- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.124
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.241
Ne sandın ne sandın hileciiiiNeal Serengil ahshhsns
Siz yine mi arayı düzelttiniz yaaa hfff
Bizimkisi bir aşk hikayesi dayloşumİ ihhhh, sensiz dugun yabamam
Yanar doner dedin bana nerdeyse beeee, tornistan dedinnnn, cark ediyo dedin, bana dedin resmen dedin, sen dedin
Olaylar cok hizli gelisyo hiç anlamiyorm ben
Gafajaysys allahim ya sunnet annesi olmak icin çıldırıyorumHe ya biraz da faidesini görelim inşallah
Oğlunla az konuş da gelirken arkadaş getirsinHemsirecik 'e
Daha toplu sünnet düğünü yapacaksınız. Tüylü pelerinli, asalı
Yoooog, bizzat ogluslarimizi birlikte bindireceğiz o tahta, tasinacaklar metrelerce, yaggkinn eltiler gibi giyecegiz sunnet anasi seysilerimizi ve yapacagiz o dugunu, birlikte olacak!Yav ben orada olacağım işte simli topuzum ve yanlarından çekiştirdiğim straplez elbisemle. Sizi hiç yalnız bırakır mıyım? Hiç sizi yalnız bırakır mıyım? Yalnız bırakır mıyım sizi hiç? Hiç!!!
Ben olsam affetmem ama sen bilirsin ama bence affetme ama karar senin tabii affetme
Üstüme iyilik sağlık aaaaa pes! Ben ne yapmışım, neeey? Şurada edebimle oturuyorumNe sandın ne sandın hileciiii
Seni gidi amerika seniÜstüme iyilik sağlık aaaaa pes! Ben ne yapmışım, neeey? Şurada edebimle oturuyorum
Anaaam, e sen vazgecmedi miydinNe sandın ne sandın hileciiii
Bizimkisi bir aşk hikayesi dayloşum
Oğlanı başka kıza kaptıramam
İste o zaman profil fotosunu gorun behhhh! Ey ahali iiiiiiiiGafajaysys allahim ya sunnet annesi olmak icin çıldırıyorum
Gelinlik giyeriz diye düşünüyorumAnaaam, e sen vazgecmedi miydinvalla yakalayamiyom, ben hantallastim gari iyice
İste o zaman profil fotosunu gorun behhhh! Ey ahali iiiiiiii
Emerika bu topige kadar geldiyse valla helal ossun, saygıyla eğiliyorum, takdir ediyorum, bebegi bi dogurup geliyormsjdjjdjd
Hepsi gebelikten gebeliktenAnaaam, e sen vazgecmedi miydinvalla yakalayamiyom, ben hantallastim gari iyice
İste o zaman profil fotosunu gorun behhhh! Ey ahali iiiiiiii
Aşkoş fotodaki kimGelinlik giyeriz diye düşünüyorum
Gelinlik ama simdi nasi gelinlik, detaylar önemli, boyle baktin miydi tiiii uzaydan gorunmesi lazım. Ele bele gelinlik diilGelinlik giyeriz diye düşünüyorum
Yoksa normalde cok akilliydik çünkü hshdhehdhHepsi gebelikten gebelikten
İyixe sıyırdınız
Çük önemli bir detayGafajaysys allahim ya sunnet annesi olmak icin çıldırıyorum
Birlikten kuvvet mi doğar? Bir elin bileziği var, iki elin daha çok bileziği varYoooog, bizzat ogluslarimizi birlikte bindireceğiz o tahta, tasinacaklar metrelerce, yaggkinn eltiler gibi giyecegiz sunnet anasi seysilerimizi ve yapacagiz o dugunu, birlikte olacak!
Sevindim çünkü temiz kalpli biriyim. İnsanların aralarının bozulmasını asla istemem, hiç istememGerçekten asla baskı altinda hissetmedim kendimi, mumkunati yok, etki filan yok yani evet ahhsshdh
Amariga yazsaydın ikna olacaktım. Yanlış yazdığın için beni kaybettin. Başkasını kandırSeni gidi amerika senidayler dayler bnlarn hepsi amerikenin oyunları inanmaaaa
Ben akıllıyım zatende si bilemieceğüümmGelinlik ama simdi nasi gelinlik, detaylar önemli, boyle baktin miydi tiiii uzaydan gorunmesi lazım. Ele bele gelinlik diil
Yoksa normalde cok akilliydik çünkü hshdhehdh
Bak beni gaza getirion snra başkasını kandır deyonÇük önemli bir detay
Birlikten kuvvet mi doğar? Bir elin bileziği var, iki elin daha çok bileziği var
Sevindim çünkü temiz kalpli biriyim. İnsanların aralarının bozulmasını asla istemem, hiç istemem
Amariga yazsaydın ikna olacaktım. Yanlış yazdığın için beni kaybettin. Başkasını kandır
Tabi kizim tağkilarimizla dovecegiz halkıÇük önemli bir detay
Birlikten kuvvet mi doğar? Bir elin bileziği var, iki elin daha çok bileziği var
Sevindim çünkü temiz kalpli biriyim. İnsanların aralarının bozulmasını asla istemem, hiç istemem
Amariga yazsaydın ikna olacaktım. Yanlış yazdığın için beni kaybettin. Başkasını kandır
Yapmayayım durayım diyorum olmuyor işte, ol-mi-yor. Koreografi için 3. dakikaya zıplayabilirsinizTabi kizim tağkilarimizla dovecegiz halkı
Evet kalbinin temizligi yazina yansiyo haci, ben şahsen ikna oldum, bu zamanda kalmadi ki böyle insanlar, iyi ki varsın be
Tabii tabii yazıyorum hepsini. Ee ne demişler "Yaz tahtaya, gelir zamanı"
Sinirli olunca bende bu kedi gibi oluyom gsgsgsg ondan koydumAşkoş fotodaki kim
Pamuksu kıskanır
Sipsimli olcak parlicak tabikiGelinlik ama simdi nasi gelinlik, detaylar önemli, boyle baktin miydi tiiii uzaydan gorunmesi lazım. Ele bele gelinlik diil
Yoksa normalde cok akilliydik çünkü hshdhehdh
Eee bu uysala benzioSinirli olunca bende bu kedi gibi oluyom gsgsgsg ondan koydum
Sipsimli olcak parlicak tabiki
Satasmadim valla beBak yine sataşıo bana.
Sizin yüzünüzden kızceme yanlş pijamayı alıodm
Ay yine mi ifsa oldum ben canim ama yaaa, yetmedi mi ifsalarin. Ay yok ben diilmisim cok sade bir kıyafet ve sönük bir dans, ben olamam shdhdhhf.Yapmayayım durayım diyorum olmuyor işte, ol-mi-yor. Koreografi için 3. dakikaya zıplayabilirsiniz
Not: Takriben 15 yıl sonra bu çocuk sevgilisine "Bak kızım ben böyle şeylere gelemem dedim. Ne demek telefonum çekmiyor?!?!?! O telefon çekecek!!!" diyecek
Tabii tabii yazıyorum hepsini. Ee ne demişler "Yaz tahtaya, gelir zamanı"
Ayna filan da olsun minik minik ki yansisin cümle aleme! De gidi deeeeeeSinirli olunca bende bu kedi gibi oluyom gsgsgsg ondan koydum
Sipsimli olcak parlicak tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?