Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2944478
N Neal ben toka örüyorum depresyona birebir
Benimkine hiçbir şey iyi gelecek gibi değil. Çıkıp yürüyeyim dedim. Camı bir açtım şakır şakır yağmur. Zaten hasta gibiyim diye bir tarafım yemedi. Bileklerimi dikine dikine keseceğim sıkıntıdan az kaldı
Tortu bırakmıyor temiz yıkıyor.kokusu fazla gibi.tabi kuruyunca ütüleyince azalıyor ama alerjik bünyen varsa sevmeyebilirsin
Humm kullanamam o zaman. Astımımı çok tetikliyor kokular. Uni Baby'nin kokusuz şunsuz bunsuz olduğunu iddia edenini almıştım kendimize kullanırım diye. Sonra bebeğin eşyalarını onunla yıkamaya başladım. Gerçekten kokmuyor ama ne kadar güvenilir bilemedim :/

Ya ne oldu ki aman sakin yağmurda yürümek de keyifli.iyi olsaydın çıkardın.geçen ben de ıslana ıslana yürüdüm içim açıldı toprak kokusu rahatlattı camı aç hava al.eşinle dertleş temizlik yap ya da uyu aklıma gelenler bunlar
Kokusuz görmedim parfüm yoksa sıkıntı yaratmaz bence.bal0ncuğun dediği gibi hepsinin içeriği az çok aynı.astımını tetiklemesin yeter astım zor Allah yardımcın olsun

Amin sağ ol. Derdim eşim zaten ne dertleşeceğim onunla odun ayısı Öğleden sonra uyuyakalmışım yine koltukta. Dönüyorum dönüyorum uykum da gelmiyor. Malak gibi yatıyorum boş boş. Katlanmayı bekleyen çamaşırlar var da elimi süresim gelmiyor. Cidden depresyona mı giriyorum acaba

Hepsi aynı odun napcan enseye bir şaplak at yada kek yap benim gibi kafan dağılır yok ya ne depresyonu arada ruhsal gelgitler hepimize oluyor geçer gider yarına çamaşır katlanmaktan nefret ediyorum beni de bekliyorlar hiç sorma yarına kalsın yapma 2 makine de açılacak var bıhtım artık ordu yaşıyor sanki evde

Kek senin uzmanlık alanın. Benim keklerim güzel olmuyor. Yıka yıka bitmiyor bizimkiler de. Ben de anlamadım bu nasıl iş. Enseye şaplakla çözülecek iş değil ya bunlara acil düşünme butonu eklensin. Bu kadar düşüncesizlik hiç normal değil, çekilir gibi de değil

Eyvallah ! Hamilelik nasıl gidiyor?
B.k gibi. Ben sabah akşam çocuğa nasıl iyi ana baba oluruz diye okumadık yazı, izlenmedik video bırakmazken öküz babası "Çocuğumun anasının psikolojisini nasıl bozarım" çalışmaları yapıyor. Üç gündür ağlıyorum. Bugünkü artık sinir krizi boyutuna ulaştı, nefesim kesildi. Sonuçta yine ben vicdan azabı çekiyorum "Ya bebeğe bir şey olursa" diye. Öküz horul horul uyuyor, hayatına normal bir şekilde devam ediyor

Değilmiş benimde olmadı bu sefer keşke öyle bir buton olsa basa basa bozardık bence yaradılışları böyle.ince düşünmeye uygun değiller.en iyisi bir şey beklememek ya da zorla yaptırmak güzel güzel konuşunca bir yere kadar yapıp sonra yine salıyorlar nasılsa

Pii nazar mı değdirdik :/ Adam üç günde bir kafayı resetliyor ya, pırıl pırıl hiç kullanılmamış kafayla çıkıyor karşıma. İnsan her seferinde aynı konuşmayı yapar mı? Yapıyoruz ama boş. Duvara konuşsam duvar dile gelir, tövbe ederdi. Bunda gram oynama yok

yeni tarifin azizliğine uğradım bildiğinden şaşmıcan benim eşimde aynen dediğin gibi sanki balık hafızalı gibi aynı davranışı yapıyor neyseki araya biraz zaman koyuyor da sinirlerim sık sık gerilmiyor ciddiye mi almıyorlar inat mı ediyorlar anlamıyorum Ben sonunda duvarla konuşmaya başladım baktı bu kadının kafa oynucak az ciddiye aldı

Eklentiler

• IMG-20211028-WA0008.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2021-10-28-18-24-54-915_com.instagram.android.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 34
Leeeeennn neoş
Ne oliiii????????

Eki Görüntüle 2944613
Tokam bitti yeni bir şeyler deneyim yarın Nurzfr hamarat kadın sen ne örüyon
Ohhh ellerine sağlık tosbik oruyom ben

Bulut ve nur... İkinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…