Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düz deli ya uğraşamıyorum artık. Belli bir sebebi yok. Kafasında o ay kredi kartını o tutarla kapatmak varsa geçmiş olsun. Koymuş ya bir kere kafaya bitti gitti tamam. Bir de kendini en saçma şeylere bile önceden hazırlaması lazım. Temizlik yapılacaksa üç beş gün önceden kafasında bir gün belirliyor mesela. Tamam artık noter huzurunda yemin etmişiz gibi o gün yapılacak o temizlik, ne bir gün önce ne bir gün sonra. Markete gideceğimizi önceden haber veriyorum yarın gitmemiz lazım şu şu şu bitti diye. Sabah uyanıyoruz başlıyor "Kaçta gideceğiz? Kaçta gideriz? Bugün gitmeyecek miyiz?" Hay marketine de bugününe de... Ben bir de böyle planla programla hareket edemem. O öyle baskı kurdukça iyice gitmeyesim geliyor. Sonra bu saçma şeyler ego savaşına dönüyor "Neden benim dediğim olmuyor" diye emzik bekleyen bebeğe dönüyor. O sinirle ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Sonra ben uyarana kadar bir pişmanlık belirtisi de yok. Ben söyledikten sonra gelen pişmanlığı ne yapayım zaten bir şey de değişmiyor. Belli bir süre sakiniz sonra hop başa sarıyor. Bir de takmış kafaya ben onu azarlıyormuşum çocuk gibi. Azarladığım falan da yok saçma sapan alınganlık yapıyor. İşte böyle Güzin abla
Kuzu lastiği çok sıkı değilse yenidoğana olur sanki bunlar. Çok sıkıysa bebeği rahatsız edebilir tabi
Çok sıkı gibi geldi ama bakalım deneyip göreceğiz. Olmazsa da canım sağ olsun

Aha sen de bendensin. Aldığım şeyi ilk iş yıkıcam. Hatta o kadar hızlı yapıyorum ki bu prosessi bazen üstüme giydiğimde defo görüyorum Defolar da en iyi üstündeyken fark ediliyor ya bazen
Üff o defolardan bende de oluyor. Kendim gidip alıyorsam her yerini incelerim, ölçerim normalde. A101'den aldığım yenidoğan setinin mama önlüğüyle Bim'in ağız mendillerinden birinde delik gördüm mesela katlarken. Orada açıp tek tek bakma şansım yoktu. Ne bulduysam aldım geldim. Belki de makinem deliyordur bilmiyorum

O misyonu bizim evde ben üstleniyorum. Her şey plan ve program dahilinde olmalı ama bunu tabi ego savaşına çevirmiyorum orası ayrı. Peki ne dicem hamilelikten sonra daha mı çok olmaya başladı bu bahsettiklerin yoksa hep mi bu dereceydi?
Evet benim makinem de bazen deliyor. Hatta makine yeniyken de deldi. Ben beyaz eşya markasında çalışıyorum ya kuzu. Bunu bizim ürün uzmanlarına sordum zamanında. Bu nerdeyse imkansız ama bezen bize de geliyor müşterilerden böyle şikayetler dediler. O zaman da teknik servis "Ürün kumaşında zayıf bir alan varsa makinedeki diğer çamaşırların aksesuarına ya da sert kısmına takılıp delebilir, diğer türlü kazanda büyük bir üretim hatası olması lazım delmesi için. Ürünlerin tammı kalite kontrolden geçtiği için bu imkansız" diyorlar. Ama ben hala makinenin deldiğini düşünüyorum ahahaha

Ayy dimi ya en buyuk hayalim suan olsada yanyana uyutsam bebelerimi

Pariss bende korkuyordum ilk basta, bi cesaret aldim eve. Simdi agzini yuzunu öpüyorum
korkum benim onlara zarar vermem onların değil aslinda çok yumusaklar.. ya çok sert seversem canı acirsa diyemez ki ya da ne bilim acikirsa işteyken kim besleyecek böyle saçma tuhaf düşüncelerim ve korkularım var

Eyvah eyvah seninki duble hamile o vakit dur bakalim senle beraber dogurcak mi ahshahs hey allam zor ya boyle

Evet ya iyi oldu, sadecik bir takim oldu ben de cok sevdim
Butun gun neden is yapamıyorumun cevabi ektedir
Eki Görüntüle 2944936
Yaaaa isiririm totisiiiiii

Geldim kizcelerrr, cok şükür her şey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, muayene sirasinda her sey normal cikti, hic de sormadim kanala girmis mi vs, o da bsy demedi, suan bi baski görmüyorum, 40ini bekleyecek gibi duruyor dedi. 11inde yine muayene, bakalım

korkum benim onlara zarar vermem onların değil aslinda çok yumusaklar.. ya çok sert seversem canı acirsa diyemez ki ya da ne bilim acikirsa işteyken kim besleyecek böyle saçma tuhaf düşüncelerim ve korkularım var
sen kusla devam et parisim
Abi bu erkekler daha anne karnında boyle inat ya, gelmez bacim 42 ye kadar beklersin

Kadife iple ben daha rahat ördüm yaa

sen kusla devam et parisim

Abi bu erkekler daha anne karnında boyle inat ya, gelmez bacim 42 ye kadar beklersin
15inden sonra beklemem 16si olur max dedi, suni filan sanirimsa inşallah beklemez zottiriii
Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Hmm ne olyormus oyle olunca, aciliyor muymus?

Amin parem çok sağol yakın zamanda darısı sana inşallah Heyecan falan kalmadı.doğacağı yok dedik eşimde sormayı bıraktı işe güce devam

Böyleydi. Bir ara düzelir gibi olmuştu. Son zamanlarda yine azdı
Bence de makine deliyor. Başka kıyafetlerimin de bir anda deliniverdiği oluyor böyle
Ah Pare seni çok üzerler bu kadar naif olma. Ben de hayvanlara dokunamam da benimki dokununca bir tuhaf hissettiğim için. Elim kemiklerine değdiğinde bir acayip oluyorum
Eyvah eyvah seninki duble hamile o vakit dur bakalim senle beraber dogurcak mi ahshahs hey allam zor ya boyle
"Niye sadece sen doğuruyorsun? Ben de doğurayım eşit olalım" diye önden gidebilir sırf sidik yarışından
Evet ya iyi oldu, sadecik bir takim oldu ben de cok sevdim
Sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah
Ülen yine mi gelmek bilmeyen bebe. Kesin son ana kadar bekleyecek ha önden korkuyu yaşattı, çekildi köşesine, keyifle izliyor düdük
Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Doktora attın mı? Varmış da açılmış mı yoksa şu anda var mıymış hala?

Doktora sorunca bize de haber ver kuzu. Benin gittiğim bir doktor hsg raporuna bakıp bir tüpte hafif bir tıkanıklık görünüyor ama önemli bir şey değil demişti. Beki seninkini de öyle yorumlarlar

Kızlar merhaba biz bugun sperm testi verdik sonucu alsam anlayan yazabilirmi haftaya doktora gidecgz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…