- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.281
Ha pardon ben yanlış anlamışımAnladım onu ama hastanede "Olumsuz bir şey duyacak mıyım" korkusuyla yükseliyor belki de, demek istediğim oydu. Normalin düşük gibi yani. Öyleyse bir sıkıntı yaşamazsın gibi
Bacım demek senin doktorlara karşı bişeyn varŞimdilik çıktımsabah akşam 2 kere tansiyon olcuyorum 9a 6 , 10 a 7 falan. O yüzden şimdilik iyiyim güzelim
Benm dr 39 haftadaki hastasını bile hergn çağırıo demek ki dr dr fark ediorHiç bilmiyorum doktora göre haftada bir bile sık oluyorher gün çağırır mı bilmem duruma göre bakıcaz dedi uzatmadım. salı gününe kadar bekleyeyim de sonrası Allah Kerim.umarım suniye gerek kalmaz da kendiliğinden teşrif etmek ister hanımefendi
valla yakapıları silmemiştim onu silmemi bekliyor galiba.bugün yerleri siliyim de onu yarın yaparım.el işini bırakmıştım yine başlıyım para edecek şeyler yapmak istiyorum vakit bol nasılsa artık o doğmak istese de ben doğurmucam banane
He kuzum aynen beyaz önlük tansiyonu diyorlarmış kendimi bildim bileli doktordan korkarım eee bir de bebiş nasıl stresi varBacım demek senin doktorlara karşı bişeyn var
Tansion fırlıo
Benm dr 39 haftadaki hastasını bile hergn çağırıo demek ki dr dr fark edior
Ama 41 haftada bebeklerin allah korusun kaka yapma ihtimali var hergn gözlem altına almalı bence
O doğduktan snrada devam edio :)He kuzum aynen beyaz önlük tansiyonu diyorlarmış kendimi bildim bileli doktordan korkarım eee bir de bebiş nasıl stresi var
Bencede.salı günü sıklaştırmazsa dicem zaten versin ne vercekse.yoruldum artık bir hafta var diye seviniyordum uzadıkça uzuyo artık mide yanmama şurupta fayda etmiyor çünkü ayağı hep midemde.2 haftaya kalmadan doğursam rahatlasam alcam o ayağını ısırıcam valla.anneye böyle davranılır mı yaBacım demek senin doktorlara karşı bişeyn var
Tansion fırlıo
Benm dr 39 haftadaki hastasını bile hergn çağırıo demek ki dr dr fark edior
Ama 41 haftada bebeklerin allah korusun kaka yapma ihtimali var hergn gözlem altına almalı bence
Saçlı doğacak senin bebe :)Bencede.salı günü sıklaştırmazsa dicem zaten versin ne vercekse.yoruldum artık bir hafta var diye seviniyordum uzadıkça uzuyo artık mide yanmama şurupta fayda etmiyor çünkü ayağı hep midemde.2 haftaya kalmadan doğursam rahatlasam alcam o ayağını ısırıcam valla.anneye böyle davranılır mı ya
Ay inşallah ağzından bal damlıyor bal0ncuğumSaçlı doğacak senin bebe :)
Benmki saçlı ama bıngıldakları için hiç toka kullanmıorm birkaç kere bol bandac takrmAy inşallah ağzından bal damlıyor bal0ncuğumbunca aydır ejderha gibi yana yana geziyorum bu tezi doğrulayacak mıyız bakalım tarağı hazır toka alayım
MaşallahBenmki saçlı ama bıngıldakları için hiç toka kullanmıorm birkaç kere bol bandac takrm
Al cnm kullanabilirseb ne alaMaşallahküçük lastiklerden de takabilirsin çok minnoş olur bandanamız bile yok birkaç bir şey alayım
İnanırmsn ben deterjanlarn masum olduğunu düşünmüormDeterjan ne aldınız? Burası yine niye dutluk olmuş. Siz de mi depresyondasınız?
Duru granülDeterjan ne aldınız? Burası yine niye dutluk olmuş? Siz de mi depresyondasınız?
saçına geçiririm ya tabi o kadar saçı olursa bakalımAl cnm kullanabilirseb ne ala
Ben cesaret edemedim
Bıngıldak hassas çnkü
Belki 6 aydan snra :)
İnanırmsn ben deterjanlarn masum olduğunu düşünmüorm
Hepsi aynı
Yk şu bebek için yk şu böyle felan bence hikaye
Ben ilk günden beri evde kullandğm deterjanı kullanıorm
Bizim burda öyle derlerDuru granül
saçına geçiririm ya tabi o kadar saçı olursa bakalım
Öyle bir yazmışsın ki sonunda "O yüzden beyaz kalıp sabunla elde yıkıyorum" diyeceksin sandım. Hep hayal kırıklığı hep ahshhsİnanırmsn ben deterjanlarn masum olduğunu düşünmüorm
Hepsi aynı
Yk şu bebek için yk şu böyle felan bence hikaye
Ben ilk günden beri evde kullandğm deterjanı kullanıorm
Tortu bırakıyor mu? Bir de kokusu ağır mı? Nasıl?Duru granül
Hç uğraşamamÖyle bir yazmışsın ki sonunda "O yüzden beyaz kalıp sabunla elde yıkıyorum" diyeceksin sandım. Hep hayal kırıklığı hep ahshhs
Tortu bırakıyor mu? Bir de kokusu ağır mı? Nasıl?
Peruğu da çek at onu da görelim hallahalla yarım yamalak iş mi olur öyleBizim burda öyle derler
Ben yangn yeri gibiydm
Oooo bildiğin peruk geldi
Analarımız hazır bebek bezi de kullanamadı ama nabalım devir değiştiHç uğraşamam
Analarmz bizi özel şeylerlemi yıkadı sankim
hadi ya o kadarBizim burda öyle derler
Ben yangn yeri gibiydm
Oooo bildiğin peruk geldi
Tortu bırakmıyor temiz yıkıyor.kokusu fazla gibi.tabi kuruyunca ütüleyince azalıyor ama alerjik bünyen varsa sevmeyebilirsinÖyle bir yazmışsın ki sonunda "O yüzden beyaz kalıp sabunla elde yıkıyorum" diyeceksin sandım. Hep hayal kırıklığı hep ahshhs
Tortu bırakıyor mu? Bir de kokusu ağır mı? Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?