Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimsu naberr bugün kontrol günümm, bakalım bebe napiyo
Neosum, neler oluyor canim
Günaydın yavrugussss

Duvarla konuşmak güzelmiş. Ben de yakında o seviyeye gelirim herhalde
Leeeeennn neoş
Ne oliiii????????
Senden aldık enerjileri ne olsun evden kovmama az kaldı
Canimsu naberr bugün kontrol günümm, bakalım bebe napiyo
Kaçta randevun? Güzel haberlerle gel inşallah kanala girmiştir artık inat oğlan
Neosum, neler oluyor canim
Bilmiyorum ya benden çok o hamile galiba. Uzun zamandır olmayan tartışmaların hepsini bir araya toplamış. Alınganlık, kuru ve mantıksız inat, ne ararsan var. Üç gün hatasını anlar belki diye bekledim ben ağlama krizine girince gelen özrü napayım hala da hatasını anladığını düşünmüyorum. Bu adamla nasıl çocuk büyüteceğim onu düşünüyorum. Önce bunun büyümesi lazımmış. Ben oldu sanıyordum ama yok, olmamış meğer pusuda bekletiyormuş içindeki ilkokul çocuğunu
Kitikate'te var aslında set ama ben modelini beğenmedim. Madem o kadar para vereceğim bari güzel bir şey olsun dedim

Ozledm ben paremi karsilasamiyoz dogru duzgun Paresilaaa
Bu üç günde düşünecek bol vaktim oldu. Ne düşünsem diye de hiç düşünmeme gerek kalmadı. Bence Paresilaaa Hemsirecik cukulatam ve anonimbirbayan aynı kişiler. Aynı zamanda burada onlayn olmuyorlar. Farklı zamanlarda farklı bir hikayeyle geliyor bu her kimse. Birinde Van'da, ikisinde İstanbul'da, birinde yurt dışı şubesi işte, yersek... Ağam bizimle eğlenir yani. Ee büyük oyunu bozdum. Madalyamı nereden alıyorum

oy minoş sağlıkla kullansn

Ozledm ben paremi karsilasamiyoz dogru duzgun Paresilaaa
bence topluca Paresilaaa küselim

Senden aldık enerjileri ne olsun evden kovmama az kaldı
ben ne ettm bennnn
senin kaynana uslu

Ben burayı tek başıma günlük gibi kullanacağım sanırım
Demir oranım 5
Yarın dahiliye uzmanına gidip yeni bir tedaviye başlayacağız.
Benimde 6 ydi başladım tedaviye 3 aylık evliyim folik asit kullanmaya basladm b12 düşükmüş iğne kullanıyorm sizede şifalar diliyorum inşallah toparlanır degerlerimizde tatlış tatlis sağlıklı b3bislerimiz olur

FzgJzjsgshshsg maskem dustu tüh.... muge anli misin be kizim hemende cozmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…