Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neal Serengil ahshhsns

Siz yine mi arayı düzelttiniz yaaa hfff
Ne sandın ne sandın hileciiii

İ ihhhh, sensiz dugun yabamam

Yanar doner dedin bana nerdeyse beeee, tornistan dedinnnn, cark ediyo dedin, bana dedin resmen dedin, sen dedin

Olaylar cok hizli gelisyo hiç anlamiyorm ben
Bizimkisi bir aşk hikayesi dayloşum
Oğlanı başka kıza kaptıramam

Yoooog, bizzat ogluslarimizi birlikte bindireceğiz o tahta, tasinacaklar metrelerce, yaggkinn eltiler gibi giyecegiz sunnet anasi seysilerimizi ve yapacagiz o dugunu, birlikte olacak!

Gerçekten asla baskı altinda hissetmedim kendimi, mumkunati yok, etki filan yok yani evet ahhsshdh

Gafajaysys allahim ya sunnet annesi olmak icin çıldırıyorum
Çük önemli bir detay
Yoooog, bizzat ogluslarimizi birlikte bindireceğiz o tahta, tasinacaklar metrelerce, yaggkinn eltiler gibi giyecegiz sunnet anasi seysilerimizi ve yapacagiz o dugunu, birlikte olacak!
Birlikten kuvvet mi doğar? Bir elin bileziği var, iki elin daha çok bileziği var
Gerçekten asla baskı altinda hissetmedim kendimi, mumkunati yok, etki filan yok yani evet ahhsshdh
Sevindim çünkü temiz kalpli biriyim. İnsanların aralarının bozulmasını asla istemem, hiç istemem
Seni gidi amerika seni dayler dayler bnlarn hepsi amerikenin oyunları inanmaaaa
Amariga yazsaydın ikna olacaktım. Yanlış yazdığın için beni kaybettin. Başkasını kandır

Gelinlik ama simdi nasi gelinlik, detaylar önemli, boyle baktin miydi tiiii uzaydan gorunmesi lazım. Ele bele gelinlik diil

Yoksa normalde cok akilliydik çünkü hshdhehdh
Ben akıllıyım zatende si bilemieceğüümm

Bak beni gaza getirion snra başkasını kandır deyon
Anca beraber neoş hanm

Tabi kizim tağkilarimizla dovecegiz halkı

Evet kalbinin temizligi yazina yansiyo haci, ben şahsen ikna oldum, bu zamanda kalmadi ki böyle insanlar, iyi ki varsın be

Tabi kizim tağkilarimizla dovecegiz halkı

Evet kalbinin temizligi yazina yansiyo haci, ben şahsen ikna oldum, bu zamanda kalmadi ki böyle insanlar, iyi ki varsın be
Yapmayayım durayım diyorum olmuyor işte, ol-mi-yor. Koreografi için 3. dakikaya zıplayabilirsiniz
Not: Takriben 15 yıl sonra bu çocuk sevgilisine "Bak kızım ben böyle şeylere gelemem dedim. Ne demek telefonum çekmiyor?!?!?! O telefon çekecek!!!" diyecek
Aklimizdan şüphe edenin kaşığı kirilsin...

N Neal bak sen not alıyon bunnari, bak yine bi atasozu bak, kaydet bak heee
Tabii tabii yazıyorum hepsini. Ee ne demişler "Yaz tahtaya, gelir zamanı"

Bak yine sataşıo bana .
Sizin yüzünüzden kızceme yanlş pijamayı alıodm
Satasmadim valla be
Ay yine mi ifsa oldum ben canim ama yaaa, yetmedi mi ifsalarin. Ay yok ben diilmisim cok sade bir kıyafet ve sönük bir dans, ben olamam shdhdhhf.
"Anam garibanam" "kadınım" "kadin dedigin!" "Kizim onune bak lan"

Gelir gelir gelme mi, damlaya damlaya da te sonra böyle katil olup cikiverir bu küçük pasaciklar
Sinirli olunca bende bu kedi gibi oluyom gsgsgsg ondan koydum

Sipsimli olcak parlicak tabiki
Ayna filan da olsun minik minik ki yansisin cümle aleme! De gidi deeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…