- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.301
Benimkine hiçbir şey iyi gelecek gibi değil. Çıkıp yürüyeyim dedim. Camı bir açtım şakır şakır yağmur. Zaten hasta gibiyim diye bir tarafım yemedi. Bileklerimi dikine dikine keseceğim sıkıntıdan az kaldı
Humm kullanamam o zaman. Astımımı çok tetikliyor kokular. Uni Baby'nin kokusuz şunsuz bunsuz olduğunu iddia edenini almıştım kendimize kullanırım diye. Sonra bebeğin eşyalarını onunla yıkamaya başladım. Gerçekten kokmuyor ama ne kadar güvenilir bilemedim :/Tortu bırakmıyor temiz yıkıyor.kokusu fazla gibi.tabi kuruyunca ütüleyince azalıyor ama alerjik bünyen varsa sevmeyebilirsin
Dökülüor neyseki ilk zamanlardan hatıra foto varPeruğu da çek at onu da görelim hallahalla yarım yamalak iş mi olur öyle
Ya ne oldu ki aman sakinBenimkine hiçbir şey iyi gelecek gibi değil. Çıkıp yürüyeyim dedim. Camı bir açtım şakır şakır yağmur. Zaten hasta gibiyim diye bir tarafım yemedi. Bileklerimi dikine dikine keseceğim sıkıntıdan az kaldı
Humm kullanamam o zaman. Astımımı çok tetikliyor kokular. Uni Baby'nin kokusuz şunsuz bunsuz olduğunu iddia edenini almıştım kendimize kullanırım diye. Sonra bebeğin eşyalarını onunla yıkamaya başladım. Gerçekten kokmuyor ama ne kadar güvenilir bilemedim :/
Amin sağ ol. Derdim eşim zaten ne dertleşeceğim onunla odun ayısıYa ne oldu ki aman sakinyağmurda yürümek de keyifli.iyi olsaydın çıkardın.geçen ben de ıslana ıslana yürüdüm içim açıldı toprak kokusu rahatlattı camı aç hava al.eşinle dertleş temizlik yap ya da uyu aklıma gelenler bunlar
Kokusuz görmedim parfüm yoksa sıkıntı yaratmaz bence.bal0ncuğun dediği gibi hepsinin içeriği az çok aynı.astımını tetiklemesin yeterastım zor Allah yardımcın olsun
Hepsi aynı odun napcan enseye bir şaplak atAmin sağ ol. Derdim eşim zaten ne dertleşeceğim onunla odun ayısıÖğleden sonra uyuyakalmışım yine koltukta. Dönüyorum dönüyorum uykum da gelmiyor. Malak gibi yatıyorum boş boş. Katlanmayı bekleyen çamaşırlar var da elimi süresim gelmiyor. Cidden depresyona mı giriyorum acaba
Kek senin uzmanlık alanın. Benim keklerim güzel olmuyor. Yıka yıka bitmiyor bizimkiler de. Ben de anlamadım bu nasıl iş. Enseye şaplakla çözülecek iş değil ya bunlara acil düşünme butonu eklensin. Bu kadar düşüncesizlik hiç normal değil, çekilir gibi de değilHepsi aynı odun napcan enseye bir şaplak atyada kek yap benim gibi kafan dağılır yok ya ne depresyonu arada ruhsal gelgitler hepimize oluyor geçer gider yarına çamaşır katlanmaktan nefret ediyorum beni de bekliyorlar hiç sorma yarına kalsın yapma 2 makine de açılacak var bıhtım artık ordu yaşıyor sanki evde
Ya koşturuyorum ben. Bugün aşısı vardı kızın. Şimdi de çocuk yanımda, kedim de yatağın öbür ucunda, yatıyoruz çocuklarımla. Yeni fırsat buldum pc açmak için.Miss Bride Alo alo alo ses deneme birki birki
Ya koşturuyorum ben. Bugün aşısı vardı kızın. Şimdi de çocuk yanımda, kedim de yatağın öbür ucunda, yatıyoruz çocuklarımla. Yeni fırsat buldum pc açmak için.
Valla sen olmasan beni etiketleyen yok.
B.k gibi. Ben sabah akşam çocuğa nasıl iyi ana baba oluruz diye okumadık yazı, izlenmedik video bırakmazken öküz babası "Çocuğumun anasının psikolojisini nasıl bozarım" çalışmaları yapıyor. Üç gündür ağlıyorum. Bugünkü artık sinir krizi boyutuna ulaştı, nefesim kesildi. Sonuçta yine ben vicdan azabı çekiyorum "Ya bebeğe bir şey olursa" diye. Öküz horul horul uyuyor, hayatına normal bir şekilde devam ediyorEyvallah !Hamilelik nasıl gidiyor?
Değilmiş benimde olmadı bu seferKek senin uzmanlık alanın. Benim keklerim güzel olmuyor. Yıka yıka bitmiyor bizimkiler de. Ben de anlamadım bu nasıl iş. Enseye şaplakla çözülecek iş değil ya bunlara acil düşünme butonu eklensin. Bu kadar düşüncesizlik hiç normal değil, çekilir gibi de değil
Pii nazar mı değdirdik :/ Adam üç günde bir kafayı resetliyor ya, pırıl pırıl hiç kullanılmamış kafayla çıkıyor karşıma. İnsan her seferinde aynı konuşmayı yapar mı? Yapıyoruz ama boş. Duvara konuşsam duvar dile gelir, tövbe ederdi. Bunda gram oynama yokDeğilmiş benimde olmadı bu seferkeşke öyle bir buton olsa basa basa bozardık bence yaradılışları böyle.ince düşünmeye uygun değiller.en iyisi bir şey beklememek ya da zorla yaptırmak güzel güzel konuşunca bir yere kadar yapıp sonra yine salıyorlar nasılsa
yeni tarifin azizliğine uğradım bildiğinden şaşmıcanPii nazar mı değdirdik :/ Adam üç günde bir kafayı resetliyor ya, pırıl pırıl hiç kullanılmamış kafayla çıkıyor karşıma. İnsan her seferinde aynı konuşmayı yapar mı? Yapıyoruz ama boş. Duvara konuşsam duvar dile gelir, tövbe ederdi. Bunda gram oynama yok
Ohhh ellerine sağlık tosbik oruyom ben
Leeeeennn neoşB.k gibi. Ben sabah akşam çocuğa nasıl iyi ana baba oluruz diye okumadık yazı, izlenmedik video bırakmazken öküz babası "Çocuğumun anasının psikolojisini nasıl bozarım" çalışmaları yapıyor. Üç gündür ağlıyorum. Bugünkü artık sinir krizi boyutuna ulaştı, nefesim kesildi. Sonuçta yine ben vicdan azabı çekiyorum "Ya bebeğe bir şey olursa" diye. Öküz horul horul uyuyor, hayatına normal bir şekilde devam ediyor
Ohhh ellerine sağlık tosbik oruyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?