Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne de güzel kutluyolla. Allah korusun tabii öyle şeyler olmasın ama yazık günah "Niye kendi çocuğuna bunu yapıyorsun?" dememiş kimse. Çocukken yapılan her şey hep masum görülüyor ama sonuçta öyle olmuyor işte. Bazen annem yeğenlerimi fazla şımartacak şeyler yaptığı için kızdığımda "Küçücük çocuk, karışma, büyüyünce öğrenir" diye savunuyor. "Ne zaman öğrenecek? İşte şimdi öğrenecek ki ileride de yapmaması gerektiğini bilecek" diyecek oluyorum yarısında bırakıyorum bezmişlikle

O kadar haklısın ki, anlatmaya çalışınca da öyle kalakaliyorsun ve 'of ne abartiyor bu da cok biliyor' oluyorsun. Halbuki degil iste. Cevremizde yanlış insanlar bu kadar cokken, çocukken yapılan şeylerin etki etmeyeceğini dusunmek fazla ütopik. Nolcak el kadar cocuga oyle dediysek, oyle yaptiysak deniyor, ama öyle degil iste .. keşke o kdar basit olsa..

Benim doktor her şey yolunda 41+0 a kadar bekleriz diyor doğumu beklemekten vazgeçtim arkadaşlar 2 hafta daha var haftaya salı günü yine bakcak durum iyiyse 16sına kadar beklicez.siz siz olun 38de gelir diye beklemeye başlamayın sancı mancı yok yola devam.artık kağıt mağıtta vermiyor karnın burnunda tanırız seni diyor.çevremdekiler sorup duruyor 9 son diyordum bizim kız uzatmalardaymış diyim artık napayım millet 9 ay taşır ben 10 ay taşıdım dicem

Evi bir tur daha temizlersin artık

ama 41 de cok dikkatli olmak lazm hemen hemen hergün kontrole çağırması gerek biliosun demi bulutum

neoşşşşşşşşş

ama 41 de cok dikkatli olmak lazm hemen hemen hergün kontrole çağırması gerek biliosun demi bulutum

neoşşşşşşşşş
Hiç bilmiyorum doktora göre haftada bir bile sık oluyor her gün çağırır mı bilmem duruma göre bakıcaz dedi uzatmadım. salı gününe kadar bekleyeyim de sonrası Allah Kerim.umarım suniye gerek kalmaz da kendiliğinden teşrif etmek ister hanımefendi
valla ya kapıları silmemiştim onu silmemi bekliyor galiba.bugün yerleri siliyim de onu yarın yaparım.el işini bırakmıştım yine başlıyım para edecek şeyler yapmak istiyorum vakit bol nasılsa artık o doğmak istese de ben doğurmucam banane

Senin normalin de düşük demek ki. Benim de 10/6 çıkar mesela genelde
Tam tersine canım her doktora gittiğimde 13-8 çıkıyor daha ilk aylarda olduğu icin çok yüksek demişti doktor takip et bakalım demişti şükür evde hiç 11-7 den çok görmedim. Keşke düşük olsa onun çaresi var yüksek tansiyon çok tehlikeli dediler

Anladım onu ama hastanede "Olumsuz bir şey duyacak mıyım" korkusuyla yükseliyor belki de, demek istediğim oydu. Normalin düşük gibi yani. Öyleyse bir sıkıntı yaşamazsın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…