- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.101
Yine indirim var ama bindirim gibi olmus birazPenti müşteri bilgilerinin çalındığını duyurduğundan beri bir şey alacağım zaman Hepsiburada üzerinden alıyorum ben, kendi sitesinden değil. Biraz bekle kasım indirimlerinde kesin yakalarsın
Adı indirim onların, boş ver. Gerçek indirimleri takip et senYine indirim var ama bindirim gibi olmus biraz
Senden şöyle altın varaklı kendinden fırfırı olan tabaklar beklerdim
Beni cok yanılttın neoş
Biz yanlş yapmıoruz cukom
Yumurtalarımız cok seçici, spremleri beğenmio
Spremlerde yakışıklı olalım die çaba sarfetmiyor
Çocuk durmasada topluosn bulutum inan.. Tabi misafir kabul edeceksen
Ben evde olsam etmezdm
Cok şükür yaza denk geldi
Annemlerin terasında herkesten uzak açık alanda geldi herkes
Eee tabi doğal olarak annemle hep bi koşturma hali :)
Deneme hazirliom valla napam yaa sen napiosun ne var ne yokİyiyim çok şükür cnm, dun bakamadim hc, bugün bakaym dedim neler yapıyorsunuz diyeozleyrum
İyi bee, dun mutfak dolap kapaklarinin altını temizlemistm, bugun ustunu, lavabolari vs temizledim, accuk is yaptm, smdi dinlenme, kitap kahve zamaniDeneme hazirliom valla napam yaa sen napiosun ne var ne yok
Ben temizlik de yapamadım bu hafta sanırım haftaya birini alcam eve yetistiremiyorum yaİyi bee, dun mutfak dolap kapaklarinin altını temizlemistm, bugun ustunu, lavabolari vs temizledim, accuk is yaptm, smdi dinlenme, kitap kahve zamanikolay gelsin canim, öğretmenin tatili de hep hazırlık
İdrar testlerine karşıyım benGecikmenin 2. Günü ve test negatif.. test almamaya yeminliydim gecikmeden , artık gecikse de yapmicam test ahjsbsjsns
Valla cnm ben de temizlikci (hatta duzenli) alma yönünde ısrarcıyim ancak eşim kendi yapmayi istediği için bsy demiyorm, bugün ben dolaplarla vs ilgilenirken o buhar makinesi ile kapilari sildi ortaligi toparladi, yarın yerleri silecek. Haftaya camları. Bence destek almak mantikli, bir pazar gunun var, diger günler zaten yoğun, nefes de mi almayacaksin. Bosver ya.. temizlik nankor bir sey, bir de zaman kaybı, o kadar boslugumuz yok ki kuzum. Al gitsin.Ben temizlik de yapamadım bu hafta sanırım haftaya birini alcam eve yetistiremiyorum yaanca denemeleri hazırladım yemek yapicam bı pazar var tatil onda da yoruldum
Camlar yazdan beri silinmiyo sen düşün perdeler tozdan mahvolmuş durumda yikasam camları silemedigim için yine aynı olacak halıları da yıkamaya vercem vermişken birini alayım dip köşe yapsın diomValla cnm ben de temizlikci (hatta duzenli) alma yönünde ısrarcıyim ancak eşim kendi yapmayi istediği için bsy demiyorm, bugün ben dolaplarla vs ilgilenirken o buhar makinesi ile kapilari sildi ortaligi toparladi, yarın yerleri silecek. Haftaya camları. Bence destek almak mantikli, bir pazar gunun var, diger günler zaten yoğun, nefes de mi almayacaksin. Bosver ya.. temizlik nankor bir sey, bir de zaman kaybı, o kadar boslugumuz yok ki kuzum. Al gitsin.
En iyisi ya, al gitsin düşünme bile. Her is sana bakiyorsa hele, hiç gerek yok. Valla bizim de coooook oldu silinmeyeliCamlar yazdan beri silinmiyo sen düşün perdeler tozdan mahvolmuş durumda yikasam camları silemedigim için yine aynı olacak halıları da yıkamaya vercem vermişken birini alayım dip köşe yapsın diom
Aynen bana bakiyo bütün işEn iyisi ya, al gitsin düşünme bile. Her is sana bakiyorsa hele, hiç gerek yok. Valla bizim de coooook oldu silinmeyeliperdeler de yikanacak, cok is var ama is bitmez. Oldugu kdr bosver
Yuhhhh niye o kdr kısa kesmişlerSabah 09:30dan akşam 17:30da gelecek delilen elektrk yeni geldi
İdrar testlerine karşıyım ben
O zor iste ya, destek al boşver, senin de canın canAynen bana bakiyo bütün iş
Yuhhhh niye o kdr kısa kesmişler
Cok hastalar bulutum cok
Tesisat yenileme çalışmasıymış nurumAynen bana bakiyo bütün iş
Yuhhhh niye o kdr kısa kesmişler
Bizim burda sadece fabrika bölgelerinde kesilmişti gelmiş herifi ise gönderdim temizliğe kalkıştım bendeCok hastalar bulutum cok
Ateşleri düşmüo
Tesisat yenileme çalışmasıymış nurum
Vallahi herşey olduğu gibi kaldı bugnBizim burda sadece fabrika bölgelerinde kesilmişti gelmiş herifi ise gönderdim temizliğe kalkıştım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?