- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.161
Tek seferde bayiltirsam cok eğlenirim ya benMeh merdane istemem. O tokmakla doya doya vurmamız lazım. Merdaneyle 3-5 vurmaya kafası kırılır, onunla uğraşamam. Sonra ben çekeceğim yine
Sonuç odaklı, sıkıcı bir bakış açıcı. Geçecek mi öyle, için soğuyacak mı, hı söyle?!Tek seferde bayiltirsam cok eğlenirim ya ben
İsim ver ağa isim isim ona göre çalışak dersimizi
Isim ver
Demez olaydimmmm, içimde dutaydimmm, acaydim gollarimi getme deyeydimmmBen ben ben
Kız kadın da boşadı yeni bir yıl olmayacak
Müdür ben yokken beni çok övmüş kuduruyor
He tek olunca fena
Mikser gibi karıştırdın ortalığı haDemez olaydimmmm, içimde dutaydimmm, acaydim gollarimi getme deyeydimmm
Ben nere geliom kız neoşşşşYuoo bana bakmaya geleceğin için hiç sıkılmazsın. "Bu nereden doğurdu yaa" diye kaçmaya çalışırsın, kapıyı kilitler elaktarları yutarım
Eskiden elektronik oyuncakların olduğu oyun alanlarında 7-8 delikli bir masada her delikte farklı renk timsah kafası mı ne vardı. Vink vink sırayla dışarı çıkıyordu o kafalar. Elimizde sünger kaplı tokmakla o kafalara vurup puan topluyorduk. Keşke kocalarımızın kafasından öyle bir şey yapılsa biz de vurup indirsek
Kulağıma söleİsim veremem ama içime doguyoooo, çok yakindir, 3 aya 3 gebe
Offff hic çekilmiyor valla böyle tipler yatribi alinganligi komple çekemiyorum zaten de
İsim yok, öyle nasil bileeem, ama 3 aya 3 gebe aha da diyom burda
Oh olmuşBen ben ben
Kız kadın da boşadı yeni bir yıl olmayacak
Müdür ben yokken beni çok övmüş kuduruyor
He tek olunca fena
E eveeeeBen nere geliom kız neoşşşş
Ayilinca yine bayiltirim missssSonuç odaklı, sıkıcı bir bakış açıcı. Geçecek mi öyle, için soğuyacak mı, hı söyle?!
Gsfsgshsgsg artik cok gec, hemen ver o isimleriDemez olaydimmmm, içimde dutaydimmm, acaydim gollarimi getme deyeydimmm
Mikser gibi karıştırdın ortalığı ha
Ben nere geliom kız neoşşşş
Kulağıma söle
Oh olmuş
Bırak kız kudursun
Hic bsy demiyom size, isim dogsa isim derdim, sayı dogdu ben nabimAy sonunda gördn gördünnnn
Ya isim icime doğmadı kiz kizimmm, sayi dogdu ya nabam ben nabamAyilinca yine bayiltirim missss
Gsfsgshsgsg artik cok gec, hemen ver o isimleri
Kanka bi bak be bende doguyomuyum icine gsgsgsvHic bsy demiyom size, isim dogsa isim derdim, sayı dogdu ben nabim
AhahahahahhahahaHic bsy demiyom size, isim dogsa isim derdim, sayı dogdu ben nabim
Ooo olmazki ama yaYa isim icime doğmadı kiz kizimmm, sayi dogdu ya nabam ben nabamgidiyom ben
Kanka bi bak be bende doguyomuyum icine gsgsgsv
Ahahahahahhahaha
Ölecemmm
Ooo olmazki ama ya
Dogurcaklar diye ben suclu oldum yaziklarim olsun, hic kiymetim bilinmiyor bu topikte, en çok bana soracaksiniz, ben saksi degilim, en çok banaaaaDoplanin dayler gaçıyuuuuu
Tom ve Jerry'de mi yaşıyorsun mübarekAyilinca yine bayiltirim missss
Gsfsgshsgsg artik cok gec, hemen ver o isimleri
Bizim olayımız uzaktan yardımSen geldnmi bana bakmaya
Hic bsy demiyom size, isim dogsa isim derdim, sayı dogdu ben nabim
Ya isim icime doğmadı kiz kizimmm, sayi dogdu ya nabam ben nabamgidiyom ben
Esaslı bir dolandırıcılık örneğiydi ta ki gideceğini haber verene kadarDoplanin dayler gaçıyuuuuu
Offff, o sayı doğan icime s.çam. Daha da söylemicem icimde duducam. İ ihhhh, zirnik cikmaz benden daha, geldiği gibi geri gitti 6.hislerim, halbusu benim ayimdi, akreplikti, kasimdiTom ve Jerry'de mi yaşıyorsun mübarek
Bizim olayımız uzaktan yardım
Esaslı bir dolandırıcılık örneğiydi ta ki gideceğini haber verene kadar
Kız ben birşey demedimDemez olaydimmmm, içimde dutaydimmm, acaydim gollarimi getme deyeydimmm
Böyle birşey olamazBen nere geliom kız neoşşşş
Kulağıma söle
Oh olmuş
Bırak kız kudursun
Doplanin dayler gaçıyuuuuu
Ay kıyamam neoşşş sen sağlıkla doğurdaTom ve Jerry'de mi yaşıyorsun mübarek
Bizim olayımız uzaktan yardım
Esaslı bir dolandırıcılık örneğiydi ta ki gideceğini haber verene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?