- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.061
Ya ahahahha o videoları izlemek ara sıea güzel oluo
Doğumdan sonra neoşla dayloşta izlesin diecem neoş değilde dayloştan yaygara yicem.. Doğum gidior şimdi benm yüzümden doğurmasn kız
Ay cukom saka bir yana ben temizlik seviorum ya... Ellerine sağlık
Yeni bişey keşfettim şu lavabolardaki çeşmeleri mutfaktaki felan parlatıor efsane bişey
çamaşır makinasının düğmesinin tozunu almayan bizden değildir
Ay doğur artık ben doğuracam senin yerine
Len aşkoi bundan snrası için didik
Hı hı tamam
.
tatlısın zaten çukulatamdaha sık görüşelim hep gülemiyoruz işte kocalar arada üzüyor böyle
o videolara özenip bende çekmecelere buzdolabına düzenleyeciler aldım baya derlendi toplandı.eline sağlık değmiştir yorulmana
Bizim çamaşır makinesinin düğmesi değil de kapağı tozlanıyor silmeyi hiç sevmiyorum
Günlerce düzenlersn kmseyle dönmezsn ama birgn düzenlemessn biriyle döneceğin tutarOf bende seviyorum temizlik ama izlemesini diyomuşumtemizlik manyağı değilimdir ama evden çıkarken eve biriyle geri dönecekmişim gibi düzenli bırakırım evi ne olur ne olmaz
O yüzden dağınık bırakacaksınız. Bkz. BenGünlerce düzenlersn kmseyle dönmezsn ama birgn düzenlemessn biriyle döneceğin tutar
Senin robotun var.. Yerleri süpürse yeter.. Misafie geldimi 2 dk şipşak eteaf toparlankrO yüzden dağınık bırakacaksınız. Bkz. Ben
Günlerce düzenlersn kmseyle dönmezsn ama birgn düzenlemessn biriyle döneceğin tutar
Corona var zaten ne misafiri ya amaağn olmasa da misafir benden değerli değil. Benim misafir için ayrı yemek takımım falan da yokSenin robotun var.. Yerleri süpürse yeter.. Misafie geldimi 2 dk şipşak eteaf toparlankr
Az bi soluklansalarmış. Biz düzgün korunmayı beceremiyoruz ya. Bu şakkadanak hamile kalanların bizden gizlediği bir yöntem var ama neHof bilin bakalım ne oldu.. geçen ay evleneb arkadaşım ilk geceden hamile kalmış biraz önce testini attı2.5 senedir nerde yanlış yapıyoruz
Az bi soluklansalarmış. Biz düzgün korunmayı beceremiyoruz ya. Bu şakkadanak hamile kalanların bizden gizlediği bir yöntem var ama ne
Emin olmak için kesin versin. İkinci için de fazla beklemesinlerValla şok oldum şaka sandım önceama gerçekmiş bide kopkoyu iki çizgi, emin olmak için kan vericem diyo
Emin olmak için kesin versin. İkinci için de fazla beklemesinler
Aynen baya bir para gidiyor hala alcaklarım var benimde.buzdolabı kapağındaki raflar için düzenleyici ve tabaklar için düzenleyici istiyorumGörüşelim canısı
Ah bu kocalar atsan atılmıyoda
Ya evet bende buzdolabı düzenleyicilerden aldım bundan sonra bunlara baya bi para yatırıcam herhalde
Gerçekten de öyleGünlerce düzenlersn kmseyle dönmezsn ama birgn düzenlemessn biriyle döneceğin tutar
bizim bir akraba da öyle ilk geceden kaldı.sonra baya üzüldü hemen istemiyorduk diye.şaka gibiler gerçektenHof bilin bakalım ne oldu.. geçen ay evleneb arkadaşım ilk geceden hamile kalmış biraz önce testini attı2.5 senedir nerde yanlış yapıyoruz
Aynen baya bir para gidiyor hala alcaklarım var benimde.buzdolabı kapağındaki raflar için düzenleyici ve tabaklar için düzenleyici istiyorum
Gerçekten de öyleher an doğururum gelen olur diye sürekli toplamak zorundayım yoruldum mutfak bir dakka düzenli kalmıyo her gün çamaşır makinesi açar oldum bıhtım artık.bebe doğsa da çocuk durmuyor diye salsam artık
bizim bir akraba da öyle kaldı.sonra baya üzüldü hemen istemiyorduk diye.şaka gibiler gerçektennasip herhalde bizimde korunmamaya rağmen 3.sene de geliyor.inşallah seninki de yakındır ben çocuk mevzuundan vazgeçip işe başladığımda oldu stres mi etkiliyor istemek mi etkiliyor bilemedim
Yemek takımı iki yıldır ilk günkü zarafetinde duruyo.Corona var zaten ne misafiri ya amaağn olmasa da misafir benden değerli değil. Benim misafir için ayrı yemek takımım falan da yok
Çok saçma geliyor bana ya. Coronadan önce evlenmiştik biz. Gelen misafire de kendi kullandığımız tabakları çıkardımYemek takımı iki yıldır ilk günkü zarafetinde duruyo.
Evliliği pandemiye denk gelenlerin 500 mağaza gezip neredeyse bir maaşını verip beş yıl taksit ödemekten ciğerinin solduğu ve maalesef boşu boşuna aldığı misafir takımları. Ahajasdf
En güzelini yapıyorsun kafan rahat olsun böyle.ama olmazsa falan diye düşünme hiç.tüplüye gerek kalmadan gelicek inşallah böyle bir seçeneğin olması bile güzel bence.hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallahVakti zamanı var işte ne dersek diyelim. İnan hiç kafama takmıyorum artık olsa da olur olmasa da diyorum. Önceden gün gün ilişki not alırdım doktordan çıkmazdım ama 6-7 aydır baya saldım. Olmazsa mart gibi tüplüye geçicez artık. O zamanda olmazsa yapacak bişey yok
Ben set halinde sanırım 3bine almıştım ama tencereleri kullanıyorumYemek takımı iki yıldır ilk günkü zarafetinde duruyo.
Evliliği pandemiye denk gelenlerin 500 mağaza gezip neredeyse bir maaşını verip beş yıl taksit ödemekten ciğerinin solduğu ve maalesef boşu boşuna aldığı misafir takımları. Ahajasdf
En güzelini yapıyorsun kafan rahat olsun böyle.ama olmazsa falan diye düşünme hiç.tüplüye gerek kalmadan gelicek inşallah böyle bir seçeneğin olması bile güzel bence.hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah
Ben set halinde sanırım 3bine almıştım ama tencereleri kullanıyorumtabakları da 10 kere anca kullanmışımdr. kahvaltı takımını arada kullanıyorum eşimle ikimizi şımartmak için
Bana misafir gelince ben de kendi kullandığım tabakları çıkartıyorum. Onları kim cikaricak da yikicak da. Simi mi gitti pulu mu düştü kırıldı mi amaaanÇok saçma geliyor bana ya. Coronadan önce evlenmiştik biz. Gelen misafire de kendi kullandığımız tabakları çıkardım
Kiz yanimda kediyle cocuk uyuyo güldürmeBen set halinde sanırım 3bine almıştım ama tencereleri kullanıyorumtabakları da 10 kere anca kullanmışımdr. kahvaltı takımını arada kullanıyorum eşimle ikimizi şımartmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?