- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #210.481
Belki diyecek. Adam fırsat mı veriyon hallahallaaaaDimem.. O bana desin
Biraz oyle olduE ne olacak şimdi? El elde baş başta kaldık mı?
Yok ya, oyle cok bayıla bayıla mikkemmeldi, özleyeceğim dediğim bir hamilelik geçirmedim yani kotu de değildi tabii ki sukurler olsun. Bi de ben genel olarak bulunmadığım anı daha cok istemekten ziyade, bulunduğum anin tadini cikarmaya çalışmayı seviyorum, öteki türlü mutluluk hep baska bir andaymis gibi yasamak mutsuzluk ve depresiflige sebep oluyor. Sözün özü, dememDimem.. O bana desin
Ben snin için dedm ama
Hemen dışlıon beni
İçin fesat
Rahat gebelik geçirenler hep öle dio
İçimde daha iyiydiğğğğğğ
Olabilemez. Kabul etmiyoruz. Protestolar için pankartları hazırlayalım. Bir şey diyeceğim ya hiç mi yok arkadaş kossssskoca hastanede radyoloji uzmanı? Ebediyen de olmayacak mıymış? Düzgün bir muhatap bulup sorularını soramayacak mısın kimseye? Ellerinde illa ki o görüntülerin kayıtları duruyordur. "Bir mail atın be hacı" diyemiyor muyuz bunlara?Biraz oyle oldu
Aa bizim ajan gelişsel kişilim uzmanı olmuş, laaaps!. Hoş geldin uzmanYok ya, oyle cok bayıla bayıla mikkemmeldi, özleyeceğim dediğim bir hamilelik geçirmedim yani kotu de değildi tabii ki sukurler olsun. Bi de ben genel olarak bulunmadığım anı daha cok istemekten ziyade, bulunduğum anin tadini cikarmaya çalışmayı seviyorum, öteki türlü mutluluk hep baska bir andaymis gibi yasamak mutsuzluk ve depresiflige sebep oluyor. Sözün özü, demem
Gecmise saplanti ve gelecegin daha iyi olacağı inanci, olmadığın her ne ise daha guzel olacağı düşüncesi hepsi mutsuzluk sebebi. Yazin kışı istemek, kışın yazi istemek gibi. Halbuki tamamen kandirmacaAa bizim ajan gelişsel kişilim uzmanı olmuş, laaaps!. Hoş geldin uzman
Ben sapık gibi geçmişe saplantılı yaşardım. Cidden inanılmaz mutsuz eden ve anı kaçırmaya sebep olan bir şey. Geleceğe odaklanmak da öyle. O yüzden
VermemmBelki diyecek. Adam fırsat mı veriyon hallahallaaaa
Bugnki eğitim içinde teşekkürlerYok ya, oyle cok bayıla bayıla mikkemmeldi, özleyeceğim dediğim bir hamilelik geçirmedim yani kotu de değildi tabii ki sukurler olsun. Bi de ben genel olarak bulunmadığım anı daha cok istemekten ziyade, bulunduğum anin tadini cikarmaya çalışmayı seviyorum, öteki türlü mutluluk hep baska bir andaymis gibi yasamak mutsuzluk ve depresiflige sebep oluyor. Sözün özü, demem
Vereceksin ulan. Adamı karısından mahrum bırakıyorsun. Belki özledi, aşkını ilan edecek ne bildin?Vermemm
Dün akşam tlfonda anlattm anlattmVereceksin ulan. Adamı karısından mahrum bırakıyorsun. Belki özledi, aşkını ilan edecek ne bildin?
Yazık la çaresiz çözümsüz hissediyor. O yüzden böyle oluyor bence. Gayet iyi anlıyor da bir şey dese sen "Bana aileni savunma" diyeceksin diye çekiniyor. Seviyor oğlum kocan seni. Adama az yer aç, beraber bir çözüm yolu bulun ve onda sebat edin ama telefonda değil tabiiDün akşam tlfonda anlattm anlattm
Sadece sustu
Cvp versene diorm
Verince kavga ediyorz dio..
O laftan anladmki, bişey anlatamamşm
Valla dedm bak, ben evlat hasreri çektmYazık la çaresiz çözümsüz hissediyor. O yüzden böyle oluyor bence. Gayet iyi anlıyor da bir şey dese sen "Bana aileni savunma" diyeceksin diye çekiniyor. Seviyor oğlum kocan seni. Adama az yer aç, beraber bir çözüm yolu bulun ve onda sebat edin ama telefonda değil tabii
Bunun daha bir orta yolu yoğu muydu yaValla dedm bak, ben evlat hasreri çektm
Annelik nedir bilirim evlat nedir bilirim
Senle anan arasına girmek istemiorm ama
Senin anan kızını toprağa verdiği halde annelik nedir evlat nedir bilmior..
Bem çevremde gelinini sevmeyen anlaşanayan ckk insan gördm ama hepsi susuo, neden?oğulları için..
Bizde tam tersi ben susuorm kocam için..
Ama artk susmayacam
Böyle giderse ailene gitmene müsade etmiecem.. Ya susturacaksn anneni elini masaya vuracaksn
Yada görüşme yk tercih senin dedm
Orta yol elini masaya vurması cnm..Bunun daha bir orta yolu yoğu muydu ya
Bu şekilde çok zor. Ailesiyle irtibatı tamamen koparması mümkün değil. Sen görüşmesen, muhatap da olmasan hiçbir şekilde, evinize gelmeseler sana bir zararı olur mu görüşmelerinin? Yani annesinde merhamet yok diye faturasını oğluna kesmek de olmaz. Anlattığın gibi biriyse öyle birine kimsenin laf geçirebileceğini de zannetmiyorum. Bunun bedeli boşanmak da olmamalı. İkinizin onun ailesi dışında bir sorunu yok, yazık değil mi size de kızınıza da
Arkandan zaten diyordur ve diyecektir. Yani bu iş bitse de ortada çocuk var. Bağınız tamamen kopamayacak siz isteseniz de. Bu durumda kadının dedikleri sana direkt gelmediği sürece sorun olur mu senin için?Orta yol elini masaya vurması cnm..
Kendi dik durursa anneside bişey diemez
Abisine diyemediği gibi
O yüzden kendini sorgulasın önce
Kadın kendini aştı neoşArkandan zaten diyordur ve diyecektir. Yani bu iş bitse de ortada çocuk var. Bağınız tamamen kopamayacak siz isteseniz de. Bu durumda kadının dedikleri sana direkt gelmediği sürece sorun olur mu senin için?
Tamam ailenle de muhatap olmamasını şart koş. Yani belli ki sınırları bilmeyen biri. Hiçbir şekilde kadın size direkt ulaşamasın. Arkanızdan istediğini sallasın dursunKadın kendini aştı neoş
Annemi kıskanıo annemi arayp anneme laf sokuo
Begenmediniz mi efenimmmmmVermemm
Bugnki eğitim içinde teşekkürler
Ah neoş ah..Tamam ailenle de muhatap olmamasını şart koş. Yani belli ki sınırları bilmeyen biri. Hiçbir şekilde kadın size direkt ulaşamasın. Arkanızdan istediğini sallasın dursun
Yok bal0ncuğum öğlen kalktım zaten sonra eşim 2 pc bıraktı onun oyunuyla ilgilendim işsiz gördü baktı doğurmuyorumDusunceBulutu bulutum bugn görnmedin.. Doğurdunmu gıııı
bana kalırsa annen de sende telefondan engelleyin.eşine de demişsin masaya yumruğunu vur diye görüşmeyi kesmez öyle yapsın.uyarını yapmışsın gerisi ona kalmış yakında düşünür ona göre bir orta yolu bulur merak etme her şey yoluna girerAh neoş ah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?