Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu kafaları iyice karıştırmak için atmışsındır ortaya. Yemem yeeemmmmeeem!!!

Hangisi yaşının adamı bana bir tane göstersene hayrına
neoş seni enişte baya sinirlendirmiş ama sakinleş bacım nie biliomusun olan bize oluo
aha bak ağustostan beri muhattap almıyorum kız dışında.. kızını gösteriorum 2li muhabbet asla yoktu
ama eminimb ak 3 aya tekrar aynı şeyler olacak
başlıacak ama o benm anneeemmmmmmmmmm

Çok kırıldım ya. Önceden kendi halime ağlıyordum şimdi çocuğa ağlıyorum. Üstelik bu çocuk doğal yoldan olmadı biz varımızı yoğumuzu ortaya koyduk ben neleri göze aldım, öyle yaptık. Yazık günah değil mi insan kendi çocuğunu taşıyan kadına bunu yapmaz. Senin çocuğun etkileniyor bütün bu stresten sıkıntıdan. Değecek bir şey olsa diyeceğim ki "ama ortada bir sorun var". Yok, o da yok. "Ay sonunda markete gitmeyelim, ertesi gün gidelim" demiş. Neden "Tamam" dememişim. Evde sebze, meyve kalmamış? Ne yiyeceğim? Beslenen senin çocuğun. Tamam dememişsem ne olmuş ayrıca? Bu kadar saçma bir tartışma olamaz ya. Sırf ego savaşı. Onun dediği olsun da sonucu ne olmuş hiç önemli değil. Ben krize girince mülayim moda girip özür falan diliyor. Yemişim öyle özrü. Ben özür istemiyorum ki. Baştan salak salak şeyler yapma. Şu çocuğu huzurlu bir ortamda büyütelim. Sanırsın ay sonunda diretip "Bana ziynet eşyası al" demişim

Merhabalar benim bebeğim down sendromlu olabilir dendi amniyosentez ve nift testi istemedim. Daha doktorla konuşmadım sağ saglim sağlıklı sıhhatli doğması en çok istediğim. Şimdi normal doğuma uygun görünüyorsa yinede sezaryanla mi alır doktor acaba

Gerçekten saçmaymış..özrü dileyip bir daha yapmıcam dediyse sal gitsin.uzatıncada ağlayınca da çözülmüyor aynısı yaşanırsa söz verdin böyle yapmıcaktın dersin Ben de öyle saçma şeylere ağladım biz üzüldüğümüzle kalıyoruz bebişlere odaklanalım en iyisi

Bir halta yaradığı yok ya. Üç gün sonra benim düştüğüm halden sonra yalandan özür dilemiş ne yapayım onu. Düzelmeyecek de böyle devam edecek işte ben ne kadar daha tahammül edebilirsem

Hepsi odun.
Sana birşey söyleyeceğim dediğimde, sakın hamileyim deme demişti. Sonra üç gün sersem dolaştı ben baba oluyorum diye.
Doğuma giriyorum dedim, inanmadı, şakaysa hiç hoş değil dedi. Yav ben dokuz aylık hamileyken erken doğum riskim varken niye doğuma giriyorum diye şaka yapayım. 15 dakika telefonda onu ikna ettim ameliyathaneye inmeden.
Ben şunu anlamıyorum, sanki kavga etmek, odunluk yapmak için hamileliği bekliyor bunlar özellikle.
Bebeğinin suçu yok, annelik işte burda başlıyor, bebeğin için üzülmemeye takmamaya çalışıyorsun.
Yazı video işine bişey diyemicem çünkü eşim sürekli okuyup izleyip onu yap bunu yap pnu ye bunu ye diye 9 ayı burnumdan getirdi. Hala da getiriyo.

Ohhh ellerine sağlık tosbik oruyom ben
Bamada ör

Neoş bazen düşünüorumda
Ziynet eşyası cart curtta gözümüz olmadığı için al demediğimiz içinmi böyle yapıolar?
Öbür türlü olanlar cok mutlular..
Bence bizde sorun var

Evet 40.haftadayız hayırlısıyla bu hafta doğurmak nasip olsun bal0ncuğum dua et bana
Yaaaa cnm bulutummm
Etmezmiyim hiç
Gönlüne göre bir avazda doğur inşallah

Etiketlediğiniz arkadaşın yorumunun gebelikle alakası yk
Üstelik gebe kalmaya çalışan biri
Daha hassas davranmanızı tavsiye ederim..
Geçmiş olsun

Oreyim bebitom ama benimkiler cee demio sadece vik vik diye otuyi

1bucukta yevrummm, az kaldii amin insallahhhh

Ya hep diyorlar ya hamilelikte erkeklerde de farklı hormonlar bsyler olyormus vs diye, belki sizin kocalarda da bu tarz bsyler olmuştur. Kendi hallerine bırakın diceeem ama yani insan bu zamanda daha cok ihtiyac hissediyor, kendini yaslayabilecegi birini ariyor. Kadinlar her halükarda birden fazla yükü kaldırıyor valla ya

Evet mağazaya gittigimizde hazir takimlari ben de beğenmedim, sonra çalışan kendi takiminizi da yapabilirsiniz deyince bu sade model cok hosuma gitti, battaniyenin arka modeli gibi pantolonu var tirtikli cok datlu geldi
oy minoş sağlıkla kullansn

bence topluca Paresilaaa küselim

ben ne ettm bennnn
senin kaynana uslu
Paresilaaa kuzummmm bak kusturme biziii
Konusmaniza cok sevindim cnm
Insallah canimmmm gelince yazacagimmm smdi cikiyoruzzzz

Salak bunlar ya gerçekten gelişimlerini tamalayamamışlar. Benimki de doğal yoldan olamayacağını öğrenmeden önce biz hala korunuyorken diyordu ki "Bir gün hamile olduğunu söylersen şok olmuş bir şekilde kalabilirim. Garip tepkiler verebilirim. Kızma" Kendinin ne mal olduğunu da biliyor yani. Sonra istesek de olamayacağını gördük. Onun yüzünden ben de ne bedeller ödedim. Lisede bir biyoloji hocası vardı. "Erkekler XY'de kalmış, XX'e geçememişler. Evrimlerini tamamlayamamışlar" diyordu. Ona o kadar hak veriyorum ki. Bir de bunun bilimsel olmayan versiyonu şarkı var ya içinde "Bozuk Y kromozomu" geçen. Aha bir de ona çok hak veriyorum işte
Neoş bazen düşünüorumda
Ziynet eşyası cart curtta gözümüz olmadığı için al demediğimiz içinmi böyle yapıolar?
Öbür türlü olanlar cok mutlular..
Bence bizde sorun var
Ben de artık buna inanmaya başlıyorum sanırım. Öyleleri gerçekten mutlu ve el üstünde tutuluyor. Milletin kocası kadın daha aşermeden soluğu dışarda alıyor. Benimki de "Demin sordum canın çekmiyordu. Yarım saat sonra yine geçmeyeceğini nereden bileyim" diyor. Halbuki köpek çeksem, her gördüğümü istesem kıymetli olurdum o kadınlar gibi
Kadife ip ama markasını hatirlamiom sağolasın beybimm
DusunceBulutu Bu üç harfli marketlerden birine de kadife ip ve diğer örgü malzemeleri falan geliyordu bu hafta. Hangisineydi unuttum ama bir bakın isterseniz
1bucukta yevrummm, az kaldii amin insallahhhh
Ayy az kalmış. Heyecanlı bekleyiş dırı nım dırı nım
Aşermeme bile rötar yaptırıyorum ya bunun nazı niyazı yüzünden. Zaten ayarları bozuktu da ben düzeldi sanıyordum. Ben hamile kalınca o da kalmış sayıldı herhalde. Sidik yarıştırıyor benimle. Doğumda ona da suni sancıyı dayasınlar da görsün dünya kaç bucakmış
Evet mağazaya gittigimizde hazir takimlari ben de beğenmedim, sonra çalışan kendi takiminizi da yapabilirsiniz deyince bu sade model cok hosuma gitti, battaniyenin arka modeli gibi pantolonu var tirtikli cok datlu geldi
Aa ben mağazaya gitmedim. Sitesinden bakıyordum. Kendi takımını yapmak da mantıklıymış aslında. Neyse başka bir markada seçenekleri dörde ancak indirebildim. Onlardan birini aldırayım gitsin. Bir daha kafamı karıştırmayayım. Bizimkinin de babaannesi alacakmış

Bir halta yaradığı yok ya. Üç gün sonra benim düştüğüm halden sonra yalandan özür dilemiş ne yapayım onu. Düzelmeyecek de böyle devam edecek işte ben ne kadar daha tahammül edebilirsem
İntikam alman lazım içinin soğuması için
benim de aklımdan geçti cuma gelecek ama bu ipten yok sanırım.broşüre ufacık foto koymuşlar anlaşılmıyor gidip bakayım.market ismi vermek yasak mı bu arada ben de üç harfli ne diyorum

Bir de onun intikamıyla mı uğraşacağım. Allah'a havale ettim

Hahah yok ya tek tek yazmaya üşendim hangisine geliyordu hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…