- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.081
Simli pulluyla, elde yıkamayla hiiiiiiç uğraşamam zaten. Dümdüz beyaz tabaklar aldım. Takım bile değil. Hepsi Karaca'da tek satılıyordu. Kendim belli sayıda aldım, mis gibi takım olmuş oldu. Zaten ayrıca öyle bir takım alsam onu koyacak yer de olmayacakmış. Gereksiz hiçbir şey olmamasına rağmen ağzına kadar dolu dolaplarBana misafir gelince ben de kendi kullandığım tabakları çıkartıyorum. Onları kim cikaricak da yikicak da. Simi mi gitti pulu mu düştü kırıldı mi amaaan
Aminnn aminnAmin inşallah kuzum Allah kimseye aratmasın
sağol parem radyo indirip bakayımTabiki liseden beri dinlerim hem Zekirdek hem matraxadamın ses tonu yeter ya kafa radyoda Zekirdek saat 16.00 matrax saat 22.00de canım
128 kişimüthiş
Gül canısı uyurlar tekrarKiz yanimda kediyle cocuk uyuyo güldürmearada şımartmak lazım ahahahdfg
senin konsol yok sanırımSimli pulluyla, elde yıkamayla hiiiiiiç uğraşamam zaten. Dümdüz beyaz tabaklar aldım. Takım bile değil. Hepsi Karaca'da tek satılıyordu. Kendim belli sayıda aldım, mis gibi takım olmuş oldu. Zaten ayrıca öyle bir takım alsam onu koyacak yer de olmayacakmış. Gereksiz hiçbir şey olmamasına rağmen ağzına kadar dolu dolaplar
Konsolu almamak için çok mücadele verdim. Eşim "Bana lazım, oraya benim koyacaklarım var" dedi. Konsol teknoloji üssü gibi. Kalan yerlerinde kitaplar, maske kutuları, fotoğraf albümleri, tahlil tetkiklerin sonuçları şunlar bunlar varsenin konsol yok sanırımsırf tabakları koymak için aldırmıştım
Normalde tam tersi eşler istemezKonsolu almamak için çok mücadele verdim. Eşim "Bana lazım, oraya benim koyacaklarım var" dedi. Konsol teknoloji üssü gibi. Kalan yerlerinde kitaplar, maske kutuları, fotoğraf albümleri, tahlil tetkiklerin sonuçları şunlar bunlar var
Evet ya bizim dinamikler çok acayip. Hem bana lazım diye aldı hem hor kullandı. Tv konsolun üstünde duruyor bizim. Arkasına taktığı kabloların alet edevatın haddi hesabı yok. Onları kurcalayacağım diye konsolu içinde üstünde o kadar ağırlıkla ite çeke ite çeke iki yılda perte çıkardı. Ayağını tabana bağlayan kısım çatlamış. Yamuk duruyor. Aldığımız yeri aradık. Sadece bakmaya gelmek için 250 tl istediler. Dışarıdan birine sorduk rengi tutturmak imkansız dediler. Şimdi mecburen bunu atıp daha küçüğünü yaptıracağız. Böyle de zenginiz işte. Neyse zaten salonda çocuğu koyacak yer yok gibi bir şeydi. En azından ona yer açılmış olur. Mrb bn Polyanna agshhsjsjNormalde tam tersi eşler istemezen azından faydalı bir amaç için alınmış hakkını vermişsiniz bizim sadece tabak ve bardak var.misafirin bardağı bile ayrı sanki eve padişah torunları geliyor su bardağı başka meşrubat bardağı başka
bizimde pcnin kabloları 3lü priz hep ortalıkta sinirimi bozuyor çözüm bulamadım.Lazım olan şeyler hemen perte çıkar zaten bak bizim konsol ilk günkü gibi kenarındaki jelatini bile duruyorEvet ya bizim dinamikler çok acayip. Hem bana lazım diye aldı hem hor kullandı. Tv konsolun üstünde duruyor bizim. Arkasına taktığı kabloların alet edevatın haddi hesabı yok. Onları kurcalayacağım diye konsolu içinde üstünde o kadar ağırlıkla ite çeke ite çeke iki yılda perte çıkardı. Ayağını tabana bağlayan kısım çatlamış. Yamuk duruyor. Aldığımız yeri aradık. Sadece bakmaya gelmek için 250 tl istediler. Dışarıdan birine sorduk rengi tutturmak imkansız dediler. Şimdi mecburen bunu atıp daha küçüğünü yaptıracağız. Böyle de zenginiz işte. Neyse zaten salonda çocuğu koyacak yer yok gibi bir şeydi. En azından ona yer açılmış olur. Mrb bn Polyanna agshhsjsj
Akıl sağlığımı koruyabilmek için bilgisayarın olduğu yere fazla yaklaşmıyorum. Kulaklığının standı falan var. Benim evde kendime özel koltuğum yok öylebizimde pcnin kabloları 3lü priz hep ortalıkta sinirimi bozuyor çözüm bulamadım.Lazım olan şeyler hemen perte çıkar zaten bak bizim konsol ilk günkü gibi kenarındaki jelatini bile duruyorzenginlik zor olsa gerek aldığınız yer ultra lüks sanırım gelmeye bile bu kadar istediklerine göre gelmesinler çocuğa yer açılması iyi olmuş polyannacılık insanı mutlu ediyor öyle deme
Vay be enişte kendini aşmış kulaklık standı ilk kez duyuyorumAkıl sağlığımı koruyabilmek için bilgisayarın olduğu yere fazla yaklaşmıyorum. Kulaklığının standı falan var. Benim evde kendime özel koltuğum yok öyle
Zenginlik başa bela sormaYok aslında pek de yaygın olmayan bir mağazadan aldık. İki yılı dolduğu için garantisi bitmiş. O yüzden bakmaya para istiyorlar. Sanırsın beyaz eşya. Konsolun kendisini 1000'e mi ne almışız zaten. Tamirine bile değil sadece bakılmasına 250 veremem kusura bakmasınlar
Senden şöyle altın varaklı kendinden fırfırı olan tabaklar beklerdimCorona var zaten ne misafiri ya amaağn olmasa da misafir benden değerli değil. Benim misafir için ayrı yemek takımım falan da yok
Biz yanlş yapmıoruz cukomHof bilin bakalım ne oldu.. geçen ay evleneb arkadaşım ilk geceden hamile kalmış biraz önce testini attı2.5 senedir nerde yanlış yapıyoruz
Çocuk durmasada topluosn bulutum inan.. Tabi misafir kabul edeceksenGerçekten de öyleher an doğururum gelen olur diye sürekli toplamak zorundayım yoruldum mutfak bir dakka düzenli kalmıyo her gün çamaşır makinesi açar oldum bıhtım artık.bebe doğsa da çocuk durmuyor diye salsam artık
Kulaklığın tutacağı var işte. Kendime özel koltuğum yok derken evde kulaklık kadar özel bir yere sahip değilim manasında dedim ahshhsjs ama şey olsa fena olmazdı tabii çok istemiştim. Hani bahçelere, teraslara konan tepeden asılı tek kişilik salıncak şeklinde koltuklar var ya. Evlenirken 2000'e yakındı fiyatları. Şimdi kim bilir kaç olmuşlardırVay be enişte kendini aşmış kulaklık standı ilk kez duyuyorumbenimkine şükrettim garibim kendine bir katlanan masa aldı onun üstünde oynuyor ses etmiyorum arada geliyorlar kavga çıkarıyorum sonra yine aynı devam özel koltuk benimde yok.özelden kastım şu ayak koymak için yeri olan sallanan pofuduk koltuktan ama garibanlık işte alamadık
mobilyacılar çığrından çıkmış zaten akrabanın koltuğu çöktü garantisi olmasına rağmen yapmadılar.beyaz eşyadan farkı yok.vermemekle iyi yapmışsınız
Hee di mi bak beni nasıl da iyi tanıyor ahshjdjdSenden şöyle altın varaklı kendinden fırfırı olan tabaklar beklerdim
Beni cok yanılttın neoş
Tunaydin bebitom iyiyiz sen nasılsınGünaydın yavrumlar, iyisiniz inssss
İyiyim çok şükür cnm, dun bakamadim hc, bugün bakaym dedim neler yapıyorsunuz diyeTunaydin bebitom iyiyiz sen nasılsın
Yok kırkından sonra gelen olur burda o da toplu gelirler zaten çok kişi yok.şehir dışından akrabalarımda kırkından sonra toplu gelir öyle herkesi toptan ağırlar rahat ederim.Burda gelen bir kv olur onda da çok kasmam herhalde.sizin çok güzel olmuş açık alanda annen de yardımcı olmuştur missSenden şöyle altın varaklı kendinden fırfırı olan tabaklar beklerdim
Beni cok yanılttın neoş
Biz yanlş yapmıoruz cukom
Yumurtalarımız cok seçici, spremleri beğenmio
Spremlerde yakışıklı olalım die çaba sarfetmiyor
Çocuk durmasada topluosn bulutum inan.. Tabi misafir kabul edeceksen
Ben evde olsam etmezdm
Cok şükür yaza denk geldi
Annemlerin terasında herkesten uzak açık alanda geldi herkes
Eee tabi doğal olarak annemle hep bi koşturma hali :)
Cahillik işte ne bilemKulaklığın tutacağı var işte. Kendime özel koltuğum yok derken evde kulaklık kadar özel bir yere sahip değilim manasında dedim ahshhsjs ama şey olsa fena olmazdı tabii çok istemiştim. Hani bahçelere, teraslara konan tepeden asılı tek kişilik salıncak şeklinde koltuklar var ya. Evlenirken 2000'e yakındı fiyatları. Şimdi kim bilir kaç olmuşlardır
Hee di mi bak beni nasıl da iyi tanıyor ahshjdjd
Salonda altın varaklı aynalar falan... Adeta Bülent Ersoy'un, bilemedin Demet Akalın'ın evinin çakması
Piii olmayan stokla satış mı yapmış rezillerGunaydin gizlar garibanin yuzu yine gulmedi, pentiye verdigim siparisi iptal etmişler ve kampanyada bitmis
Hayir urunler hala sitede var, banka odemeyi reddetti diyorlar ama oyle olduğunda mesaj atıyor banka. Esimde yok evde kontrol edemiyorum cok üzgünüm suan. Ikiside iki kati fiyatina cikmisPiii olmayan stokla satış mı yapmış reziller
Banka onayı ödeme anında alınmıyor mu ya ilk defa böyle bir şey duydum. Reddedilecekse zaten ödeme anında onay vermiyorHayir urunler hala sitede var, banka odemeyi reddetti diyorlar ama oyle olduğunda mesaj atıyor banka. Esimde yok evde kontrol edemiyorum cok üzgünüm suan. Ikiside iki kati fiyatina cikmis
Pentinin sistemi boyle cok hata veriyormuş birsuru şikayet var benimki gibiBanka onayı ödeme anında alınmıyor mu ya ilk defa böyle bir şey duydum. Reddedilecekse zaten ödeme anında onay vermiyor
Penti müşteri bilgilerinin çalındığını duyurduğundan beri bir şey alacağım zaman Hepsiburada üzerinden alıyorum ben, kendi sitesinden değil. Biraz bekle kasım indirimlerinde kesin yakalarsınPentinin sistemi boyle cok hata veriyormuş birsuru şikayet var benimki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?