Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım onu ama hastanede "Olumsuz bir şey duyacak mıyım" korkusuyla yükseliyor belki de, demek istediğim oydu. Normalin düşük gibi yani. Öyleyse bir sıkıntı yaşamazsın gibi
Ha pardon ben yanlış anlamışım
Teşekkür ederim canım aynen bende ondan oldugunu düşünüyorum artık

Şimdilik çıktım sabah akşam 2 kere tansiyon olcuyorum 9a 6 , 10 a 7 falan. O yüzden şimdilik iyiyim güzelim
Bacım demek senin doktorlara karşı bişeyn var
Tansion fırlıo

Benm dr 39 haftadaki hastasını bile hergn çağırıo demek ki dr dr fark edior
Ama 41 haftada bebeklerin allah korusun kaka yapma ihtimali var hergn gözlem altına almalı bence

He kuzum aynen beyaz önlük tansiyonu diyorlarmış kendimi bildim bileli doktordan korkarım eee bir de bebiş nasıl stresi var

Bencede.salı günü sıklaştırmazsa dicem zaten versin ne vercekse.yoruldum artık bir hafta var diye seviniyordum uzadıkça uzuyo artık mide yanmama şurupta fayda etmiyor çünkü ayağı hep midemde.2 haftaya kalmadan doğursam rahatlasam alcam o ayağını ısırıcam valla.anneye böyle davranılır mı ya

Saçlı doğacak senin bebe :)

Maşallah küçük lastiklerden de takabilirsin çok minnoş olur bandanamız bile yok birkaç bir şey alayım
Al cnm kullanabilirseb ne ala
Ben cesaret edemedim
Bıngıldak hassas çnkü
Belki 6 aydan snra :)

Deterjan ne aldınız? Burası yine niye dutluk olmuş. Siz de mi depresyondasınız?
İnanırmsn ben deterjanlarn masum olduğunu düşünmüorm
Hepsi aynı
Yk şu bebek için yk şu böyle felan bence hikaye
Ben ilk günden beri evde kullandğm deterjanı kullanıorm

Deterjan ne aldınız? Burası yine niye dutluk olmuş? Siz de mi depresyondasınız?
Duru granül
saçına geçiririm ya tabi o kadar saçı olursa bakalım

İnanırmsn ben deterjanlarn masum olduğunu düşünmüorm
Hepsi aynı
Yk şu bebek için yk şu böyle felan bence hikaye
Ben ilk günden beri evde kullandğm deterjanı kullanıorm
Öyle bir yazmışsın ki sonunda "O yüzden beyaz kalıp sabunla elde yıkıyorum" diyeceksin sandım. Hep hayal kırıklığı hep ahshhs
Tortu bırakıyor mu? Bir de kokusu ağır mı? Nasıl?

N Neal ben toka örüyorum depresyona birebir
Bizim burda öyle derler
Ben yangn yeri gibiydm
Oooo bildiğin peruk geldi
hadi ya o kadar ay maşallah o saçlardan öp kokla benim yerime çok saçlı bebelere bayılıyorum darısı benimkine bende yangın yeri gibiyim duygularıma tercüman oldun az kaldı az dayan bulut
Öyle bir yazmışsın ki sonunda "O yüzden beyaz kalıp sabunla elde yıkıyorum" diyeceksin sandım. Hep hayal kırıklığı hep ahshhs

Tortu bırakıyor mu? Bir de kokusu ağır mı? Nasıl?
Tortu bırakmıyor temiz yıkıyor.kokusu fazla gibi.tabi kuruyunca ütüleyince azalıyor ama alerjik bünyen varsa sevmeyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…