- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.421
Ohhh çok şükür canımEyvah eyvah seninki duble hamile o vakitdur bakalim senle beraber dogurcak mi ahshahs hey allam zor ya boyle
Evet ya iyi oldu, sadecik bir takim oldu ben de cok sevdim
Yaaaa isiririm totisiiiiii
Geldim kizcelerrr, cok şükür her şey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, muayene sirasinda her sey normal cikti, hic de sormadim kanala girmis mi vs, o da bsy demedi, suan bi baski görmüyorum, 40ini bekleyecek gibi duruyor dedi. 11inde yine muayene, bakalım
Kuştada sorunum var eşim avcuna al diyor.. diyorum o parmağımda iyisen kusla devam et parisim
Abi bu erkekler daha anne karnında boyle inat ya, gelmez bacim 42 ye kadar beklersin
Kısmı tıkanıklık var ise röntgen çekerken verdikleri ilaç ile açılıyor canım bana öyle demişlerdi.Bu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ımAmin parem çok sağol yakın zamanda darısı sana inşallahHeyecan falan kalmadı.doğacağı yok dedik eşimde sormayı bıraktı işe güce devam
Zaten bu halde olmamin sebebi saçma sapan karakterimin olması değil miBöyleydi. Bir ara düzelir gibi olmuştu. Son zamanlarda yine azdı
Bence de makine deliyor. Başka kıyafetlerimin de bir anda deliniverdiği oluyor böyle
Ah Pare seni çok üzerler bu kadar naif olma. Ben de hayvanlara dokunamam da benimki dokununca bir tuhaf hissettiğim için. Elim kemiklerine değdiğinde bir acayip oluyorum
"Niye sadece sen doğuruyorsun? Ben de doğurayım eşit olalım" diye önden gidebilir sırf sidik yarışından
Sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah
Ülen yine mi gelmek bilmeyen bebe. Kesin son ana kadar bekleyecek ha önden korkuyu yaşattı, çekildi köşesine, keyifle izliyor düdük
Doktora attın mı? Varmış da açılmış mı yoksa şu anda var mıymış hala?
Gayet iyi benceAatım az önce nasıl cıkmış
Deme öyle de beee. Sadece bu dünyaya fazla iyisinZaten bu halde olmamin sebebi saçma sapan karakterimin olması değil mi
Yoruldum vs deyince, çocuk dedin dedin bak oldu, şimdi bakcaksın deyip şakayla karışık gülüyo.Salak bunlar ya gerçekten gelişimlerini tamalayamamışlar. Benimki de doğal yoldan olamayacağını öğrenmeden önce biz hala korunuyorken diyordu ki "Bir gün hamile olduğunu söylersen şok olmuş bir şekilde kalabilirim. Garip tepkiler verebilirim. Kızma" Kendinin ne mal olduğunu da biliyor yani. Sonra istesek de olamayacağını gördük. Onun yüzünden ben de ne bedeller ödedim. Lisede bir biyoloji hocası vardı. "Erkekler XY'de kalmış, XX'e geçememişler. Evrimlerini tamamlayamamışlar" diyordu. Ona o kadar hak veriyorum ki. Bir de bunun bilimsel olmayan versiyonu şarkı var ya içinde "Bozuk Y kromozomu" geçen. Aha bir de ona çok hak veriyorum işte
Al işte tam kafasına kafasına vurmalık modeller. Sayıyla göndermişler diyeceğim ama sonsuz sayıda gibiler. Bu nasıl bir gamsızlıktır ya gerçekten dayasınlar bunlara da suni sancıyı. Bİraz felekleri şaşsınYoruldum vs deyince, çocuk dedin dedin bak oldu, şimdi bakcaksın deyip şakayla karışık gülüyo.
Niye istedim? Daha bir çocukta sağ tüpüm alındı, şimdi ikinciyi istesem sol tarafta yine kist var, sol yumurtalığım da alınırsa bitti işte. Biraz daha geç kalsam neler olacaktı? Anlamıyor beni.
Geçen gün annesinin yanında aa bana söylemedin diyo. Cümle alem biliyo sen nasıl bilmiyosun dedim.
Gerçekten bi kulağın kapalı, bir gözün kör olacak yoksa evlilik yürümüyor.Al işte tam kafasına kafasına vurmalık modeller. Sayıyla göndermişler diyeceğim ama sonsuz sayıda gibiler. Bu nasıl bir gamsızlıktır ya gerçekten dayasınlar bunlara da suni sancıyı. Bİraz felekleri şaşsın
Kazanırım elbet diye umut ediyorum ne deyimDeme öyle de beee. Sadece bu dünyaya fazla iyisin
Bak sen deyince hatırladım geçen gün taraf getirmiş hediye iki melek. Ben yokken masama koymuş. Verirken de melek gibi biri bu meleklerde ona şans ve iyilik getirsin demiş... Belki böyle böyle şansım dönerDeme öyle de beee. Sadece bu dünyaya fazla iyisin
İnşallah inşallah., böyle manyak modellerden karşına daha fazla çıkmazsa...Kazanırım elbet diye umut ediyorum ne deyim
Yaa ne tatlı. Hadi inşallah uğurun olurlarBak sen deyince hatırladım geçen gün taraf getirmiş hediye iki melek. Ben yokken masama koymuş. Verirken de melek gibi biri bu meleklerde ona şans ve iyilik getirsin demiş... Belki böyle böyle şansım döner
İnşallah inşallah., böyle manyak modellerden karşına daha fazla çıkmazsa...
Amin inşallahYaa ne tatlı. Hadi inşallah uğurun olurlar
Valla hepi topu o kadarcik kuzum, sizin de geri sayimlara baslayacagiz ve diyecegiz ki neee dogdu mu bileEnee son 12 gunhic bilmiyorum ya rafyoloji uzmanlari yokmus sadece oyle yazmislar rapora
Ya da sey, 'sen dogursan nolcak ya benim yasadiklarim'Böyleydi. Bir ara düzelir gibi olmuştu. Son zamanlarda yine azdı
Bence de makine deliyor. Başka kıyafetlerimin de bir anda deliniverdiği oluyor böyle
Ah Pare seni çok üzerler bu kadar naif olma. Ben de hayvanlara dokunamam da benimki dokununca bir tuhaf hissettiğim için. Elim kemiklerine değdiğinde bir acayip oluyorum
"Niye sadece sen doğuruyorsun? Ben de doğurayım eşit olalım" diye önden gidebilir sırf sidik yarışından
Ülen yine mi gelmek bilmeyen bebe. Kesin son ana kadar bekleyecek ha önden korkuyu yaşattı, çekildi köşesine, keyifle izliyor düdük
Kuzummmm çok şükürOhhh çok şükür canım
Kuştada sorunum var eşim avcuna al diyor.. diyorum o parmağımda iyi
Kısmı tıkanıklık var ise röntgen çekerken verdikleri ilaç ile açılıyor canım bana öyle demişlerdi.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ımçokta iş yapma ama dikkat et kendine
Zaten bu halde olmamin sebebi saçma sapan karakterimin olması değil mi
Bittabi kutuya sperm verdi, can dayanmaz. Aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oluyorYa da sey, 'sen dogursan nolcak ya benim yasadiklarim'
Hiç! Şarkısı bile var, onu da çığırarak gelir belki "Biz anaaaadan böyleeeğ gördük, böyle gördük, böyleeeğ gördük" (Not: Böyle'ler açık e ile okunacak)Valla beeee, sorma hem de tam düdük makarnası, esssoooolu bes kulaksimdi de bana musaade etmediniz şimdi bekleyin banane siz dediginizde degil ben istedigimde cikcammm afernn yavrum anan gibi inat ol bole
Sonucta o spermler kolay cikmiyo o c.ktenBittabi kutuya sperm verdi, can dayanmaz. Aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oluyor
Hiç! Şarkısı bile var, onu da çığırarak gelir belki "Biz anaaaadan böyleeeğ gördük, böyle gördük, böyleeeğ gördük" (Not: Böyle'ler açık e ile okunacak)
Herıldın gerıldın, ne sandındı?! Özel oda tahsis ediyorlar. Kolay mı öyle tek başına, istediğin şekilde şaapmak? İçine envaiçeşit alet edevat sokup sokup çıkarmıyorlar. Kendin yapıyorsun her şeyi. Allah bu erkek insanlarının yardımcısı olsunSonucta o spermler kolay cikmiyo o c.ktenoff deli yAAA
Not cok işime yaradi, salak salak tekrar ettimsbdjshdjdjfhdjd, eee muziksiyen ana babadan sarki cigirarak gelmezse bebek, o kendi ayibi artik
AminnOhhh çok şükür canım
Kısmı tıkanıklık var ise röntgen çekerken verdikleri ilaç ile açılıyor canım bana öyle demişlerdi.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah'ımçokta iş yapma ama dikkat et kendine
kesinlikle katılıyorum iyi günler için kötü günler yok sayılmalı şiddet ve aldatma olmadığı sürece..Gerçekten bi kulağın kapalı, bir gözün kör olacak yoksa evlilik yürümüyor.
DayloşşşşşşşşşGeldim kizcelerrr, cok şükür her şey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, muayene sirasinda her sey normal cikti, hic de sormadim kanala girmis mi vs, o da bsy demedi, suan bi baski görmüyorum, 40ini bekleyecek gibi duruyor dedi. 11inde yine muayene, bakalım
Bem bu durumda ilaçla açılmş olması lazm die biliorm cnmBu arada ben hsg çektirdigim yerden raporumu yeni aldim sag tupumde kismi tikaniklik varmis
Hee uslu evet 34te anami aglattiDayloşşşşşşşşş
Gözün aydn cnm
Sağlıkla kucağına al inşallah
Sizinkiler uslu cıktı
Bem bu durumda ilaçla açılmş olması lazm die biliorm cnm
Önceleri tepinenler genelde snra uslu oluoHee uslu evet 34te anami aglattisaka bir yana cok sukur bu zamana kdr geldik inşallah kalan zamani da atlatalim da sağlıkla kavusalim, iyice daraldi zaman
Böyleydi. Bir ara düzelir gibi olmuştu. Son zamanlarda yine azdı
Doktora sorunca bize de haber ver kuzu. Benin gittiğim bir doktor hsg raporuna bakıp bir tüpte hafif bir tıkanıklık görünüyor ama önemli bir şey değil demişti. Beki seninkini de öyle yorumlarlar
Ohhh çok şükür canım
Açıldımi bilmiyorum kizlar ya dr ilk cektikleri filmde tikali demisti diye hatırlıyorum malum kafam guzeldiDayloşşşşşşşşş
Gözün aydn cnm
Sağlıkla kucağına al inşallah
Sizinkiler uslu cıktı
Bem bu durumda ilaçla açılmş olması lazm die biliorm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?