- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.341
Boşuna izlemiyoruz tabii kaptık bir şeylerFzgJzjsgshshsg maskem dustu tüh.... muge anli misin be kizim hemende cozmussun
Diger hesaplari kapatayım bari butun eglencem bitti ☹☹☹Boşuna izlemiyoruz tabii kaptık bir şeyler
Haa bak ana hesap hangisi onu bilmiyoruz hala. Yetkili birini çağırın, yetkili biri gelsiinDiger hesaplari kapatayım bari butun eglencem bitti ☹☹☹
ay pardon yanlış okumuşum sandımki kocanın onlarla bozuk sende stres oluosun felanKocamla
Onuda bul gsgsvsvHaa bak ana hesap hangisi onu bilmiyoruz hala. Yetkili birini çağırın, yetkili biri gelsiin
İşin kötüsü ortada bir mevzu da yok. Kafasında salak salak planlar yapıp ben onlara uymayınca kafayı yiyip "Neden benim dediğim olmuyor?" diye bana dünyayı dar ediyor. İlkokul 1. sınıf çocuğu zekası. Orada kalmış, büyüyememişay pardon yanlış okumuşum sandımki kocanın onlarla bozuk sende stres oluosun felan
ay nasıl kafamda kurmuşum ahahahahahaha
ne oldu anlat bakem
Yetkililer bulacak onu. Yetkili biri gelsiiiiinOnuda bul gsgsvsv
bu aralar bu adamlara ne olmuş ?İşin kötüsü ortada bir mevzu da yok. Kafasında salak salak planlar yapıp ben onlara uymayınca kafayı yiyip "Neden benim dediğim olmuyor?" diye bana dünyayı dar ediyor. İlkokul 1. sınıf çocuğu zekası. Orada kalmış, büyüyememiş
Bunun ben kafasına tövbe ya neyse bir şey demiyorum. Bir ara sabırla sakin sakin tane tane konuşup anlatıyordum "Bak böyle düşünmeni gerektirecek bir durum yok. Sen böyle davranınca ben de şöyle hissediyorum. Sinirle bir laf edip kırıcı oluyorsun, hak etmediğim şeyler söylüyorsun" falan fıstık. Uzun zamandır ayarları yerinde gibiydi ama bunu da hamilelik hormonları çarpmış galiba. Benim yapmadığım nazı o bana yapıyor. Cidden kaldıramıyorum. Şey gibi davranıyor ilkokulda biri gelir saçını çeker de karşılık verirsin sonra "En son sen çekme ben çekicem" kavgası olur ya resmen o kafayı yaşıyorbu aralar bu adamlara ne olmuş ?
kafalarına felan bişeymi vurdu anlamıorum ki
al birini vur ötekine....Bunun ben kafasına tövbe ya neyse bir şey demiyorum. Bir ara sabırla sakin sakin tane tane konuşup anlatıyordum "Bak böyle düşünmeni gerektirecek bir durum yok. Sen böyle davranınca ben de şöyle hissediyorum. Sinirle bir laf edip kırıcı oluyorsun, hak etmediğim şeyler söylüyorsun" falan fıstık. Uzun zamandır ayarları yerinde gibiydi ama bunu da hamilelik hormonları çarpmış galiba. Benim yapmadığım nazı o bana yapıyor. Cidden kaldıramıyorum. Şey gibi davranıyor ilkokulda biri gelir saçını çeker de karşılık verirsin sonra "En son sen çekme ben çekicem" kavgası olur ya resmen o kafayı yaşıyor
Hepsi bozuk bunların ya sadece defolu oldukları kısımlar değişiyor ama orada da çok çeşitlilik göstermiyorlar. Ya aşırı aileci, ya pinti, ya karaktersiz, ya çocuk beyinli gibi gibi. Akıl başa gelme olayı kısa ya da orta vadeli oluyor, uzun vadede en ufak bir uyaranla eski hallerine dönüyorlar. Tövbe de ağzından yel alsın mahkeme falan. Dersini almıştır inşallah bu seferal birini vur ötekine....
bende gebelikte iyiydide
doğumdan sonra lohusaya o girdi ben değel...
ağustosun ilk ayından beri bozuğum tepkim netti.. geçen haftasonu konuştu sözde aklı başına gelecek
şimdilik iyi gibi bakalım
ama pek uzun süreceğini düşünmüorum.. zaten bizim konumuz 3. şahıslar.. inşallah ipini tekrar koparırda kendini mahkmede buluır
valla kendileri bilirHepsi bozuk bunların ya sadece defolu oldukları kısımlar değişiyor ama orada da çok çeşitlilik göstermiyorlar. Ya aşırı aileci, ya pinti, ya karaktersiz, ya çocuk beyinli gibi gibi. Akıl başa gelme olayı kısa ya da orta vadeli oluyor, uzun vadede en ufak bir uyaranla eski hallerine dönüyorlar. Tövbe de ağzından yel alsın mahkeme falan. Dersini almıştır inşallah bu sefer
Gerçekten sabrım çok zorlanıyor ya. Gece uyuyamadım "Bu çocuk böyle bir rol modelle mi büyüyecek ben ne yapacağım" diye düşünmektenvalla kendileri bilir
bizimde tersimize denk gelirlerse bizde uzun vadede istikrarlı olmayacaz bu gidişle
Trip yemiyorum çünkü yıllık izin aldı
Bende özledim hem de çok
Asıl olayı kaçırmışsin kaç kereBu üç günde düşünecek bol vaktim oldu. Ne düşünsem diye de hiç düşünmeme gerek kalmadı. BenceParesilaaa Hemsirecik @cukulatam ve @anonimbirbayan aynı kişiler. Aynı zamanda burada onlayn olmuyorlar. Farklı zamanlarda farklı bir hikayeyle geliyor bu her kimse. Birinde Van'da, ikisinde İstanbul'da, birinde yurt dışı şubesi işte, yersek... Ağam bizimle eğlenir yani. Ee büyük oyunu bozdum. Madalyamı nereden alıyorum
Kız trip yiyorum zati sizlerden de mi brütüsler sizi
alışacak annesi gibiGerçekten sabrım çok zorlanıyor ya. Gece uyuyamadım "Bu çocuk böyle bir rol modelle mi büyüyecek ben ne yapacağım" diye düşünmekten
şakamısın?Trip yemiyorum çünkü yıllık izin aldı
Nasıl koyduysa içine artikin
Amma velakin haberi yok çok pis planlarım var
Bende özledim hem de çokbugün güzel haberlerini bekliyoruz fıstık
Asıl olayı kaçırmışsin kaç keredayler dayler ile akrabamiyim dediydim bence diğerlerine ek bunu da bir düşün
Kız trip yiyorum zati sizlerden de mi brütüsler sizi
Vaooov çok güüzeell asıl senin eline sağlıkOhhh ellerine sağlık tosbik oruyom ben
gerçekten yaşının adamı değil ya... böyle şey olamazCiddiyim
Yakındır kalemden gitmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?