Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azat et artık şu kızı Neler yapıyor? Cırtlak bir kızın mı var?
Hem de nasıl? Poposu yeri gördü mü başlıyor bağırmaya.
Sıkıntı uykusu. Şimdi benimle yatıyor beşiğinde yatıyordu ama babası gidince kıyamadım yanıma aldım. Yatak odasına hergün aynı saatte girip ışığı kapatıyorum. Gece lambasını açıp yatırıyorum. Sonra kendim de yanına yatıyorum, parmağımı tutuyo. O şekilde kendiliğinden uyuyo. Sallama gezdirme emzik falan uğraşmıyorum.
Ama şimdi odası alınacak. Odasında yatmaya alıştırmak çok zor olacak. Napicam bakalım.

Önceleri tepinenler genelde snra uslu oluo
Benm kızı içerde zor tuttuk
Dışarı zor aldık
Ahahhsha inatci bebukler, kafalarına gore valla
Acilmistir oooo, akacak kan damarda durmazmisss
Sağlıkla olsun da nabalım görelim bağalım. Demirden korksak tüplü dalış yapmazdık yani herhalde yapmazdık, di mi dayler dayler Doğurmadın di mi?
E yaaaniii, sen daha duuuuur stayla tam benlik
Yok yok bugun de dogurmadim ahshahs
doğurmaya niyeti yk
Niyet var da, gelen yok
Onun var da oğlusu yerleşmiş. Aslında dayler dayler ona dese ki "Alamanya'dan oğlum gelecek. İçeriyi boşalt" O zaan belki çıkar
Ohaaa, iyi fikir, dur ben gun boyunca bi daraltayim cociii

Çok erken değil mi oda ayırmak için ya ben bu işin doğrusu ne hiç kestiremiyorum

Onun var da oğlusu yerleşmiş. Aslında dayler dayler ona dese ki "Alamanya'dan oğlum gelecek. İçeriyi boşalt" O zaan belki çıkar
artist diosun
boşver içindeyken daha rahat

ağzıma dolanmış saçma şarkı
tut elimdeen beni çokkkkkk sev kmseye vermeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğ

Yok kanki radyoloji teknikeriyle dr çekti

Beehhhh hani içimdeyken zordu hic sevmedim disarda daha iyi dediydin, ben artik senin dediklerini dinlemicem

Çöktüm dur belime agri vurdu az önce ise mi yaradi kizzzz
Güzel enerjiler gönderiyorum altın büllüklüye. Bir haftaya, bir avazda gelecek inşallah. Ben geleneksel geri sayımımı başlatayım da şurada dursun

Onu kocana diyeceeeeeğn
Dimem.. O bana desin
Beehhhh hani içimdeyken zordu hic sevmedim disarda daha iyi dediydin, ben artik senin dediklerini dinlemicem

Çöktüm dur belime agri vurdu az önce ise mi yaradi kizzzz
Ben snin için dedm ama
Hemen dışlıon beni
İçin fesat
Rahat gebelik geçirenler hep öle dio
İçimde daha iyiydiğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…