Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tüm suç spermlerde ahjsbsj doğru düzgün gelseler beğenir benim yumurtacıklarım

İyi bee, dun mutfak dolap kapaklarinin altını temizlemistm, bugun ustunu, lavabolari vs temizledim, accuk is yaptm, smdi dinlenme, kitap kahve zamani kolay gelsin canim, öğretmenin tatili de hep hazırlık
Ben temizlik de yapamadım bu hafta sanırım haftaya birini alcam eve yetistiremiyorum ya anca denemeleri hazırladım yemek yapicam bı pazar var tatil onda da yoruldum

Ben temizlik de yapamadım bu hafta sanırım haftaya birini alcam eve yetistiremiyorum ya anca denemeleri hazırladım yemek yapicam bı pazar var tatil onda da yoruldum
Valla cnm ben de temizlikci (hatta duzenli) alma yönünde ısrarcıyim ancak eşim kendi yapmayi istediği için bsy demiyorm, bugün ben dolaplarla vs ilgilenirken o buhar makinesi ile kapilari sildi ortaligi toparladi, yarın yerleri silecek. Haftaya camları. Bence destek almak mantikli, bir pazar gunun var, diger günler zaten yoğun, nefes de mi almayacaksin. Bosver ya.. temizlik nankor bir sey, bir de zaman kaybı, o kadar boslugumuz yok ki kuzum. Al gitsin.

Camlar yazdan beri silinmiyo sen düşün perdeler tozdan mahvolmuş durumda yikasam camları silemedigim için yine aynı olacak halıları da yıkamaya vercem vermişken birini alayım dip köşe yapsın diom

Camlar yazdan beri silinmiyo sen düşün perdeler tozdan mahvolmuş durumda yikasam camları silemedigim için yine aynı olacak halıları da yıkamaya vercem vermişken birini alayım dip köşe yapsın diom
En iyisi ya, al gitsin düşünme bile. Her is sana bakiyorsa hele, hiç gerek yok. Valla bizim de coooook oldu silinmeyeli perdeler de yikanacak, cok is var ama is bitmez. Oldugu kdr bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…