Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhh çok şükür canım
sen kusla devam et parisim

Abi bu erkekler daha anne karnında boyle inat ya, gelmez bacim 42 ye kadar beklersin
Kuştada sorunum var eşim avcuna al diyor.. diyorum o parmağımda iyi
Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Kısmı tıkanıklık var ise röntgen çekerken verdikleri ilaç ile açılıyor canım bana öyle demişlerdi.
Amin parem çok sağol yakın zamanda darısı sana inşallah Heyecan falan kalmadı.doğacağı yok dedik eşimde sormayı bıraktı işe güce devam
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ım çokta iş yapma ama dikkat et kendine
Zaten bu halde olmamin sebebi saçma sapan karakterimin olması değil mi

Yoruldum vs deyince, çocuk dedin dedin bak oldu, şimdi bakcaksın deyip şakayla karışık gülüyo.
Niye istedim? Daha bir çocukta sağ tüpüm alındı, şimdi ikinciyi istesem sol tarafta yine kist var, sol yumurtalığım da alınırsa bitti işte. Biraz daha geç kalsam neler olacaktı? Anlamıyor beni.
Geçen gün annesinin yanında aa bana söylemedin diyo. Cümle alem biliyo sen nasıl bilmiyosun dedim.

Al işte tam kafasına kafasına vurmalık modeller. Sayıyla göndermişler diyeceğim ama sonsuz sayıda gibiler. Bu nasıl bir gamsızlıktır ya gerçekten dayasınlar bunlara da suni sancıyı. Bİraz felekleri şaşsın

Gerçekten bi kulağın kapalı, bir gözün kör olacak yoksa evlilik yürümüyor.

Deme öyle de beee. Sadece bu dünyaya fazla iyisin
Bak sen deyince hatırladım geçen gün taraf getirmiş hediye iki melek. Ben yokken masama koymuş. Verirken de melek gibi biri bu meleklerde ona şans ve iyilik getirsin demiş... Belki böyle böyle şansım döner

Enee son 12 gun hic bilmiyorum ya rafyoloji uzmanlari yokmus sadece oyle yazmislar rapora
Valla hepi topu o kadarcik kuzum, sizin de geri sayimlara baslayacagiz ve diyecegiz ki neee dogdu mu bile
İnşallah hemencik çözülen bsydir canimmm
Ya da sey, 'sen dogursan nolcak ya benim yasadiklarim'

Aminnn canim insallahhhh

Valla beeee, sorma hem de tam düdük makarnası, esssoooolu bes kulak simdi de bana musaade etmediniz şimdi bekleyin banane siz dediginizde degil ben istedigimde cikcammm afernn yavrum anan gibi inat ol bole
Kuzummmm çok şükür ve cok yakında sizlerin de geri sayımini yapacagiz bak gör, azcicik kaldı

Ya da sey, 'sen dogursan nolcak ya benim yasadiklarim'
Bittabi kutuya sperm verdi, can dayanmaz. Aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oluyor
Valla beeee, sorma hem de tam düdük makarnası, esssoooolu bes kulak simdi de bana musaade etmediniz şimdi bekleyin banane siz dediginizde degil ben istedigimde cikcammm afernn yavrum anan gibi inat ol bole
Hiç! Şarkısı bile var, onu da çığırarak gelir belki "Biz anaaaadan böyleeeğ gördük, böyle gördük, böyleeeğ gördük" (Not: Böyle'ler açık e ile okunacak)

Sonucta o spermler kolay cikmiyo o c.kten off deli yAAA

Not cok işime yaradi, salak salak tekrar ettimsbdjshdjdjfhdjd, eee muziksiyen ana babadan sarki cigirarak gelmezse bebek, o kendi ayibi artik

Sonucta o spermler kolay cikmiyo o c.kten off deli yAAA

Not cok işime yaradi, salak salak tekrar ettimsbdjshdjdjfhdjd, eee muziksiyen ana babadan sarki cigirarak gelmezse bebek, o kendi ayibi artik
Herıldın gerıldın, ne sandındı?! Özel oda tahsis ediyorlar. Kolay mı öyle tek başına, istediğin şekilde şaapmak? İçine envaiçeşit alet edevat sokup sokup çıkarmıyorlar. Kendin yapıyorsun her şeyi. Allah bu erkek insanlarının yardımcısı olsun

Yani şimdi eğitimli çocuk tabii. Kültür desen o da var. İstediği şekil gelir anladın mı?

Aminn Ederim sen de kendine iyi bak parem
Gerçekten bi kulağın kapalı, bir gözün kör olacak yoksa evlilik yürümüyor.
kesinlikle katılıyorum iyi günler için kötü günler yok sayılmalı şiddet ve aldatma olmadığı sürece.. Enişteye de çok kızdım valla tam dövmelik tüpür yüzüne

Dayloşşşşşşşşş
Gözün aydn cnm
Sağlıkla kucağına al inşallah
Sizinkiler uslu cıktı

Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Bem bu durumda ilaçla açılmş olması lazm die biliorm cnm

Dayloşşşşşşşşş
Gözün aydn cnm
Sizinkiler uslu cıktı

Hee uslu evet 34te anami aglatti saka bir yana cok sukur bu zamana kdr geldik inşallah kalan zamani da atlatalim da sağlıkla kavusalim, iyice daraldi zaman

Doktora sorunca bize de haber ver kuzu. Benin gittiğim bir doktor hsg raporuna bakıp bir tüpte hafif bir tıkanıklık görünüyor ama önemli bir şey değil demişti. Beki seninkini de öyle yorumlarlar

Dayloşşşşşşşşş
Gözün aydn cnm
Sizinkiler uslu cıktı

Açıldımi bilmiyorum kizlar ya dr ilk cektikleri filmde tikali demisti diye hatırlıyorum malum kafam guzeldi ikinci cekildikten sonra çıkarken tuplerin acik dedi bi isimde duzgun gitsin ya , verdikleri cd burada acilmadi her sey muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…