- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.441
E tamam o zaman sıvıyı verdiklerinde açıldı demek ki. Bizi durduk yere panikletmesene cık cık. Tekrar istedin mi CD'deki kaydı? Mail olarak atamıyorlar mıAçıldımi bilmiyorum kizlar ya dr ilk cektikleri filmde tikali demisti diye hatırlıyorum malum kafam guzeldiikinci cekildikten sonra çıkarken tuplerin acik dedi bi isimde duzgun gitsin ya , verdikleri cd burada acilmadi her sey muamma
Hayir sadece yazili olarak verdiler sacma sapan puff. Kismi demis zaten sıkıntı olmaz bence ya gsgsgsvE tamam o zaman sıvıyı verdiklerinde açıldı demek ki. Bizi durduk yere panikletmesene cık cık. Tekrar istedin mi CD'deki kaydı? Mail olarak atamıyorlar mı
Gözünü sevdiğimin sağlıkçısı nasıl da belli ediyor kendini. Bi bilimsel açıklamalar bi bir şeyler. Kısmiyse taam o iş reyiz. Yarın ara hastaneyi, iste şu sonucu. Sonra da doktoruna mı kimse gösteriyonsa gösterHayir sadece yazili olarak verdiler sacma sapan puff. Kismi demis zaten sıkıntı olmaz bence ya gsgsgsv
Bizimki de asıl doğması gereken günde 25 günlük olmuştu bile.Ülen yine mi gelmek bilmeyen bebe. Kesin son ana kadar bekleyecek ha önden korkuyu yaşattı, çekildi köşesine, keyifle izliyor düdük
Istedim iste ayrıntılı rapor veremiyorlar cunku radyoloji uzmanlari yohmusGözünü sevdiğimin sağlıkçısı nasıl da belli ediyor kendini. Bi bilimsel açıklamalar bi bir şeyler. Kısmiyse taam o iş reyiz. Yarın ara hastaneyi, iste şu sonucu. Sonra da doktoruna mı kimse gösteriyonsa göster
Seninki o kadar temizliğe iyi bile dayandı. Ağır işçi olarak çalıştı resmen içeride. Özlük haklarını talep edebilir dile geldiği anda. SGK'sı içerideyken başlatılmalıydıBizimki de asıl doğması gereken günde 25 günlük olmuştu bile.
Beklemedi zilli, durduramadık.
Tövbe ya Rabbim bana hastaneyi bastırttıracak. Ne demek radyoloji uzmanı yokmuş, ne demek yok, ne demek? Kim çekmiş o görüntüleri? Kaydetmemişler de mi? Bir arkadaşa bakıp çıkmışlar mı? Orada neler olmuş?Istedim iste ayrıntılı rapor veremiyorlar cunku radyoloji uzmanlari yohmusaskom ben acilciyim ya niye oyle diyon
Uyudum ki uyudum. U-yu-dumyaa insan bir günaydın der ya
günaydınnnnnnnnn
Nesini kıskanacaksın ya 5'te uyandım 7'ye kadar dön Allah dönKıskandım anlıyormusun
kıs-kan-dım
Yanımda isyan ediyo şuanSeninki o kadar temizliğe iyi bile dayandı. Ağır işçi olarak çalıştı resmen içeride. Özlük haklarını talep edebilir dile geldiği anda. SGK'sı içerideyken başlatılmalıydı
12 de uyudum 2de kalktımNesini kıskanacaksın ya 5'te uyandım 7'ye kadar dön Allah dön
Azat et artık şu kızıYanımda isyan ediyo şuan
Sen anasın anaaaa. Sebebin var12 de uyudum 2de kalktım
3te uyudum 5te kalktım
teşekkürler
Gece olmuyor ya bir haller oluyor bana. Sana kızıyordum bu hamile, niye güzel güzel doya doya uyumuyor diye. Uykunun ortasınsa bir uyanıyorum, baykuş gibi gözler sonuna kadar açık, uyku muyku bitmiş. Gündüz de uyuyakalıyorum oturduğum yerdepiki
o zaman benim yerimede uyu
sen bide 8. aydan snra felan görGece olmuyor ya bir haller oluyor bana. Sana kızıyordum bu hamile, niye güzel güzel doya doya uyumuyor diye. Uykunun ortasınsa bir uyanıyorum, baykuş gibi gözler sonuna kadar açık, uyku muyku bitmiş. Gündüz de uyuyakalıyorum oturduğum yerde
Sağlıkla olsun da nabalım görelim bağalım. Demirden korksak tüplü dalış yapmazdık yani herhalde yapmazdık, di misen bide 8. aydan snra felan gör
doğurmaya niyeti ykSağlıkla olsun da nabalım görelim bağalım. Demirden korksak tüplü dalış yapmazdık yani herhalde yapmazdık, di midayler dayler Doğurmadın di mi?
Onun var da oğlusu yerleşmiş. Aslındadoğurmaya niyeti yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?