Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E tamam o zaman sıvıyı verdiklerinde açıldı demek ki. Bizi durduk yere panikletmesene cık cık. Tekrar istedin mi CD'deki kaydı? Mail olarak atamıyorlar mı

Hayir sadece yazili olarak verdiler sacma sapan puff. Kismi demis zaten sıkıntı olmaz bence ya gsgsgsv
Gözünü sevdiğimin sağlıkçısı nasıl da belli ediyor kendini. Bi bilimsel açıklamalar bi bir şeyler. Kısmiyse taam o iş reyiz. Yarın ara hastaneyi, iste şu sonucu. Sonra da doktoruna mı kimse gösteriyonsa göster

Istedim iste ayrıntılı rapor veremiyorlar cunku radyoloji uzmanlari yohmus askom ben acilciyim ya niye oyle diyon

Bizimki de asıl doğması gereken günde 25 günlük olmuştu bile.
Beklemedi zilli, durduramadık.
Seninki o kadar temizliğe iyi bile dayandı. Ağır işçi olarak çalıştı resmen içeride. Özlük haklarını talep edebilir dile geldiği anda. SGK'sı içerideyken başlatılmalıydı
Istedim iste ayrıntılı rapor veremiyorlar cunku radyoloji uzmanlari yohmus askom ben acilciyim ya niye oyle diyon
Tövbe ya Rabbim bana hastaneyi bastırttıracak. Ne demek radyoloji uzmanı yokmuş, ne demek yok, ne demek? Kim çekmiş o görüntüleri? Kaydetmemişler de mi? Bir arkadaşa bakıp çıkmışlar mı? Orada neler olmuş?

piki
o zaman benim yerimede uyu
Gece olmuyor ya bir haller oluyor bana. Sana kızıyordum bu hamile, niye güzel güzel doya doya uyumuyor diye. Uykunun ortasınsa bir uyanıyorum, baykuş gibi gözler sonuna kadar açık, uyku muyku bitmiş. Gündüz de uyuyakalıyorum oturduğum yerde

sen bide 8. aydan snra felan gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…