Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle kadın olmakta bize ters be neoş...
Bozuk Y kromozomlarına bilenenler açsın dinlesin. Amme hizmeti

Ayyy herife atıyım

A101 ve Bim'e gelen yenidoğan hastane çıkışı setinin pantolon bellerine bakın. İşte bu yüzden Bim'inki oyuncak bebeğe ancak olur diyordum. O kadar dar ki çok abukEki Görüntüle 2944935
Fark var evet ama biminkide olur kız yenidoğan bebeği sen ne sanıon
Bu bile büyük gelecek gör bak
Ama bel lastiğini sevmedm
Benm bimden aldklarm hep düzgün kalın lastikliydi

Butun gun neden is yapamıyorumun cevabi ektedir
Eki Görüntüle 2944936
Aşkoşşş benm muhabbet kuşunu eşimle gönderdm antebe.. Lenaya tahammül edemedi sürekli bağırdı
Şimdide işe başladm die lena annemde kalıo
Onlardada maviş var 5 yaşnda kuş ama aile ferdi gibi.. Konuşuo felan
Şuan oda tahammül edemior kıskanıor
Dün akşam lenayı ısırdı

Pamuksu bebeklerle iyi anlaşıyor gördüğüm kadarıyla, insallah kardeşi olursa onunlada iyi geçinir diye düşünüyorum

Bizm mavişte iyi anlaşıodu neden?
Cnkü misafiri biliolar cin gibiler
Ama kalıcı bebeleri hiç srvmiolar
Anneannemin kusuda kardeşimi isirirmis kiskanipta pamuksu bana cok duskun ya inşallah oyle bir sey olmaz. Kediler anne karnindayken hissettiği için bebeleri sıkıntı olmaz diyorum ben. Olmazsada yavas yavas alisir ya napalim

Anneannemin kusuda kardeşimi isirirmis kiskanipta pamuksu bana cok duskun ya inşallah oyle bir sey olmaz. Kediler anne karnindayken hissettiği için bebeleri sıkıntı olmaz diyorum ben. Olmazsada yavas yavas alisir ya napalim
Kuş pek değilde ke ve köpeklerin bebeklerle olan bağlarını yan yana uyumalarına felan bayılıorm
Hadibeline kuvvet aşkoş

gerçekten yaşının adamı değil ya... böyle şey olamaz
Adam bile denmez bu zatı muhtereme
Onu kafaları iyice karıştırmak için atmışsındır ortaya. Yemem yeeemmmmeeem!!!

Hangisi yaşının adamı bana bir tane göstersene hayrına
Çok cakalsin
Eşi hamile olanların bir tık daha akılları gidiyor bebeğimi kıskanıyorlar anlamıyorum
Evet 40.haftadayız hayırlısıyla bu hafta doğurmak nasip olsun bal0ncuğum dua et bana
Anammmmm heyecan dorukta sağlıcakla zamanında bir avazda doğur canım
Bana kusemezsinizkiiiii
Ayyy hadi bakalım güzel haberlerle
Butun gun neden is yapamıyorumun cevabi ektedir
Eki Görüntüle 2944936
Korkmasam bende istiyorum eve almayı anca uzaktan seviyorum

Kuş pek değilde ke ve köpeklerin bebeklerle olan bağlarını yan yana uyumalarına felan bayılıorm
Hadibeline kuvvet aşkoş
Ayy dimi ya en buyuk hayalim suan olsada yanyana uyutsam bebelerimi
Pariss bende korkuyordum ilk basta, bi cesaret aldim eve. Simdi agzini yuzunu öpüyorum

Öyle kadın olmakta bize ters be neoş...

Ayyy herife atıyım
O da bizim salaklığımız olarak tarihe geçsin, ne diyeyim
Fark var evet ama biminkide olur kız yenidoğan bebeği sen ne sanıon
Bu bile büyük gelecek gör bak
Ama bel lastiğini sevmedm
Benm bimden aldklarm hep düzgün kalın lastikliydi
Kutuluydu bu. Açık halini görsem almazdım. Yenidoğan çok baktım giydirdim ya bunun olacağını hiç sanmıyorum. Zaten çok çirkin bel lastiği. Geniş olsa bile o ne öyle. Şapkası da feci dar, eldivenden hallice
Ben de ona bakam diye geldim ama gelmemiş :/

Eşi hamile olanların bir tık daha akılları gidiyor bebeği mi kıskanıyorlar anlamıyorum
Bir bilsem... Zaten olmayan aklı iyice uçtu gitti

Fişi duruosa iade edebiliosn cnm

Nealim ben seni çok iyi anladım. Benimki de tuhaf şeylerden alınganlık eder tartışır. Ama sendeki bir tık fazlası sanki. Ertesi gün market alışverişi yapılmasına tamam demedin diye gerginlik yaratmanın alemi neymiş ki acaba Maddi olarak mı kendisini ayarlamaya çalışıyor acaba, ben hep kart hesap kesimlerine göre alışveriş yaparım da. Tabi burdaki gıda, yani gıdayı ne zaman lazım olsa o zaman alıyorum.

Bu geçen konuştuğumuz oyuncak konusu işte. Konuşuyorsun anlaşıldı bir daha olmayacak sanıyorsun. Benzer şeyler bir yerden yeniden fırlıyor. Biliyorum dayanması zor ama sen kendini üzmemeye çalış. Bebişin var karnında
Ohhh ellerine sağlık tosbik oruyom ben
Ayyy çok güzeller. Kadife ipler çok zor ama ya nasıl örüyosun. Ben bir ara aldım denedim de paramparça ettim ipleri ördüğüm kısımlar da orantısız oldu pes ettim sonunda
A101 ve Bim'e gelen yenidoğan hastane çıkışı setinin pantolon bellerine bakın. İşte bu yüzden Bim'inki oyuncak bebeğe ancak olur diyordum. O kadar dar ki çok abukEki Görüntüle 2944935
Kuzu lastiği çok sıkı değilse yenidoğana olur sanki bunlar. Çok sıkıysa bebeği rahatsız edebilir tabi

N Neal geçen bi süri şey aldm hepsi güzeldi
Fakat 2li takımda taytın siyah olanı taşlı gibiydi
Aldım götürdüm iade ettm
Hiç götüremem ya corona yüzünden dokunduğum her şeyi eve girdiğim gibi makineye atıyorum. Beni yıkayacağını bilsem kendimi de atarım yani o derece. Olan oldu artık. Bim defteri benim için kapanmıştır!!! Ay yok o doğumdan sonraydı di mi ahshhshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…