- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.401
Aha sen de bendensin. Aldığım şeyi ilk iş yıkıcam. Hatta o kadar hızlı yapıyorum ki bu prosessi bazen üstüme giydiğimde defo görüyorumOhoo yıkadım gitti çoktan
Hiç götüremem ya corona yüzünden dokunduğum her şeyi eve girdiğim gibi makineye atıyorum. Beni yıkayacağını bilsem kendimi de atarım yani o derece. Olan oldu artık. Bim defteri benim için kapanmıştır!!! Ay yok o doğumdan sonraydı di mi ahshhshs
Düz deli ya uğraşamıyorum artık. Belli bir sebebi yok. Kafasında o ay kredi kartını o tutarla kapatmak varsa geçmiş olsun. Koymuş ya bir kere kafaya bitti gitti tamam. Bir de kendini en saçma şeylere bile önceden hazırlaması lazım. Temizlik yapılacaksa üç beş gün önceden kafasında bir gün belirliyor mesela. Tamam artık noter huzurunda yemin etmişiz gibi o gün yapılacak o temizlik, ne bir gün önce ne bir gün sonra. Markete gideceğimizi önceden haber veriyorum yarın gitmemiz lazım şu şu şu bitti diye. Sabah uyanıyoruz başlıyor "Kaçta gideceğiz? Kaçta gideriz? Bugün gitmeyecek miyiz?" Hay marketine de bugününe de... Ben bir de böyle planla programla hareket edemem. O öyle baskı kurdukça iyice gitmeyesim geliyor. Sonra bu saçma şeyler ego savaşına dönüyor "Neden benim dediğim olmuyor" diye emzik bekleyen bebeğe dönüyor. O sinirle ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Sonra ben uyarana kadar bir pişmanlık belirtisi de yok. Ben söyledikten sonra gelen pişmanlığı ne yapayım zaten bir şey de değişmiyor. Belli bir süre sakiniz sonra hop başa sarıyor. Bir de takmış kafaya ben onu azarlıyormuşum çocuk gibi. Azarladığım falan da yok saçma sapan alınganlık yapıyor. İşte böyle Güzin ablaNealim ben seni çok iyi anladım. Benimki de tuhaf şeylerden alınganlık eder tartışır. Ama sendeki bir tık fazlası sanki. Ertesi gün market alışverişi yapılmasına tamam demedin diye gerginlik yaratmanın alemi neymiş ki acabaMaddi olarak mı kendisini ayarlamaya çalışıyor acaba, ben hep kart hesap kesimlerine göre alışveriş yaparım da. Tabi burdaki gıda, yani gıdayı ne zaman lazım olsa o zaman alıyorum.
Bu geçen konuştuğumuz oyuncak konusu işte. Konuşuyorsun anlaşıldı bir daha olmayacak sanıyorsun. Benzer şeyler bir yerden yeniden fırlıyor. Biliyorum dayanması zor ama sen kendini üzmemeye çalış. Bebişin var karnında
Çok sıkı gibi geldi ama bakalım deneyip göreceğiz. Olmazsa da canım sağ olsunKuzu lastiği çok sıkı değilse yenidoğana olur sanki bunlar. Çok sıkıysa bebeği rahatsız edebilir tabi
Üff o defolardan bende de oluyor. Kendim gidip alıyorsam her yerini incelerim, ölçerim normalde. A101'den aldığım yenidoğan setinin mama önlüğüyle Bim'in ağız mendillerinden birinde delik gördüm mesela katlarken. Orada açıp tek tek bakma şansım yoktu. Ne bulduysam aldım geldim. Belki de makinem deliyordur bilmiyorumAha sen de bendensin. Aldığım şeyi ilk iş yıkıcam. Hatta o kadar hızlı yapıyorum ki bu prosessi bazen üstüme giydiğimde defo görüyorumDefolar da en iyi üstündeyken fark ediliyor ya bazen
O misyonu bizim evde ben üstleniyorum. Her şey plan ve program dahilinde olmalıDüz deli ya uğraşamıyorum artık. Belli bir sebebi yok. Kafasında o ay kredi kartını o tutarla kapatmak varsa geçmiş olsun. Koymuş ya bir kere kafaya bitti gitti tamam. Bir de kendini en saçma şeylere bile önceden hazırlaması lazım. Temizlik yapılacaksa üç beş gün önceden kafasında bir gün belirliyor mesela. Tamam artık noter huzurunda yemin etmişiz gibi o gün yapılacak o temizlik, ne bir gün önce ne bir gün sonra. Markete gideceğimizi önceden haber veriyorum yarın gitmemiz lazım şu şu şu bitti diye. Sabah uyanıyoruz başlıyor "Kaçta gideceğiz? Kaçta gideriz? Bugün gitmeyecek miyiz?" Hay marketine de bugününe de... Ben bir de böyle planla programla hareket edemem. O öyle baskı kurdukça iyice gitmeyesim geliyor. Sonra bu saçma şeyler ego savaşına dönüyor "Neden benim dediğim olmuyor" diye emzik bekleyen bebeğe dönüyor. O sinirle ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Sonra ben uyarana kadar bir pişmanlık belirtisi de yok. Ben söyledikten sonra gelen pişmanlığı ne yapayım zaten bir şey de değişmiyor. Belli bir süre sakiniz sonra hop başa sarıyor. Bir de takmış kafaya ben onu azarlıyormuşum çocuk gibi. Azarladığım falan da yok saçma sapan alınganlık yapıyor. İşte böyle Güzin abla
Çok sıkı gibi geldi ama bakalım deneyip göreceğiz. Olmazsa da canım sağ olsun
Evet benim makinem de bazen deliyor. Hatta makine yeniyken de deldi. Ben beyaz eşya markasında çalışıyorum ya kuzu. Bunu bizim ürün uzmanlarına sordum zamanında. Bu nerdeyse imkansız ama bezen bize de geliyor müşterilerden böyle şikayetler dediler. O zaman da teknik servis "Ürün kumaşında zayıf bir alan varsa makinedeki diğer çamaşırların aksesuarına ya da sert kısmına takılıp delebilir, diğer türlü kazanda büyük bir üretim hatası olması lazım delmesi için. Ürünlerin tammı kalite kontrolden geçtiği için bu imkansız" diyorlar. Ama ben hala makinenin deldiğini düşünüyorum ahahahaÜff o defolardan bende de oluyor. Kendim gidip alıyorsam her yerini incelerim, ölçerim normalde. A101'den aldığım yenidoğan setinin mama önlüğüyle Bim'in ağız mendillerinden birinde delik gördüm mesela katlarken. Orada açıp tek tek bakma şansım yoktu. Ne bulduysam aldım geldim. Belki de makinem deliyordur bilmiyorum
korkum benim onlara zarar vermem onların değil aslindaAyy dimi ya en buyuk hayalim suanolsada yanyana uyutsam bebelerimi
Pariss bende korkuyordum ilk basta, bi cesaret aldim eve. Simdi agzini yuzunu öpüyorum
Eyvah eyvah seninki duble hamile o vakitSalak bunlar ya gerçekten gelişimlerini tamalayamamışlar. Benimki de doğal yoldan olamayacağını öğrenmeden önce biz hala korunuyorken diyordu ki "Bir gün hamile olduğunu söylersen şok olmuş bir şekilde kalabilirim. Garip tepkiler verebilirim. Kızma" Kendinin ne mal olduğunu da biliyor yani. Sonra istesek de olamayacağını gördük. Onun yüzünden ben de ne bedeller ödedim. Lisede bir biyoloji hocası vardı. "Erkekler XY'de kalmış, XX'e geçememişler. Evrimlerini tamamlayamamışlar" diyordu. Ona o kadar hak veriyorum ki. Bir de bunun bilimsel olmayan versiyonu şarkı var ya içinde "Bozuk Y kromozomu" geçen. Aha bir de ona çok hak veriyorum işte
Ben de artık buna inanmaya başlıyorum sanırım. Öyleleri gerçekten mutlu ve el üstünde tutuluyor. Milletin kocası kadın daha aşermeden soluğu dışarda alıyor. Benimki de "Demin sordum canın çekmiyordu. Yarım saat sonra yine geçmeyeceğini nereden bileyim" diyor. Halbuki köpek çeksem, her gördüğümü istesem kıymetli olurdum o kadınlar gibi
DusunceBulutu Bu üç harfli marketlerden birine de kadife ip ve diğer örgü malzemeleri falan geliyordu bu hafta. Hangisineydi unuttum ama bir bakın isterseniz
Ayy az kalmış. Heyecanlı bekleyiş dırı nım dırı nım
Aşermeme bile rötar yaptırıyorum ya bunun nazı niyazı yüzünden. Zaten ayarları bozuktu da ben düzeldi sanıyordum. Ben hamile kalınca o da kalmış sayıldı herhalde. Sidik yarıştırıyor benimle. Doğumda ona da suni sancıyı dayasınlar da görsün dünya kaç bucakmış
Aa ben mağazaya gitmedim. Sitesinden bakıyordum. Kendi takımını yapmak da mantıklıymış aslında. Neyse başka bir markada seçenekleri dörde ancak indirebildim. Onlardan birini aldırayım gitsin. Bir daha kafamı karıştırmayayım. Bizimkinin de babaannesi alacakmış
Yaaaa isiririm totisiiiiiiButun gun neden is yapamıyorumun cevabi ektedir
Eki Görüntüle 2944936
Adam bile denmez bu zatı muhtereme
Çok cakalsin
Eşi hamile olanların bir tık daha akılları gidiyor bebeğimi kıskanıyorlar anlamıyorum
Anammmmm heyecan doruktasağlıcakla zamanında bir avazda doğur canım
Bana kusemezsinizkiiiii
Ayyy hadi bakalımgüzel haberlerle
Korkmasam bende istiyorum eve almayıanca uzaktan seviyorum
O da bizim salaklığımız olarak tarihe geçsin, ne diyeyim
Kutuluydu bu. Açık halini görsem almazdım. Yenidoğan çok baktım giydirdim ya bunun olacağını hiç sanmıyorum. Zaten çok çirkin bel lastiği. Geniş olsa bile o ne öyle. Şapkası da feci dar, eldivenden hallice
Ben de ona bakam diye geldim ama gelmemiş :/
Bir bilsem... Zaten olmayan aklı iyice uçtu gitti
korkum benim onlara zarar vermem onların değil aslindaçok yumusaklar.. ya çok sert seversem canı acirsa diyemez ki ya da ne bilim acikirsa işteyken kim besleyecek böyle saçma tuhaf düşüncelerim ve korkularım var
Abi bu erkekler daha anne karnında boyle inat ya, gelmez bacim 42 ye kadar beklersinEyvah eyvah seninki duble hamile o vakitdur bakalim senle beraber dogurcak mi ahshahs hey allam zor ya boyle
Evet ya iyi oldu, sadecik bir takim oldu ben de cok sevdim
Yaaaa isiririm totisiiiiii
Geldim kizcelerrr, cok şükür her şey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, muayene sirasinda her sey normal cikti, hic de sormadim kanala girmis mi vs, o da bsy demedi, suan bi baski görmüyorum, 40ini bekleyecek gibi duruyor dedi. 11inde yine muayene, bakalım
Kadife iple ben daha rahat ördüm yaaNealim ben seni çok iyi anladım. Benimki de tuhaf şeylerden alınganlık eder tartışır. Ama sendeki bir tık fazlası sanki. Ertesi gün market alışverişi yapılmasına tamam demedin diye gerginlik yaratmanın alemi neymiş ki acabaMaddi olarak mı kendisini ayarlamaya çalışıyor acaba, ben hep kart hesap kesimlerine göre alışveriş yaparım da. Tabi burdaki gıda, yani gıdayı ne zaman lazım olsa o zaman alıyorum.
Bu geçen konuştuğumuz oyuncak konusu işte. Konuşuyorsun anlaşıldı bir daha olmayacak sanıyorsun. Benzer şeyler bir yerden yeniden fırlıyor. Biliyorum dayanması zor ama sen kendini üzmemeye çalış. Bebişin var karnında
Ayyy çok güzeller. Kadife ipler çok zor ama ya nasıl örüyosun. Ben bir ara aldım denedim de paramparça ettim ipleriördüğüm kısımlar da orantısız oldu pes ettim sonunda
Kuzu lastiği çok sıkı değilse yenidoğana olur sanki bunlar. Çok sıkıysa bebeği rahatsız edebilir tabi
15inden sonra beklemem 16si olur max dedi, suni filan sanirimsasen kusla devam et parisim
Abi bu erkekler daha anne karnında boyle inat ya, gelmez bacim 42 ye kadar beklersin
Hmm ne olyormus oyle olunca, aciliyor muymus?Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
İlk hafta olur bence yenidoğanlar jöle gibi oluyorlarA101 ve Bim'e gelen yenidoğan hastane çıkışı setinin pantolon bellerine bakın. İşte bu yüzden Bim'inki oyuncak bebeğe ancak olur diyordum. O kadar dar ki çok abukEki Görüntüle 2944935
Amin parem çok sağol yakın zamanda darısı sana inşallahAdam bile denmez bu zatı muhtereme
Çok cakalsin
Eşi hamile olanların bir tık daha akılları gidiyor bebeğimi kıskanıyorlar anlamıyorum
Anammmmm heyecan doruktasağlıcakla zamanında bir avazda doğur canım
Bana kusemezsinizkiiiii
Ayyy hadi bakalımgüzel haberlerle
Korkmasam bende istiyorum eve almayıanca uzaktan seviyorum
Enee son 12 gun15inden sonra beklemem 16si olur max dedi, suni filan sanirimsainşallah beklemez zottiriii
Hmm ne olyormus oyle olunca, aciliyor muymus?
Böyleydi. Bir ara düzelir gibi olmuştu. Son zamanlarda yine azdıO misyonu bizim evde ben üstleniyorum. Her şey plan ve program dahilinde olmalıama bunu tabi ego savaşına çevirmiyorum orası ayrı. Peki ne dicem hamilelikten sonra daha mı çok olmaya başladı bu bahsettiklerin yoksa hep mi bu dereceydi?
Bence de makine deliyor. Başka kıyafetlerimin de bir anda deliniverdiği oluyor böyleEvet benim makinem de bazen deliyor. Hatta makine yeniyken de deldi. Ben beyaz eşya markasında çalışıyorum ya kuzu. Bunu bizim ürün uzmanlarına sordum zamanında. Bu nerdeyse imkansız ama bezen bize de geliyor müşterilerden böyle şikayetler dediler. O zaman da teknik servis "Ürün kumaşında zayıf bir alan varsa makinedeki diğer çamaşırların aksesuarına ya da sert kısmına takılıp delebilir, diğer türlü kazanda büyük bir üretim hatası olması lazım delmesi için. Ürünlerin tammı kalite kontrolden geçtiği için bu imkansız" diyorlar. Ama ben hala makinenin deldiğini düşünüyorum ahahaha
Ah Pare seni çok üzerler bu kadar naif olma. Ben de hayvanlara dokunamam da benimki dokununca bir tuhaf hissettiğim için. Elim kemiklerine değdiğinde bir acayip oluyorumkorkum benim onlara zarar vermem onların değil aslindaçok yumusaklar.. ya çok sert seversem canı acirsa diyemez ki ya da ne bilim acikirsa işteyken kim besleyecek böyle saçma tuhaf düşüncelerim ve korkularım var
"Niye sadece sen doğuruyorsun? Ben de doğurayım eşit olalım" diye önden gidebilir sırf sidik yarışındanEyvah eyvah seninki duble hamile o vakitdur bakalim senle beraber dogurcak mi ahshahs hey allam zor ya boyle
Sağlıkla güzel günlerde giysin inşallahEvet ya iyi oldu, sadecik bir takim oldu ben de cok sevdim
Ülen yine mi gelmek bilmeyen bebe. Kesin son ana kadar bekleyecek ha önden korkuyu yaşattı, çekildi köşesine, keyifle izliyor düdükGeldim kizcelerrr, cok şükür her şey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, muayene sirasinda her sey normal cikti, hic de sormadim kanala girmis mi vs, o da bsy demedi, suan bi baski görmüyorum, 40ini bekleyecek gibi duruyor dedi. 11inde yine muayene, bakalım
Doktora attın mı? Varmış da açılmış mı yoksa şu anda var mıymış hala?Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Doktora sorunca bize de haber ver kuzu. Benin gittiğim bir doktor hsg raporuna bakıp bir tüpte hafif bir tıkanıklık görünüyor ama önemli bir şey değil demişti. Beki seninkini de öyle yorumlarlarBu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Kimlik bilgileri kısmını kesip atın bakalımKızlar merhaba biz bugun sperm testi verdik sonucu alsam anlayan yazabilirmi haftaya doktora gidecgz merak ettim
Aatım az önce nasıl cıkmışKimlik bilgileri kısmını kesip atın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?