- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.201
Benene be benene, icime dogdu yazdım diye burnumdan getirdiniz pehhhh
Kanka meraq ettik napalim ama ya simdi birbirimizi yicez ilk uce girmek icinBenene be benene, icime dogdu yazdım diye burnumdan getirdiniz pehhhh
Aaa 13 yıldır camda aldim hep, değiştirmisler miDostinexe başladım bugun, 2 tanecik hap ifin kocaman plastik sise yapmışlar
Ama iyi de ben 3isim var demedim ki, isim dogmadi icime, sanki doğmuş da sakliyomusum gibi gömdünuz de gömdünuzKanka meraq ettik napalim ama ya simdi birbirimizi yicez ilk uce girmek icin
Ben de camda aldım diye hatırlıyorum iki şişe ama cidden anlamsız devasaydıDostinexe başladım bugun, 2 tanecik hap ifin kocaman plastik sise yapmışlar
2li ya benimki, bide tirnak kadar hap cok komik geldi koca şişe yapmalariAaa 13 yıldır camda aldim hep, değiştirmisler miben hep 8li aldim tabii
Neee kiiim biiiizAma iyi de ben 3isim var demedim ki, isim dogmadi icime, sanki doğmuş da sakliyomusum gibi gömdünuz de gömdünuz
Ben de camda aldım diye hatırlıyorum iki şişe ama cidden anlamsız devasaydı
Yillarin araliksiz aktif kullanicisiyim, bu paketi ilk kez goruyorum2li ya benimki, bide tirnak kadar hap cok komik geldi koca şişe yapmalari
Neee kiiim biiiizsen yanlis anlamissin biz kimseyi gommeyizki dogurcan ya sen duygularin darmadagin tabi haklisin
İnşallah dogru seyi içiyorumdur gsgsjsgshYillarin araliksiz aktif kullanicisiyim, bu paketi ilk kez goruyorumbenimki minik cam
Bak simdi yaaaaaa valla hepiniz toplasip dogumdan once timarhaneye yollicaniz beni herhalllll
Ahhshs dogrudur, degstrmislerdir, bi de onu doz olarak 2 ye bölüp içme seklinde de verebiliyorlar biliyo msn, bit kadar seyi böl icİnşallah dogru seyi içiyorumdur gsgsjsgshkiz noldu aaa gshsjshsysg ne zmaan doğuruyon
Bende bolerek ıciyomAhhshs dogrudur, degstrmislerdir, bi de onu doz olarak 2 ye bölüp içme seklinde de verebiliyorlar biliyo msn, bit kadar seyi böl icbana oyle vermediler hc ama verildigini biliyorm, ztn ortada kırma çizgisi de var bu arada uyumaya yakin ic, aliskin degilsin, tansiyonda oynama ve asiri uyku yapar habern ossn.
Çarşamba kontrol var, ne zaman doğurcM ben de bilmiyom valla bekliyom
Benimkiler de 8'liydi. Tam içiyordum. Üff aklıma getirdin bak morallerim bozuldu. Bir ara çok yükseldi falan. Endokrinciye dedim böyle böyle bir prolaktin geçmişim var diye. Arada kalmış bir durum ama şimdi zaten tahlil yaptırsan da yüksek çıkacak ne kendi kafanı karıştır ne bizimkini dedi. Doğumdan sonraya erteledik öyle. İnşallah stresten yükselmiştir o yükseldiği dönemler de bir sıkıntı yaşamam sonradan
Siz Akmoş dedikçe aklıma bu şarkı geliyor. Orijinalini bilmiyorum, bu versiyonunu da bilmiyorum. Aratınca bu çıktıAkmerim hele hele gız akmos nirlerdesinn
Yükselmez inşallah neossBenimkiler de 8'liydi. Tam içiyordum. Üff aklıma getirdin bak morallerim bozuldu. Bir ara çok yükseldi falan. Endokrinciye dedim böyle böyle bir prolaktin geçmişim var diye. Arada kalmış bir durum ama şimdi zaten tahlil yaptırsan da yüksek çıkacak ne kendi kafanı karıştır ne bizimkini dedi. Doğumdan sonraya erteledik öyle. İnşallah stresten yükselmiştir o yükseldiği dönemler de bir sıkıntı yaşamam sonradan
Bende evleneceğim zaman teyzem atmisti bana bunu asker oglana düştüm diyo ya gdgsgsgSiz Akmoş dedikçe aklıma bu şarkı geliyor. Orijinalini bilmiyorum, bu versiyonunu da bilmiyorum. Aratınca bu çıktı
Amin inşallahYükselmez inşallah neoss
ahahjajsj trol teyzeBende evleneceğim zaman teyzem atmisti bana bunu asker oglana düştüm diyo ya gdgsgsg
Ahhaha hadi ya, hem benim hep haftada 2 tam doz idi, ptesi persembe, hala her ptesi persembe geldiginde bsy unuttm sanıyorum oyle alismisimBende bolerek ıciyomaz once içtim artik çok gec neyse kocama naz yaparim heheheheh sizin dogum zamani yaklaştıkça bende heyecan yapıyorum yaa
13 yil diyom haci, durmaksizin diyom, ilk yillar 6ayda bir kontrol ve mr, moral bozmamak için beni aklina getirBenimkiler de 8'liydi. Tam içiyordum. Üff aklıma getirdin bak morallerim bozuldu. Bir ara çok yükseldi falan. Endokrinciye dedim böyle böyle bir prolaktin geçmişim var diye. Arada kalmış bir durum ama şimdi zaten tahlil yaptırsan da yüksek çıkacak ne kendi kafanı karıştır ne bizimkini dedi. Doğumdan sonraya erteledik öyle. İnşallah stresten yükselmiştir o yükseldiği dönemler de bir sıkıntı yaşamam sonradan
İşte ben de acaba öyle bir durum vardı da ben fark edemedim mi diye telaşlandım sonradan yükseldiğini görünce. Net bir şey de demediler. Bin tane farklı doktor görmüş oldu o ara sonuçları. Tahliller bile farklı farklı yerlerde yapıldı hep çünkü o ara bebek şaapmaya çalışıyorduk13 yil diyom haci, durmaksizin diyom, ilk yillar 6ayda bir kontrol ve mr, moral bozmamak için beni aklina getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?