- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.041
Tabiki liseden beri dinlerim hem Zekirdek hem matraxAa sende mi Zeki Kayahan dinliyorsun evlenmeden önce her gece yayınını dinler gülmekten ölürdüm annem sesime uyanıp noluyor bu saatte derdişuan devam ediyor mu hangi radyoda bilmiyorum
128 kişiMuhteşem uyumnasıl böyle koordine olmuşlar vay be
annemde bıraktım hepsini. iki üç güde bir gidip orda yıkıyoruz.Yok ya daha bir sürü eksiği var da küvete kovaya hiç bulaşasım gelmedi. Evde resmen bunları koyacak yer yok. Çok da büyük hepsi. Katlananlar iyi diyorlar ama bakalım
Çok mantıklı. Ben de mi öyle yapsam ahshsannemde bıraktım hepsini. iki üç güde bir gidip orda yıkıyoruz.
Ben geliyom. İçmiyorum ama koklarımGelin kahve ismarliyim size
Koş gel içeceğin bişi ısmarladım bacımBen geliyom. İçmiyorum ama koklarım
Nereye geliyoruz? Beni Alsancak'a götürKoş gel içeceğin bişi ısmarladım bacım
Optimumdayim oraya da giderukNereye geliyoruz? Beni Alsancak'a götür
Taam Optimum'a geliyorum (Buraya reklam alınır gibi oldu ahhsjdhsj). Oradan oraya geçeriz. Gece uzunOptimumdayim oraya da gideruk
Gece uzunnnTaam Optimum'a geliyorum (Buraya reklam alınır gibi oldu ahhsjdhsj). Oradan oraya geçeriz. Gece uzun
Ne iyi olurdu nurumGelin kahve ismarliyim size
Biz aynı memlkette olsak her akşam bulusurduk vallaNe iyi olurdu nurum
Hiç şüphem ykBiz aynı memlkette olsak her akşam bulusurduk valla
Tayin istee gel buraHiç şüphem yk
Keşke olsak
En sevdiklerimiz hep uzakta
Bem tayn istiemem sözleşmeliym ben kuzumTayin istee gel bura
O zaman tek çare ben hataya atanayim amma velakin üç sene sonra geri dönecek yine ayrı dusecezBem tayn istiemem sözleşmeliym ben kuzum
Kaldıki kadrolu olsamda izmiri km kaybetmiş ben bulaym
3 seneyi dolu dolu yaşarız olmazmıO zaman tek çare ben hataya atanayim amma velakin üç sene sonra geri dönecek yine ayrı dusecez
Fevkaladenin fevkinde olur hemide3 seneyi dolu dolu yaşarız olmazmı
Oo yooo daha da mı sıyıracağım yani
Ben onlardan heveslenip çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu alıyorum. Onu yapınca da kendimi iş yapmış sayıyorum. Tavsiye ederim.Bal0ncuk da memnun kaldı ahfhjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?