Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben birşey demedim
Bende ben h amileyim diyorum. Gerçi bat ne zaman hatırlamıyorum da

Böyle birşey olamaz ay gülmekten ölüyorum 40 kusur yaşındaki adam trip atıyor
İnsallaaaaahhhhhhh, ol da goster şunlara 1.yi, kalsin 2 kişi
dayler dayler vurup kaçmaya alışık şimdi. Köşeye sıkıştı lelelelellelelelel

Ay kıyamam neoşşş sen sağlıkla doğurda
Vurup kacmak hic tarzim degildir, aksine sonuna kadar devam ederim, baskasiyla karistirdin herhald?
Küstürdünüz Nostradamus gibi gadını al işte. Mutlu musunuz???
Mikser diyen kimdi

Bunu yapabilen erkek var mi gsgsgsg
İşte sanmam kısmı bu sebepleydi. Normalde boş ümitler insanıyım ama bu konuda ümit edecek kadar da salk değiliz çok şükür
O oyunda da vurduğun yer bir süre sonra yeniden fırlıyordu. işte bunlar da öyle. Bir yerden kafalarına vuruyorsun, 1 ay sonra yeniden aynı konu fırlıyor
İsim veremem ama içime doguyoooo, çok yakindir, 3 aya 3 gebe

Offff hic çekilmiyor valla böyle tipler ya tribi alinganligi komple çekemiyorum zaten de

İsim yok, öyle nasil bileeem, ama 3 aya 3 gebe aha da diyom burda
Dayleeeeeeeeerrr Sen bilmiyor musn biz boş hayaller insanları olduk bu gebelik çalışmalarından sonra. Sen şimdi hepimizi ümitlendirdin ahahahaha O isimleri almadan seni yollamıcaz

Mikser diyen kimdi
Ben mikşeyk demişimdir, mik-şeyk. Olsa da içmesek mmmh farenjit olmayalım durduk yere
O oyunda da vurduğun yer bir süre sonra yeniden fırlıyordu. işte bunlar da öyle. Bir yerden kafalarına vuruyorsun, 1 ay sonra yeniden aynı konu fırlıyor
Üff doğru dedin ha tam öyleler. Daha çok vurasım geldi şimdi bak

Ama enerji verip uyku da aciyo
Evet elma uyku açıyor.aç karnına yiyince iştah kesip tok tutuyor kırmızı favorim
çok tüketmekten o zaman ben nadiren içiyorum.ya misafirlikte ya misafir gelince ya da kafeye gidince
Onca çamaşırı nereye astın kurumuyor da artık.bıktım ben çamaşır asmaktan keşke kurutma makinem olsaydı

Ben mikşeyk demişimdir, mik-şeyk. Olsa da içmesek mmmh farenjit olmayalım durduk yere

Sinirden merdaneyi bırakıp boks eldiveni aldı eline kadın. Savulun kocalar ahahahah
Ben klasik çamaşır askılığı kullanmıyorum bulutcum. Hani bu dikine 3 katlı çamaşır askılıkları var ya gördün mü bilmiyorum ondan kullanıyorum. O bir tık daha fazla alıyor. 5-6 makne ama hepsi ağzına kadar dolu değildi. Dolmasa da yıkıyorum ben onu mu beklicem

Kurutma bir ara ben de düşündüm ama bedavaya yapabilicen şeyi parayla yapmak gibi geliyor Belki aile kalabalık olsa daha fazla ihtiyaç duyarım. Bir de kurutma makineleri nem yapıyor. Banyonun iyi havalanıyor olması lazım o makne için de aklında bulunsun.

İcime isim dogsa ismi soylerdim, dogdu da gizliyom mu zannediyonuz bilmiyom ki yia

Girdin galbimi

Aa şimdi nette gördüm baya iyimiş bu 3 katlılarneden hiç marketlere falan gelmiyor ki şimdi makineye param yetmez zaten alabilirim bundan kalabalıktan değil de her gün yada iki günde bir açmak çok sıkıcı ondan istemiştim.nem yaptığını bilmiyordum bizim banyo pek hava almıyor kapısını sürekli açık tutmak lazım o zaman..kalsın şimdilik yeni eve geçersek belki eşimi ikna ederim

İnsallaaaaahhhhhhh, ol da goster şunlara 1.yi, kalsin 2 kişi

Vurup kacmak hic tarzim degildir, aksine sonuna kadar devam ederim, baskasiyla karistirdin herhald?

Mikser diyen kimdi
Ay aminnn kuzum
Ben olmasam dahi şu şeytanın bacağını kıralım artık
Sen ve diğer doğum yapacak arkadaşlar nickimi demeyi unutmayın heeeeeee

Evet marketlerde hep klasik askılar var. Bunların kenarlarda askı uzantıları da var ya tişört gömlek falan oraya astı mı bayağı yerden tasarruf oluyor, zaten katı demiri falan da daha fazla çamaşır alıyor. Hem çamaşırı astığın yer daha fazla hem de askının kapladığı yer daha az her türlü yer tasarrufu :) ben de bunu kullanmaya başladığımdan beri bir tık azaldı çamaşır yıkadığım gün.
Evet yaa makineyi çalışıtırıp asmak bir dert bir de askılık ne kadar alacak diye düşünüp günlere bölmek ayrı dert

Offff, o sayı doğan icime s.çam. Daha da söylemicem icimde duducam. İ ihhhh, zirnik cikmaz benden daha, geldiği gibi geri gitti 6.hislerim, halbusu benim ayimdi, akreplikti, kasimdi kaybettiniz
Ya tamam tamam hadi ben hamileyim dicem inşallah buraya tez zamanda regl bugün bitti çalışmalara başlayan bari

Valla iyimiş sağol katrecim alam bundan

Ay aminnn kuzum
Ben olmasam dahi şu şeytanın bacağını kıralım artık
Sen ve diğer doğum yapacak arkadaşlar nickimi demeyi unutmayın heeeeeee
Aklimdasiniz hep kuzummm, insallahhhh innnnsallaaaahhhhhhh
Ya tamam tamam hadi ben hamileyim dicem inşallah buraya tez zamanda regl bugün bitti çalışmalara başlayan bari
Aminnnnnnnn.... Durduğun kabahatttttt

Tom ve Jerry'de mi yaşıyorsun mübarek

Bizim olayımız uzaktan yardım

Esaslı bir dolandırıcılık örneğiydi ta ki gideceğini haber verene kadar
Bi tarot marot baksaydi bari bi harf verseydi püüu
dayler dayler vurup kaçmaya alışık şimdi. Köşeye sıkıştı lelelelellelelelel

Ay kıyamam neoşşş sen sağlıkla doğurda
Simdi düşün dur kim bu 3 kisi diye
Ben hala umit ediyorum hsgshzhsbs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…