- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.321
pazartesi günü toparlamamışlardıToparlayamadilar dimi daha
İnşallah toparlamislardirpazartesi günü toparlamamışlardı
dün rahatsz etmek istemedim.. bugün bakalım cevap versinde
Canimsu naberr
B.k gibi. Ben sabah akşam çocuğa nasıl iyi ana baba oluruz diye okumadık yazı, izlenmedik video bırakmazken öküz babası "Çocuğumun anasının psikolojisini nasıl bozarım" çalışmaları yapıyor. Üç gündür ağlıyorum. Bugünkü artık sinir krizi boyutuna ulaştı, nefesim kesildi. Sonuçta yine ben vicdan azabı çekiyorum "Ya bebeğe bir şey olursa" diye. Öküz horul horul uyuyor, hayatına normal bir şekilde devam ediyor
Günaydın yavrugussssGünaydn bari
ayy ben kontrol oluncaCanimsu naberrbugün kontrol günümm, bakalım bebe napiyo
Neosum, neler oluyor canim
Günaydın yavrugussss
Ben de diyom aradaayy ben kontrol olunca
bugün görüş günüm derdim
Ben de diyom aradadün kayınvalidem aradı nasılsın gibisnden, dedim iyiyim bugün de dogurmadim bakalım ne zaman gelecek zottiri bebi
Ya kitikateten almak istedi kayınvalidem, orda kendi setimizi yaptik, toplu halde yok, ama model desen şuhepimiz bekliyoruz bıdığı
ne giydirecen ilk olarak göstermedn bize
Duvarla konuşmak güzelmiş. Ben de yakında o seviyeye gelirim herhaldeyeni tarifin azizliğine uğradım bildiğinden şaşmıcanbenim eşimde aynen dediğin gibi sanki balık hafızalı gibi aynı davranışı yapıyor neyseki araya biraz zaman koyuyor da sinirlerim sık sık gerilmiyor ciddiye mi almıyorlar inat mı ediyorlar anlamıyorum Ben sonunda duvarla konuşmaya başladım baktı bu kadının kafa oynucak az ciddiye aldı
Senden aldık enerjileri ne olsun evden kovmama az kaldıLeeeeennn neoş
Ne oliiii????????
Kaçta randevun? Güzel haberlerle gel inşallah kanala girmiştir artık inat oğlanCanimsu naberrbugün kontrol günümm, bakalım bebe napiyo
Bilmiyorum ya benden çok o hamile galiba. Uzun zamandır olmayan tartışmaların hepsini bir araya toplamış. Alınganlık, kuru ve mantıksız inat, ne ararsan var. Üç gün hatasını anlar belki diye bekledim ben ağlama krizine girince gelen özrü napayım hala da hatasını anladığını düşünmüyorum. Bu adamla nasıl çocuk büyüteceğim onu düşünüyorum. Önce bunun büyümesi lazımmış. Ben oldu sanıyordum ama yok, olmamış meğer pusuda bekletiyormuş içindeki ilkokul çocuğunuNeosum, neler oluyor canim
Kitikate'te var aslında set ama ben modelini beğenmedim. Madem o kadar para vereceğim bari güzel bir şey olsun dedimYa kitikateten almak istedi kayınvalidem, orda kendi setimizi yaptik, toplu halde yok, ama model desen şu
Organik Jaunty Battaniye KREM - 95*80 CM fiyatı
Organik Jaunty Battaniye KREM - 95*80 CM için en uygun fiyatı, indirimleri ve kampanyaları kitikate online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.www.kitikate.com.tr
Bu üç günde düşünecek bol vaktim oldu. Ne düşünsem diye de hiç düşünmeme gerek kalmadı. Bence
oy minoş sağlıkla kullansnYa kitikateten almak istedi kayınvalidem, orda kendi setimizi yaptik, toplu halde yok, ama model desen şu
Organik Jaunty Battaniye KREM - 95*80 CM fiyatı
Organik Jaunty Battaniye KREM - 95*80 CM için en uygun fiyatı, indirimleri ve kampanyaları kitikate online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.www.kitikate.com.tr
bence topluca
ben ne ettm bennnnSenden aldık enerjileri ne olsun evden kovmama az kaldı
Benimde 6 ydi başladım tedaviye 3 aylık evliyim folik asit kullanmaya basladm b12 düşükmüş iğne kullanıyorm sizede şifalar diliyorum inşallah toparlanır degerlerimizde tatlış tatlis sağlıklı b3bislerimiz olurBen burayı tek başıma günlük gibi kullanacağım sanırım
Demir oranım 5
Yarın dahiliye uzmanına gidip yeni bir tedaviye başlayacağız.
Bende üç kaynana gücünde bir görümce var da şu an asıl sorun oğlu. Ayarları bozuk ve bende ayar çekecek takat kalmadı artıkben ne ettm bennnn
senin kaynana uslu
görümceylemiBende üç kaynana gücünde bir görümce var da şu an asıl sorun oğlu. Ayarları bozuk ve bende ayar çekecek takat kalmadı artık
Kocamlagörümceylemi
kaynanaylamı bozuk?
FzgJzjsgshshsg maskem dustu tüh.... muge anli misin be kizim hemende cozmussunBu üç günde düşünecek bol vaktim oldu. Ne düşünsem diye de hiç düşünmeme gerek kalmadı. BenceParesilaaa Hemsirecik cukulatam ve anonimbirbayan aynı kişiler. Aynı zamanda burada onlayn olmuyorlar. Farklı zamanlarda farklı bir hikayeyle geliyor bu her kimse. Birinde Van'da, ikisinde İstanbul'da, birinde yurt dışı şubesi işte, yersek... Ağam bizimle eğlenir yani. Ee büyük oyunu bozdum. Madalyamı nereden alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?