- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.121
Hadi ya uzun zaman oldu hala düşmedi mi ateşleri.üzüldümCok hastalar bulutum cok
Ateşleri düşmüo
Tesisat yenileme çalışmasıymış nurum
Dşmemiş bulutumHadi ya uzun zaman oldu hala düşmedi mi ateşleri.üzüldümhemen toparlanırlar inşallah.rabbim şifa versin inşallah Oğlanın hasta olması ayrı, hamile haliyle kendisinin hasta olması ayrı üzücü.çok zor..
Bakan olsaydı daha hızlı iyileşirlerdi.o kötü işteDşmemiş bulutum
Aynen cok zor
Allah yardımcıları olsun
Bakanıda yok
Valla bende banyoyu sildim kileri düzenledim çamaşırlar geciyordumki herif geldi karnım aç diye kaldı çamaşırlar daha yazlık kışlık değişimi yapmadımVallahi herşey olduğu gibi kaldı bugn
Bulaşk mak. Çamaşır mak.
Hele çamaşır mak. Heralde 3 makina beni beklio
Neyse evi sildim toz aldm napim
İyiyim bulutumBakan olsaydı daha hızlı iyileşirlerdi.o kötü işteinşallah bebiş biraz bekler de şimdi gelmez :/ sen nasılsın
Ben geçen kış annemde kalıp yazında hep gecelikle gezince duruo kışlıklarValla bende banyoyu sildim kileri düzenledim çamaşırlar geciyordumki herif geldi karnım aç diye kaldı çamaşırlar daha yazlık kışlık değişimi yapmadım
Ohhh ne guzellİyiyim bulutum
Tek sıkıntım uykusuzluk
Ben geçen kış annemde kalıp yazında hep gecelikle gezince duruo kışlıklar
Eline sağlık canısı ben de yarın banyoyu silicem.keşke yaptığımız temizlik bir ay dursaValla bende banyoyu sildim kileri düzenledim çamaşırlar geciyordumki herif geldi karnım aç diye kaldı çamaşırlar daha yazlık kışlık değişimi yapmadım
Allah başka dert vermesin bal0ncuğumİyiyim bulutum
Tek sıkıntım uykusuzluk
Ben geçen kış annemde kalıp yazında hep gecelikle gezince duruo kışlıklar
Uyku sorununu kahveyle çözen insanlara hayranmEline sağlık canısı ben de yarın banyoyu silicem.keşke yaptığımız temizlik bir ay dursa
Allah başka dert vermesin bal0ncuğumonu kahveyle falan idare ediver bu seneden sonra rahat rahat uyursun bende uykuyu çok seviyorum iki part şeklinde 10 12 saat uyuyorum inşallah 2 3 saate adapte olurum
Hadi ya kafein aslında işe yaraması lazım şekerli değil de sade denedin mi? Bünyen sağlam demek kiUyku sorununu kahveyle çözen insanlara hayranm
Ben kahv3 sevmem ama sırf bu yüzdrn içmişliğim var fakat bede bi işe yaramıo
Keşke dursa kuzum ama nerdeeeeEline sağlık canısı ben de yarın banyoyu silicem.keşke yaptığımız temizlik bir ay dursa
Allah başka dert vermesin bal0ncuğumonu kahveyle falan idare ediver bu seneden sonra rahat rahat uyursun bende uykuyu çok seviyorum iki part şeklinde 10 12 saat uyuyorum inşallah 2 3 saate adapte olurum
Şekersiz ve en kpyu acı kahve ama sanırım bende etki etmioHadi ya kafein aslında işe yaraması lazım şekerli değil de sade denedin mi? Bünyen sağlam demek kibenim direk gözleri faltaşı gibi açıyor.o yüzden çok aramam olursa içerim arada yaparım uykum kaçmasın
Bende de etki etmiyoŞekersiz ve en kpyu acı kahve ama sanırım bende etki etmio
elmamıBende de etki etmiyosanırım çok tuketince de olmuyo o iş elma ye elma en güzeli aciyo uykuyu
Kız elma iştah açıyor onu da yerseBende de etki etmiyosanırım çok tuketince de olmuyo o iş elma ye elma en güzeli aciyo uykuyu
neeeeeeeeeeeeeeeee
Ben de dün şehir dışından geldim. Çamaşırları daha sabah bitirdim. toplam 5-6 makine çalıştırmışımdırVallahi herşey olduğu gibi kaldı bugn
Bulaşk mak. Çamaşır mak.
Hele çamaşır mak. Heralde 3 makina beni beklio
Neyse evi sildim toz aldm napim
Ben de kahve çok tüketirim. Bende de bağışıklıktan uyku açmıyor herhalde. Kahve ile ayılanlar cidden şanslısınız.Hadi ya kafein aslında işe yaraması lazım şekerli değil de sade denedin mi? Bünyen sağlam demek kibenim direk gözleri faltaşı gibi açıyor.o yüzden çok aramam olursa içerim arada yaparım uykum kaçmasın
Hangimizin lazım değil ki ahahahhakilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?