Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay pardon yanlış okumuşum sandımki kocanın onlarla bozuk sende stres oluosun felan
ay nasıl kafamda kurmuşum ahahahahahaha
ne oldu anlat bakem
İşin kötüsü ortada bir mevzu da yok. Kafasında salak salak planlar yapıp ben onlara uymayınca kafayı yiyip "Neden benim dediğim olmuyor?" diye bana dünyayı dar ediyor. İlkokul 1. sınıf çocuğu zekası. Orada kalmış, büyüyememiş

bu aralar bu adamlara ne olmuş ?
kafalarına felan bişeymi vurdu anlamıorum ki

bu aralar bu adamlara ne olmuş ?
kafalarına felan bişeymi vurdu anlamıorum ki
Bunun ben kafasına tövbe ya neyse bir şey demiyorum. Bir ara sabırla sakin sakin tane tane konuşup anlatıyordum "Bak böyle düşünmeni gerektirecek bir durum yok. Sen böyle davranınca ben de şöyle hissediyorum. Sinirle bir laf edip kırıcı oluyorsun, hak etmediğim şeyler söylüyorsun" falan fıstık. Uzun zamandır ayarları yerinde gibiydi ama bunu da hamilelik hormonları çarpmış galiba. Benim yapmadığım nazı o bana yapıyor. Cidden kaldıramıyorum. Şey gibi davranıyor ilkokulda biri gelir saçını çeker de karşılık verirsin sonra "En son sen çekme ben çekicem" kavgası olur ya resmen o kafayı yaşıyor

al birini vur ötekine....
bende gebelikte iyiydide
doğumdan sonra lohusaya o girdi ben değel...
ağustosun ilk ayından beri bozuğum tepkim netti.. geçen haftasonu konuştu sözde aklı başına gelecek
şimdilik iyi gibi bakalım
ama pek uzun süreceğini düşünmüorum.. zaten bizim konumuz 3. şahıslar.. inşallah ipini tekrar koparırda kendini mahkmede buluır

Hepsi bozuk bunların ya sadece defolu oldukları kısımlar değişiyor ama orada da çok çeşitlilik göstermiyorlar. Ya aşırı aileci, ya pinti, ya karaktersiz, ya çocuk beyinli gibi gibi. Akıl başa gelme olayı kısa ya da orta vadeli oluyor, uzun vadede en ufak bir uyaranla eski hallerine dönüyorlar. Tövbe de ağzından yel alsın mahkeme falan. Dersini almıştır inşallah bu sefer

valla kendileri bilir
bizimde tersimize denk gelirlerse bizde uzun vadede istikrarlı olmayacaz bu gidişle

Paresilaaa hala trip yiyormusun beybim
Trip yemiyorum çünkü yıllık izin aldı
Nasıl koyduysa içine artikin
Amma velakin haberi yok çok pis planlarım var
Ozledm ben paremi karsilasamiyoz dogru duzgun Paresilaaa
Bende özledim hem de çok bugün güzel haberlerini bekliyoruz fıstık
Asıl olayı kaçırmışsin kaç kere dayler dayler ile akrabamiyim dediydim bence diğerlerine ek bunu da bir düşün
oy minoş sağlıkla kullansn

bence topluca Paresilaaa küselim

ben ne ettm bennnn
senin kaynana uslu
Kız trip yiyorum zati sizlerden de mi brütüsler sizi

şakamısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…