Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok hastalar bulutum cok
Ateşleri düşmüo

Tesisat yenileme çalışmasıymış nurum
Hadi ya uzun zaman oldu hala düşmedi mi ateşleri.üzüldüm hemen toparlanırlar inşallah.rabbim şifa versin inşallah Oğlanın hasta olması ayrı, hamile haliyle kendisinin hasta olması ayrı üzücü.çok zor..

Dşmemiş bulutum
Aynen cok zor
Allah yardımcıları olsun
Bakanıda yok

Vallahi herşey olduğu gibi kaldı bugn
Bulaşk mak. Çamaşır mak.
Hele çamaşır mak. Heralde 3 makina beni beklio
Neyse evi sildim toz aldm napim
Valla bende banyoyu sildim kileri düzenledim çamaşırlar geciyordumki herif geldi karnım aç diye kaldı çamaşırlar daha yazlık kışlık değişimi yapmadım

Bakan olsaydı daha hızlı iyileşirlerdi.o kötü işte inşallah bebiş biraz bekler de şimdi gelmez :/ sen nasılsın
İyiyim bulutum
Tek sıkıntım uykusuzluk

Valla bende banyoyu sildim kileri düzenledim çamaşırlar geciyordumki herif geldi karnım aç diye kaldı çamaşırlar daha yazlık kışlık değişimi yapmadım
Ben geçen kış annemde kalıp yazında hep gecelikle gezince duruo kışlıklar

Eline sağlık canısı ben de yarın banyoyu silicem.keşke yaptığımız temizlik bir ay dursa
İyiyim bulutum
Tek sıkıntım uykusuzluk

Ben geçen kış annemde kalıp yazında hep gecelikle gezince duruo kışlıklar
Allah başka dert vermesin bal0ncuğum onu kahveyle falan idare ediver bu seneden sonra rahat rahat uyursun bende uykuyu çok seviyorum iki part şeklinde 10 12 saat uyuyorum inşallah 2 3 saate adapte olurum

Uyku sorununu kahveyle çözen insanlara hayranm
Ben kahv3 sevmem ama sırf bu yüzdrn içmişliğim var fakat bede bi işe yaramıo

Uyku sorununu kahveyle çözen insanlara hayranm
Ben kahv3 sevmem ama sırf bu yüzdrn içmişliğim var fakat bede bi işe yaramıo
Hadi ya kafein aslında işe yaraması lazım şekerli değil de sade denedin mi? Bünyen sağlam demek ki benim direk gözleri faltaşı gibi açıyor.o yüzden çok aramam olursa içerim arada yaparım uykum kaçmasın

Keşke dursa kuzum ama nerdeeee

Şekersiz ve en kpyu acı kahve ama sanırım bende etki etmio

Vallahi herşey olduğu gibi kaldı bugn
Bulaşk mak. Çamaşır mak.
Hele çamaşır mak. Heralde 3 makina beni beklio
Neyse evi sildim toz aldm napim
Ben de dün şehir dışından geldim. Çamaşırları daha sabah bitirdim. toplam 5-6 makine çalıştırmışımdır
Ben de kahve çok tüketirim. Bende de bağışıklıktan uyku açmıyor herhalde. Kahve ile ayılanlar cidden şanslısınız.
N Neal ve dayler dayler siz doğurunca cok sıkılacam

kilo vermem lazım
Hangimizin lazım değil ki ahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…