- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.461
Hem de nasıl? Poposu yeri gördü mü başlıyor bağırmaya.Azat et artık şu kızıNeler yapıyor? Cırtlak bir kızın mı var?
Ahahhsha inatci bebukler, kafalarına gore vallaÖnceleri tepinenler genelde snra uslu oluo
Benm kızı içerde zor tuttuk
Dışarı zor aldık
Acilmistir oooo, akacak kan damarda durmazmisssAçıldımi bilmiyorum kizlar ya dr ilk cektikleri filmde tikali demisti diye hatırlıyorum malum kafam guzeldiikinci cekildikten sonra çıkarken tuplerin acik dedi bi isimde duzgun gitsin ya , verdikleri cd burada acilmadi her sey muamma
E yaaaniii, sen daha duuuuur stayla tam benlikSağlıkla olsun da nabalım görelim bağalım. Demirden korksak tüplü dalış yapmazdık yani herhalde yapmazdık, di midayler dayler Doğurmadın di mi?
Niyet var da, gelen yokdoğurmaya niyeti yk
Ohaaa, iyi fikir, dur ben gun boyunca bi daraltayim cociiiOnun var da oğlusu yerleşmiş. Aslındadayler dayler ona dese ki "Alamanya'dan oğlum gelecek. İçeriyi boşalt" O zaan belki çıkar
Çok erken değil mi oda ayırmak için ya ben bu işin doğrusu ne hiç kestiremiyorumHem de nasıl? Poposu yeri gördü mü başlıyor bağırmaya.
Sıkıntı uykusu. Şimdi benimle yatıyor beşiğinde yatıyordu ama babası gidince kıyamadım yanıma aldım. Yatak odasına hergün aynı saatte girip ışığı kapatıyorum. Gece lambasını açıp yatırıyorum. Sonra kendim de yanına yatıyorum, parmağımı tutuyo. O şekilde kendiliğinden uyuyo. Sallama gezdirme emzik falan uğraşmıyorum.
Ama şimdi odası alınacak. Odasında yatmaya alıştırmak çok zor olacak. Napicam bakalım.
artist diosunOnun var da oğlusu yerleşmiş. Aslındadayler dayler ona dese ki "Alamanya'dan oğlum gelecek. İçeriyi boşalt" O zaan belki çıkar
boşver içindeyken daha rahatAhahhsha inatci bebukler, kafalarına gore valla
Acilmistir oooo, akacak kan damarda durmazmisss
E yaaaniii, sen daha duuuuur stayla tam benlik
Yok yok bugun de dogurmadim ahshahs
Niyet var da, gelen yok
Ohaaa, iyi fikir, dur ben gun boyunca bi daraltayim cociii
Çök üstüneOhaaa, iyi fikir, dur ben gun boyunca bi daraltayim cociii
Onu kocana diyeceeeeeğnağzıma dolanmış saçma şarkı
tut elimdeen beni çokkkkkk sev kmseye vermeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğ
Yok kanki radyoloji teknikeriyle dr çektiSeninki o kadar temizliğe iyi bile dayandı. Ağır işçi olarak çalıştı resmen içeride. Özlük haklarını talep edebilir dile geldiği anda. SGK'sı içerideyken başlatılmalıydı
Tövbe ya Rabbim bana hastaneyi bastırttıracak. Ne demek radyoloji uzmanı yokmuş, ne demek yok, ne demek? Kim çekmiş o görüntüleri? Kaydetmemişler de mi? Bir arkadaşa bakıp çıkmışlar mı? Orada neler olmuş?
E ne olacak şimdi? El elde baş başta kaldık mı?Yok kanki radyoloji teknikeriyle dr çekti
Beehhhh hani içimdeyken zordu hic sevmedim disarda daha iyi dediydin, ben artik senin dediklerini dinlemicemartist diosun
boşver içindeyken daha rahat
Çöktüm dur belime agri vurdu az önce ise mi yaradi kizzzzÇök üstüne
Güzel enerjiler gönderiyorum altın büllüklüye. Bir haftaya, bir avazda gelecek inşallah. Ben geleneksel geri sayımımı başlatayım da şurada dursunBeehhhh hani içimdeyken zordu hic sevmedim disarda daha iyi dediydin, ben artik senin dediklerini dinlemicem
Çöktüm dur belime agri vurdu az önce ise mi yaradi kizzzz
Amin insallah hayırlısıyla gelsin annesinin yakışıklı karizmatik paşası babdbsbfGüzel enerjiler gönderiyorum altın büllüklüye. Bir haftaya, bir avazda gelecek inşallah. Ben geleneksel geri sayımımı başlatayım da şurada dursun
Babasının aslanı?Amin insallah hayırlısıyla gelsin annesinin yakışıklı karizmatik paşası babdbsbf
Doğum hediyelerini hazırlatıyorum. İsim soyisimleri kulağıma söyleAslan barçası, buyusun bak ne canlar yakacak
Canim, harikalar ama, asla zahmet etme sakın, inan hic gerek yok, cok begendim mukemmeller ama benzerini yaptirmistim ben sen seyetme canim nolur kalsinDoğum hediyelerini hazırlatıyorum. İsim soyisimleri kulağıma söyle
Eki Görüntüle 2945666 Eki Görüntüle 2945667
Her şeysine bıyık görseli ekletiyorsun muhakkak değil mi? Malum bıyık erkekliğin şanındandır. Şimdiden öğrensin o daCanim, harikalar ama, asla zahmet etme sakın, inan hic gerek yok, cok begendim mukemmeller ama benzerini yaptirmistim ben sen seyetme canim nolur kalsin
ElbetteeeeHer şeysine bıyık görseli ekletiyorsun muhakkak değil mi? Malum bıyık erkekliğin şanındandır. Şimdiden öğrensin o da
Dimem.. O bana desinOnu kocana diyeceeeeeğn
Ben snin için dedm amaBeehhhh hani içimdeyken zordu hic sevmedim disarda daha iyi dediydin, ben artik senin dediklerini dinlemicem
Çöktüm dur belime agri vurdu az önce ise mi yaradi kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?