- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.261
Ne de güzel kutluyolla. Allah korusun tabii öyle şeyler olmasın ama yazık günah "Niye kendi çocuğuna bunu yapıyorsun?" dememiş kimse. Çocukken yapılan her şey hep masum görülüyor ama sonuçta öyle olmuyor işte. Bazen annem yeğenlerimi fazla şımartacak şeyler yaptığı için kızdığımda "Küçücük çocuk, karışma, büyüyünce öğrenir" diye savunuyor. "Ne zaman öğrenecek? İşte şimdi öğrenecek ki ileride de yapmaması gerektiğini bilecek" diyecek oluyorum yarısında bırakıyorum bezmişlikleAy yine mi ifsa oldum ben canim ama yaaa, yetmedi mi ifsalarin. Ay yok ben diilmisim cok sade bir kıyafet ve sönük bir dans, ben olamam shdhdhhf.
"Anam garibanam" "kadınım" "kadin dedigin!" "Kizim onune bak lan"
Gelir gelir gelme mi, damlaya damlaya da te sonra böyle katil olup cikiverir bu küçük pasaciklar
O kadar haklısın ki, anlatmaya çalışınca da öyle kalakaliyorsun ve 'of ne abartiyor bu da cok biliyor' oluyorsun. Halbuki degil iste. Cevremizde yanlış insanlar bu kadar cokken, çocukken yapılan şeylerin etki etmeyeceğini dusunmek fazla ütopik. Nolcak el kadar cocuga oyle dediysek, oyle yaptiysak deniyor, ama öyle degil iste .. keşke o kdar basit olsa..Ne de güzel kutluyolla. Allah korusun tabii öyle şeyler olmasın ama yazık günah "Niye kendi çocuğuna bunu yapıyorsun?" dememiş kimse. Çocukken yapılan her şey hep masum görülüyor ama sonuçta öyle olmuyor işte. Bazen annem yeğenlerimi fazla şımartacak şeyler yaptığı için kızdığımda "Küçücük çocuk, karışma, büyüyünce öğrenir" diye savunuyor. "Ne zaman öğrenecek? İşte şimdi öğrenecek ki ileride de yapmaması gerektiğini bilecek" diyecek oluyorum yarısında bırakıyorum bezmişlikle
Bir de beniNe güzel yaratmış yar yar yaradannn BENİİİİİ
Lalalallalalala
God morningooo
Geceyi hızlı bitirdin herhal. Neler yaptın bağalım ahahhsİyi geceler
Evi bir tur daha temizlersin artıkBenim doktor her şey yolunda 41+0 a kadar bekleriz diyor doğumu beklemekten vazgeçtim arkadaşlar 2 hafta daha varhaftaya salı günü yine bakcak durum iyiyse 16sına kadar beklicez.siz siz olun 38de gelir diye beklemeye başlamayın sancı mancı yok yola devam.artık kağıt mağıtta vermiyor karnın burnunda tanırız seni diyor.çevremdekiler sorup duruyor 9 son diyordum bizim kız uzatmalardaymış diyim artık napayım millet 9 ay taşır ben 10 ay taşıdım dicem
ama 41 de cok dikkatli olmak lazm hemen hemen hergün kontrole çağırması gerek biliosun demi bulutumBenim doktor her şey yolunda 41+0 a kadar bekleriz diyor doğumu beklemekten vazgeçtim arkadaşlar 2 hafta daha varhaftaya salı günü yine bakcak durum iyiyse 16sına kadar beklicez.siz siz olun 38de gelir diye beklemeye başlamayın sancı mancı yok yola devam.artık kağıt mağıtta vermiyor karnın burnunda tanırız seni diyor.çevremdekiler sorup duruyor 9 son diyordum bizim kız uzatmalardaymış diyim artık napayım millet 9 ay taşır ben 10 ay taşıdım dicem
neoşşşşşşşşşEvi bir tur daha temizlersin artık
iyiyim balımKuzucummmben iyiyim sen nasılsın
Şimdilik çıktımiyiyim balım
depresiflikten cıktınmı
Senin normalin de düşük demek ki. Benim de 10/6 çıkar mesela geneldeŞimdilik çıktımsabah akşam 2 kere tansiyon olcuyorum 9a 6 , 10 a 7 falan. O yüzden şimdilik iyiyim güzelim
Hiç bilmiyorum doktora göre haftada bir bile sık oluyorama 41 de cok dikkatli olmak lazm hemen hemen hergün kontrole çağırması gerek biliosun demi bulutum
neoşşşşşşşşş
valla yaEvi bir tur daha temizlersin artık
Tam tersine canım her doktora gittiğimde 13-8 çıkıyor daha ilk aylarda olduğu icin çok yüksek demişti doktor takip et bakalım demişti şükür evde hiç 11-7 den çok görmedim. Keşke düşük olsa onun çaresi var yüksek tansiyon çok tehlikeli dedilerSenin normalin de düşük demek ki. Benim de 10/6 çıkar mesela genelde
Anladım onu ama hastanede "Olumsuz bir şey duyacak mıyım" korkusuyla yükseliyor belki de, demek istediğim oydu. Normalin düşük gibi yani. Öyleyse bir sıkıntı yaşamazsın gibiTam tersine canım her doktora gittiğimde 13-8 çıkıyor daha ilk aylarda olduğu icin çok yüksek demişti doktor takip et bakalım demişti şükür evde hiç 11-7 den çok görmedim. Keşke düşük olsa onun çaresi var yüksek tansiyon çok tehlikeli dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?