim
Bk şimdiii bak şimdiiii
Lafı çevirmikkkk yökkk
Bende regl olmak istiom
Kız neoş sen bu balusun lafi purofeşyonellikle çevirdiğini şeyettin mi yoksa bi bana mı oyle geliyor bahdhsbdhshdhdŞey gibi bu yüksek not alınıyorsa öğrenci
almıştır, düşük notsa hoca vermiştirKötü
şeyler hep babadan ahshjd
He ya geçen benim de aklıma nereden geldiyse Dia geldi. Pek de gitmezdim aslında
Kutuyu oyuncak sepeti yaparım. Çok oyuncak da almayı düşünmüyorum çünkü daha önce de dediim gibi yanımda yöremde büyüyen çocuklar oyuncaktan çok kap kacakla, kumandayla, kabloyla falan oynuyordu. Sepete tencere neyin koyarız artık ahhsjd
Polyester demişken Bim'den kendime aldığım picama takımı polyester. Tüylü müylü ama polyester olduğu için astıma şaapmaz diye düşündüm. Yapmaz di mi? Astımcı üstümde yünlü, tüylü bir şey gördü mü azarı basıyor. Her aldığımı adama götürüp onaylatasım geliyor "Bu olur mu ağam?" diye
Var bence ama yeni, 2 günde bir tekrarlayinGebelik var mı acaba
Adet gününden 2 gün önce yapmıştım kaset testi diğerinin adet günü 2 gün geçti şuanVar bence ama yeni, 2 günde bir tekrarlayin
Tamam artis takibi için 2 gunde bir tekrarlayin, bir de kan verin, kanda çıkarsa 2000civari olana kdr tekrarlayip doktora gidin kese icinAdet gününden 2 gün önce yapmıştım kaset testi diğerinin adet günü 2 gün geçti şuan
Pazartesi tekrar bu test yapayım koyulasirss kan vereyim diye düşünmüştümTamam artis takibi için 2 gunde bir tekrarlayin, bir de kan verin, kanda çıkarsa 2000civari olana kdr tekrarlayip doktora gidin kese icin
Olur oyle de. Kan degerinize göre bakarsınız artık tekrar.Pazartesi tekrar bu test yapayım koyulasirss kan vereyim diye düşünmüştüm
Aynn silik çizgileri sadece bn mi goruyorum acaba diye sizlerde sormak istedimOlur oyle de. Kan degerinize göre bakarsınız artık tekrar.
Benim de 5 gün önce o şekilde silik çıkmıştı. Sonra bos gebelik olmuştu ama neticede onemli olan kan artışınin orani, Devamı gelebilir de gelmeyebilir de. Hayirlisi olsun hakkinizdaAynn silik çizgileri sadece bn mi goruyorum acaba diye sizlerde sormak istedim
Üff evet ya resmen kölelik o çalışmak değilEn azından kölelik yapmiosun maaş ve sigorta yaptıracaklar diye
Kaset testte çok silik gördüm gibi ama diğerinde göremedimGebelik var mı acaba
Olsun bana da yeni konu olmuş oldu. İşime gelmese belki şaapardım ahshsj Hadi iyisinKız neoş sen bu balusun lafi purofeşyonellikle çevirdiğini şeyettin mi yoksa bi bana mı oyle geliyor bahdhsbdhshdhd
Polyesterden kaçmıyorum artık çünkü pamuklularla kışın ısınabilmem çok mümkünsüz. Daha kışa girmeden bile üşüyorum. Astımı alerjiyi tetiklememesi önceliğim oldu şu araYa iste alerjiye astıma (pazarci gibi oldum bebelere, dedelere), en iyi gelen pamuklu, bambulu diye biliyorum, bir de polyester petrol turevi olup epey kimyasal içerince sağlık açısından da olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Tanii dedigim gibi, olabildiğince. Tamamen kacamiyosun, illa bir yerlerde oluyor neticede.
Duymadım hiç. Her gün yeni bir bilgiBi de yeni bi kumas türü ogrendim ikeadan carsaf bakiyoduk, lyocell diye bir kumas (ins dogru yazmisimdir) onu da şöyle kesfettik, birkac yıl önce ordan carsaf almıştık 2 tane, biri daha iyi daha yumusak bir dokusu var saten gibi ama degil, yenilerini alirken orda tekrar dikkatimizi cekince baktık %40 lyocell diyor. Kalani pamuk. Fiyati da dgerlerine gore yuksek. Arastirinca iyi bir kumaş olduğunu anladik, hava alan vs diye. Tabii internetten okuduğumuz kadariynan neyse ben bunu niye anlattim ajshahshsh astım alerji olunca birçok urune dikkat ediyosun mecbiiiiir, zor is vesselam
Amin sagolunBenim de 5 gün önce o şekilde silik çıkmıştı. Sonra bos gebelik olmuştu ama neticede onemli olan kan artışınin orani, Devamı gelebilir de gelmeyebilir de. Hayirlisi olsun hakkinizda
HahshshdÜff evet ya resmen kölelik o çalışmak değil
Kaset testte çok silik gördüm gibi ama diğerinde göremedim
Olsun bana da yeni konu olmuş oldu. İşime gelmese belki şaapardım ahshsj Hadi iyisinBal0ncuk yırttın
Polyesterden kaçmıyorum artık çünkü pamuklularla kışın ısınabilmem çok mümkünsüz. Daha kışa girmeden bile üşüyorum. Astımı alerjiyi tetiklememesi önceliğim oldu şu ara
Duymadım hiç. Her gün yeni bir bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?