- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.141
Ama enerji verip uyku da aciyo
Yeni gebeler gelecek hic merak etme bacım
nere gittin kzzzzzzzBen de dün şehir dışından geldim. Çamaşırları daha sabah bitirdim. toplam 5-6 makine çalıştırmışımdır
Ben de kahve çok tüketirim. Bende de bağışıklıktan uyku açmıyor herhalde. Kahve ile ayılanlar cidden şanslısınız.
Hangimizin lazım değil ki ahahahha
kimlerYeni gebeler gelecek hic merak etme bacımeli kulaginda yakin vakitte 3 tane gelecek, içime doğdu
Niçin şaşırdın bunu bilmiyor muydunneeeeeeeeeeeeeeeee
Yedirdigi için olmasınAma enerji verip uyku da aciyo
İsim isterizYeni gebeler gelecek hic merak etme bacımeli kulaginda yakin vakitte 3 tane gelecek, içime doğdu
Eşimin ailesini ziyarete gittik yavrucum ankaraya. Bayramla birleştirip görelim dedik. Uzun tatil de olsa kısa ziyaret de olsa çamaşır şişiyor evden dışarı çıktım mınere gittin kzzzzzzz
kimler
bilmiodum parişkoNiçin şaşırdın bunu bilmiyor muydun
Yedirdigi için olmasın
Cildi de güzelleştiriyor ah elma ah ah
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBana izin verdi diye kuduran arkadaşım bana trip atıyorsanki izin isteyen benim ya da izin veren benim
Erkeklerin triplisi arkadaş dahi olsa cekilmiyormus
barıştınızmı kız enişteylenİsim isteriz
Eşimin ailesini ziyarete gittik yavrucum ankaraya. Bayramla birleştirip görelim dedik. Uzun tatil de olsa kısa ziyaret de olsa çamaşır şişiyor evden dışarı çıktım mı
Aman kuzu klasik işte yaaa. Bir barışık bir dargın. Zaten bu tartışmalarda olay barışmak da değil ki seni anlayıp tekrar aynı tartışmalara girmemesi önemli olan ama sanmam ahahahabilmiodum parişko
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kendi onlarca izin alırken hayırdır yani
kime trip atıo
gitsin karısına atsın
barıştınızmı kız enişteylen
Elmanın yanında süt yoğurt ya da badem tüket aciktirmiyo ama ben diyetteyken elma yiodum iyi oluyoduNiçin şaşırdın bunu bilmiyor muydun
Yedirdigi için olmasın
Cildi de güzelleştiriyor ah elma ah ah
düzene girersiniz biraz zamana bırakmalısınız cnmAman kuzu klasik işte yaaa. Bir barışık bir dargın. Zaten bu tartışmalarda olay barışmak da değil ki seni anlayıp tekrar aynı tartışmalara girmemesi önemli olan ama sanmam ahahaha
Sen nasılsın uykusuzluk son gaz devam mı
Bunu yapabilen erkek var mi gsgsgsgseni anlayıp tekrar aynı tartışmalara girmemesi
Yuoo bana bakmaya geleceğin için hiç sıkılmazsın. "Bu nereden doğurdu yaa" diye kaçmaya çalışırsın, kapıyı kilitler elaktarları yutarım
Eskiden elektronik oyuncakların olduğu oyun alanlarında 7-8 delikli bir masada her delikte farklı renk timsah kafası mı ne vardı. Vink vink sırayla dışarı çıkıyordu o kafalar. Elimizde sünger kaplı tokmakla o kafalara vurup puan topluyorduk. Keşke kocalarımızın kafasından öyle bir şey yapılsa biz de vurup indirsekAman kuzu klasik işte yaaa. Bir barışık bir dargın. Zaten bu tartışmalarda olay barışmak da değil ki seni anlayıp tekrar aynı tartışmalara girmemesi önemli olan ama sanmam ahahaha
Merdane bunun icin değil miYuoo bana bakmaya geleceğin için hiç sıkılmazsın. "Bu nereden doğurdu yaa" diye kaçmaya çalışırsın, kapıyı kilitler elaktarları yutarım
Eskiden elektronik oyuncakların olduğu oyun alanlarında 7-8 delikli bir masada her delikte farklı renk timsah kafası mı ne vardı. Vink vink sırayla dışarı çıkıyordu o kafalar. Elimizde sünger kaplı tokmakla o kafalara vurup puan topluyorduk. Keşke kocalarımızın kafasından öyle bir şey yapılsa biz de vurup indirsek
İsim veremem ama içime doguyoooo, çok yakindir, 3 aya 3 gebenere gittin kzzzzzzz
kimler
Offff hic çekilmiyor valla böyle tipler yaBana izin verdi diye kuduran arkadaşım bana trip atıyorsanki izin isteyen benim ya da izin veren benim
Erkeklerin triplisi arkadaş dahi olsa cekilmiyormus
İsim yok, öyle nasil bileeem, ama 3 aya 3 gebe aha da diyom burdaİsim isteriz
Eşimin ailesini ziyarete gittik yavrucum ankaraya. Bayramla birleştirip görelim dedik. Uzun tatil de olsa kısa ziyaret de olsa çamaşır şişiyor evden dışarı çıktım mı
Beni beni bihteriniiiiİsim veremem ama içime doguyoooo, çok yakindir, 3 aya 3 gebe
Offff hic çekilmiyor valla böyle tipler yatribi alinganligi komple çekemiyorum zaten de
İsim yok, öyle nasil bileeem, ama 3 aya 3 gebe aha da diyom burda
İsim veremem ama içime doguyoooo, çok yakindir, 3 aya 3 gebe
Offff hic çekilmiyor valla böyle tipler yatribi alinganligi komple çekemiyorum zaten de
İsim yok, öyle nasil bileeem, ama 3 aya 3 gebe aha da diyom burda
İsim ver ağa isim isim ona göre çalışak dersimiziİsim yok, cisim var ahshshdhd
Meh merdane istemem. O tokmakla doya doya vurmamız lazım. Merdaneyle 3-5 vurmaya kafası kırılır, onunla uğraşamam. Sonra ben çekeceğim yineMerdane bunun icin değil mi
Ben ben benYeni gebeler gelecek hic merak etme bacımeli kulaginda yakin vakitte 3 tane gelecek, içime doğdu
Kız kadın da boşadı yeni bir yıl olmayacakbilmiodum parişko
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kendi onlarca izin alırken hayırdır yani
kime trip atıo
gitsin karısına atsın
barıştınızmı kız enişteylen
He tek olunca fenaElmanın yanında süt yoğurt ya da badem tüket aciktirmiyo ama ben diyetteyken elma yiodum iyi oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?