- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.021
Nevresim takımlarında pamuk saten kullanıyorum ben. Çok memnunum. Yumuşacık oluyor, hatır hutur yüzünü tırmalamıyor. %100 pamuk o da sadece dokuma sıklığı farklı. Lyocell'i üç dakika sonra unuturum muhtemelen ahjsjdHahshshdBal0ncuk uyudu, kiyamissss
Ben cok usuyen biri değilim, accuk kacabiliyombizde eşimde akdeniz anemisi tasiyiciligi var o sebeple o daha cok usur benden. Bana da daral gelir. Ya sen zaten anlarsin tikanirsin oyle bsy olsa.
Ben de gecen haftalarda ogrendim vallacok da bi urunde yok, napcam o bilgiyi bilmem ahshshshs
Aynen onlar da guzel, biz birkac yildir sadece duz renk lastikli çarşaf ve ayni renk yastık kılıfı alip, yorgan kilifini takımlardan kullanıyoruz, ikeadakiler bizim yataklara cuk oluyor. Takimlar iyice eskiyip atınca, sadece yorgan kilifi alcaz artık.Nevresim takımlarında pamuk saten kullanıyorum ben. Çok memnunum. Yumuşacık oluyor, hatır hutur yüzünü tırmalamıyor. %100 pamuk o da sadece dokuma sıklığı farklı. Lyocell'i üç dakika sonra unuturum muhtemelen ahjsjd
Bizde tam tersi bir durum var. Eşim içten yanmalı. Ben de bir türlü ısınamıyorum. Dümdük anemi var bende. O sayılır mı hocam
Rüyamda kesin görürüm he. Bir kere bulmaca çözerken tüküren hayvan çıktı, lama yazdım. Birkaç gece sonra rüyamda sağa sola tükürerek ortalıkta dolaşan lamalar gördüm ahshshjsjsjsjjsjs Böyle bir bilinçaltı yapılanmam varAynen onlar da guzel, biz birkac yildir sadece duz renk lastikli çarşaf ve ayni renk yastık kılıfı alip, yorgan kilifini takımlardan kullanıyoruz, ikeadakiler bizim yataklara cuk oluyor. Takimlar iyice eskiyip atınca, sadece yorgan kilifi alcaz artık.
Arada ben sana yazcam renk olsun diye, gece de ruyanda gor fisiltiyla lyocell lyocell shdhshdhsjdj
Ahhaha dumduk de olur be, anemi anemidir, ayni sulale onnar
Ya dhshdhshhd ruyada lama gormek kac kisiye nasip olur ki ahdhshhdhshdhdhd, yuzunu silip devam etseydin uykuyagsshhdshdhdhdh neyse ne diyoduk, liiiiyooooseeeellllsel selllRüyamda kesin görürüm he. Bir kere bulmaca çözerken tüküren hayvan çıktı, lama yazdım. Birkaç gece sonra rüyamda sağa sola tükürerek ortalıkta dolaşan lamalar gördüm ahshshjsjsjsjjsjs Böyle bir bilinçaltı yapılanmam var
Bizim yatağın ölçülerinde mi bir sıkıntı var anlamadım. Lastikliler de lastiksiz nevresimler de küçük geliyor. Yüksek mi acaba ya :/ Sizin yatağın şeysi kaç? Hayrına bir ölçsene. Kocan sever o ölçsün ahjsjd
ç
Bence iyi alıyorsun bu haftalarda başlanıyor zaten o eksiklerde yavaş yavaş tamamlanır.ben kovayla tası bimden katlanan aldım küveti kv aldı şimdilik kapı arkasında duruyor ilerde duşa kabinin içine koymayı düşünüyorum.zıbın çok lazım oluyor diyorlar 10 tane aldık.annemde almış baya o da yakında getircek.zaten yıkar peteklere asarız hemen kurur.ben ayrı olarak patikli alt almadım hiç.eşim 2 tane almış o kadar.Altını tek kat giydirip çorap patik giydirip battaniyeye sarmayı düşünüyordum ev sıcak olur diye.Ama gerekirse başka takımların altlarını da giydiririz üst üste.Yenidoğan iki tane 5'li aldım şimdilik. Bir tane 10'lu takımı babaannesi alacak. Bir ara kuzenlerimin verdiklerini çıkarıp bakmam lazım orada kaç tane takım var diye. Resmen şuursuz bir alışveriş anlayışım var. Şu an neyden kaç tane daha lazım bilmiyorum. Bir de bu uzun kollu beyaz zıbınlardan aldık ya böyle içe giydirmelik bir de patikli alt da almak lazım galiba çünkü iki kat giyecekler kışın alt üst
Yok ya daha bir sürü eksiği var da küvete kovaya hiç bulaşasım gelmedi. Evde resmen bunları koyacak yer yok. Çok da büyük hepsi. Katlananlar iyi diyorlar ama bakalım
Kuzum sezeryan snrası 1 yıl olmayan varmş 1 yıla kdar normalmiş pfff..Sorma kuzum ya o kdr yoğunum ki anlatamam ise başladığıma pişman oldum bu sene çocuklara yapılan denemeleri bile biz hazirlioz sürekli evde çalış işte çalış şuan Mayıs ayindaki yorgunluk var üstümde
Kıyamam kuzum ya birgebenin regl masajini yapsan mi
BencedeBende hiç ozlememisim en güzeli ev hanimligi
Ahahahahahhahahahahahahshhshshs saat 03:56 öleceğimmmmmmmmmmmmmmmmKız neoş sen bu balusun lafi purofeşyonellikle çevirdiğini şeyettin mi yoksa bi bana mı oyle geliyor bahdhsbdhshdhd
Ya iste alerjiye astıma (pazarci gibi oldum bebelere, dedelere), en iyi gelen pamuklu, bambulu diye biliyorum, bir de polyester petrol turevi olup epey kimyasal içerince sağlık açısından da olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Tanii dedigim gibi, olabildiğince. Tamamen kacamiyosun, illa bir yerlerde oluyor neticede.
Bi de yeni bi kumas türü ogrendim ikeadan carsaf bakiyoduk, lyocell diye bir kumas (ins dogru yazmisimdir) onu da şöyle kesfettik, birkac yıl önce ordan carsaf almıştık 2 tane, biri daha iyi daha yumusak bir dokusu var saten gibi ama degil, yenilerini alirken orda tekrar dikkatimizi cekince baktık %40 lyocell diyor. Kalani pamuk. Fiyati da dgerlerine gore yuksek. Arastirinca iyi bir kumaş olduğunu anladik, hava alan vs diye. Tabii internetten okuduğumuz kadariynan neyse ben bunu niye anlattim ajshahshsh astım alerji olunca birçok urune dikkat ediyosun mecbiiiiir, zor is vesselam
Oy oy oyyy ben beni yerim yerimÜff evet ya resmen kölelik o çalışmak değil
Kaset testte çok silik gördüm gibi ama diğerinde göremedim
Olsun bana da yeni konu olmuş oldu. İşime gelmese belki şaapardım ahshsj Hadi iyisinBal0ncuk yırttın
Polyesterden kaçmıyorum artık çünkü pamuklularla kışın ısınabilmem çok mümkünsüz. Daha kışa girmeden bile üşüyorum. Astımı alerjiyi tetiklememesi önceliğim oldu şu ara
Duymadım hiç. Her gün yeni bir bilgi
Bebeye duş aldırdm duştan snra erio resmen.. Her saat başı duş aldırıp uyutasım varHahshshdBal0ncuk uyudu, kiyamissss
Ben cok usuyen biri değilim, accuk kacabiliyombizde eşimde akdeniz anemisi tasiyiciligi var o sebeple o daha cok usur benden. Bana da daral gelir. Ya sen zaten anlarsin tikanirsin oyle bsy olsa.
Ben de gecen haftalarda ogrendim vallacok da bi urunde yok, napcam o bilgiyi bilmem ahshshshs
Amin inşallah sağlıkla büyüsün lenamiz rabbim hep iyi insanları çıkarsın yoluna hayırlı evlat olsun insallah annesine babasına ve vatanınaLena için adak adamıştım
Allah izin verirse bugn onu yapacaz, dualarınızı isteriz teyzeleri
Allah kimsenin evladının ayağına taş bile değdirmesin
Burda bekleyen isteyen tüm canım kızçelerime hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin canımLena için adak adamıştım
Burda bekleyen isteyen tüm canım kızçelerime hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
İç zıbın da aldın mı üst için? Tek üst oluyor ya incecik, altı çıtçıtlılar dışında yani. Göbek düşene kadar ablamın kızına ondan giydirmiştik ama oğlunda ne yaptık hatırlayamıyorum. Altına da bakam tek satılan patikliler bir garip, beğenemedimBence iyi alıyorsun bu haftalarda başlanıyor zaten o eksiklerde yavaş yavaş tamamlanır.ben kovayla tası bimden katlanan aldım küveti kv aldı şimdilik kapı arkasında duruyor ilerde duşa kabinin içine koymayı düşünüyorum.zıbın çok lazım oluyor diyorlar 10 tane aldık.annemde almış baya o da yakında getircek.zaten yıkar peteklere asarız hemen kurur.ben ayrı olarak patikli alt almadım hiç.eşim 2 tane almış o kadar.Altını tek kat giydirip çorap patik giydirip battaniyeye sarmayı düşünüyordum ev sıcak olur diye.Ama gerekirse başka takımların altlarını da giydiririz üst üste.
Allah kabul etsin. Amin aminLena için adak adamıştım
Aa en eski purofiline mi geri döndüünAllah kabul etsin canımaminnnn inşallah
Yooo velilerimle cokca iyi anlasirim ve cok severler beni, hem resmi hem sınırı asmadan samimiyizdirKuzum sezeryan snrası 1 yıl olmayan varmş 1 yıla kdar normalmiş pfff..
Bencede
Ahahahahahhahahahahahahshhshshs saat 03:56 öleceğimmmmmmmmmmmmmmmm
Yemin ediorm daha parantez içini okumadan başladm gülmey3
Gelllll vatandaş geeelllllll daylerin özel fikirleri bunkçlar geelllllll
Alerjiden astımaa her derde devaaaa gel gellll
Yine kamuoyu bilgilendirmesi yapmşsn kız dayloşşş, vallahi senin velin olsaymışız yanarmışız
Oy oy oyyy ben beni yerim yerim
Kızzz ben olmasam neye gülceniz
Kıymetimi bilin, ölürsem arkamdan bi fatiha okursunuz artk
Bebeye duş aldırdm duştan snra erio resmen.. Her saat başı duş aldırıp uyutasım var
Baktım bebe uyudu bende gitmişim
Bazen eror veriorm..
Tmm dayloş şimdi yine laf sokacan sen şey etmeden ben şey edem
Bazen değel hep eror verio olabilirim
İnşallah saglikla büyüsun benim tatli kuzummmm, tum bebeklerimiz çocuklarımız cok mutlu olsun, topikteki herkesin bebesi olsunLena için adak adamıştım
Yok almadım o dediğin iç zıbından 10lu hastane çıkışında oluyor.onu kullanırız bir iki gün.sonra zıbın yıkayıp kuruyana kadar göbeğin üstüne ağız mendilinden koyarım diye düşündüm. bir haftaya düşüyormuş zaten.İç zıbın da aldın mı üst için? Tek üst oluyor ya incecik, altı çıtçıtlılar dışında yani. Göbek düşene kadar ablamın kızına ondan giydirmiştik ama oğlunda ne yaptık hatırlayamıyorum. Altına da bakam tek satılan patikliler bir garip, beğenemedim
Allah kabul etsin. Amin amin
Hayırlı, sağlıklı, uzun, güzel bir ömrü olsun analı babalı inşallah
amin aminnnnLena için adak adamıştım
Amin inşallah sağlıkla büyüsün lenamiz rabbim hep iyi insanları çıkarsın yoluna hayırlı evlat olsun insallah annesine babasına ve vatanına
Allah kabul etsin canımaminnnn inşallah
İç zıbın da aldın mı üst için? Tek üst oluyor ya incecik, altı çıtçıtlılar dışında yani. Göbek düşene kadar ablamın kızına ondan giydirmiştik ama oğlunda ne yaptık hatırlayamıyorum. Altına da bakam tek satılan patikliler bir garip, beğenemedim
Allah kabul etsin. Amin amin
Hayırlı, sağlıklı, uzun, güzel bir ömrü olsun analı babalı inşallah
Yooo velilerimle cokca iyi anlasirim ve cok severler beni, hem resmi hem sınırı asmadan samimiyizdircocuklarinin gelisimi ile ilgili bir konu olduğunda, mesai zaman mekan onemsemeksizin saatlerce gunlerce konusur kafa patlatiriz, birlikte cozum ararız
Yaa kiyamis ben de mayisiyom dustan sonra missss gibi, napsin cocikay kokla onu bizim için yaaaa
İnşallah saglikla büyüsun benim tatli kuzummmm, tum bebeklerimiz çocuklarımız cok mutlu olsun, topikteki herkesin bebesi olsun
Yok almadım o dediğin iç zıbından 10lu hastane çıkışında oluyor.onu kullanırız bir iki gün.sonra zıbın yıkayıp kuruyana kadar göbeğin üstüne ağız mendilinden koyarım diye düşündüm. bir haftaya düşüyormuş zaten.
evet tek satılan patikli altlar değişik oluyor bir de ona o parayı vermek yerine alt üst takım almak daha mantıklı bence.
amin aminnnnAllah kabul etsin canısı iyi yapmışsınız başınızın gözünüzün sadakası da olsun inşallah
Evet köpek kakasını özlemişimAa en eski purofiline mi geri döndüün
Aa sende mi Zeki Kayahan dinliyorsun evlenmeden önce her gece yayınını dinler gülmekten ölürdüm annem sesime uyanıp noluyor bu saatte derdiEvet köpek kakasını özlemişim
Muhteşem uyumHayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?