Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nere gittin kzzzzzzz

Yeni gebeler gelecek hic merak etme bacım eli kulaginda yakin vakitte 3 tane gelecek, içime doğdu
kimler

Niçin şaşırdın bunu bilmiyor muydun

Yedirdigi için olmasın
Cildi de güzelleştiriyor ah elma ah ah
bilmiodum parişko

Bana izin verdi diye kuduran arkadaşım bana trip atıyor sanki izin isteyen benim ya da izin veren benim
Erkeklerin triplisi arkadaş dahi olsa cekilmiyormus
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kendi onlarca izin alırken hayırdır yani
kime trip atıo
gitsin karısına atsın

İsim isteriz

Eşimin ailesini ziyarete gittik yavrucum ankaraya. Bayramla birleştirip görelim dedik. Uzun tatil de olsa kısa ziyaret de olsa çamaşır şişiyor evden dışarı çıktım mı
barıştınızmı kız enişteylen

bilmiodum parişko

kime trip atıo
gitsin karısına atsın

Aman kuzu klasik işte yaaa. Bir barışık bir dargın. Zaten bu tartışmalarda olay barışmak da değil ki seni anlayıp tekrar aynı tartışmalara girmemesi önemli olan ama sanmam ahahaha

Sen nasılsın uykusuzluk son gaz devam mı

düzene girersiniz biraz zamana bırakmalısınız cnm

N Neal ve dayler dayler siz doğurunca cok sıkılacam
Yuoo bana bakmaya geleceğin için hiç sıkılmazsın. "Bu nereden doğurdu yaa" diye kaçmaya çalışırsın, kapıyı kilitler elaktarları yutarım
Aman kuzu klasik işte yaaa. Bir barışık bir dargın. Zaten bu tartışmalarda olay barışmak da değil ki seni anlayıp tekrar aynı tartışmalara girmemesi önemli olan ama sanmam ahahaha
Eskiden elektronik oyuncakların olduğu oyun alanlarında 7-8 delikli bir masada her delikte farklı renk timsah kafası mı ne vardı. Vink vink sırayla dışarı çıkıyordu o kafalar. Elimizde sünger kaplı tokmakla o kafalara vurup puan topluyorduk. Keşke kocalarımızın kafasından öyle bir şey yapılsa biz de vurup indirsek

Merdane bunun icin değil mi

nere gittin kzzzzzzz

kimler
İsim veremem ama içime doguyoooo, çok yakindir, 3 aya 3 gebe
Bana izin verdi diye kuduran arkadaşım bana trip atıyor sanki izin isteyen benim ya da izin veren benim
Erkeklerin triplisi arkadaş dahi olsa cekilmiyormus
Offff hic çekilmiyor valla böyle tipler ya tribi alinganligi komple çekemiyorum zaten de
İsim isteriz

Eşimin ailesini ziyarete gittik yavrucum ankaraya. Bayramla birleştirip görelim dedik. Uzun tatil de olsa kısa ziyaret de olsa çamaşır şişiyor evden dışarı çıktım mı
İsim yok, öyle nasil bileeem, ama 3 aya 3 gebe aha da diyom burda

Yeni gebeler gelecek hic merak etme bacım eli kulaginda yakin vakitte 3 tane gelecek, içime doğdu
Ben ben ben
bilmiodum parişko

kime trip atıo
gitsin karısına atsın

Kız kadın da boşadı yeni bir yıl olmayacak
Müdür ben yokken beni çok övmüş kuduruyor
Elmanın yanında süt yoğurt ya da badem tüket aciktirmiyo ama ben diyetteyken elma yiodum iyi oluyodu
He tek olunca fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…